Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. האם אני חייב להשתמש בHTPC או שאפשר מחשב רגיל? 2. האם המדיה סנטר מגיע עם גירסת הUltimate?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
בעייה עם דרייברים של כרטיס x300 ati על ויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי את הדרייבר הכי חדש כולל קונטרול סנטר והטלויזייה לא מזוהת בccc. שאני עובד על אקס פי הכל עובד יופי. מישהוא נתקל בבעייה או מכיר פיתרון? (חיפשתי דרייבר של אומגה ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לא מצליח למצא כותר מתאימה... כשאני עובד על 4 קבצי אקסל ופותח עוד משהו, המחשב מאחד את כולם למטה ובשביל לעבור בינהם צריך לפתוח את הרבעיה ולהיכנס למתאים. ניסיתי עכבר ימני ולפרוס אותם, אבל האופציה חשוכה, אפילו לא נותן לסגור את הרבעיה. מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה
-
של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
תמונהההההה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לי יש מחשב ישן.. בן 4-5שנים פחות או יותר... ויש בו 3 כוננים (D,E,C) ואני צריך- רוצה לפרמט את כונן D איך ביכולתי לפרמט אותו? -ניסיתי דרך המחשב - לא הצליח = הייתה בעיה וסידרו אבל לא פירמטו. אמרו שצריך איזו פקודה לפירמוט, דרך דיסק או דיסקט ככול הידוע.. רק אני לא מוצא- יודע מה הפקודה או כל דבר נוסף שיכול לעזור. ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בזה באמת. תודה רבה לכם, ממני: אלעד
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לשאול מה ההבדל בין וויסטה אולטימיט 64 ביט וויסטה אולטימיט 32 ביט? האם ההבדל הוא משמעותי? אם הוא מורגש? ובכללי מה ההבדל ומה כדי להוריד?(בלי קשר למפרט) https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066 כתוב פה שאפשר לקנות ב140 שקל וויסטה 32 אולטימייט. אבל כתוב שאפשר להתקין רק על ווינדוס מקורי... האם זה נכון באמת? או שאפשר גם על לא מקורי? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שמרתי מסמך די גדול בוורד, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. המחשב רושם הודעת: invalid path or name, check file permission זה מסמך די חשוב. תודה רבה sgideon@t2.technion.ac.il
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בתפריט התחל לפני שלוחצים על ALL PROGRAMS יש מספר קיצורי דרך שמתחלפים לפי השימוש בתוכנות המדוברות. האם ניתן לקבע שם מספר לינקים קבועים שלא יתחלפו?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-