עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomer_et,

האם בטוח למחוק כל קובץ TMP שאני "מוצא" על המחשב, ואם לא איזה בטוח למחוק? חוץ מזה, האם תמיד בטוח למחוק את התוכן של תיקיית TEMP?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by waizman,

כמו שהכותרת אומרת, איך אני עושה את זה? והאם 512 מגה יצליחו להפעיל ת'מערכת בלי עזרה של PAGE FILE?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני משתמש בWIN2K + SP3 +IE6 ויש לי בעיה חמורה ביומיים האחרונים! כאשר אני מנסה לגשת לאספלורר בכל דרך (MY COMPUTER...........) זה לוקח לו איזה 10 שניות לפתוח את החלון! וכל פעולה שאני מבצע עליו אחר כך לוקחת גם הרבה מאוד זמן! לידיעתכם כל שאר נתוכנות והאלמנטים של ווינדוס עובדים כרגיל (אפילו אם הIE פתוח) ומצ הזכרון\ניצול מעבד מצויין! אנא עיזרו לי בדחיפות!! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  5. אני אישית מעדיף להשתמש בממשק באנגלית, אבל אתמול פירמטתי מחשב של חבר שלי, יש לו את תוסף העברית והוא ביקש שאשנה את שפת המימשק לעברית, דהיינו את התפריט, כפתור ההתחל וכו'. אלא מה, הפעם האחרונה שעשיתי משהו דומה הייתה לפני כמעט שנה ואני פשוט שכחתי כיצד לבצע זאת. אודה למי שיכול לרענן את זכרוני..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by SEangel,

אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by maverick,

היום ראיתי בתוכנית call for help חלופה מעניינת (חלקית אמנם) לבעיה ספציפית בחלונות XP: מדובר בפירצה אבטחתית אשר מיקרוסופט הסתירה במשך 11 שבועות ממשתמשי ה-XP. הפירצה יכולה לגרום לכך שלחיצה על קישור מסויים ימחק קבצים מהדיסק הקשיח מבלי לחכות לאישור. טלאי זה אמור לתקן את הבעיה. קישור לאתר הורדה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. הווינדואס XP שלי החליט להפתיע אותי. נחמד מצידו. המסך של הווינדואס כשהוא נטען עולה לשניה ואז הווינדואס עובר למצב כחול שם כתוב מלא בולשיט וששם הטעות הוא משהו כמו: UNMOUNTABLE_VOLUME_BOOT ושעלי לאתחל את המחשב ואם זה לא עובר אז להתעסק עם הBIOS. נראה לו. מישהו חווה משהו דומה/מסוגל לתת עצה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dorish,

מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idanpc,

מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by InspectorGadget,

אני לוחץ על ריסטרט המחשב מגיע למסך שכתוב שמערכת ווינדוז יוצאת.. משהו כזה... וזהו... הוא נתקע.. הוא לא עושה ריסטרט איך לפתור את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  12. Started by mr_x,

הורדתי את העידכון לחלונות XP בגירסא המלאה 133mb במודם 56 לקח לי 7 שעות. כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהקובץ פגום. יש לי win xp home edition חוקי לחלוטין,אז זה לא בעיה של רשיון הפעלה. הורדתי אותו מהאתר הרשמי של מיקרוסופט . ??? ???

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by Ewingum,

בהפעלת המחשב, זמן קצר ביותר אחרי התחלת הטעינה של הWINDOWS XP, מופיעה הודעת השגיאה הבאה: ואז הוא אומר להכניס את תקליטור ההתקנה ומשם להפעיל את הRECOVERY דרך האות r. הלכתי באמת למצב RECOVER ועשיתי chkdsk /r, אך לצערי הדבר לא סידר את הבעיה. רעיונות? הערות? הארות? מחר או מחרתיים אני אנסה לעבוד על זה עם כלי שחזור, אך שווה בכלל לנסות? (כי בדקתי דרך הRECOVERY CONSOLE והקובץ קיים.... קיים גם system.sav) כמו כן, כל זאת לאור שקרו לי בזמן האחרון עוד מקרים כמו זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=19382;start=0;boardseen=1 האם כדאי לבדוק ברצינות בעיות פיזיות עם אותו כונן (SEAGATE ברקודה 4) שאולי גורמים לבעיות תכופות כאלה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Haflo,

ישנה אופציה ב WinXP לעבוד עם ClearType Fonts וע"פ Microsoft זה מאוד מומלץ לבעלי מסך LCD...... http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/default.asp

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by badatz,

האם ניתן ליצור VPN בין מחשב עם WIN 98 ושרת NT4 ללא תוכנת צד שלישי ? ואם כן מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר בו יש הסבר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by idanpc,

i did past and copy

17. Started by OR007,

התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  18. Started by ilan4i,

אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by mrraz,

אני רואה כאן הרבה שמתלהבים מחלונות 2000 בעוד שידוע לי שחלונות XP היא גירסה משופרת של 2000 האם מישהו יכול לתקן אצלי את הרושם ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by mic,

?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by The-Fox,

שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by imac,

עשיתי פורמט לפני יומיים ומאז שהמחשב עולה הוא שואל אותי במה לבחור WINDOWS XP או PREVIUS OS אבל עשיתי FOTMAT למה בכלל יש אפשרות לPREVIUS OS ???

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים