Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ביצעתי עדכון של חלונות אקס פי (העותק שיש לי הוא חוקי) ובמסגרת העדכון עודכנה גם גירסת האקספלורר לגירסה 7 הבעיה היא שכעת הוא לא פועל בכלל. האייקון שלו מופיע בצורתו המעודכנת (עם השובל הצהוב) אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נפתח ואין כל תגובה. (המחשב לא נתקע, רק אין כל תגובה לנסיון ההפעלה) עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלוםן יש לי וינדוס אקס פי פרו ושאני נותן לו הוראה התחל..כיבוי המחשב ניתקע איזה כמה דקות עד שזה נותן לי כיבוי..המתנה..הפעלה מחדש.. יש למשיהו תשובה לזה אולי?? ועוד דבר אחד קטן Windows Update זה נותן לי שגיאה כזאת מספר שגיאה: 0x80248011 תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לשאול מה ההבדל בין וויסטה אולטימיט 64 ביט וויסטה אולטימיט 32 ביט? האם ההבדל הוא משמעותי? אם הוא מורגש? ובכללי מה ההבדל ומה כדי להוריד?(בלי קשר למפרט) https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066 כתוב פה שאפשר לקנות ב140 שקל וויסטה 32 אולטימייט. אבל כתוב שאפשר להתקין רק על ווינדוס מקורי... האם זה נכון באמת? או שאפשר גם על לא מקורי? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שמרתי מסמך די גדול בוורד, אבל אני לא מצליח לפתוח אותו. המחשב רושם הודעת: invalid path or name, check file permission זה מסמך די חשוב. תודה רבה sgideon@t2.technion.ac.il
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? צירפתי תמונה שאולי תעזור לכם אגב בטעות ההודעה נשלחה פעמיים סליחה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מאז שמיקרוסופט שינו את אתר ה- Windows Update שלהם אני פשוט לא מצליח לעדכן. ניסיתי את את הפתרון שהם מציעים בתמונה בעזרת ה- services.msc אך זה לא עוזר. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, התקינו לי וינדוס אקס פי פרופשונל כשהחבילת אבטחה הזו מובנית כבר בתוך ההתקנה של הוינדוס... אני לא מצליח להסיר את החבילת אבטחה. ניסיתי כמו שרשום בנעוץ וזה לא מצליח לי... בהסרה של תוכנות אני לא מוצא את החבילת אבטחה.... עזרה.???
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
א. אם אני אתקין במערכת וינדוס 7 RC קיובייס, סאונדפורג' או תוכנות טורנטים למיניהם עלולה לצוץ בעיה כל שהיא עם דרייברים או בעיה בהתקנת תוכנה כלשהיא? ב. איך אני מסיר את ההודעות אבטחה של ויסטה בפתיחת מגוון תוכנות? (עליית חלון באמצע המסך על רקע שחור עמום -בקרת חשבון משתמש) ג. האם גם בוינדוס 7 עולה החלון בקרת חשבון משתמש שיש בויסטה? תודה רבה והמשך ערב נעים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?
-
יש לי וינדוס אקספי ג'יגה ראם ו3000 ghz מעבד כשאני מפעיל התקנה איך המחשב אמור להגיב לאט או רגיל לחלוטיןן?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי GMAIL של גוגל בחשבון דואר באאוטלוק 2019. ואח"כ אני יוצר כמה תיקיות אנשים מיילים באנשי קשר שלי. ואח"כ אני מנסה לישלוח מייל למישהו, באאוטולק אני לוחץ "דואר אלקטרוני חדש". בשורה "אל..." רושם שם לדוגמא "רפי" הוא לא נותן לי אוטומטי ליראות רשימה מיילים קיימים באנשי קשר שלי. איך עושים בשורה "אל..." אני רושם שם "רפי" יראה ויופיע לי כמה רשימה אנשי קשר קיימים שלי ? בתודה מראש! חג שמח
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן להתקין עברית לויסטה Hom Premium ? ???
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-