Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
עשיתי ריסט למחשב, הcheck disk עלה והייתה רשימה ארוכה של דברים שכביכול הוא תיקן, אבל הוא נתקע באיזה קובץ אחד. מאז אני לא מצליח לעשות check disk... זה תמיד נתקע. מיד אחר כך מתברר שהמשתמש שלי נדפק וכל בdeskop נעלמו... זה כאילו עכשיו פירמטתי והפעלתי את ווינדוס מחדש. דבר זה קורה כל פעם שאני עושה ריסט... בקצרה, כל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא עושה כאילו הוא עכשיו פירמט את עצמו (הוא לא מוחק כלום, רק את הcookies). מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
א. איך אני מגדיר שלא ישלח לי דף פתיחה בברירת מחדל? ב. יש לי 30 מסמכים ממתינים לפקס. איך אני מסיר אותם?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלוםן יש לי וינדוס אקס פי פרו ושאני נותן לו הוראה התחל..כיבוי המחשב ניתקע איזה כמה דקות עד שזה נותן לי כיבוי..המתנה..הפעלה מחדש.. יש למשיהו תשובה לזה אולי?? ועוד דבר אחד קטן Windows Update זה נותן לי שגיאה כזאת מספר שגיאה: 0x80248011 תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שמרתי מסמך די גדול בוורד, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. המחשב רושם הודעת: invalid path or name, check file permission זה מסמך די חשוב. תודה רבה sgideon@t2.technion.ac.il
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים (אני לא יודע אם זה קשור)... התקנתי הדבר הזה שהופך את הממשק של ה-xp לממשק של vista (שחכתי שמו).. אני לא זוכר אם זה קרה בדיוק מאז, לפני או אחרי... אבל יש לי כרגע בעיה בסאונד, של המחשב, כל הצלילים של הווינדוס וגם של המדיה פלייר... נשמעים לא טוב!! יש כאילו הד בכל שלהם... והקול שלהם גם מתגלגל (כמו ר' מתגלגלת)... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה במילים אבל מקווה שהבנתם.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, י שלי בעיה שהיא חוזרת על עצמה תמיד, אני משחק במחשב גולש בשעות היום, בלילה הולך לישון הולך לצבא חוזר..וואני רואה שהוא עשה ריסטארט אין לי מושג איך זה קרה או למה זה קורה..אשמח לקצת עזרה או כלים שיעזרו לי לאבחן את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הווידוס, העתקתי לדיסק כמו שכתוב, וכשאני מנסה לאתחל את המחשב מהדיסק, המחשב מתעלם ממנו וממשיך בהפעלה רגילה של הווידוס... איך אמורים להקין אותו?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
ברגע שאני עובר את השלב של הבחירת שפה, הוא עושה לי Please wait.. כמו בד"כ. ואז הוא מקפיץ לי חלון ורושם לי הערה: DVD-ROM IDE חדש של LG. HARDISK SATA חדש של Western Digital.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, אני לא יכול לראות סרטונים מ Ynet אני כן רואה את החלון שבו אמור לרוץ הסרט, אני רואה שהוא נטען אבל אז בחלון שבו הסרט אמור לרוץ נעשה שחור ואני לא יכול לראות כלום. זה קורה לי גם ב IE6 וגם ב Avant
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים- 2 מהם מערכות עריכה- שאין בהם וגם אסור שיהיה אנטי וירוס...כמובן ללא חיבור לרשת. (נזהרים) לפעמים אני מעביר שירים, מהמחשב של האינטרנט דרך דיסק USB נייד קטן. בקיצור: ישנו וירוס בשם RanMovLog. מה השהוא עושה - נדבק לכונן קשיח , וכשרוצים לפתוח את התוכן שלו, לוקח משהו כמו 10 שניות, ואז הוא נפתח יחד עם סייר בצד ימין. ישנו גם את הקובץ הנ"ל, בכונן. כל מחיקה שלו, ותפיחה מחדש- תחדש והוא יופעי שוב. כשלוחצים על הימני, האופציה הבולטת (האופציה שהXP עושה בלחיצה כפולה), היא AUTO - כאילו זה דיסק התקנה או משהו כזה. ניתן ללחוץ על "פתח" ואז התוכן נפתח רגיל וטוב. (ללא סייר ומהר). כל המחשבים נדבקו, וזה כולל גם הדיסק FLASH הנייד. התקנתי 3 אנטי וירוס- אף אחד לא מצליח להתמודד עם זה. …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-