עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DLS,

שלום, יש לי בעיה ממש רצינית!... לא מזמן הפעלתי איזשהו קובץ שכנראה הכיל בתוכו וירוס. מסתבר שזה מחק לי המון קבצי מוזיקה מהמחשב. עכשיו, הלכתי אל שחזור המערכת ושם קיבלתי את ההודעה הבאה: גם כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה או מנהל המשימות מופיעה הודעה דומה.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?? או לפחות להחזיר את כל השירים שהיו לי במחשב? :s05:

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by alfred3,

שלום לכל החברים לאחרונה שידרגתי את ההארד דיסק במחשב הנייד שלי ל HITACHI 80GB והתקנתי עליו וינדוס XP PRO זה כבר כמה פעמים שהמחשב מאתחל באופן פתאומי וכשהוא מנסה לעלות הוא נתקע במסך הפתיחה ואחרי שהוא כבר עולה זה מוציא את ההודעה הבאה . האם ההארד דיסק מקולקל או שזה קשור לווידוס? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. פתאום האייקון של "המסמכים שלי" על שולחן העבודה מופיע בשתי שורות...יענו המסמכים שורה אחת, ושלי שורה שניה...ואני רוצה את זה בשורה אחת זה ממש מציק לי... ניסיתי לשנות שם ולכתוב שוב פעם - לא עזר...מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by kobi_af,

כל פעם שאני מפרמט ומתקין מחדש תוינדוס הבלו סקרן מופיע כבר שנה שאני עם אותו בלו סקרן הוא רושם לי bug usb driver והוודעה הרגילה שלו ניסיתי לעדכן להתקין מחדש תדרייברים לא הולך עדיין בעיה צריכים קבצי minidump ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by lm,

שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל להעלות את הוינדוס ושהוא גומר להעלות אז במקום להיכנס לוינדוס הוא מראה לי משתמש אחד ואני צריך ללחות עליו כדאי להיכנס לוינדוס זה משו קטן אבל זה דיי מציק לי ד"א יש לי וינדוס אקס פי פרו 32 ביט עברית

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by neo690,

הורדתי את ההתקנה של חבילת השפה העברית ל WINDOWS VISTA הפעלתי את ההקנה וזה מה שאני מקבל:

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by Maor Shahar,

יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by Dawn,

הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by tom12345,

התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by liav12,

כל פעם האנטיוירוס שלי מוצא וירוס בשם הזה אין לי מושג איך להיפטר ממנו, כל פעם אני מוחק אותו ושוב פעם הוא חוזר. פעם אחת גם קפץ החלון כמו של הבלאסטר שאומר שתוך דקה המחשב עושה ריסט. אבל זה לא חזר על עצמו... איך אני מטפל בזה?

12. Started by zik125,

שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by shpiniza,

מקבל אותו כל פעם שאני משחק בפיפא . בעבר שיחקתי ולא קרה !! מה יכול להיות ???

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by gshhar,

והאם יהיה גם מערכת עם העידכון וגם את העידכון לבד?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by gania23,

לפי מה ששמעתי אז המשחקים עובדים בויסטה יותר לאט מאשר ב xp אז רציתי לדעת ממה נובעת האיטיות של המשחקים בויסטה ועם יש איזו דרך לתקן את זה ..

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by asaf_a,

רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by lenis78,

שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. הסתכלתי במנהל המשימות שלי וראיתי כמה משימות שתופשות הרבה זיכרון ורציתי לדעת מה הן: svchost.exe ccaapp.exe

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by nushag,

שלום לכולם נוצרה אצלי בעיה במחשב יום בהיר אחד, קודם כל אומר שהמחשב מעודכן עד הגג גם ב win וגם בנורטון וגם כל הדרייברים למחשב,כרטיס מסך וכו'. זה נוגע לצפיה בסרטים, כל פעם שאני רוצה לראות סרט במחשב לא משנה באיזה פורמט - אני מקבל מסך כחול!! מוסיקה אין בעיה לשמוע הכל עובד מצויין , רק סרטים אי אפשר לראות - לא עזר לי שהתקנתי נגנים אחרים (winamp,bsplayer ) עכשיו אם אני מוריד את כל הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך - הסרט רץ רק ללא תמונה - צריך קודק - התקנתי קודק : קיבלתי מסך כחול!! מה עושים ? בהודעה של המסך כתוב שיש לי בעיית זיכרון : irql not less or equal stop:0x0000007f (0x00000000 לא ברור לי איך להעתיק את המסך. רק אומר שכבר פירמטתי את המחשב, פירקתי את הזיכרונות (256X2) ניקית…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים