עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by Life_SyStem,

אני לא מוכן לעזוב את הXP שלי. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם מעבד E8400 ו4 גיגה זכרון. הבנתי שלא יהיה הבדל כזה גדול בין 32 לבין 64 ביט. אבל לטווח הארוך חשבתי להתקין 64 ביט XP. מישהו יודע מה הבדל בין XP 32 לבין 64 ביט? חוץ מגודל הקבצים... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. הורדתי את הדרייבר מהאתר של החברה ושאני רוצה להיכנס אליו מופיעה לי הבעיה הבאה: משהו מכיר את הבעיה? איך פותרים מה עושים? תודה לכולם! נ.ב אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לתוכנה לשיקול המנהלים

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. Started by Crash5,

שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. שלום! התקנתי ווינדוס ועשיתי את הדבר הזה עם המחיצות, עשיתי שתהיה לי מחיצה של 40 ג'יגה, ומחיצה של 120(כל השאר) התקנתי את הווינדוס על המחיצה של ה-40 ג'יגה. עכשיו נכנסתי לווינדוס, ואין את המחיצה השנייה במחשב שלי! מה זה? איך מתקנים? אמאלה! תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by muli90,

כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בעיה עם BOOT זה אומר שהBOOTא נכשל ולא עולה לי הWINDOWS ואין לי איך לתקן את זה.. מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לתקן את זה???

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by nir4free,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by asaf_a,

יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by Gizmokaka,

שלום, לא מזמן התקנתי office Pro 2003 במחשב, הכל עבד בסדר גמור מלבד בעיה מאוד מטרידה בword. במילה הראשונה בשורה האות הראשונה הופכת לאחרונה(שלום הופך ל- לוםש) והמילה הראשונה הופכת לאחרונה. חוץ מזה כשאני יורד שורה כל המילים מסומנות כלא נכנות(דבר הגורם לכך שלכתוב בעברית הפך להיות דבר מאוד מעיק). כשהתקנתי את הwindows xp הגדרתי את המערכת לתמוך בעברית ואין לי שום בעיה לכתוב בעברית בכל מקום אחר. כמו כן הגדרתי שכיוון הכתיבה בword יהיה ימין לשמאל והלכתי לmicrosoft office tools ובדקתי שהוא אכן תומך בעברית. כל הדברים הללו לא עזרו ככה שאני די צריך עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. Started by Impreza,

התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול

18. משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי כ.רשת: Cnet pro200 pci fast ethernet adapter שעשיתי בדיקה לראות אם אני יכול להתקין ויסטה אז האשף אמר שהויסטה לא יכיר לי את הכ.רשת. רציתי לדעת עם יש דריברים שתומכים בכ.רשת הזה לויסטה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים