עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dante_9,

מאז שמיקרוסופט שינו את אתר ה- Windows Update שלהם אני פשוט לא מצליח לעדכן. ניסיתי את את הפתרון שהם מציעים בתמונה בעזרת ה- services.msc אך זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום הורדתי את הווידוס, העתקתי לדיסק כמו שכתוב, וכשאני מנסה לאתחל את המחשב מהדיסק, המחשב מתעלם ממנו וממשיך בהפעלה רגילה של הווידוס... איך אמורים להקין אותו?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  3. מישהו מכיר את התופעה שהתוכנה הנ"ל לא עובדת טוב או לא עובדת בכלל עם מעבד אתלון 64? ניסיתי לבצע המרה של סרט רגיל לפורמט WMV והתוכנה לא מגיבה ולא זזה, עם מעבדים נחותים יותר לא היתה לי הבעיה הזאת(אתלון XP, פנטיום 4) וגם חבר שלי שגם לו יש אתלון 64 נתקל בדיוק באותה בעיה עם התוכנה הזאת.

4. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by danielpet,

אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by shira234,

יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, אני סובל מבעיה דיי מטרידה כבר מספר שבועות. המחשב (נייד, לא שזה משנה), דולק בקביעות. תוכנות שרצות עליו באופן קבוע הן msn messenger, icq 5, nod32, utorrent, notebook hardware control ה XP כולל SP2 ועדכונים קריטיים לדצמבר 06' קורה כמעט על בסיס יומי שהוא נתקע, בדר"כ זה קורה בלילה. אני קם בבוקר, פותח ת'מסך והוא תקוע. זה ממש מטריד כי מידע נאבד לי, הודעות או דברים שונים שהתקבלו דרך המסנג'ר או האיסיקיו נמחקים... יש איזשהו לוג אולי של הפעולות האחרונות שהיו על המחשב, או דרך כלשהי לברר מה קרה בשניות שהוא נתקע? אולי זה נגרם מתוכנה כלשהי? ההתקנה של המערכת הפעלה סה"כ דיי טרייה...אולי חודשיים שלוש..המחשב עובד מצויין... אשמח לקבל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. שלום! קראתי את המדריך ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את SP2 לדיסק שדרוג של וינדוס XP עם SP1? תיהיה בעייה בגלל שזה דיסק שדרוג?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by fffSSS,

מתיי יוצא SP2 בעברית ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by moo2004,

היי, אני לא יכול לראות סרטונים מ Ynet אני כן רואה את החלון שבו אמור לרוץ הסרט, אני רואה שהוא נטען אבל אז בחלון שבו הסרט אמור לרוץ נעשה שחור ואני לא יכול לראות כלום. זה קורה לי גם ב IE6 וגם ב Avant

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני חוזר הביתה ופתאום כלום לא עובד ! כלום ! זה מטורף על כל דבר שאני מנסה להפעיל הוא אומר שה-DLL שלו לא עובד ... מה לעשות ? ??? ??? אהה שחכתי להוסיף ... אי אפשר לכבות את המחשב ... בשום דרך שהיא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Raanan30,

היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  15. היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by Maor Shahar,

יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by amer22,

אני מחבר את הכבל של ה CD ROM ל hard disk וכמובן כבל החשמל מגדיר מהביוס שיעשה BOOT ל CD ROM זה לא מעלה לי את ההתקנה .. אך אם אני מחבר את הכבל של ה floppy מעלה לי התקנה אבל הכבל אינו רחב לא נכנס בכל מחברי IDE זה מכשיל את ההתקנה אומר לי שלא מזהה hard disk מה אני עושה כדי שיהיה לי התקנה??? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by nissim_y,

ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by SAARKL,

שלום רב אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה באנגלית + SP1 משום מה יש בעיה לתוכניות כמו WINRAR לטפל בסיפריות עם שם בעברית מברור שביצעתי הבנתי כי אני צריך להתקין ערכת עברית האם זה נכון? המחשב כותב בפונט עברי כמו כן משום מה WINDOWS UPDATE לא מצליח להוריד עדכונים למרות שזה נראה כאילו הסיריאל תקין ואין בעיות מישהו???

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by shon,

חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. Started by asaf_a,

רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by Impreza,

התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by dannygnh,

כשהמחשב דלוק ואני לא משתמש בו,מספר שעות. אני מקבל הודעה להכניס סיסמה עם הכניסה , וכאשר אני מבצע זאת . אני מקבל הודעה , שהסיסמה לא נכונה למרות שהגדרות הסיסמא נכונות. נ.ב (xp profesional).

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.