עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fgyt,

שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by s_b54,

יש לי בעה במחשב שברגע שאני מפעיל ישום שצורך משאבים של גרפיקה כמו פוטושופ פרימייר ומשחקים למיניהם לאחר כמה דקות ולפעמים בעת ההפעלה התוכנה נתקעת וכתוב לי התוכנה הפסיקה להגיב ולכן עליה להיסגר הבעיה הזאת המשיכה גם לאחר פירמוט ואפילו מעבר לוינדוס ויסטה הישומים עצמם תקינים ועובדים על מחשבים אחרים אשמח לעזרה בתודה S_B54

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. ככה התקנתי ווינדוס חוקי בלי לפרמט!!! באנגלית והביאו לי יחד איתו דיסק שפות, התקנתי את העברית בלי לשנות את האנגלית. עכשיו כל הקבצים הישנים שלי בעברית כתובים בג'יבריש, וגם ישנם מקומות אינטרנט שאני רואה את זה, מישוה יודע איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by thebigman1977,

שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by amer22,

לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  6. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק EMPIRE EARTH 2. הווינדוס קופא כל 50 דק' משהו כזה. ואחרי שאני עושה ריסט, לוקח למחשב חצי שנה לעשות את הDETECTING IDE DRIVES(לא יודע אם זה קשור אבל רציתי להיות בטוח). מדובר בווינדוס XP פרו. SERVICE PACK 2. מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by JohnClark,

אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by asaf_a,

רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. 64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by ראובן,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. במקרה שלי הוא F... יש דבר כזה? דרך הרג'סטרי אולי ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by Psycho17,

שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by shira234,

יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  20. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by moo2004,

היי, אני לא יכול לראות סרטונים מ Ynet אני כן רואה את החלון שבו אמור לרוץ הסרט, אני רואה שהוא נטען אבל אז בחלון שבו הסרט אמור לרוץ נעשה שחור ואני לא יכול לראות כלום. זה קורה לי גם ב IE6 וגם ב Avant

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  24. היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by aviran15,

האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים