Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדרייורים מהאתר של Abit לכרטיס קול Realtek AC97. בהתחלה הורדתי לויסטה והוא לא הפעיל, ואז התקנתי לXP אבל עדיין הוא לא מאפשר לי 6 ערוצים. כשאני נכנס לתוכנה של הדרייור יש פחות אפשרויות ממה שהיה בXP וכשאני בוחר 6 ערוצים הוא לא משמיע כלום בבדיקה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קורה לי מידי פעם שאחרי ריסט הרזולוציה שלי יורדת מ-1680X1050 למשהו קטן יותר או שהיא נשארת כמו שהייתה אבל המסך כאילו זז הצידה מעט ואז יש לי בצד אחד פס שחור ריק. אני עם כרטיס חדש של ATI עם הדרייברים האחרונים ואחרי שאני מחזיר את זה בעזרת ה-CCC זה תמיד חוזר לאחר ריסט.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התקנתי משחק ישן אחד ואז ראיתי ש WIN דורש MAC98 בשביל להפעיל את המשחק. איפה אפשר להשיג אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
השאלה מתי (באיזה מקרים) הוא יציג YES NO ומתי הוא יכנס .. (אני מחפש דף שהוא ישאל אותי YES\NO)
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דו"ח של רזולוציות מסך ב 3000+- מחשבים בארגון. (כולם תחת אותו domain) האם יש דרך מרוכזת ולא מסובכת לעשות זאת? מישהו מכיר אפשרות לאסוף מידע כזה דרך כלי תשתיתי כמו SMS או אפילו דרך פקודות של win2003? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה רבה! Dom
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט לגמרי אחרי שהווינדוס נידפק , ואני עדיין לא יודע את הסיבה המדיוקת לדפיקה של הווינדוס ... אז התופעה היייתה שיום אחד ניכנסתי לווינדוס וה Welcome Screen שקופץ בהתחלה היה תקוע , כלומר היה פשוט תקוע במסך הזה ... רציתי להיכנס לSafe Mode וגם שם המסך ההתחלתי גם היה תקוע ... בקיצור ניסיתי עוד פעם להיכנס לווינדוס רגיל ולתת קצת זמן ... אז שעבר איזה חמש דקות רק נישמע הסאונד ורואים את הWallpaper רק בלי שום דבר עליו ובטח עם הייתי נותן עוד איזה 10 דקות אז היה מופיע משהו , אבל כבר לא היה לי סבלנות ... פעם ראשונה אני ניתקל בזה ואני לא יודע מה בדיוק הגורם , אבל אני דיי חושד ב9 DirectX ... אני התקנתי אותו איזה יומיים לפני שזה קרה , יכל להיות שזה ה DirectX9 ....? או מיש…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב. כידוע, חלק מהוירוסים מוחקים את הפרטישן בהרד דיסק, ובכך מבצעים את זממם למחיקת המחשב. אולם, כידוע, הפרטישנים מאוחסנים ב 2,3 עותקים, מה שמאפשר ע"י תוכנות מסויימות למצוא אותו ולשחזר אותו. עשיתי זאת רבות על fat 16 עם כל מני תוכנות. איזה תוכנות קיימות ל FAT32, ול NTFS ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי ג'ויסטיק Speed-link Black widow 6640 שעבד ללא בעיה עד לפני כמה ימים (לא יודע בדיוק מתי התחילה הבעיה) שמתי לב שמשחקים שדורשים את הג'ויסטיק פשוט עושים Crash כשמנסים להפעיל אותם. ניסיתי לנתק את הג'ויסטיק מה-USB, והמשחקים עבדו. ברגע שחיברתי אותו - קראש. הנחתי שהבעיה היא ב- HID.dll שזה קובץ ה-Dll שהתרסק. אבל נתקלתי בקשיים להחליף אותו (מסתבר שאין לי הרשאה למחוק את הקובץ) שמתי לב שאותה תקלה חוזרת גם כשאני מנסה ב-Control Panel ללחוץ על המאפיינים של הג'ויסטיק. מה שמוזר, שיש לי גם הגה של לוג'יטק מחובר ואותו אני מצליח לראות ולהכנס למאפיינים (מה שגורם לי לחשוב שהבעיה לא ב-dll). ניסיתי להתקין מחדש DirectX ועשיתי בדיקה של קובצי המערכת דרך ה-cmd, לא עזר כמובן שניסיתי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. חיברתי את הN95 8GB והמחשב זיהה אותו והכל מצויין. אבל ! אמורה להיות אופצייה שנקראת DEVICE STAGE שמראה על מיני פרטים על המכשיר כמו בפוסט הזה http://www.gearlog.com/2009/01/windows_7_device_stage_working.php בלינק הזה הווינדוס הוא עדיין בבטא ואצלי הוא RTM..ככה שאני לא יודע אם מיקרוסופט השמיטו את התמיכה בזה או לא..כי אצלי הוא פשוט לא מראה כלום..רק את הplug&play הרגיל כמו שהיה בויסטה יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בכל פורום מחשבים שואלים לפחות פעם ביום שאלות מהסוג: "האם שווה לי להתקין ויסטה..?" או "האם ויסטה יפעל לי טוב על המחשב..?" אז כך... אני התקנתי את חלונות ויסטה והרי התשובות. ברשותי מחשב חלש ביותר.... שקניתי אותו לפני ארבע וחצי שנים ולאחרונה הוספתי לו כרטיס מסך יותר טוב יחסית לקודם והרחבתי גם את הזכרון. והרי המפרט: פנטיום 1.7 512mb ddr266 ATI 9550 256mb 128bit ועוד דברים שלא רלוונטיים כל כך... בקיצור VISTA PREMIUM פעלה מצויין כאשר הפעלתי את התכונות הגרפיות של ויסטה כאשר לא הרצתי שום תוכנית המשאבים היו על 60% מהגרפיקה לא התלהבתי יותר מדי... סה"כ לא הלהיב אותי יותר מדי ... כנראה שציפיתי ליותר מזה ואני די מבסוט מהXP אבל שלא תבינו לא נכון כאשר תצא הגרסה הסופית אני אשתמש בה ללא ספ…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש איזה אתר שאני יכול להוריד שולחן עבודה מוכן כאילו איזה עיצוב יפה הסתכלתי בנעוץ ולא מצאתי כלום תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
בעיתון היום של פיסי נט, היה כתבה על שיפור הרשת הביתית, בין השטויות שהיו כתובים שם על שימוש בראוטר ברשת פנימית היה גם כתוב על כלי של מיקרוסופט אשר מיקרוסופט לא מפיצה אותו עם XP כלי בשם BOOTVIS הכלי הזה אמור לשפר את זמן העלאת חלונות למעלה. הנה הלינק לאתר BOOTVIS וכן עם לא רוצים לשחק יותר מידי עם הכלי לתת לו לעשות TRACE OPTIMIZE SYSTEM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לוקח משהו כמו 5 דקות מהרגע שלחצתי על כיבוי או RESTART עד שזה באמת קורה עשיתי ניקוי עם התוכנה CCleaner והבעיה עדיין נמכשת אין הרבה תוכנות שרצות ברקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ב-Windows XP, כאשר מגדילים את ה-Taskbar לשתי שורות, האייקונים ב-System Tray מסודרים בשלוש שורות. האם קיים Tweak או תוכנה שמאפשרת לעשות את אותו הדבר ב-Windows 2000 Professional SP4? אני מתכוון, שב-Taskbar יהיו שתי שורות, אבל ב-System Tray יהיו שלוש שורות של אייקונים.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין XP PRO לבין XP HOME יש לי פשוט XP HOME מקורי וחשבתי אולי להתקין במקום ה PRO שלי... מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-