Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר חודשים העלתי את הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202781.0 התקנתי מחדש את ווינדוס לפני מספר ימים ואחרי שהתקנו העידכונים חזרה גם המסגרת מסביב למוצגי פלאש... העידכונים שאמרו לי להסיר בנושא הקודם אינם מופיעים ברשימה הפעם ואני תוהה את מי מהם אני צריך להסיר כדי להיפתר מהבעיה הזו! דרך אגב, למי עוד מופיעה המסגרת הזו?? כי לא ראיתי אותה אצל אחרים וגם לא שמעתי אחרים מתלוננים עליה... וגם האם יש דרך אחרת להיפתר מהבעיה הזו שלא דרך ווינדוס?? אולי לעדכן את תוכנת הפלאש או משהו...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש ברשותי מחשב בעל הנתונים האים: P-3 866 256MB 20GB-1- 2- כרטיס מסך G FORCE 2 MMX+TV 3-לוח אם JETWAY 694AS 4-WIN XP PRO SP1 אני הולך לבצע פירמוט למחשב (די מאוכזב ממע' XP) היה לי לפני כן ME שזוהי נפילה בפני עצמה. אני כרגע מתלבט מה להתקין WIN 2000או לחזור לWIN XP אני מודע לכך שפחות משחקים יעלו לי בWIN 2000-. מה שחשוב לי זה הקטע של היציבות. כרגע יש י בעיות נוראיות הדסק טופ מתחיל להשתגע ,(restore active desktop אפליקציות כל פעם נסגרות לי בקיצור חגיגה. דרך אגב איך רץ אימיול עם מע'הפעלה WIN 2000 אשמח לתגובות בנושא
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אתמול התעוררתי למראה מחריד. נעלמו האייקונים של הHD. יש למישהו פיתרון? תמונה:
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כמובן כמו בכל מחשב שמקבלים את הויסטה אני רוצה להחליף לאקס פי, וכמו תמיד יש את השגיאה שיש בעיה בדיסק (המסך הכחול). המסך מופיע טיפה אחרי שהווינדוס מעלה קבצים מהדיסק ותוקע את המחשב. אני יודע ומכיר שיש איזה קבצים שמוסיפים לדיסק וככה פוטרים את הבעיה אם יש למישהו אתר שנותן הדרכה ואת הקבצים במקביל לכלל המחשבים זה יהיה נהדר תודה. עריכה: בדקתי באתר לפי דגם ספציפי אין שם הסברים!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה באנגלית. לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה. כשמדליקים את המחשב והוא מתחיל לעלות - המסך פתאום ניכבה ונכנס ל- stand by ולא ניתן להדליקו אלא רק לאחר כמה איתחולים מחדש של המחשב. בדקתי שהשדרייבר של הכרטיס מסך מותקן כמו שצריך וגם המחשב מזהה את דגם המסך. מה יכול לגרום לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים- 2 מהם מערכות עריכה- שאין בהם וגם אסור שיהיה אנטי וירוס...כמובן ללא חיבור לרשת. (נזהרים) לפעמים אני מעביר שירים, מהמחשב של האינטרנט דרך דיסק USB נייד קטן. בקיצור: ישנו וירוס בשם RanMovLog. מה השהוא עושה - נדבק לכונן קשיח , וכשרוצים לפתוח את התוכן שלו, לוקח משהו כמו 10 שניות, ואז הוא נפתח יחד עם סייר בצד ימין. ישנו גם את הקובץ הנ"ל, בכונן. כל מחיקה שלו, ותפיחה מחדש- תחדש והוא יופעי שוב. כשלוחצים על הימני, האופציה הבולטת (האופציה שהXP עושה בלחיצה כפולה), היא AUTO - כאילו זה דיסק התקנה או משהו כזה. ניתן ללחוץ על "פתח" ואז התוכן נפתח רגיל וטוב. (ללא סייר ומהר). כל המחשבים נדבקו, וזה כולל גם הדיסק FLASH הנייד. התקנתי 3 אנטי וירוס- אף אחד לא מצליח להתמודד עם זה. …
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לא מצליח למצא כותר מתאימה... כשאני עובד על 4 קבצי אקסל ופותח עוד משהו, המחשב מאחד את כולם למטה ובשביל לעבור בינהם צריך לפתוח את הרבעיה ולהיכנס למתאים. ניסיתי עכבר ימני ולפרוס אותם, אבל האופציה חשוכה, אפילו לא נותן לסגור את הרבעיה. מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לצערי, הסיגייט ברקודה מת בטרם עת עקב התקלה הידועה. למזלי הרב, גיביתי הכל. כעת קיבלתי את ה-WD6400AAKS במקום הברקודה. אני מעוניין לבצע התקנה של הויסטה 32 ביט (BASIC) על הWD. האם לאחר ההתקנה תהיה לי בעיה בהתקנה ובעדכונים עקב שינוי החומרה? האם הסריאל עדיין יהיה תקף למרות שהיה שינוי בחומרה? תודה לכולכם ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם כפי שמצויין צירפתי קובץ וורד עם צילומי מסך אשמח לשמוע את עצתכם כי נמאס לי להמתין הרבה בזמן שהמחשב עולה. תודה מראש למשיבים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היה ברשותי ויסטה והמחשב הנייד (דל 6400) עבד מצוין. עכשיו מסיבות שונות שינמכתי ל XP PROFESIONAL (הכל תוכנות מקוריות שניקנו בכסף מלא). ועכשיו הוא לא משמיש שום קול וכותב לי שיש בעיה בהתקן הקול שלך שהוא לא מותקן או שאינו עובד כראוי. מישהו יכול לעזור לי בענין? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מה קורה לחברה הרצינית הזאת? מדוע הם לא דואגים להוציא דריברים עבור העכברים שלהם למע' הויסטה? העכבר שלי מידי פעם נתקע לחלוטין ונראה לי שדריבר פה היה יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
א.אני לא צתליח לעשות חיפוש שאני נינכס לחיפוש מופיע לי רק הכלב וזהו לא מופיע לי שורה לרשום את ערך החיפוש ב.לא ניכנס לי לעזרה ותמיכה ג.וינדוס מדיה פלייר רושם שיש שגיאה פנימית בישום ולא עובד לי והתקנתי מחדש ועדיין אותו דבר תודה לעוזרים........
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-