עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jean-paul,

שלום לכם, הבעיה היא ששומר המסך אינו נכנס לפעולה וגם לא כיבוי מסך. האם מישהו מכיר בעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by danielpet,

אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. אני רוצה שאקספלורר יראה לי אייקון של ".." (up one level) ברשימת הקבצים, כמו שזה נראה בfilezilla למשל (בתמונה). אני די בטוח שזה אפשרי, פשוט לא מצליח לחפש את זה בגוגל כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by snir_the_king,

ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. התקנתי את ווינדוס וויסטה על מחיצה חדשה והכל עבד בסדר עד שניסיתי להיכנס לאינטרנט. אני מצליח רק להיכנס לאתר הבית של MSN וכל שאר האתרים לא עולים. הצלחתי גם להיכנס לICQאבל כל שאר התוכנות לא מצליחות להתחבר לאינטרנט. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by ronzilca,

ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

יש לי וינדוס אקספי ג'יגה ראם ו3000 ghz מעבד כשאני מפעיל התקנה איך המחשב אמור להגיב לאט או רגיל לחלוטיןן?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by Crash5,

שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by pc100,

יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  16. מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by aviran15,

האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n בכתבה שYNET שמו היה רשום את הדבר הבא: ובגלל שיש לי בעיות עם הפורטים רציתי לנסות את הדבר הזה - השאלה שלי היא האם יש רולס לפיירוול של XP ואיך\איפה אני מוחק את הRULES האלה בפיירול של XP ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by Infection,

שלום, החלטתי לפרמט את המחשב ולעבור לווינדוס 7, מכיוון שהXP עושה בעיות אין לי סאונד וכאלה לאמשנה.. רציתי לדעת איך צורבים את המערכת? על איזו מהירות? איזה גרסא עדיף להוריד? 7600 RTM או 7127? גרסא X86 זוהי גם גרסא X32? איזה עדיף להוריד את המערכת עם עברית מובנה? או להתקין MUI? ואם מישהו יכול להביא לי כמה מדריכים שיעזרו לי לפרמט את הXP וישר להתקין את ה7 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by kobipk,

מה עדיף להתקין ווינדוס 64bit xp או 32bit על מעבד quad q6600

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת.. אבל מה אני עושה עם הדרייברים של הXP 32 ביט שיש לי על המחשב? הם ימחקו או שאני אצטרך להסיר? יש בכלל טעם לעבור? נגיד שיפור ביצועים? אני צריך לפרמט הכל או שיש אפשרות רק לשדרג? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by GWeizman,

טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by aerosmith,

מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  24. טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by tic0n,

עשיתי ריסט למחשב, הcheck disk עלה והייתה רשימה ארוכה של דברים שכביכול הוא תיקן, אבל הוא נתקע באיזה קובץ אחד. מאז אני לא מצליח לעשות check disk... זה תמיד נתקע. מיד אחר כך מתברר שהמשתמש שלי נדפק וכל בdeskop נעלמו... זה כאילו עכשיו פירמטתי והפעלתי את ווינדוס מחדש. דבר זה קורה כל פעם שאני עושה ריסט... בקצרה, כל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא עושה כאילו הוא עכשיו פירמט את עצמו (הוא לא מוחק כלום, רק את הcookies). מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.