Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 וניסתי להריץ בהפעלה msconfig וזה לא מוצא את זה יש אולי תחליף לפקודה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בעיה עם BOOT זה אומר שהBOOTא נכשל ולא עולה לי הWINDOWS ואין לי איך לתקן את זה.. מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לתקן את זה???
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב בפעם הראשונה לבד יש לי בעיה עם העברית. מאיפה אפשר להוריד עברית למערכת הפעלה? אני לא מתכוון שכל הממשק יהפוך לעברית, רק לכתיבה (במצב הנוכחי תוכנות כמו דפדפן ומסנגר מציגות עברית הפוכה גם כן...)
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? המחשב נהיה איטי בטירוף!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם מסוימת דפקה אותו. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים של המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provide functionality for the fol…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
א. איך אני מגדיר שלא ישלח לי דף פתיחה בברירת מחדל? ב. יש לי 30 מסמכים ממתינים לפקס. איך אני מסיר אותם?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה הכמות המקסימלית של זכרון sdram ש-win98se תדע לנצל בצורה אפקטיבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי win xp וקבצים שכתובים בעברית הפכו לג'יבריש . עכשיו יש לי תמיכה בעברית והתקנתי את כל השפות אז מה עוד נשאר לעשות בבקשה עזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התקנתי office Pro 2003 במחשב, הכל עבד בסדר גמור מלבד בעיה מאוד מטרידה בword. במילה הראשונה בשורה האות הראשונה הופכת לאחרונה(שלום הופך ל- לוםש) והמילה הראשונה הופכת לאחרונה. חוץ מזה כשאני יורד שורה כל המילים מסומנות כלא נכנות(דבר הגורם לכך שלכתוב בעברית הפך להיות דבר מאוד מעיק). כשהתקנתי את הwindows xp הגדרתי את המערכת לתמוך בעברית ואין לי שום בעיה לכתוב בעברית בכל מקום אחר. כמו כן הגדרתי שכיוון הכתיבה בword יהיה ימין לשמאל והלכתי לmicrosoft office tools ובדקתי שהוא אכן תומך בעברית. כל הדברים הללו לא עזרו ככה שאני די צריך עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני יודע שישום םעולה כזאת היא למתקדמים בלבד , אבל אני רוצה לסנן קבצים ברגסטרי בגלל בעיות מקום איכסון. נכנסתי אל "registry editor" לחצתי file ואחרי זה export מכאן נובעת השאלה, האם יש קשר בין סיכון המחשב לגיבוי הרסטרי,? אז רציתי להעזר בכם, היכן כדי לגבות ואם כן, איך אני מגבה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לי יש מחשב ישן.. בן 4-5שנים פחות או יותר... ויש בו 3 כוננים (D,E,C) ואני צריך- רוצה לפרמט את כונן D איך ביכולתי לפרמט אותו? -ניסיתי דרך המחשב - לא הצליח = הייתה בעיה וסידרו אבל לא פירמטו. אמרו שצריך איזו פקודה לפירמוט, דרך דיסק או דיסקט ככול הידוע.. רק אני לא מוצא- יודע מה הפקודה או כל דבר נוסף שיכול לעזור. ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בזה באמת. תודה רבה לכם, ממני: אלעד
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את המדריך לפיצול החמיצות בויסטה אך כאשר אני מנסה לפצל ובוחר באפשרות שויסטה יקבע לי כמה מקס' אפשר לפצל מתוך 100GB הוא מגיע רק עד 30GB (זה לא בסדר)אני רוצה שתיקיית ההפעלה OS תהיה 20-30GB ושכונן נגיד E יהיה 70 איך עושים זאת? ועוד שאלה האם להשאיר את מחיצת הגיבוי ללא פירמוט?כי גיביתי אותה על דיסק DVD.מדובר בגירסאת HOME,ואם יש תוכנה מסויימת שעושה זו אשמח לקבל לינק.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-