Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
א.אני לא צתליח לעשות חיפוש שאני נינכס לחיפוש מופיע לי רק הכלב וזהו לא מופיע לי שורה לרשום את ערך החיפוש ב.לא ניכנס לי לעזרה ותמיכה ג.וינדוס מדיה פלייר רושם שיש שגיאה פנימית בישום ולא עובד לי והתקנתי מחדש ועדיין אותו דבר תודה לעוזרים........
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
על מחשב נייד בלי כונן CD ועם כונן פלופי חיצוני אפשר להתקין ווינדוס 98 או משהו?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תראו מה מופיע לי בתפריטים הדרייבר הוא קאטאליסט 5.4, הגרסה הרגילה בלי הCCC. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כל פעם האנטיוירוס שלי מוצא וירוס בשם הזה אין לי מושג איך להיפטר ממנו, כל פעם אני מוחק אותו ושוב פעם הוא חוזר. פעם אחת גם קפץ החלון כמו של הבלאסטר שאומר שתוך דקה המחשב עושה ריסט. אבל זה לא חזר על עצמו... איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקטע של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר ואז זה התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע בשלב מסוים עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting כאילו רוצה להמשיך מהנקודה שנתקע ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן(חץ) של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נ.ב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מ…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי לסדר לו שם כמה דברים בנוסף , הוא ביקש ממני ליצור לו מחיצה נוספת . יש לו הארד דיסק אחד (כונן C ) בגודל של 75 GB הוא רוצה לחלק את הכונן לשני מחיצות. אני צריך תוכנה מסוימת כדי לפצל את הכונן בתוך הוינדוס ? או שאפשר לעשות את זה דרך הוינדוס ב manage או משהו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נפגע קשה מוירוסים ומרגלים, עשיתי כמיטב יכולתי כדי לנקות אותו, עם תוכנות אנטי וירוס, אנטי ספייוואר וגם לא הצלחתי החלטתי לעשות התקנה חדשה למערכת ההפעלה, אני מתחיל להתקין ואחרי שמפעיל את המחשב מחדש, נכנס לתהליך התקנה שבו אני בוחר את הכונן אחרי שמסיים קריאה בהתחלה כותב לי פעם שההרד דיסק לא מחובר, ובפעם השניה כותב לי שיש וירוסים במחשב... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי שלושה כוננים וירטואלים - אחד מהם מחזיק את מערכת ההפעלה הנפח התפוס בכונן הזה מתנפח מיום ליום. אני חושב שזה בגלל הsystem restore. ה settings לכונן הזה מאפשר נפח של נקודות שיחזור שכבר מזמן נחצה האם בכונן הזה מאוחסנות נקודות שיחזור של של כל הכוננים? אם כן - איזה נפח נקודות שיחזור כולל כדאי לקבוע? ואיך אפשר לראות את הקובץ שמכיל את נקודות השיחזור, היכן הוא ממוקם?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך?? אשמח למדריך. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאני מפעיל קובץ דוס תראו מה הוא כותב לי 16bit ms-dos subsystem c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\autoexec.nt the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications choose close to terminate the aplication מזה ומה הפיתרון בבקשה זה חשוב.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בהחלט אחד מהדרברים המרגיזים ביותר שיש במחשב. אני מנסה למחוק קובץ ששלחתי להדפסה אבל הוא לא מוכן להמחק מה לא ניסיתי ריסטרטי את המחשב ניסיתי אפילו למחוק את המדפסת אבל אותה בעיה מרגיזה , זה לא נמחק !! מה הבעיה למחוק בסך הכול למחוק !!! מישהוא יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס וויסטה על מחיצה חדשה והכל עבד בסדר עד שניסיתי להיכנס לאינטרנט. אני מצליח רק להיכנס לאתר הבית של MSN וכל שאר האתרים לא עולים. הצלחתי גם להיכנס לICQאבל כל שאר התוכנות לא מצליחות להתחבר לאינטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-