Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מישהו יודע במה זה קשור? איך מסדרים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי להגיש למורה שלי משהו בתוגנה ותראו מה הוא כותב לי כשאני מנסה להעלות אותו זה ב-xp ולפני כמה זמן יכלתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היום המחשב החל לעבוד על 4 צבעים (שחור, צהוב, לבן וכחול), תמונה להמחשה: http://www.img-il.com/up/og5myjizm1ki.jpg. יש לציין שאני עובד עם מערכת ההפעלה Windows XP, רק המעטפת היא בסגנון 'קלאסי'. תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים אחד של 80 ג'יגה - ואחד של 320 ג'יגה שניהם sata 2 - והייתה לי בעיה היה לי מסך כחול כל פעם עוד לפני שהווינדוס עולה - אז לצערי הייתי צריך להתקין את הווינדוס מחדש על ה80 ג'יגה בלי שאין לי גיבוי ואין לי כלום.. עכשיו הווינדוס מזהה רק את ה80 ג'יגה שעליו הוא מותקן..ורק 137 ג'יגה מהדיסק של ה320 ג'יגה - ואני יודע שזה בגלל שאני עוד לא התקנתי סרביס פאק 2 ורק אחרי שאני אתקין זה יסתדר.....עכשיו השאלה שלי היא..איך אני מחזיר את כל המידע שלי ?????? :'( :'( את הדיסק של ה320 ג'יגה אני לא פרמטתי וכל המידע שלי עליו - שירים שאספתי שנים ואין ספור דברים - אחרי שאני מתקין את הסרביס פאק 2 ומריץ את ה data lifeguard של ווסטרן דיגיטל שגורם למחשב לזהותת את כל הגודל של הכונן ..…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה??!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש כולל קונטרול סנטר והטלויזייה לא מזוהת בccc. שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
על מחשב נייד בלי כונן CD ועם כונן פלופי חיצוני אפשר להתקין ווינדוס 98 או משהו?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי לכם, מציג הגופנים המובנה של חלונות מציג לי גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים (תווים עבריים ולא לטיניים). איך אפשר לטפל בזה? * מערכת ההפעלה רצה על המחשב רק כחודש בערך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם, זו הודעת השגיאה שקיבלתי מספר פעמים לאחר התקנה של XP (כמובן לאחר פרמוט). כל פעם שאני מאתחל את המערכת הגופנים משתבשים וכך גם ערכת הנושא (THEME). יש מקום שממנו אוכל להוריד את התיקיה המקורית הזו? אני על XP PRO SP3. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מחבר את הכבל של ה CD ROM ל hard disk וכמובן כבל החשמל מגדיר מהביוס שיעשה BOOT ל CD ROM זה לא מעלה לי את ההתקנה .. אך אם אני מחבר את הכבל של ה floppy מעלה לי התקנה אבל הכבל אינו רחב לא נכנס בכל מחברי IDE זה מכשיל את ההתקנה אומר לי שלא מזהה hard disk מה אני עושה כדי שיהיה לי התקנה??? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-