Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE ובו WIindows Media Center. הVISTA באנגלית (אך המיקום ישראל) ובכל זאת בOnline Media (מדיה מקוונת) אני רואה את הערוצים האמריקאים ולא הישראלים.. מישהו יודע איך אני משנה את זה?! או מוסיף את הערוצים הישראלים.. דבר נוסף יש לי כרטיס טלוויזיה (יחסית פשוט.. מחברת PHILIPS) התקנתי אותו ואת התוכנה שמגיעה איתו ואני רואה את כל הערוצים שיש לי בבית בלי בעיה.. אבל אני מעוניין למשל להקליט תוכניות (אני יודע שזה אפשרי בעזרת הmedia center) לכן ניסתי לקנפג את הכרטיס עם המדיה סנטר אבל הוא לא מזהה לי את הכרטיס בכלל.. הוא כותב שאין כרטיס טלוויזיה ומציע לי אפשרות לרכוש אחד דרך מיקרוסופט.. אז רציתי לדעת אם המדיה סנטר תומך ועובד רק עם מספר כרטיסים מוגבל? או שמשהו בהגדרות שלי …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=222136&TypeID=1&sid=127 מה אתם אומרים על המדריך הזה ויש לכם מה להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שהופכת את תפרית ההתחל של XP לתפריט של vista? להפוך מ ל ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים (אני לא יודע אם זה קשור)... התקנתי הדבר הזה שהופך את הממשק של ה-xp לממשק של vista (שחכתי שמו).. אני לא זוכר אם זה קרה בדיוק מאז, לפני או אחרי... אבל יש לי כרגע בעיה בסאונד, של המחשב, כל הצלילים של הווינדוס וגם של המדיה פלייר... נשמעים לא טוב!! יש כאילו הד בכל שלהם... והקול שלהם גם מתגלגל (כמו ר' מתגלגלת)... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה במילים אבל מקווה שהבנתם.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
סתם שאלות!! למי שיש וינדוס לא חוקי יכול להוריד SP2??? ומה עם סתם עדכונים קרטיים?? תודה!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה - לפעמים שאני מסמן על קובץ ווידאו אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: The instruction at "0x73e6827" referenced memory at "0x02b506bc". the memory could not be "read" click on OK to terminate thr program click on CANCEL to debug the program לאחר מזה יש לי הודעה של DR Watson Postmortem Debugger ומייד ריענון של ה WIN. רציתי לדעת למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב קרס, וכשהוא עלה מחדש הוא הריץ SCANDISK כזה... כמו שתמיד זה מריץ אחרי שהמחשב קורס בקיצור, אחרי שהסקאן דיסק רץ, נעלמו לי מלא דברים חשובים מכונן C... שמתי לב אבל שנוצרה תיקייה שקוראים לה FOUND.000 והיא שוקלת 600 מגה... אז יכול להיות שהקבצים שלי מאוכסנים פה איכשהו... נכנסתי לתיקייה הזאת והכל שמה זה DLL... יש מצב איכשהו לשחזר הכל?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, הותקנו בארגון, שני שרתי Еxchange 2003 על אותו הארגון (Site), בשני השרתים אין בעייה לקבל ולשלוח דואר לעולם ודואר פנימי לעצמם. הבעייה היחידה היא שליחת דואר בין שני השרתים(בינם לבין עצמם), וכל ההודעות נתקעות ב Queue. כנראה הבעייה ב SMTP, השאלה היא מה הבעיה, ואיך פותרים אותה. ה DNS נבדק וההגדרות של ה DNS נבדקו ומצאו תקינים. ב- nslookup וב tracert הכל נראה בסדר. ההודעה שרואים ב Tracking היא: mail was rejected by administration policy on destination server אשמח לקבל פתרונות, תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל פעם האנטיוירוס שלי מוצא וירוס בשם הזה אין לי מושג איך להיפטר ממנו, כל פעם אני מוחק אותו ושוב פעם הוא חוזר. פעם אחת גם קפץ החלון כמו של הבלאסטר שאומר שתוך דקה המחשב עושה ריסט. אבל זה לא חזר על עצמו... איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
זה נכנס לי..נותן לי לבחור "מהיר" או מותאם אישית" ואז שאני בוחר זה עובר לי לשגיאה צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה אצלי בשבועיים האחרונים זה שאחרי זמן מסויים שאני גולש באינטרנט או עובד עם המחשב (בד"כ זה אחרי יום+-) הווינדוס סוגר את עצמו מבחינת התחברות לכל מקם אני לא יכול להתחבר לשום מקום, לשום פורט, לא משנה איזו תוכנה ואני גם לא יכול להתחבר לעצמי אבל מה שכן אם אני מחובר כבר למקום מסויים (ICQ/MIRC) אני עדיין מסוגל להעביר נתונים אבל אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש למשל בMIRC הסיבה שאני מקבל היא שאני מנסה להתיחבר היא: "permission denied" הבעיה היא רק במחשב פה כי המחשב בסלון שמחובר דרך המחשב הזה לרשת עובד בלי בעיה בזמן שהבעיה קוראת אצלי. ניסיתי לסגור תוכנות כולל אנטי וירוס (קספרסקי) ושום דבר לא עוזר המחשב כאילו חסום להתחברות. ניסיתי לעדכן את הווינדוס גם אבל עדיין למישהו…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב דל זיכרון. יש לי עכבר ומקלדת מתוחכמים כאלה שכדי להפעיל את כל הפונקציות שלהם צריך להתקין דרייברים. השאלה: אם אתקין והתכונות יהיו פעילות זה יכביד על המחשבף יצרוך יותר זיכרון? (כרגע XP מזהה אותם במקלדת ועכבר רגילים)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום.. יש לי תוכנת אנטי וירוס panda תקועה ב registry .. (לכן לא יכול להתקין אנטי וירוסים אחרים) כשמוצא את הערכים שלה שם, אי אפשר למחוק אותם.. (unable to delete the value). (דברים אחרים אפשר, דווקא עם הpanda זה לא רוצה..) ניסיתי כבר עם הרבה תוכנות ניקוי, ארגון, וכו'... גם איתם אי אפשר למחוק.. מה עושים?? :-\ תודה רבה למשיבים!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-