עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by e-r-a-n,

יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני משתמש בWIN2K + SP3 +IE6 ויש לי בעיה חמורה ביומיים האחרונים! כאשר אני מנסה לגשת לאספלורר בכל דרך (MY COMPUTER...........) זה לוקח לו איזה 10 שניות לפתוח את החלון! וכל פעולה שאני מבצע עליו אחר כך לוקחת גם הרבה מאוד זמן! לידיעתכם כל שאר נתוכנות והאלמנטים של ווינדוס עובדים כרגיל (אפילו אם הIE פתוח) ומצ הזכרון\ניצול מעבד מצויין! אנא עיזרו לי בדחיפות!! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  3. שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tomer_et,

אני משתמש ב - WINXP PRO ואחרי התקנת SP1 אני לא יכול לשמור סיסמאות כניסה לאתרים ב - IE. הכוונה היא למסך הקטן שקופץ בכניסה לאתר הדורש סיסמה. לפני התקנת ה - SP1 היה במסך הקטן הזה מקום לסמן וי בצד שמאל למטה שאמר SAVE PASSWORD. אחרי ההתקנה, אפשרות השמירה נעלמה לי. יש למישהו מושג למה? האם יש דרך להחזיר את האפשרות הזאת? אולי זאת סתם הגדרת אבטחה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. כאשר אני מוריד כבצים הוא לא שואל אם שמור או ליפתוח אנה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  6. אני אישית מעדיף להשתמש בממשק באנגלית, אבל אתמול פירמטתי מחשב של חבר שלי, יש לו את תוסף העברית והוא ביקש שאשנה את שפת המימשק לעברית, דהיינו את התפריט, כפתור ההתחל וכו'. אלא מה, הפעם האחרונה שעשיתי משהו דומה הייתה לפני כמעט שנה ואני פשוט שכחתי כיצד לבצע זאת. אודה למי שיכול לרענן את זכרוני..

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכל חברי הצוות. יש לי מחשב P4 1.4 של אינטל וזיכרון 255 RDRAM. המחשב כולל פקס מודם, ADSL מודם , GFORCE2, SB criative, וכרטיס טלויזיה וידאו fly video. מאז שאני זוכר את המחשב עובד בעת חיבור לאינטרנט, גם מהמודם הטלפוני. מדי פעם, בתכיפות די גבוהה, המחשב פשוט נתקע, בד"כ רק בחלונות האקספלוררים. אולם גם הרבה כולו. לאחר כדקה ומשהו, פתאום הוא משתחרר ומבצע את כל הפעולות ברצף (אלו שנלחצו כשהיה תקוע, כגון פתיחת דפדפן חדש או סגירה של קיים וכן פתיחה של תוכניות אחרות). מעניין וחשוב לציין כי התקיעות המרחשות בד"כ כאשר קורה שפעולה בדיוק מתחילה ואז "הפרעתי" לה ע"י ביצוע פעולה נוספת, דוגמא, בדיוק הגיע הודעה ב- ICQ באותה שניה שלחצתי לפתוח דפדפן. כמובן שזה קורה גם כאשר נשלח מי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by badatz,

האם ניתן ליצור VPN בין מחשב עם WIN 98 ושרת NT4 ללא תוכנת צד שלישי ? ואם כן מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר בו יש הסבר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by marking,

תמיד אומרים לי לנקות את הרגסטרי שלי... אבל אם למשל אני אתקין משחק ואמחוק לו את הREG, אז העידכון שלו לא יפעל! מישהו יכול להסביר בשביל מה עשו את הקבצים האלו, האם למחוק או להשאיר, ואיך מוחקים?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by Ewingum,

בהפעלת המחשב, זמן קצר ביותר אחרי התחלת הטעינה של הWINDOWS XP, מופיעה הודעת השגיאה הבאה: ואז הוא אומר להכניס את תקליטור ההתקנה ומשם להפעיל את הRECOVERY דרך האות r. הלכתי באמת למצב RECOVER ועשיתי chkdsk /r, אך לצערי הדבר לא סידר את הבעיה. רעיונות? הערות? הארות? מחר או מחרתיים אני אנסה לעבוד על זה עם כלי שחזור, אך שווה בכלל לנסות? (כי בדקתי דרך הRECOVERY CONSOLE והקובץ קיים.... קיים גם system.sav) כמו כן, כל זאת לאור שקרו לי בזמן האחרון עוד מקרים כמו זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=19382;start=0;boardseen=1 האם כדאי לבדוק ברצינות בעיות פיזיות עם אותו כונן (SEAGATE ברקודה 4) שאולי גורמים לבעיות תכופות כאלה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tomer_et,

איך אפשר לשנות את השם ושם הארגון ב - WINXP? כשהתקינו לי אותו בחנות הקלידו סתם ג'יבריש...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SEangel,

אני לא מצליח לכתוב עברית בפורומים (גם בזה וגם באחרים) אלא ע"י כתיבה בוורד וגזירה והדבקה. יש לי נורטון אנטי וירוס והוא לא מצא כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by waizman,

כמו שהכותרת אומרת, איך אני עושה את זה? והאם 512 מגה יצליחו להפעיל ת'מערכת בלי עזרה של PAGE FILE?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by ONKYO,

יש לי win2k pro ו-sp3 הבעיות עצמם התחילו עוד לפני ההתקנה של הsp3 קורה לי הרבה פעמים שהשולחן עבודה פשוט קופא, שום לחיצה של העכבר לא מגיבה עליו, רק תזוזה, וכל הקיצורי דרך נעלמים. אפילו f5 לרענון לא עוזר... כלום פשוט מת...אבל התוכנות עצמם שפועלות ברקע לא מושפעות בכלל והכל פועל כרגיל הנה תמונה מוקטנת שתמחיש את המצב (אם יקח לה קצת זמן לעלות, זה כי היא בbmp, בבקשה חכו...) זה משגע אותי זה קורה באמצע הרבה דברים חשובים ואני צריך לעשות log off או ריסטרט בשביל לסדר... תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב מישהו יודע למה בצייר אי אפשר לשמור בפורמט jpg ?? זה משגע אותי לשמור בbmp תמונות קטנות עם גודל של מגה.... מישהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tomer_et,

האם בטוח למחוק כל קובץ TMP שאני "מוצא" על המחשב, ואם לא איזה בטוח למחוק? חוץ מזה, האם תמיד בטוח למחוק את התוכן של תיקיית TEMP?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by idanpc,

מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה, יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה, 128 דידיאר וקיצר מחשב בעל דרישות הרבה יותר גבוהות מהדרישות של ווינדוז אקספי איך שהתקנתי את הווינדוז היה אחלה, ממש מטוס - היום, בערך חודש אחרי - הוויינדוז לא זז - עד כדי כך שאני צריך להמתין משהו כמו שלוש דקות שלמות על שהסיסטם טריי (system tray) יטען, ואין לי בו כלום חוץ מנורטון אנטיוירוס... מה שמצחיק שגם שיש לי בסיסטם טריי יותר מדבר אחד - לא כולם נטענים לדוגמא יש לי נטסקייפ ובבילון - ורק הנורטון והבבילון נפתחים אבל הבבילון מופיע בטאסק מאנאג'ר.... תכלס, בחיים לא נתקלתי בדבר כזה מוזר - גם ההרצה שלו לא קשור להפעלה - מבחינת ההתחל - התפריטים זוחלים - ואני ממש צריך לחכות שהמחשב שלי יחשוב בשביל שיציג לי את התוכן של תיקיה מסויימת... זה ממש מוזר - …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by maverick,

היום ראיתי בתוכנית call for help חלופה מעניינת (חלקית אמנם) לבעיה ספציפית בחלונות XP: מדובר בפירצה אבטחתית אשר מיקרוסופט הסתירה במשך 11 שבועות ממשתמשי ה-XP. הפירצה יכולה לגרום לכך שלחיצה על קישור מסויים ימחק קבצים מהדיסק הקשיח מבלי לחכות לאישור. טלאי זה אמור לתקן את הבעיה. קישור לאתר הורדה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by dorish,

מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by InspectorGadget,

אני לוחץ על ריסטרט המחשב מגיע למסך שכתוב שמערכת ווינדוז יוצאת.. משהו כזה... וזהו... הוא נתקע.. הוא לא עושה ריסטרט איך לפתור את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  21. Started by mr_x,

הורדתי את העידכון לחלונות XP בגירסא המלאה 133mb במודם 56 לקח לי 7 שעות. כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהקובץ פגום. יש לי win xp home edition חוקי לחלוטין,אז זה לא בעיה של רשיון הפעלה. הורדתי אותו מהאתר הרשמי של מיקרוסופט . ??? ???

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Haflo,

ישנה אופציה ב WinXP לעבוד עם ClearType Fonts וע"פ Microsoft זה מאוד מומלץ לבעלי מסך LCD...... http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/default.asp

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by The-Fox,

שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים