עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מתכננים לרכוש גירסה חדשה של מערכת החלונות הבאה, ואין לכם מושג מה לעשות עם מדיה אופטית? אל חשש, מסתמן כי במיקרוסופט יציעו לכם גם גירסת כונן USB אלטרנטיבית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תהיה-לרכישה-גם-בפורמט-כונן-usb/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא עדכנתם את מערכת ההפעלה שלכם השבוע? מחכה לכם עדכון חשוב שעשוי למנוע את גניבת המידע שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מיקרוסופט-מפיצה-עדכון-חלונות-לתיקון-פ/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ithamar21,

שלום. כרגע יש לי ווינדוס 10 גרסה 1166 משהו כזה ויש לי עדכון tm1 הגרסה החדשה והאחרונה. העדכון יורד מתקין שלב ראשון ומבקש לעשות ריסט אני עושה הוא עולה ומתחיל התקנה ונתקעת על 25 אחוז במשך שעות לא השתנה דבר. מישהו מכיר פיתרון לזה? או שפשוט להוריד את הגרסא האחרונה ולפרמט דרך הבוט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עדכנתי מWIN 7 OEM לWIN10. הכל פועל בצורה טובה ועוד לא נתקלתי בבעיות. לכל אורך ההתקנה הוא לא שאל כלום על מפתח. עכשיו אני רוצה לעשות התקנה מלאה ונקייה. אבל אני מפחד שיהיו בעיות עם הרישיון בגלל שזה עודכן ממהדורת OEM. אני רוצה לדעת לפני שאני מתחיל שלא יהיו עם זה בעיות. ועוד משהו, האם תהיה לי ערכת עברית מלאה כמו שהיה לי ב7PRO? העברית שכרגע היא חצי חצי. עריכה: התקנתי והכל טוב(וגם השתמשתי בהתקנה שמותאמת לעברית)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by steve_morse,

מנסה להפעיל את השירות peer networking grouping וללא הצלחה... יש פתרונות???

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Shay0600,

בתפריט התחל, יש דרך לעשות את הסמלים קטנים, בסדר הא',ב'.., תיקיות ראשונות ולאחר מכן קבצים, ובלי כותרות של אותיות? יש דרך שיראו בתפריט את כל התיקיות כמו למשל "הפעלה" (StartUp) שהיה פעם? ויש לכם המלצות לאריחים להוספה להתחל? יש אפשרות להטמיע את היומן מגוגל(או כל תוכנה שונה) עם היומן של המחשב?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  7. לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.

8. היי התקנתי מחדש משחק שעבד על ווינדוס 7 בצורה חלקה. עכשיו שאני לוחץ על ההפעלה פשוט כלום לא קורה, לא הודעת שגיאה לא טעינה שום דבר. ניסיתי להפעיל גם כמנהל וגם במצב תאימות לווינדוס 7 ו 8, יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tomegozi12,

כתבה מעניינת באתר ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4687527,00.html

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום התקנתי לווינדוס 10 64 ביט הדרייבר שמותקן הוא ל-32 ביט כרגע אין לי סאונד במחשב איך אני יכול לשנות את הדרייבר שמותקן במחשב ל-64 ביט תודה יש לי מחשב של dell inspiron n5110

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by tiger2014,

התקנתי תוכנה שכנראה הכילה וירוס ניקתי את המחשב בעזרת אנטי וירוס אבל המחשב עדיין מקפיץ לי הודעה ש mcxsvc הפסיק לעבוד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by ariel007,

הייתה לי בעייה עם עדכון KB3081436 שפעמיים ניסיתי להתקין אותו ולא הצלחתי. עכשיו אני רואה שהוא לא מופיע פתאום ב-Windows Update. זה קרה לעוד מישהו? עדכון: הבעיה נפתרה בהתקנה חוזרת של העדכון

13. היי חבר'ה שאני רוצה להיכנס לחנות האפליקציות הוא לא מגיב לי בכלל, יש פתרון? תודה

14. Started by Teknik,

ראיתי כמה אנשים שאלו אם אפשר לחזור לווינדוס 7/8 לאחר השדרוג בלי לפרמט. לשנמך מ 10 ל 8/8.1 אפשר, וגם בלי לאבד מידע. יש אופציה בשם restore to previous build ב troubleshoot. אולי זה לא חדש לחלק מכם, אבל לי יצא לעשות את זה היום אז החלטתי לשתף *לווינדוס 7 לא יודע להגיד בוודאות, אך מאמין שאפשרי באותה דרך. כמו כן, ביצעתי את זה במחשב מותג, עם רישיון חוקי ובעל מחיצת recovery. אבל מאמין שווינדוס 10 יצר את הנקודות שחזור לגרסא קודמת.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. כפי שנאמר כאשר אני מחבר אותם לUSB המחשב מזהה אותם כהתקן לא ידוע, לפני כן הם פעלו לי איך אני מתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ranyr,

שלום יש לי win7 נעלמו לי כל הפתקים הדביקים משולחן העבודה ישר רצתי ל %AppData%\Microsoft\Sticky Notes\ כדי לנסות להוציא משם את הפתקים שלי את מה שהיה כתוב באנגלית הצלחתי למצוא בין כל הג'יבריש אבל מה שהיה כתוב לי בעברית נעלם או הפוך לגיבריש בעצמו למישהו יש פיתרון??

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  17. חבר'ה אני חייב עזרה, אני ממש משתגע Windows 7 Home Premium 64 bit הגיעה מותקנת על הנייד (אסוס). קינפגתי מקלדות באנגלית ועברית (ב-Region and Language ב-Control Panel). יש לי את המחשב כבר מעל חצי שנה, ורק לאחרונה (חודש בערך) התופעה המוזרה הבאה התחילה: אחת לכמה ימים (לאחרונה זה נהיה ממש כל יום) פתאום מתווספת לי השפה הסינית לרשימת השפות במערכת. בסרגל השפות אני רואה EN, HE ואז גם CH. השפה הזו *לא* מופיעה ב-Region and Language, כלומר כשאני נכנס לתפריט כדי לראות האם המקלדת הסינית מופיעה שם - היא לא! היא מופיעה רק בסרגל. כמובן שכשאני מנסה לעבור מעברית לאנגלית, אני עובר דרך CH וזה ממש מטריד. רק Restart מסדר את המצב, עד הפעם הבאה. חשבתי שאולי איזו אפליקציה גורמת לזה לקרות,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. צצה לי משום מקום בעיה חדשה במחשב הנייד ( וינדוס 7 64 ביט ). בדר"כ אם מגדילים חלון ע"י לחיצה הריבוע למעלה בצד ימין ( ליד ה X ) וזה היה מגדיל אותו בצורה יפה שישתלב על כל המסך, צצה לי בעיה שברגע שאני מגדיל את החלון לכל המסך, שורת המשימות כאילו לא נחשבת כחלק מהמסך, והחלון עולה עליה. תמונה מצורפת, בה אפשר לראות שלדוגמא האפשרות של לראות את החברים שזמינים בפייסבוק "מוחבאת" מתחת לשורת המשימות. כמובן שזה לא קורה רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנית ( וורד, יוטורנט וכו' ) -------- למרות שהפעלתי מחדש את המחשב, כיביתי והדלקתי, זה לא עזר ( וכמובן שניסיתי את זה לפני שפירסמתי את ההודעה ) הרגע התקנתי ג'אווה ופלאש ( היה עדכון ) והבעיה עברה. אין לי משוג איך, אני לא שואל. תודה בכל זאת. …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by MichaelZ,

קניתי מחשב חדש ו-ווינדווס 7 OEM. ביקשתי מהחנות שלא יתקינו לי את מערכת ההפעלה ושלא יפרמטו לי את הכוננים. הסיבה לכך היא שהחלטתי לבנות מערך RAID מאותם הכוננים ובמלא אני אצטרך לפרמט את הכל ולהתקין מחדש. בינתיים אני משחק פה עם ה-BIOS, RAID וכל מיני פירמוטים והווינדווס יושב על השולחן אטום בתוך הקופסא המקורית שלו. בזמן שהמחשב מפרמט החלטתי לקרוא את מה שכתוב על הקופסא והבנתי שבעצם יש בעיה עם הרישיון הזה. גלשתי ל- www.microsoft.com/oem וראיתי שכתוב שם שאת הווינדווס צריך בכלל להתקין בעזרת ה- OPK. מה אני הולך לגלות מחר כשאני אתחיל להתקין? יש לי בכלל דרך להתקין את הגרסה הזאת? ישנם חסרונות ב-OEM? (אני לא מדבר על התמיכה והעובדה שאי- אפשר להחליף לוח אם). אני מקווה שאני לא אצטרך להחזיר, א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by d1v,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  21. שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רואה שהרבה קראו אבל אף אחד לא מגיב, אז בקצרה למי שאין כח לקרוא - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. כל עצה תתקבל בברכה ! תודה ! למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכם מה קרה – 1. קיבלתי מדודה שלי את המחשב שלה לסדר - ה WIN XP לא עלה – נפל באמצע. בוצע chkdsk, אובחנו ונפתרו כמה דברים (לא ממש זוכר לצערי), וה OS עלה, אבל עם שגיאה לא מובנת של smc.exe שלא הצלחתי לפתור. 2. לאחר שלא מצא חן בעיניי תפקוד המחשב, לא הצלחתי להפעיל את ה Norton שהיה מותקן שם (שה smc חלק ממנו) וגם ה firewall סומן כלא עובד למיטב זכרוני, החלטתי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם , ביומיים האחרונים קיבלתי פעמיים מסך כחול והודעת שגיאה בווינדוס 64 ביט( לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט ) ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה/יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים