עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gooz,

בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות לפני שאני מחבר אותו לאינטרנט... ידוע לי שלהשאיר אינטרנט פתוח עם הפיירוול של xp זה רשלנות... לכן אני משתמש במחשב הישן בגירסה החינמית של zonealarm. הבנתי שהפיירוול בויסטה השתפר משמעותית, האם עדיין עדיף להתקין ה-zonealrm? ועוד שאלה, קניתי אנטי וירוס nod32, וכתוב על האריזה: "for windows vista" ובמקום אחר: "v2.7 - 64bit" הויסטה הוא 32 והמעבד 64, האם זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by sofix4,

האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by surfface,

שמתי לב שעדכון הSP2 לא מגיע למחשב שלי ואז נכנסתי לאתר מיקרוסופ וקיבלתי את ההודעה מה לעשות

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  5. היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו בעסק של חבר שלי יש כמה מחשבים שמחוברים זה לזה ברשת במצב של Workgroup (לא דומיין). אני מחפש איזשהי דרך שאני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשאר המחשבים מבלי שאני אצטרך לגשת אליהם פיזית. אני גם לא רוצה להתחבר אליהם מרחוק (ע"י תוכנת שליטה מרחוק או ע"י התחברות לשיתוף). אני מעוניין לשים את הקובץ על מחשב אחד וושאר המחשבים יקחו את הקובץ ושימו אותו בתיקייה מסויימת (לפי קביעה שלי). מישהו יכול לחשוב על רעיונות???

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by The-Devil,

בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by Gilad123,

אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by u_o,

אני רוצה לשנות את תצוגת הקבצים שיהיה בכל החלנות משהו אחד איך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by haviv822,

במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by elada22,

בכונן C מותקנת לי XP ובכונן D מותקנת לי ויסטה והם רצות בסדר גמור ביחד יש לי בעיות במערכת XP ורציתי להתקין אותה מחדש רציתי לדעת אם אני אנסה לפרמט את C ולהתקין XP מחדש אם זה ייגרום בעיות נ.ב. למישהו יש מושג איך אני יכול לקבוע לעצמי הרשאות של כתיבה\מחיקה וכו' בויסטה? היא כל פעם מציקה לי על שינויים שאני מנסה לעשות בתיקיית System32 ובתיקיות מערכת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by Buffer,

היי, יש לי ויסטה מותקן ו-XP.. כל אחד במחיצה נפרדת ב-HDD נפרד. בויסטה לא השתמשתי בערך מאז שהתקנתי אותו.. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה.. מה שניסיתי לעשות זה פשוט למחוק את כל הקבצים שלו מהמחיצה שהוא נמצא בה.. הוא מחק כמה קבצים ואז נתן הודעה שאי אפשר להמשיך כי חלק מהקבצים נמצאים בשימוש.. איך בכל זאת אפשר להעיף את זה? תודה, אור. -- כשאמרתי הקובץ נמצא בשימוש התכוונתי להודעה הזאת של קובץ בשימוש/גישה נדחתה וכו'...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  16. אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by wta,

שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי win xp וקבצים שכתובים בעברית הפכו לג'יבריש . עכשיו יש לי תמיכה בעברית והתקנתי את כל השפות אז מה עוד נשאר לעשות בבקשה עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. אני פשוט יכול להתקין את זה בכונן השני שלא מותקן בו הווינדוס הראשון ואז יהיה לי שתי מערכות הפעלה??-אני באמצע התקנה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. Started by RS4,

למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by hal,

אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by prager,

טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)

23. שאני מפעיל קובץ דוס תראו מה הוא כותב לי 16bit ms-dos subsystem c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\autoexec.nt the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications choose close to terminate the aplication מזה ומה הפיתרון בבקשה זה חשוב.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by thebestof2005,

חברה אני חייב עזרה... התקנתי ווינדוס על ווינדוס אני ועכשיו רוצה לפרמט הכל. הבעיה היא שיש לי כונן אחד וכשאני מגיע למסך הכחול הזה שאומר להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול לפרמט את הכונן כי יש בו קבצי התקנה של הווינדוס החדש, בגלל שכאילו התחלתי את הפעולה דרך ווינדוס ולא דרך בוט CD וזה בגל שהמחשב בכלל לא מראה לי שאני יכול לעשת בוט דרך הCD למרות שהגדרתי זאת בביוס... אני יודע שזה קצת מבולגן מקווה שהבנתם...אם יש עוד דרך לפרמט את המחשב, חוץ ממה שעשיתי כבר, אתם יותר ממוזמנים להציע...

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. היי, התקינו לי וינדוס אקס פי פרופשונל כשהחבילת אבטחה הזו מובנית כבר בתוך ההתקנה של הוינדוס... אני לא מצליח להסיר את החבילת אבטחה. ניסיתי כמו שרשום בנעוץ וזה לא מצליח לי... בהסרה של תוכנות אני לא מוצא את החבילת אבטחה.... עזרה.???

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים