עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by imac,

קיבלתי מחשב ישן ואני נותן אותו לאחותי (עם קצת שיפורים) הנה המפרט הצעות למערכת הפעלה שימוש: ICQ וWORD מפרט: P1 200MHZ 80 MB SDRAM 1.5 WD (הראשונים של WD) אם צריך עוד פירוטים אני יתן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Moooshe,

אני רוצה לשנות את התפריט שמופיע בהפעלת הדיסקט boot של win98. את התפריט עצמו אין בעיה לשנות, אבל אני רוצה לשנות גם את הכותרת שלו ("windows 98 boot options" או משהו בסגנון...). הכותרת הזאת לקוחה מתוך IO.SYS, שהוא ברובו לא קריא אבל יש לו קטעים טקסטואלים לחלוטין וכבר קראתי על אנשים ששינו אותו. בכל שינוי שאני עושה (ולפניכם פירוט לא קצר), אני מקבל מחשב שעושה boot ובמקום להראות תפריט מראה כמה אותיות בג'יבריש על המסך, וזהו. והנה מה שניסיתי: 1. לשנות סתם את הטקסט 2. לשנות את הטקסט אבל לשמור על אותו גודל מדוייק של הקובץ (אותו מספר תווים) 3. לשנות אות אחת בטקסט (את ה-98 ל-95) 4. להחזיר את ה-8 למקומו, מה שאומר ששום שינוי לא נעשה לתוכן של הקובץ ולכאורה הוא אמור לעבוד. אז לא. בשלב זה ה…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  3. דחוף!!! <כול שאלה שיש לך תשאל ותענה על גבי הפורום>

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by juve12,

אני מפעיל את הדפדפן אקפלורר 6 ואיך שהוא עולה קופצים מלא חלונות ממלים את כול הTASKBAR האם זהו וירוס או שיש לזה פיתרון תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benor,

נלקח מהאתר www.Tweakxp.com הטוויק הבא מיועד בעיקר לגיימרים! !המאמר המקורי בטלו את כל השרותים הלא נחוצים האלה: תשימו לב: אין באחריותי שום דבר על מה שיקרה למחשב שלכם! וחלק מהשרותים צריך להשאיר! עם אתם לא יודעים איך מורידים שרותים תכנסו לפה איך להוריד שרותים ומי שלא הבין: תכנסו לתפריט התחל ואחרי זה הפעלה ותרשמו שם services.msc אחרי זה אתם רואים כל מיני Services = שרותים אתם לוחצים מקש ימיני על השרות שאתם רוצים להוריד ולוחצים אחרי זה על Properties ואחרי זה תבחרו שם Disable ואז זה יבטל את השירות שאתם לא צריכים! רשימת שרותים שכדאי להוריד: Routing and Remote Access Alerter Application Layer Gateway Service** (only if firewll is not used) Application Management Background Intel…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Haflo,

יש לי מחשב עם מעבד AMD שהתקנתי עליו עכשיו התקנה חדשה של WinME, וישנה בעיה שחוזרת על עצמה, המחשב לא מצליח לבצע Restart?! הוא פשוט נתקע על מסך שחור עם הסמן של Dos למעלה וזהו....! מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  7. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי במחשב שני הארדיסקים, שאחד מהם משמש לגיבוי ואני לא ניגש אליו כמעט בכלל אך חשוב שהוא יהיה מחובר, לכן כיוונתי בניהול הכוח של XP לכבות את ההארדיסקים אחרי 5 דקות. וכך הוא עושה וזה מעולה אך יש בעיה קטנה שכן אני לא משתמש ב Paging File כי יש לי מספיק זכרון לכן המערכת לא צריכה לגשת הרבה לכונן הראשי וקורה הרבה שהיא מכבה אותו ולוקח לו קצת זמן להדלק (לא משהו קריטי) וזה דיי מעצבן, ולא נוח לקבל תקיעות באמצע המשחק רק בגלל זה... לכן השאלה שלי פשוטה: האם יש אפשרות לכוון את הכיבוי רק לאחד ההארדיסקים? תודה מראש, R.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by x-dream,

נאלצתי להתקין מחדש את הWIN98SE ולאחר ההתקנה יש לי קפיצות כל הזמן בתחתית המסך באזור של סרגלי הכלים כאילו יש REFRESH כל הזמן אני זוכר שלפני שנים הייתה לי את הבעיה ואני לא זוכר איך מסדרים אותה. מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, מתי שאני פותח נגיד את האקספלורר אז הוא לא נפתח עד הסוף. אתם יודעים איך אפשר לעשות שהוא יפתח עד הסוף?

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by shibby15,

זה לא בדיוק בעיה אלא יותר שינוי, עד לפני יומיים כשהווינדוס עלה הוא לא ביקש סיסמא או שם מתחבר ובכיבוי היה לוגואים יפים כאלה, ועכשים הוא דןרש סיסמה ושם משתמש ובכיבוי זה בא בצורת חלון עם סלייד-באר (חלון אופציות עם חץ בשביל לפתוח אותו, דוגמאת אופציית ערכת הצבעים בפורומים) איך אני משנה את זה חזרה?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by benor,

יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by BobCaT,

עכשיו אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס 98 SE כדאי לי לשחליף לוינדוס XP כי הבנתי שיש ביצועים יותר טובים בXP אז כדאי? (את המפרט אפשר לראות בצד אם זה חשוב)

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  13. הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idanpc,

מה זה WIN2K זה XP או מה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by izikd,

יש לי בעיה מאוד מוזרה בהתקנת הXP זה אומר שיש לי בעיה משהו בביוס עם השעון הנה תראו תמונה 1 ואז כשאני לוחץ על OK זה מה שזה מראה לי: תמונה 2 וזה מה שזה רושם לי אם מישהו לא הבין מה כתוב שם: Error: Setup has encountered an error (system file time out of sync, error code is 800b0101). Please verify that your computer is using the correct date and time and re-run Setup. This can be done by accessing the BIOS during system startup. *** Fatal Error: Setup failed to install the product catalogs. This is a fatal error. The setup log files should contain more information. *** תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני רוצה להתקין xp על xp כיים אבל לא רוצה שהמשחקים המותקנים שלי לא יוכלו לעבוד! אז האם הרגסטרי ישמר ואני יכול לשחק בהם או שלא?? נ.ב האםתיקון יוכל להחזיק את ה-direct x 9????????

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  17. כל פעם שאני פותח חלון חדש באקפלורר הוא נפתח לי בגודל קטן ואני צריך להגדיל אותו ידנית לגודל מלא. אפשרי להגדיר שכל פעם שחלון נפתח הוא יהיה ב MAXIMIZED? יש לי Windows XP Pro ו- MSIE 6 - שניהם SP1.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  20. Started by OmerS,

שלום, לאחרונה קניתי תוספת של 128MB RAM למחשב שלי וכמו כן Hard Disk 60GB 7200RPM. נכון לעכשיו המפרט שלי הוא כזה: Pentium 3 667Mhz 256MB SDRAM PC133 60GB 7200RPM Hard Disk Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB אני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי לי להתקין, Windows XP או Windows 2000? (אני לא מעוניין להתקין Windows 98 למרות שיש אנשים שסבורים שככה המחשב יעבוד טוב יותר) רציתי לדעת איזו מערכת תנצל הכי טוב את רכיבי המחשב שלי ותאפשר לי לעבוד בצורה חלקה.. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו את המחשב הזה עם Windows XP בוודאי מכיר את הבעיה שלאחר זמן מה של שימוש בג'ויסטיק Windows אומר שיש בעיה ב Game Port (לא בג'יוסטיק עצמו), רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה הבעיה והוא יודע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000? Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by TomTom,

יא בני זונות!!!!! כל הפורום הזה! חוץ מ - Fire_Trooper יא ני זונות מניאקים דודה שלכם עלמנות!!

23. Started by TomTom,

שלום! :asthanos: הורדתי משחק (SOF) מהאינטרנט. התקנתי אותו והפעלתי את הקובץ sof2.exe והמחשב פתאום הופעל מחדש, ומאז אני לא יכול להפעיל את XP רק את 2000 ואין לי אפשרות בחירה באיזה חלונות לבחור (XP OR 2000) ואני לא רוצה לפרמט את המחשב כי היו לי מלא דברים חשובים ואני לא יכול לגבות דברים ב - 2000 כי הוא לא מזהה את הצורב! אם מישהו יודע שיעזור לי מהר!

• 5 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים