Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כאשר ה BOOT יכולל אפשרות ל format מלא של מחיצה נבחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מה הערך ברגיסטרי שמעלים את האייקונים משולחן העבודה? מצאתי את הערך הבא: Hive: HKEY_CURRENT_USER Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced Name: HideIcons Type: REG_DWORD Value: 1 אבל כשאני משנה אותו, כלום לא קורה. אני לוחץ F5 בשביל ריפרש, וכלום לא קורה. האייקונים נעלמים (או מופיעים) רק כשאני לוחץ עכבר ימיני -> ריפרש. בעיה במחשב שלי, או שיש ערך אחר שמעלים את האייקונים?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אנשים... התקנתי אתמול בלילה את גירסאת הULTIMATE והכל עובד כמו שצפיתי חוץ ממצב SLEEP ו HIBERNATE. כשהוא עובר למצב הזה הוא מכבה רק חלק מהרכיבים (לפטופ) אך נשאר דולק והדרך היחידה להדליק אותו היא ע"י כיבוי חזק. נא עצתכם... אני נואש עדכון... הבעיה היא לא בכניסה לSLEEP אלא ביציאה ממנו... כשאני לוחץ על ההפעלה אחרי שהוא ישן הוא לא מתעורר לי... בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקטע של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר ואז זה התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע בשלב מסוים עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting כאילו רוצה להמשיך מהנקודה שנתקע ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן(חץ) של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נ.ב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מ…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ניסיתי דרייברים, למרות שזה mass storage device סטנדרטי, ניסיתי להסיר את הדרייבר של הפורט USB וכלום... במחשב אחר כמובן שזה עובד חלק.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש את הגרסא הכי טובה לשימוש מבחינת מהירות יש לי מעבד 2000 ו 512 זיכרון איזו גרסא תעבוד לי הכי מהר?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם מערכת XP 32-bit. פתחתי מוקדם יותר את המחשב, ולהפתעתי הרבה, ממשק ה-Windows שלי השתנה לחלוטין. מסך הכניסה עם שם המשתמש וסיסמא היה נראה שונה, וכשהגעתי לשולחן העבודה, גיליתי שמשהו נדפק. אני לא יכול להריץ את רוב התוכניות (אני מקבל שגיאה: "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem."), ובקצרה, יש כשל מערכתי. ניסיתי להפעיל שחזור מערכת - לא עבד. חשבתי שאולי זה וירוס, אבל אני לא יכול אפילו להריץ את האנטי-וירוס... יש לציין גם שלפני הדלקת המחשב, הוא לא עלה כמו שצריך ונתקע במסך השחור, אז עשיתי ריסטרט. כשהוא עלה שוב, רצה בדיקת הכונן הקשיח של Windows, ומשהם המשכתי לכל הבלאגן…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא תוכנת הפעלה(קיבלתי מחו"ל ) לפני ההתקנה רציתי להתייעץ איך עושים את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי שלושה כוננים וירטואלים - אחד מהם מחזיק את מערכת ההפעלה הנפח התפוס בכונן הזה מתנפח מיום ליום. אני חושב שזה בגלל הsystem restore. ה settings לכונן הזה מאפשר נפח של נקודות שיחזור שכבר מזמן נחצה האם בכונן הזה מאוחסנות נקודות שיחזור של של כל הכוננים? אם כן - איזה נפח נקודות שיחזור כולל כדאי לקבוע? ואיך אפשר לראות את הקובץ שמכיל את נקודות השיחזור, היכן הוא ממוקם?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
התקנתי הפצה של הוינדוס כשה SP1 מובנה. מאז אני לא מצליח לשנות את רמת האבטחה של הדפדפן לא במקסטון (מבוסס אקפלורר) ולא באקפלורר. הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר לשנות. אני לא בטוחש זה קשור להפצה או ל SP1 כי גם בגרסאות של ה 2003 x64 היית לי את הבעיה. גם מצב בטוח לא עזר. HELP PLIZ
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה. שאלה ראשונה ואם היא תענה אז אין טעם לשניה. 1. בזמן האחרון המחשב שלי עושה דברים מוזרים. רסטרטים בלי שום קשר נגיד מתי שאני מעביר שירים מהאייטיונז לאייפוד, או אם אני לא נוגע בו כמה זמן. הוא גם נתקע מידי פעם מתי שאני למשל מדליק את הSTEAM. אבל מתי שהוא עושה רסטארט יש 2 סוגים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אחד שיש הבהוב של מסך כחול ואז ישר מתכבה ועולה מחדש או שסתם יש פס אדום כזה למעלה במסך וגם אז זה מתכבה ועולה מחדש. זה דיי מפריע לי כי אני לא יכול להוריד כלום וגם למשל אני מקבל הודעה ממשיהו בתוכנות המרים המיידיים ואני לא יודע שקיבלתי ויכול להיות היה משהו חשוב. איך אני מתקן את זה? 2. אני רוצה שהוא יתחבר אוטומתית לאינטרנט איך שהוא עולה בלי שאני אלחץ על החייגן. שזה יהיה בסטארט אפ.…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, נדפק לי הוינדוס - הוא נהפך לרזולוציה 600*800 (אין אפשרות אחרת) ול-4 צבעים. זה וירוס? ואם כן איך מורידים אותו?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב אבל אני לא זוכר איפה שמתי את הדיסק של הדרייבר של הקול.... מאיפה אני יכול להוריד ת'דרייבר הזה??
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-