עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gal84,

התקנתי ME באנגלית , יש אפשרות להוספת תמיכה בעברית ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. שלום. אני יודע שלכולם בוינדוס יש בתיקיית המסמכים שלי כל מיני תקייות כמו המוסיקה שלי וכאלה... שאם מוחקים אותם הם מופיעים אוטומטית עוד פעם. איך אני יכול לעשות שהם לא יופיעו לי אחרי מחיקה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by satlan1,

ניסיתי לשנות את האות של הכונן וקיבלתי בהתחלה שגיאה שהפיירוול חוסם איזה פורט 135. פתחתי אותו ועכשיו אני מקבל את השגיאה שבתמונה. מה הבעייה? -----עריכה----- הצלחתי אפשר לנעול תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  4. אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by Dubliner,

יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by lazygecko,

יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by nirsela,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה זמן, ומאז שהתחלתי להשתמש בו יש לי בעיה מסוימת שחוזרת על עצמה כל הזמן.. אני רוב הזמן לא מכבה את המחשב, והוא פשוט נשאר דלוק... וכשאני חוזר להשתמש בו לאחר מספר שעות, אני מגלה כל פעם שתהליך אחר בו נתקע, ושצריך לסגור אותו במנהל המשימות., ולהפעיל אותו מחדש זה יכול להיות כל תהליך: EXPLORER IEXPLORER וורד אקסל מדיה פלייר הכל ותמיד אני שם לב שהתהליך שאני סוגר אוכל כמות גדולה מאוד של זכרון לעומת השאר... 100 אלף לעומת 3000 כאילו יש למחשב דליפת זכרון לאורך זמן... עוד עובדה שאולי רלוונטית היא שרק התהליך הזה נתקע, אבל שאר התהליכים עובדים בסדר גמור יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש על העזרה, ניר

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. שלום אני משתמש בwindows xp sp2 הופיעה לי בעיה שאחרי זמן מסויים שהמחשב דלוק פתאום הממשק של הווינדוס הופך מהרגיל כחול ירוק שלו לפשוט אפור של הקלאסי, לפעמים לכל הזמן, לפעמים לשנייה וחוזר ואז פתאום האינטרנט לא עובד, אם אני מקליק על הסמל של המחשבים (חייגן של ווינדוס) זה מופיע לשבריר שנייה ונעלם עשיתי ipconfig /release וזה לא עושה כלום כי הוא כותב ש rpc service is unavailable זה קרה לי פעם ראשונה שלשום לפני פירמוט כי היה לי איזה וירוס או משהו עכשיו אחרי הפירמוט זה שוב חזר לפרמט עוד פעם? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. יש אפשרות לשלוט על הגודל ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by ashbit_q,

עד לפני רגע הכל פעל טוב עד שהפעלתי משהוא מהאינטרנט ואז הכל השתבש לאחר כיבוי והדלקה המחשב פעל כרגיל רג כשמפעילים גאדג'טים לא רואים אותם (הם נמצאים). אי אפשר לעשות שיחזור מערכת הודות לוינדוס 7 המתקדם שאם לא מגדירים לו כל דבר הוא לא עושה לבד (במילים אחרות לא הגדרתי זמן שיחזור). למשהו יש מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ראיתי שיש בויסטה כמו סרטון שבו כמה חברים משחקים סנוקר.. ותוך כדי המשחק הם מסבירים איך לכוון את הצבעים במסך. רואים את הסרטון דרך המדייה סנטר כבוחרים לכוון את הצג. אני כרגע משתמש באקס פי ונורא חשוב לי להשיג את הסרטון הזה... מישהו יכול לומר לי את שם הקובץ? באיזה תיקייה הוא נמצא בויסטה? מאיפה אני יכול להשיג אותו...? כל פרט יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. היי, יש לי בעיה קטנה, לפעמים שאני מרסט את המערכת והמחשב עולה, הוא עולה רק עם החלון של ה-Windows Explorer ולא עם ה-Task bar וכל האייקונים של ה-Desktop. כאשר אני מכבה את ה-Service ומתחיל אותו מחדש הוא עדיין פותח את ה-Windows Explorer folder. הדבר היחיד שפותר את זה הוא אתחול של המחשב יש למישהו רעיון איך אני יכול למנוע את זה? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  14. אני לא יודע אם זה כל כך מתאים לכאן אבל אני אסביר את הבעיה בדיוק יש לי מחשב די חזק ולאחרונה כשחיברתי אליו הארד דיסק כדי לגבות ממנו מידע החיבור של ההארד דיסק הוא בעזרת חיבור אי סטה המחשב המשיך לפעול כמו שצריך אבל כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא כותב שאין הארד דיסק לאחר שבדקתי את המחשב מסתבר שנמחק לי הMBR גם לא מזמן לאחר עידכון של מערכת ההפעלה המחשב ביקש להפעיל מחדש ושוב אותה שגיאה כמו שכתבתי למעלה וגם לפעמים כשהמחשב נתקע ואני עושה ריסט אותה השגיאה השאלה שלי היא האם זה בעיה של הארד דיסק או שזה בעיה במערכת ההפעלה שגורמת לMBR להמחק?? בתודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by אבי11,

ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

17. יש לי SP2 ועיכנתי אותו לפתע, רוב הגישה התוכנות פשוט נחסמה!! האינטי וירוס נוד 32 איבד את כל עיכנויו ואחרי שעיכנתי אותו הוא אומר שאינו יכול להחליף את הקבצים הישניים גם במצב בטוח אין לי גישה עשיתי שיחזור מערכת הגישה לקבצים חזרה, אך המחשב איטי, בעיית האנטי וירוס לא נפתרה, והחלון של עידכונים אוטומטיים (רציתי לבטל) לא נפתח לי. כל המחשב פשוט זז לאטטטט כל מיני התראות על בעיות זיכרון צצות, תוכניות לא עולות בקיצור תוהו ובוהו!!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by lokorn,

יש לי 2 שאלות 1.בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהמקום באחד הכוננים הצטמצם, בדקתי מה יש שם ומצאתי ספרייה שאני לא מזהה שקוראים לה pchealth היא בגודל של 350 mb ויש בה מלא קבצים שקוראים להם svchost.exe.20050716-215519-00.hdmp שההבדל בשמות שלהם זה רק המספר, ניסיתי לחפש על זה בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה זה ה pchealth הזה חוץ מזה שזה יכול להוות פירצה בווינדוס, השאלה אם זה מסוכן ומה עושים עם זה ואם אפשר למחוק את הספרייה הזאת בכלל? 2. אני משתמש ב automatic windows update ולפני כמה זמן הוא כל הזמן מתעקש להתקין עידכון של התוכנת אנטי ספייוור שלהם ולא משנה אם אני מתקין את העידכון או לא אחרי כמה ימים זה שוב פעם רוצה להתקין את זה וזה לא מציע לי שום עידכונים אחרים ומה שמוזר זה שבכ…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by shgec,

שלום. מאז שיש לי מחשב ועד לפני יומיים הייתי עושה ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות של משחקים ללא שום בעיה. (פתוח לי כמה חלונות של EVE ONLINE, WOT ודפדפן כרום) הייתי לוחץ של ALT+TAB כדי לעבור בין חלונות ללא שום בעיה. לפני כיומיים אני לוחץ ALT+TAB וישר קופץ לי לדפדפן וחלון ALT+TAB נעלם. עכשיו זה יוצא לי מהחלון של משחק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ALT+TAB כדי לבחור חלון אחר שאליו אני רוצה לעבור. אין בעיה כשאין דפדפן פתוח. ניסיתי כרום ו IE. אין לי אחרים. ניסיתי לפתוח הרבה משחקים במקביל. הבעיה רק כשיש דפדפן פתוח וזה הופיע ממש לפני כיומיים. לא זכור לי שעשיתי עדכונים או שיניתי שמהו. האם יש פיתרון מהיר וקל לבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. שלום, פעם נכנסתי לאיזה מקום במחשב והיה לשנות אייקונים לכל פורמט בנפרד. איך מגיעים לחלון הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Toxin II,

אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. אם אני שולח למחשב אחר ברשת הודעה דרך הפקודה NET SEND האם אפשר יהיה לשלב בהודעה איזה קובץ שכשהבן אדם לוחץ על ההודעה (על ה-OK) זה יהיה כאילו הוא לוחץ על הקובץ המסויים הזה דבל קליק?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by eladbu,

איך אני גורם לאקספלורר 7 להפסיק לרפרש דפים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.