עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aviran15,

האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Started by nissim_y,

ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Infection,

שלום, החלטתי לפרמט את המחשב ולעבור לווינדוס 7, מכיוון שהXP עושה בעיות אין לי סאונד וכאלה לאמשנה.. רציתי לדעת איך צורבים את המערכת? על איזו מהירות? איזה גרסא עדיף להוריד? 7600 RTM או 7127? גרסא X86 זוהי גם גרסא X32? איזה עדיף להוריד את המערכת עם עברית מובנה? או להתקין MUI? ואם מישהו יכול להביא לי כמה מדריכים שיעזרו לי לפרמט את הXP וישר להתקין את ה7 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by shaibend,

בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקטע של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר ואז זה התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע בשלב מסוים עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting כאילו רוצה להמשיך מהנקודה שנתקע ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן(חץ) של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נ.ב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מ…

6. יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by thebigman1977,

שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by Dman86,

שלום רב, נמאס לי מהויסטה! יש לי 2 שאלות: א. הויסטה על C. אם אני מתקין את ה XP על ה C מה קורה לויסטה? - היא נמחקת?! ב. יש לי XP מקורי על המחשב הנייח, אני יכול להתקין אותו על הנייד גם כן ועדיין לזכות בכל העדכונים של מייקרוסופט? בתודה מראש, דימה.

9. Started by amer22,

לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק EMPIRE EARTH 2. הווינדוס קופא כל 50 דק' משהו כזה. ואחרי שאני עושה ריסט, לוקח למחשב חצי שנה לעשות את הDETECTING IDE DRIVES(לא יודע אם זה קשור אבל רציתי להיות בטוח). מדובר בווינדוס XP פרו. SERVICE PACK 2. מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by SAARKL,

שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. Started by דנינו,

זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה

13. http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. אני פותח במחשב הנייח שלי ( XP ) קובץ תמונה ב Win picture and fax viewer ואז מנסה להיכנס לעורך התמונות ( איקון למטה) > הוא כותב לי Fail:overflow יש למישהו מושג למה ? THX

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by בזיק,

יש לי שלושה כוננים וירטואלים - אחד מהם מחזיק את מערכת ההפעלה הנפח התפוס בכונן הזה מתנפח מיום ליום. אני חושב שזה בגלל הsystem restore. ה settings לכונן הזה מאפשר נפח של נקודות שיחזור שכבר מזמן נחצה האם בכונן הזה מאוחסנות נקודות שיחזור של של כל הכוננים? אם כן - איזה נפח נקודות שיחזור כולל כדאי לקבוע? ואיך אפשר לראות את הקובץ שמכיל את נקודות השיחזור, היכן הוא ממוקם?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by Black_eagle,

שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by דרקונשחור,

כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!

19. שאני מפעיל קובץ דוס תראו מה הוא כותב לי 16bit ms-dos subsystem c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\autoexec.nt the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windows applications choose close to terminate the aplication מזה ומה הפיתרון בבקשה זה חשוב.... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. מפרט: Q9400‎ ‎4gb ‎4870 1gb ‎‏ איזה וינדוס להתקין ? אם ויסטה אז איזה גרסה ? המחשב מיועד למשחקים...

21. Started by PuLsE,

אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  22. Started by ndv,

הלכתי היום לחבר שלי ונתקלתי באופציה "זיהוי דיבור" בתפריט שפות. וינדוס XP כמובן. איך עושים את זה ? *לא הפעלתי את האפשרות אבל בהגדרות היה אפשרות להכתיב למחשב ועוד כמה אפשרויות נחמדות

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by u_o,

אני רוצה לשנות את תצוגת הקבצים שיהיה בכל החלנות משהו אחד איך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by pc100,

יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. מחשב נייד חדש שהתקינו בו וינדווס XP HOME באנגלית ויש עברית...איך אני יכול להיות שהוא יהיה בעברית מלאה...במקום START שיהיה התחל וכל הבלאגן הזה??

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.