עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

מה ההבדלים בין ווינדוס home edition ל ווינדוס פרופשנל? [XP]

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by Googleness,

על מחשב נייד בלי כונן CD ועם כונן פלופי חיצוני אפשר להתקין ווינדוס 98 או משהו?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. זה ככה לכל קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  5. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by YRP99,

בעיה שהתחילה אצלי בשבועיים האחרונים זה שאחרי זמן מסויים שאני גולש באינטרנט או עובד עם המחשב (בד"כ זה אחרי יום+-) הווינדוס סוגר את עצמו מבחינת התחברות לכל מקם אני לא יכול להתחבר לשום מקום, לשום פורט, לא משנה איזו תוכנה ואני גם לא יכול להתחבר לעצמי אבל מה שכן אם אני מחובר כבר למקום מסויים (ICQ/MIRC) אני עדיין מסוגל להעביר נתונים אבל אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש למשל בMIRC הסיבה שאני מקבל היא שאני מנסה להתיחבר היא: "permission denied" הבעיה היא רק במחשב פה כי המחשב בסלון שמחובר דרך המחשב הזה לרשת עובד בלי בעיה בזמן שהבעיה קוראת אצלי. ניסיתי לסגור תוכנות כולל אנטי וירוס (קספרסקי) ושום דבר לא עוזר המחשב כאילו חסום להתחברות. ניסיתי לעדכן את הווינדוס גם אבל עדיין למישהו…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by ilay22,

כל פעם שאני מנסה להוסיף פרמטירם לקובץ EXE דרך שורטקאט, זה מה שאני מקבל: (בתמונה) למה יש פעמים שהכתובת מופיעה במרכאות ולפעמים בלי? [attachment deleted by admin]

9. יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by LittleBoy,

יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by liav12,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת.. אבל מה אני עושה עם הדרייברים של הXP 32 ביט שיש לי על המחשב? הם ימחקו או שאני אצטרך להסיר? יש בכלל טעם לעבור? נגיד שיפור ביצועים? אני צריך לפרמט הכל או שיש אפשרות רק לשדרג? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by kabool,

שלום. יש לי דיסק מקורי של WINDOWX XP SP2 שרכשתי לפני כשנה,הוא מתחיל לקבל שריטות ואני מפחד עליו. יש לי שתי שאלות: האם מותר לי לגבות אותו לדיסק אחר? ואם אני מגבה ורוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש,לצרוב אותו רגיל עם הקבצים שגיביתי או שצריך להפוך אותו לISO ? תודה רבה לכולם ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by JohnClark,

אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. יש לי SP2 ועיכנתי אותו לפתע, רוב הגישה התוכנות פשוט נחסמה!! האינטי וירוס נוד 32 איבד את כל עיכנויו ואחרי שעיכנתי אותו הוא אומר שאינו יכול להחליף את הקבצים הישניים גם במצב בטוח אין לי גישה עשיתי שיחזור מערכת הגישה לקבצים חזרה, אך המחשב איטי, בעיית האנטי וירוס לא נפתרה, והחלון של עידכונים אוטומטיים (רציתי לבטל) לא נפתח לי. כל המחשב פשוט זז לאטטטט כל מיני התראות על בעיות זיכרון צצות, תוכניות לא עולות בקיצור תוהו ובוהו!!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by fwWW,

אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !

22. יש לי מחשב דל זיכרון. יש לי עכבר ומקלדת מתוחכמים כאלה שכדי להפעיל את כל הפונקציות שלהם צריך להתקין דרייברים. השאלה: אם אתקין והתכונות יהיו פעילות זה יכביד על המחשבף יצרוך יותר זיכרון? (כרגע XP מזהה אותם במקלדת ועכבר רגילים)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  23. Started by moshiko69,

שלום, יש לי בעיה מוזרה - לפעמים שאני מסמן על קובץ ווידאו אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: The instruction at "0x73e6827" referenced memory at "0x02b506bc". the memory could not be "read" click on OK to terminate thr program click on CANCEL to debug the program לאחר מזה יש לי הודעה של DR Watson Postmortem Debugger ומייד ריענון של ה WIN. רציתי לדעת למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by Psycho17,

שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.