עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. אני פותח במחשב הנייח שלי ( XP ) קובץ תמונה ב Win picture and fax viewer ואז מנסה להיכנס לעורך התמונות ( איקון למטה) > הוא כותב לי Fail:overflow יש למישהו מושג למה ? THX

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by fwWW,

אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by prager,

טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)

6. Started by nivster,

שלום לכולם, אני מתחיל בהתקנת ויסטה, ולאחר כארבעים דקות עבודה הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש דרייבר ל-CD ROM (?!) ומסרב להמשיך בלעדיו... מישהו נתקל בזה? כמו כן ההתקנה איטית בטירוף אם מפעילים אותה ישירות מה-CD, וטיפה יותר מהירה אם מפעילים מתוך XP תודה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by adirnasri,

אני רוצה לדעת איך אני עושה שיחזור מערכת.. זה מה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !

9. איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by Imtheman,

בווינדווז 2000 היתה בדיסק התקנה אפשרות של RIPER (שהוא מעתיק מחדש את כל הקבצים של הווינדווז) לאיפה האפשרות הזאת נעלמה בקס פי???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. שאני מפעיל קובץ דוס תראו מה הוא כותב לי 16bit ms-dos subsystem c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\autoexec.nt the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications choose close to terminate the aplication מזה ומה הפיתרון בבקשה זה חשוב.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by thebestof2005,

חברה אני חייב עזרה... התקנתי ווינדוס על ווינדוס אני ועכשיו רוצה לפרמט הכל. הבעיה היא שיש לי כונן אחד וכשאני מגיע למסך הכחול הזה שאומר להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול לפרמט את הכונן כי יש בו קבצי התקנה של הווינדוס החדש, בגלל שכאילו התחלתי את הפעולה דרך ווינדוס ולא דרך בוט CD וזה בגל שהמחשב בכלל לא מראה לי שאני יכול לעשת בוט דרך הCD למרות שהגדרתי זאת בביוס... אני יודע שזה קצת מבולגן מקווה שהבנתם...אם יש עוד דרך לפרמט את המחשב, חוץ ממה שעשיתי כבר, אתם יותר ממוזמנים להציע...

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. מפרט: Q9400‎ ‎4gb ‎4870 1gb ‎‏ איזה וינדוס להתקין ? אם ויסטה אז איזה גרסה ? המחשב מיועד למשחקים...

15. Started by falxori,

שלום התקנתי ויסטה פרמיום 64 ביט ויש לי שאלה לגבי directX זה כבר בא מראש עם directx 10 או שצריך לעדכן משהו? באתר של מיקרוסופט הגירסא הכי עדכנית שניתן להוריד היא 9.20 או משהו כזה (והתקנתי אותה כי לא קראתי מה בדיוק כתוב...) אז מה הקטע אם DX10? אגב, יש לי 8800GTS אז זה אמור לתמוך ב 10 תודה אורי

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by u_o,

אני רוצה לשנות את תצוגת הקבצים שיהיה בכל החלנות משהו אחד איך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by ilay22,

כל פעם שאני מנסה להוסיף פרמטירם לקובץ EXE דרך שורטקאט, זה מה שאני מקבל: (בתמונה) למה יש פעמים שהכתובת מופיעה במרכאות ולפעמים בלי? [attachment deleted by admin]

20. אני מדבר על זה שעושים מהboot לא זה של מצב דוס כאילו שממשיכים כאילו זאת התקנה רגילה לוחצים R ואז הוא מתקין.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by amer22,

אני מחבר את הכבל של ה CD ROM ל hard disk וכמובן כבל החשמל מגדיר מהביוס שיעשה BOOT ל CD ROM זה לא מעלה לי את ההתקנה .. אך אם אני מחבר את הכבל של ה floppy מעלה לי התקנה אבל הכבל אינו רחב לא נכנס בכל מחברי IDE זה מכשיל את ההתקנה אומר לי שלא מזהה hard disk מה אני עושה כדי שיהיה לי התקנה??? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by nissim_y,

ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by garnett,

שלום.. יש לי תוכנת אנטי וירוס panda תקועה ב registry .. (לכן לא יכול להתקין אנטי וירוסים אחרים) כשמוצא את הערכים שלה שם, אי אפשר למחוק אותם.. (unable to delete the value). (דברים אחרים אפשר, דווקא עם הpanda זה לא רוצה..) ניסיתי כבר עם הרבה תוכנות ניקוי, ארגון, וכו'... גם איתם אי אפשר למחוק.. מה עושים?? :-\ תודה רבה למשיבים!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.