Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שעדכון הSP2 לא מגיע למחשב שלי ואז נכנסתי לאתר מיקרוסופ וקיבלתי את ההודעה מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הווידוס, העתקתי לדיסק כמו שכתוב, וכשאני מנסה לאתחל את המחשב מהדיסק, המחשב מתעלם ממנו וממשיך בהפעלה רגילה של הווידוס... איך אמורים להקין אותו?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני עובד תחת Xp כאשר כל המחיצות בפורמט NTFS. הגדרתי 2 יוזרים במצב Limit. איך אני מגביל לשם דוגמא את שאר היוזרים מלהיכנס למחיצות/ספריות מסויימות? ובכלל איך אוכל לבצע הרשאות מתקדמות יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש אפשרות להוריד את כל העדכונים של sp1 במרוכז בהתקנה אחת?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי תמיד אזהרה שהאנטי-וירוס לא מעודכן למרות שהוא כן ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי ויסטה פרמיום 64 ביט ויש לי שאלה לגבי directX זה כבר בא מראש עם directx 10 או שצריך לעדכן משהו? באתר של מיקרוסופט הגירסא הכי עדכנית שניתן להוריד היא 9.20 או משהו כזה (והתקנתי אותה כי לא קראתי מה בדיוק כתוב...) אז מה הקטע אם DX10? אגב, יש לי 8800GTS אז זה אמור לתמוך ב 10 תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון. התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה שמשגעת אותי ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי מחשב חדש ללא כונן דיסקטים, הווינדוס מבצע בדיקה ביציאה מהווינדוס ומציג את ההערה: כיצד מבטלים את בדיקת הכונן הלא קיים כדי להעלים את ההערה בכיבוי? ???
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הווינדוס שלי קורס כאשר אני נכנס אל משחק כלשהו, ומופיע לי מסך כחול ורשום: bad_pool_header 0x00000019(0x00000020,0x82873d58,0x82879e20,0x0a19009) יש לי ווינדוס XP. ישבתי הרבה זמן בניסיון לפתור את הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. הבנתי שזו בעיה עם דרייברים כלשהם. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הווינדוס ואז רשום לי insert system boot disk עכשיו אני לוחץ אנטר וזה חוזר על עצמו ועכשיו עוד בעיה שאני מנסה לפרמט את המחשב דרך ההתקנה של הווינדוס המחשב נתקע ולא זז יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה ובשתי הכוננים(D,c יש ווינדוסים אחד 98 והשני xp טוב בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אח שלי עשה בטעות עדכון לוינדוס ונעשה רסטרט לוינדוס והופיע לי הדבר שזה לא חוקי וזה אז חפשתי באינטרנט לפתרון ומצאתי הכל טוב ושמח חזרתי לשחק ואה.. הפלא ופלא המשחקים לא עולים לי יותר הם נתקעים אז החלטתי לעשות פרמוט מהיר והבעיה עדיין לא נפתרה מה עושים במקרה כזה עזרה בבקשה!!!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את תצוגת הקבצים שיהיה בכל החלנות משהו אחד איך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני יודע שה-64 שוקל יותר... זה אומר שהוא יותר טוב? מה ההבדל בדיוק? ואם כבר אנחנו פה - מה זה Office Groove 2007?...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-