Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני עושה שיחזור מערכת.. זה מה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, היום אני פותח את My Computer ורואה שבמקום הצלמית ( Icon) של הכונן הקשיח של C אני רואה צלמית כמו של איזה קובץ ללא שייוך ,אין בעיה להכנס אליו אבל זה סתם מציק בעיינים. ה icon של כונן D בסדר ומופיעה בצורה תקינה. היכן ניתן לסדר זאת?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מצורפת תמונה.. עכשיו הבעיה היא שלא כל הכפתורים של המולטימדיה עובדים, וחלקם מפעלים דברים שאני לא צריך. האם יש דרך לשנות את היעוד של הכתפורים ? כלומר שכל כתפור יעשה מה שאני ארצה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ויסטה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות המחשב וכל המערכת הפעלה עבדה כמו שצריך. היום,אחרי הפסקת חשמל,הדפדפן הפסיק לעבוד. יש לי אינטרנט,וכל התוכנות הקשורות לאינטרנט (מסנג'ר,אייסיקיו,ביטורנט) עובדות ורק הדפדפן לא ניסיתי להשתמש גם בפייר פוקס וגם באקספולר הנה המפרט שלי אם הוא עוזר מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L כרטיס מסך CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD דיסק קשיח WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA SickBoy אומר/ת: זיכרון 2GB של קינגסטון לא יודע בדיוק איזה.. אה,חשוב להזכיר שאני מצליח לשלוח פינגים (אני החבר של הבנא…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום חבר לי קנה כונן קשיח של WD 250gb 7200 16mb buffer בהתקנה של מערכת ההפעלה של win xp במסך הראשון הכחול הוא מציג לי רק 131gb מה הבעיה ואיך פותרים זאת ? החיבור הוא sata 2
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המחשב קרס, וכשהוא עלה מחדש הוא הריץ SCANDISK כזה... כמו שתמיד זה מריץ אחרי שהמחשב קורס בקיצור, אחרי שהסקאן דיסק רץ, נעלמו לי מלא דברים חשובים מכונן C... שמתי לב אבל שנוצרה תיקייה שקוראים לה FOUND.000 והיא שוקלת 600 מגה... אז יכול להיות שהקבצים שלי מאוכסנים פה איכשהו... נכנסתי לתיקייה הזאת והכל שמה זה DLL... יש מצב איכשהו לשחזר הכל?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין XP PRO לבין XP HOME יש לי פשוט XP HOME מקורי וחשבתי אולי להתקין במקום ה PRO שלי... מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כבר יש לי XP 32, ואני רוצה להתקין ויסטה 32, ויש לי את ההתקנה יש לי רק הארדיסק אחד של 320GB ויש לי בו עוד יותר מחצי מקום פנוי, האם אני יכול להתקין גם את הויסטה על ההארדיסק או שצריך עוד הארדיסק ? מה שאני רוצה בעיקרון זה שכשאני פותח את המחשב זה ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל אותו עם הויסטה או ה-XP, כי אני רוצה את הויסטה רק בשביל ה-DX10 למשחקים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי 2 יוזרים במחשב אחד שלי אחד של אחי אני משתמש בשלי כמובן.המחשב פתאום סתם נתקע והצלחתי איכשהו להגיע למנהל משימות ראיתי תEXPLORER.EXE על 100 אחוז בCPU עשיתי ריסטרט למחשב ועכשיו כל פעם שאני בוחר תיוזר שלי הוא נכנס אבל לא מפעיל הרבה כי האקפלורר כידוע פועל ראשון ותוקע תמחשב (זה קורה אחרי הריסטרט !!) מה אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-