עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The-Devil,

בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by haviv822,

במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום לכולם , כשאני פותח חלון ראשון של דפדפן אינטרנט אקסלורר , החלון נפתח תקין על כל המסך , אבל כשני פותח חלון נוסף , הוא נפתח רק על כחצי מהמסך ואז אני צריך ללחוץ MAXIMIZE כדי שיפתח על כל המסך. בעבר לא הייתה לי הבעייה הזו (שקצת מציקה הייתי אומר) . באוונט ובפיירפוקס כמובן שאין את הבעייה הזו כי שם זה נפתח ע"פ לשוניות בטאבים . למישהו יש פתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by shaibend,

בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by blackbimer,

???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by liav12,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by kobra12,

עד לא מזמן עבדתי עם XP שם יכולתי להשתמש ב2 כרטיסי מסך(אחד של הלוח אם ואחד חיצוני) משום מה בויסטה אני לא מצליח לגרום לשניהם לעבוד יש לי אפשרת או לעבוד על החיצוני או לעבוד על הכרטיס של הלוח אם. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by fgyt,

שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by asaf_a,

יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק EMPIRE EARTH 2. הווינדוס קופא כל 50 דק' משהו כזה. ואחרי שאני עושה ריסט, לוקח למחשב חצי שנה לעשות את הDETECTING IDE DRIVES(לא יודע אם זה קשור אבל רציתי להיות בטוח). מדובר בווינדוס XP פרו. SERVICE PACK 2. מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

כבר די הרבה זמן יש לי בעיה כשאני מריץ קבצי WMV כמו שרואים בתמונה ... עכשיו הבעיה התפשטה גם לחלק מתוכני האינטרנט אז הגיע הזמן לפתור אותה , זה בטח בעיית קודק מישהו יודע איך לשחזר את הקודק ? אין בעיה בצפיה בשאר הפורמטים (AVI , MPEG , MOV וכו ) [attachment deleted by admin]

15. Started by Impreza,

התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by dannygnh,

כשהמחשב דלוק ואני לא משתמש בו,מספר שעות. אני מקבל הודעה להכניס סיסמה עם הכניסה , וכאשר אני מבצע זאת . אני מקבל הודעה , שהסיסמה לא נכונה למרות שהגדרות הסיסמא נכונות. נ.ב (xp profesional).

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. 64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by frank31,

שלום המחשב נתקע בהודעה starting freedos לא ממשיך לעלות אנא עזרו תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by izikd,

לפני מספר ימים צצה לי פתאום בעיה שכאשר אני לוחץ על Ctrl + C או אפילו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז Copy המידע פשוט לא מועתק לזכרון על הפעם הראשונה, ועליי לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה באמת מסתדר. אפילו כשאני עושה Copy Link Locatin זה לא מעתיק את הלינק לזכרון. החשדות שלי מופנות כלפי המוזילה כי כידוע אין לה גרסאות סופיות במיוחד ופה ושם יש בעיות, על חשד זה קצת בעייתי, כי גם ככה את רוב העבודה שלי אני עושה בגלשן. ונראה כי בתוכנות אחרות הכל בסדר, אך כשבעיה זאת רק הופיעה נראה היה שיש את הבעיה גם בתוכנת ה Macromedia Dreamweaver MX 2004. ניסיתי להחליף את גרסאת המוזילה, מ-1.7.3 ל-1.8a3, אך נראה כי גם שם יש את הבעיה, ואולי הבעיה היא בכלל לא בתוכנות, אלא משהו יותר עמוק בוינדוס. …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by sgideon,

שמרתי מסמך די גדול בוורד, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. המחשב רושם הודעת: invalid path or name, check file permission זה מסמך די חשוב. תודה רבה sgideon@t2.technion.ac.il

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by ראובן,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by shay_lo,

שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by iho,

היה ברשותי ויסטה והמחשב הנייד (דל 6400) עבד מצוין. עכשיו מסיבות שונות שינמכתי ל XP PROFESIONAL (הכל תוכנות מקוריות שניקנו בכסף מלא). ועכשיו הוא לא משמיש שום קול וכותב לי שיש בעיה בהתקן הקול שלך שהוא לא מותקן או שאינו עובד כראוי. מישהו יכול לעזור לי בענין? תודה מראש!

24. Started by Dante_9,

מאז שמיקרוסופט שינו את אתר ה- Windows Update שלהם אני פשוט לא מצליח לעדכן. ניסיתי את את הפתרון שהם מציעים בתמונה בעזרת ה- services.msc אך זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  25. אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.