עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה פתאום התחיל לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מדפדף באתרים או בתיקיות שאני משחק אם הגלגלת זה עולה ויורד נורא לאט מה זה יכול להיות הבעיה תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by asaf_a,

רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. אני בכללי לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן, הרי בסך הכל גם מחשב כף יד הוא מחשב. אשמח לתשובות ויעוץ בעניין.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by fwWW,

אני יודע להתקין את הWINDWOS והכול. שקניתי את המחשב החדש(SATA) רציתי להתקין את הWINDWOS אז רשמתי סיסמה וזה כיבה את המחשב. ואז זה ירד למצב דוס הזה שבצבע כחול שנייה לפני שזה נכנס לדוס הכחול זה נכנס לדוס כחול אחר ורשם שייש איזה בעיה(אני לא יודע מה הייה רשום כי אני לא יודע אנגלית) ועם אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור זה עושה כיבוי והפעלה של המחשב (זה אולי קשור ל SATA?) כי אף פעם לא התקנתי SATA. ומה זה דיסקט הצלה/אצלה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by thebestof2005,

חברה אני חייב עזרה... התקנתי ווינדוס על ווינדוס אני ועכשיו רוצה לפרמט הכל. הבעיה היא שיש לי כונן אחד וכשאני מגיע למסך הכחול הזה שאומר להתקין את הווינדוס אז אני לא יכול לפרמט את הכונן כי יש בו קבצי התקנה של הווינדוס החדש, בגלל שכאילו התחלתי את הפעולה דרך ווינדוס ולא דרך בוט CD וזה בגל שהמחשב בכלל לא מראה לי שאני יכול לעשת בוט דרך הCD למרות שהגדרתי זאת בביוס... אני יודע שזה קצת מבולגן מקווה שהבנתם...אם יש עוד דרך לפרמט את המחשב, חוץ ממה שעשיתי כבר, אתם יותר ממוזמנים להציע...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. Started by falxori,

שלום התקנתי ויסטה פרמיום 64 ביט ויש לי שאלה לגבי directX זה כבר בא מראש עם directx 10 או שצריך לעדכן משהו? באתר של מיקרוסופט הגירסא הכי עדכנית שניתן להוריד היא 9.20 או משהו כזה (והתקנתי אותה כי לא קראתי מה בדיוק כתוב...) אז מה הקטע אם DX10? אגב, יש לי 8800GTS אז זה אמור לתמוך ב 10 תודה אורי

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by shira234,

יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by jack16,

האם ניתן להתקין עברית לויסטה Hom Premium ? ???

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by aviran15,

האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. Started by Infection,

שלום, החלטתי לפרמט את המחשב ולעבור לווינדוס 7, מכיוון שהXP עושה בעיות אין לי סאונד וכאלה לאמשנה.. רציתי לדעת איך צורבים את המערכת? על איזו מהירות? איזה גרסא עדיף להוריד? 7600 RTM או 7127? גרסא X86 זוהי גם גרסא X32? איזה עדיף להוריד את המערכת עם עברית מובנה? או להתקין MUI? ואם מישהו יכול להביא לי כמה מדריכים שיעזרו לי לפרמט את הXP וישר להתקין את ה7 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by ofer,

הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by shon,

חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלוםן יש לי וינדוס אקס פי פרו ושאני נותן לו הוראה התחל..כיבוי המחשב ניתקע איזה כמה דקות עד שזה נותן לי כיבוי..המתנה..הפעלה מחדש.. יש למשיהו תשובה לזה אולי?? ועוד דבר אחד קטן Windows Update זה נותן לי שגיאה כזאת מספר שגיאה: 0x80248011 תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  18. WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by danielpet,

אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by giladz,

באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים