עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני פותח במחשב הנייח שלי ( XP ) קובץ תמונה ב Win picture and fax viewer ואז מנסה להיכנס לעורך התמונות ( איקון למטה) > הוא כותב לי Fail:overflow יש למישהו מושג למה ? THX

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by Syspot,

היום המחשב החל לעבוד על 4 צבעים (שחור, צהוב, לבן וכחול), תמונה להמחשה: http://www.img-il.com/up/og5myjizm1ki.jpg. יש לציין שאני עובד עם מערכת ההפעלה Windows XP, רק המעטפת היא בסגנון 'קלאסי'. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אני יודע שה-64 שוקל יותר... זה אומר שהוא יותר טוב? מה ההבדל בדיוק? ואם כבר אנחנו פה - מה זה Office Groove 2007?...

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  4. Started by בזיק,

יש לי שלושה כוננים וירטואלים - אחד מהם מחזיק את מערכת ההפעלה הנפח התפוס בכונן הזה מתנפח מיום ליום. אני חושב שזה בגלל הsystem restore. ה settings לכונן הזה מאפשר נפח של נקודות שיחזור שכבר מזמן נחצה האם בכונן הזה מאוחסנות נקודות שיחזור של של כל הכוננים? אם כן - איזה נפח נקודות שיחזור כולל כדאי לקבוע? ואיך אפשר לראות את הקובץ שמכיל את נקודות השיחזור, היכן הוא ממוקם?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by דרקונשחור,

כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!

7. אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  8. Started by Psycho17,

שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. אם אפשר הסבר קצר על כל גרסה... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. שאני מפעיל קובץ דוס תראו מה הוא כותב לי 16bit ms-dos subsystem c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\autoexec.nt the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications choose close to terminate the aplication מזה ומה הפיתרון בבקשה זה חשוב.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by iho,

היה ברשותי ויסטה והמחשב הנייד (דל 6400) עבד מצוין. עכשיו מסיבות שונות שינמכתי ל XP PROFESIONAL (הכל תוכנות מקוריות שניקנו בכסף מלא). ועכשיו הוא לא משמיש שום קול וכותב לי שיש בעיה בהתקן הקול שלך שהוא לא מותקן או שאינו עובד כראוי. מישהו יכול לעזור לי בענין? תודה מראש!

12. Started by redead,

אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by DontTouch,

תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם

15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by ndv,

הלכתי היום לחבר שלי ונתקלתי באופציה "זיהוי דיבור" בתפריט שפות. וינדוס XP כמובן. איך עושים את זה ? *לא הפעלתי את האפשרות אבל בהגדרות היה אפשרות להכתיב למחשב ועוד כמה אפשרויות נחמדות

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by Crash5,

שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by RoverBoy,

כל פעם שאני מנסה להוריד משהו שהוא נגיד מעלה 30 מגה. למשל קבציפ מרפידשר. אז באיזה אחוז מסויים הוא פשוט ניתקע לי.. ולא ממשיך להוריד.. פעם זה לא היה ככה... אני מתוסכל כבר מה לא ניסיתי. ולגבי תוכנות הורדה יש לי אבל איתם אי אפשר להוריד מרפידשר.. יש פיתרון לזה?

21. שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים

22. בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש כולל קונטרול סנטר והטלויזייה לא מזוהת בccc. שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.