Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n בכתבה שYNET שמו היה רשום את הדבר הבא: ובגלל שיש לי בעיות עם הפורטים רציתי לנסות את הדבר הזה - השאלה שלי היא האם יש רולס לפיירוול של XP ואיך\איפה אני מוחק את הRULES האלה בפיירול של XP ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, הבן שלי מחק בטעות את העיברית מהמחשב, כרגע יש אנגלית וכאשר אני מעלה מסמך בעברית אני מקבל הרבה ???????? השאלה שלי האם על מנת להחזיר את העברית אני צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או יש איזה מוד שמתקן רק את הבעייה הזאת תודה, איציק.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, נמאס לי מהויסטה! יש לי 2 שאלות: א. הויסטה על C. אם אני מתקין את ה XP על ה C מה קורה לויסטה? - היא נמחקת?! ב. יש לי XP מקורי על המחשב הנייח, אני יכול להתקין אותו על הנייד גם כן ועדיין לזכות בכל העדכונים של מייקרוסופט? בתודה מראש, דימה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק EMPIRE EARTH 2. הווינדוס קופא כל 50 דק' משהו כזה. ואחרי שאני עושה ריסט, לוקח למחשב חצי שנה לעשות את הDETECTING IDE DRIVES(לא יודע אם זה קשור אבל רציתי להיות בטוח). מדובר בווינדוס XP פרו. SERVICE PACK 2. מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). זה ממש דחוף , בבקשה עזרה. תודה , VL.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שאני מפעיל קובץ דוס תראו מה הוא כותב לי 16bit ms-dos subsystem c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\autoexec.nt the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications choose close to terminate the aplication מזה ומה הפיתרון בבקשה זה חשוב.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום איך אוכל לדעת שמותקן לי ווינדוס ויסטה 64 ביט ולא 32? איפה אני בודק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה קורה לחברה הרצינית הזאת? מדוע הם לא דואגים להוציא דריברים עבור העכברים שלהם למע' הויסטה? העכבר שלי מידי פעם נתקע לחלוטין ונראה לי שדריבר פה היה יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 וניסתי להריץ בהפעלה msconfig וזה לא מוצא את זה יש אולי תחליף לפקודה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד משהו שהוא נגיד מעלה 30 מגה. למשל קבציפ מרפידשר. אז באיזה אחוז מסויים הוא פשוט ניתקע לי.. ולא ממשיך להוריד.. פעם זה לא היה ככה... אני מתוסכל כבר מה לא ניסיתי. ולגבי תוכנות הורדה יש לי אבל איתם אי אפשר להוריד מרפידשר.. יש פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-