Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הינה סוף כל סוף הוא מגיע סגן נשיא בקבוצת המערכות במיקרוסופט הודיעה בidf שזה יוצא לשוק עוד פחות מ4 שבועות הוא אמר שחלק מן התכנות שבניות מ32 יש שיפור של 35!! אחוז כן שמעתם טוב ועוד אני זוכר שאינטל אמרה שאין לזה משמעות כזה גדולה שamd הוציא את המעבדים אבל הוא אומר שבסה"כ יש שיפור של פלוס מינוס 5 אחוז אבל אני מעמין שמשחקים ועריכה השיפור יהיה יותר רציני מ5 אחוז הוא הודיע גם שכדי להתחיל להמיר את הקוד ל64 http://www.tomshardware.com/hardnews/20050302_013240.html נ.ב זה יהיה ממש מצחיק אם זה יצא באחד לאפריל
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הווינדוס שלי קורס כאשר אני נכנס אל משחק כלשהו, ומופיע לי מסך כחול ורשום: bad_pool_header 0x00000019(0x00000020,0x82873d58,0x82879e20,0x0a19009) יש לי ווינדוס XP. ישבתי הרבה זמן בניסיון לפתור את הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. הבנתי שזו בעיה עם דרייברים כלשהם. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? המחשב נהיה איטי בטירוף!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין XP PRO לבין XP HOME יש לי פשוט XP HOME מקורי וחשבתי אולי להתקין במקום ה PRO שלי... מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כבר יש לי XP 32, ואני רוצה להתקין ויסטה 32, ויש לי את ההתקנה יש לי רק הארדיסק אחד של 320GB ויש לי בו עוד יותר מחצי מקום פנוי, האם אני יכול להתקין גם את הויסטה על ההארדיסק או שצריך עוד הארדיסק ? מה שאני רוצה בעיקרון זה שכשאני פותח את המחשב זה ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל אותו עם הויסטה או ה-XP, כי אני רוצה את הויסטה רק בשביל ה-DX10 למשחקים
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפני מספר ימים צצה לי פתאום בעיה שכאשר אני לוחץ על Ctrl + C או אפילו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז Copy המידע פשוט לא מועתק לזכרון על הפעם הראשונה, ועליי לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה באמת מסתדר. אפילו כשאני עושה Copy Link Locatin זה לא מעתיק את הלינק לזכרון. החשדות שלי מופנות כלפי המוזילה כי כידוע אין לה גרסאות סופיות במיוחד ופה ושם יש בעיות, על חשד זה קצת בעייתי, כי גם ככה את רוב העבודה שלי אני עושה בגלשן. ונראה כי בתוכנות אחרות הכל בסדר, אך כשבעיה זאת רק הופיעה נראה היה שיש את הבעיה גם בתוכנת ה Macromedia Dreamweaver MX 2004. ניסיתי להחליף את גרסאת המוזילה, מ-1.7.3 ל-1.8a3, אך נראה כי גם שם יש את הבעיה, ואולי הבעיה היא בכלל לא בתוכנות, אלא משהו יותר עמוק בוינדוס. …
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה פרמיום 64 ביט ויש לי שאלה לגבי directX זה כבר בא מראש עם directx 10 או שצריך לעדכן משהו? באתר של מיקרוסופט הגירסא הכי עדכנית שניתן להוריד היא 9.20 או משהו כזה (והתקנתי אותה כי לא קראתי מה בדיוק כתוב...) אז מה הקטע אם DX10? אגב, יש לי 8800GTS אז זה אמור לתמוך ב 10 תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שמתי לב שעדכון הSP2 לא מגיע למחשב שלי ואז נכנסתי לאתר מיקרוסופ וקיבלתי את ההודעה מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה??!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לאחר עידכוני הOFFICE וחבילת הOFFICE שאני אוכל לפתוח קבצי אופיס 2007 ב2003 עשיתי ריסט ולפני המסך פתיחה של הווינדוס שאומר ברוך הבא, מופיע לי מסך כחול ניסיתי תיקון לווינדוס, ניסיתי מצב בטוח כלום לא עבד. :-\ מישהו יודע מה לעשות? חוץ מפרמוט? למה ממש לא בא לי על פרמוט עכשיו ואם אחת העצות היא שחזור מערכת, אז אם אפשר לדעת איך עושים את זה, זה יהיה מעולה. מצורפות שתי תמונות, אשמח לתשובה מהירה! תודה אריאל http://www.imageshock.eu/?img=3506648~P1000177.jpg http://www.imageshock.eu/?img=3506643~P1000178.jpg
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד משהו שהוא נגיד מעלה 30 מגה. למשל קבציפ מרפידשר. אז באיזה אחוז מסויים הוא פשוט ניתקע לי.. ולא ממשיך להוריד.. פעם זה לא היה ככה... אני מתוסכל כבר מה לא ניסיתי. ולגבי תוכנות הורדה יש לי אבל איתם אי אפשר להוריד מרפידשר.. יש פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-