Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בלינוקס ובמק מאז ומתמיד אין וירוסים. ב-XP היו וירוסים כי לא היה מנגנון לחלוקה זמנית של הרשאות. בויסטה היה את UAC שאמור היה לפתור את הבעיה. הבעיה היחידה שהייתה איתו זה שהוא שלח מלא התרעות ועיצבן. בחלונות 7 הם שיפרו את הUAC וניתן לשנות גם את רמת הפעילות שלו. מה שאני לא מבין זה למה חלונות עדיין מתריעה על זה שצריך אנטיוירוס? האם ה-UAC לא מספיק? למה חלונות 7 ממליצה ליצור משתמש רגיל ולא לעבוד עם אדמיניסטרטור? מה ההבדל בין אדמיניסטרטור עם UAC לבין משתמש רגיל עם UAC? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר: נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי. אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח. אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תסתכלו על זה , ככה הויסטה הייתה אמורה להיראות. ואחרי השוואה לזה היא די עלובה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב, במידה ומחשב איטי מאוד,הזכרון 1G המעבד פנטיום 4 לא חדש אבל עושה את העבודה הדיסק הקשיח הוא 40G. אני רוצה להבין את ההבדלים בין השניים: הפעולה הראשונה היא: א.אני מפעיל את תוכנת ה-CCLEANER ומנקה את כל הקבצים הזמניים וכד' ב.אני מבצע איחוי דיסק ג.בדיקת דיסק ומקום פנוי בדיסק הפעולה השנייה: התקנה מחדש של המערכת האם יש הבדל משמעותי בין השניים ואם כן מהו? אשמח להבין ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
SKYPE היא תוכנה מאוד בעייתית. היא נתקעת לפעמים ומתנהגת מוזר. בנוסף הבנתי שהיא לא בטוחה בעליל וגם מרגלת אחרייך לטובת מיקרוסופט. אני חושב שSKYPE עובד לפי P2P ולא דרך שרת מה שהופך אותה לפחות בטוחה. האם זה נכון ואסור להשתמש בSKYPE בכלל? איך מורידים את SKYPE ממחשב WINDOWS 10?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איבדתי את התמונות של האייקונים שלי. איך אני מתקן ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
האינטרנט עובד. אין בעיה להיכנס למועדפים. כשלוחץ עם "כף היד" לא קורה כלום, אלא אם מפעיל OPEN LINK. מע' ההפעלה WIN7 7 64BIT תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי עכשיו כונן SSD חדש, והתקנתי עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 (אולטימנט). התקנתי את הווינדוז על ה-SSD.. והכל עבר כמו שצריך, אבל מתברר שאת ה-BOOT הוא התקין על הכונן הישן. האם יש דרך להתקין BOOT עכשיו על ה-SSD שלא אצטרך את הכונן הישן? אם כן, מה הדרך הקלה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ארבע שנים אחרי ההתרסקות של Windows RT, מיקרוסופט משיקה מערכת הפעלה חדשה נוספת שתנסה לייצר סביבת עבודה זולה ומבוקרת אשר נראית ממש כמו הדבר האמיתי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש תופעה שאני לא מצליח להבין ובטח לא לתקן אותה. פתאום מופיע לי בסרגל משימות על תוכנה פעמיים.. ראו תמונה מצורפת.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך ליצור בעבודה מחשב מדיה סנטר לציבור הרחב שבו לא ניתן יהיה למחוק קבצים בכלל - לא רק קבצי מערכת. האם יש דרך ליצור מערכת "קיוסק" שבו רק ניתן לראות את המידיות במדיהסנטר ולא לאפשר מחיקת או שינוי הגדרות? מצאתי את זה: http://jaredheinrichs.com/how-to-turn-a-windows-7-pc-into-a-kiosk.html שזה נפלא לכל הדעות - רק לא מאפשר לי מניעת מחיקת קבצים. המון תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת מבלי להכנס לתפריט Organize ואז Layout? אם זה לא אפשרי, האם ניתן להריץ את האקספלורר של XP (ממחיצה אחרת) תחת וויסטה? אצלי זה לא עובד, ודי נמאס לי ממנהל הקבצים של וויסטה (לא רק מהסיבה שלמעלה).
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
1. התקנתי מערכת הפעלה חדשה של WIN8 - סיביות64 כמובן >>> על כונן SSD 2. התקנתי אופיס 2007 3. העתקתי את קובץ ה PST הקודם מהאוטלוק הקודם ( שהיה תחת XP סיביות32) עד כאן הכל סבבה....האמת גם ההמשך סבבה - אבל מוזר ? בריבוע! כשאני ממיין בOL את ההודעות לפי גודל קובץ - ואני עומד על קבצים שיובאו/ הועתקו מהאוטלוק הישן/הקודם ? (לא חדשים שהיגיעו השבוע) הם מיד מצטמצמים לגודל מינימאלי ...שמנותק מגודל הצרופה = גם כשאין צרופה למשל : אם ישנה הודעה עם צרופה של תמונה בגודל 1 מגה ? היא מצטמצמת ל 40K או הודעה בלי צרופה של 250K ? מצטמצמת ל 15K וכו הנקודה המבורכת שזה לא נעלם... כלומר אם ההודעה הישנה שקלה 2 מגה למשל? = ועכשיו אחרי שסימנתי אותה? = היא הצטמצמה ל 250K ? עדיי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה... התקנתי ווינדוס על ווינדוס אני ועכשיו רוצה לפרמט הכל. הבעיה היא שיש לי כונן אחד וכשאני מגיע למסך הכחול הזה שאומר להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול לפרמט את הכונן כי יש בו קבצי התקנה של הווינדוס החדש, בגלל שכאילו התחלתי את הפעולה דרך ווינדוס ולא דרך בוט CD וזה בגל שהמחשב בכלל לא מראה לי שאני יכול לעשת בוט דרך הCD למרות שהגדרתי זאת בביוס... אני יודע שזה קצת מבולגן מקווה שהבנתם...אם יש עוד דרך לפרמט את המחשב, חוץ ממה שעשיתי כבר, אתם יותר ממוזמנים להציע...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי עכשיו יש לי WINDOWS 7 אני רציתי פשוט להכניס דיסק לעשות NEXT NEXT ולמחוק הכל ולהתחיל וידוס חדש מהתחלה נקי בלי כלום עכשיו אני זוכר פעם חבר שלי אמר להכניס דיסק לעשות הפעלה מחדש יהיו נקודות כאלו ללחוץ אנטר ואז מתחילה ההתקנה עכשיו אני עושה הפעלה מחדש וכלום לא קורה . כשאני מכניס דיסק זה קורא תדיסק ואני יכל להתקין להתקין אז השאלה מה לעשות לא הבנתי ..
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ל windows 2000 שלי אין תמיכה בעברית, אני מסוגל לתת לקבצים שמות בעברים ולראות עברית, אך אני לא יכול לדוגמא לכתוב ב WORDPAD בעברית. איך אני מוסיף תמיכה בעברית? יש לי דיסק והכל
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
למי שעוד לא מכיר, האתר הבא מרכז מידע וקישורים על כל תוכנה התומכת ב-64 ביט כולל עדכוני דרייברים: http://www.start64.com/index.php דרך אגב, מהאתר הזה הוקפצתי להורדת דרייברים חדשים של NVIDIA שיצא בזמן האחרון ויש שיפור מרשים ביציבות, למעשה עוד לא ראיתי כחול בעיניים (נוקש בעץ) תוך משחק ממושך.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בזמן גלישה באינטרנט לעתים הפס גלילה בצד ימין משתגע ועולה ויורד במהירות. יש לציין שפירמטתי את המחשב והקנתי מחדש ווינדווס אקס אך עדיין התופעה משיכה (שוב רק בזמן גלישה באינטרנט). מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-