עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TimoTy,

טוב אני חוזר הביתה ופתאום כלום לא עובד ! כלום ! זה מטורף על כל דבר שאני מנסה להפעיל הוא אומר שה-DLL שלו לא עובד ... מה לעשות ? ??? ??? אהה שחכתי להוסיף ... אי אפשר לכבות את המחשב ... בשום דרך שהיא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by iakovl,

מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. בXP הייתי רגיל שהיו לי רק את האיקונים הבסיסים בשולחן עבודה כמו המחשב שלי המסמכים שלי חיבורי רשת וכו'.. עכשיו אני יכול לעשות להם רק קיצורי דרך בשולחן עבודה, מישהו יודע איך אפשר להוסיף אותם כמו שהיה בXP? וגם היה לי קיצור דרך של החיבור לאינטרנט שלי ואני לא מוצא דרך לגרור שום לינק שיצור לי קיצור דרך לחיבור אינטרנט , כדי להתחבר אני צריך כל פעם להיכנס להתחל ואז התחבר אל ואז נפתח לי חלון ואז יש תהליך של איזה 30 שניות ואז אני צריך לסגור את החלון.. מקווה שהבנתם , רותם

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש כולל קונטרול סנטר והטלויזייה לא מזוהת בccc. שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by liav12,

כל פעם האנטיוירוס שלי מוצא וירוס בשם הזה אין לי מושג איך להיפטר ממנו, כל פעם אני מוחק אותו ושוב פעם הוא חוזר. פעם אחת גם קפץ החלון כמו של הבלאסטר שאומר שתוך דקה המחשב עושה ריסט. אבל זה לא חזר על עצמו... איך אני מטפל בזה?

6. שלום התקנתי XP על VISTA עכשיו XP עולה בלי לשאול אותי איזה ווינדוס לבחור בהתחלה ... מה אני צריך לעשות ? בBOOT INI לא כתוב את VISTA רק את XP תודה רבה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by gania23,

לפי מה ששמעתי אז המשחקים עובדים בויסטה יותר לאט מאשר ב xp אז רציתי לדעת ממה נובעת האיטיות של המשחקים בויסטה ועם יש איזו דרך לתקן את זה ..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. נתקלתי בעבר בתופעה והייתי חייב לפרמט , המחשב משנה באופן אוטומטי את הכתב לקטן ביותר כשאני קורא בפורומים שונים , הכתב הופך לקטן אחרי לחיצה לקריאת הודעה .יש מסך אל סי די ברזולוציה גבוהה ככה שהכתב מממש קטן . בבקשה אם יש רעיונות .

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  10. היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by JohnClark,

אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by asaf_a,

רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by fwWW,

אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Spider76,

שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by sgideon,

שמרתי מסמך די גדול בוורד, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. המחשב רושם הודעת: invalid path or name, check file permission זה מסמך די חשוב. תודה רבה sgideon@t2.technion.ac.il

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by Imtheman,

בווינדווז 2000 היתה בדיסק התקנה אפשרות של RIPER (שהוא מעתיק מחדש את כל הקבצים של הווינדווז) לאיפה האפשרות הזאת נעלמה בקס פי???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. זה בסיפריית SYSTEM32 של וינדוס אקס פי תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by shay_lo,

שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by thebestof2005,

חברה אני חייב עזרה... התקנתי ווינדוס על ווינדוס אני ועכשיו רוצה לפרמט הכל. הבעיה היא שיש לי כונן אחד וכשאני מגיע למסך הכחול הזה שאומר להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול לפרמט את הכונן כי יש בו קבצי התקנה של הווינדוס החדש, בגלל שכאילו התחלתי את הפעולה דרך ווינדוס ולא דרך בוט CD וזה בגל שהמחשב בכלל לא מראה לי שאני יכול לעשת בוט דרך הCD למרות שהגדרתי זאת בביוס... אני יודע שזה קצת מבולגן מקווה שהבנתם...אם יש עוד דרך לפרמט את המחשב, חוץ ממה שעשיתי כבר, אתם יותר ממוזמנים להציע...

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. היי, התקינו לי וינדוס אקס פי פרופשונל כשהחבילת אבטחה הזו מובנית כבר בתוך ההתקנה של הוינדוס... אני לא מצליח להסיר את החבילת אבטחה. ניסיתי כמו שרשום בנעוץ וזה לא מצליח לי... בהסרה של תוכנות אני לא מוצא את החבילת אבטחה.... עזרה.???

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by tic0n,

שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by Digitalx,

א. אם אני אתקין במערכת וינדוס 7 RC קיובייס, סאונדפורג' או תוכנות טורנטים למיניהם עלולה לצוץ בעיה כל שהיא עם דרייברים או בעיה בהתקנת תוכנה כלשהיא? ב. איך אני מסיר את ההודעות אבטחה של ויסטה בפתיחת מגוון תוכנות? (עליית חלון באמצע המסך על רקע שחור עמום -בקרת חשבון משתמש) ג. האם גם בוינדוס 7 עולה החלון בקרת חשבון משתמש שיש בויסטה? תודה רבה והמשך ערב נעים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. Started by alfred3,

שלום לכל החברים לאחרונה שידרגתי את ההארד דיסק במחשב הנייד שלי ל HITACHI 80GB והתקנתי עליו וינדוס XP PRO זה כבר כמה פעמים שהמחשב מאתחל באופן פתאומי וכשהוא מנסה לעלות הוא נתקע במסך הפתיחה ואחרי שהוא כבר עולה זה מוציא את ההודעה הבאה . האם ההארד דיסק מקולקל או שזה קשור לווידוס? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים