Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני אמור לקבל מחשב חדש בקרוב,ואני מתכוון להתקין עליו את ה:xp pro. אני רוצה לחלק את ההארד דיסק לשני חלקים-של 10 ג'יגה ושל 70. איך עושים זאת? באיזה שלב? ועים איזו תוכנה?. אשמח לקבל תשובות-בתודה:ae
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת BROWSER 6 בחלונות 98 מהדורה שנייה יש לי תופעה משונה כל התפריטים MENU BAR נעלמו אי אפשר להגיע ל- CUSTOMIZE בכדי לסדר את העניין ניסיתי F11 אך לא עזר האם יש לכם פיתרון מודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני לוחץ F8 זה מעלה את הBIOS... איך אני מעלה את המצב בטוח?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני יכול לגלוש איזה 10 דקות ופתאום הוא נסגר לי לבד!!! מה הבעיה?? תודה, יאן
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום רב ! גיליתי שכאשר אני מתקין את המערכת לזיהוי קול , שירות בשם : sapisrv.exe נטען באופן אוטומטי כאשר המחשב עולה וגורם להאטה מטורפת של המחשב. 1.איך מורידים את ה -service הזה ? 2.איך עושים uninstall לזיהוי קול ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה ההבדל? כדאי לי להרויד מוזילה? יש לי כרגע IE ? יש הבדל בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום זו פעם רביעית שכל הקבצים המתויקים במחשב שהם בעברית הופכים לסימן דולר $$$ באם מישהו ניתקל בבעיה זו אשמח לשמוע פיתרון תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי "ניהול הביצועים" של Windows XP - נכנסתי לכל מני Tweaking Guides (חלקם התפרסמו כאן)... והופתעתי כשראיתי שבכמה מהם ממליצים לעשות משהו, ובשני לגמרי את ההיפך. השאלה שלי היא לגבי הגדרות ה- Advanced Perormance Options... (Control Panel --> System --> Advanced --> Performance --> Settings --> Advanced) שם יש סעיפים כמו: Proccecor Scheduling ו-Memory Usage. (ראה תמונה) http://www.subzerotech.com/images/articles/guides/winxptweak/17.gif במדריך Tweaking אחד, ראיתי שמציעים לסמן את 2 הסעיפים ב- Programs, ובאחר ראיתי שממליצים לסמן את הProccesor Scheduling ב-Background Services (כמו בתמונה). מה באמת הכי מומלץ? תוכלו לפרט יותר מה כל אחת מהאפשרויות עושה? - …
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה בשורת המצב התחתונה נעלמה לי (מערכת הפעלה Win XP Home). ניסיתי לבצע את ההתקנה בדומה ל- Win 98 באמצעות מקלדת בלוח הבקרה, אולם לא מצאתי את האופציה. תודתי מראש למי שיוכל לסייע לי. דן
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וIE6 וכל פעם שאני לחוץ על לינק שפותח חלון חדש הEPLORER קורס יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה נדפק לי משהו ב-ntuser.dat (תחת xp) - עבדתי בצורה רגילה על המחשב, כשלפתע היתה הפסקת חשמל, והמחשב נכבה באמצע עבודה עליו. מאז - כשאני מנסה לעשות logon עם משתמש מסויים (המשתמש שלי... העיקרי במחשב), הוא מתחיל לעשות logon כמו שצריך... וכשהוא מגיע לשלב של "Loading personal settings..." (או משהו כזה)... הוא פשוט נתקע. ניסיתי עם משתמש אחר - ופועל מצויין. מכאן הסקתי ש"הלך" לי ה-ntuser.dat של אותו משתמש... ויש לי בתוכו המון המון הגדרות, ו-keys ב-registry שאני פשוט חייב וייקח לי המון המון זמן לשחזר, אם בכלל. ודי צדקתי - כשהעתקתי לתוך אותו פרופיל בעייתי ntuser.dat של משתמש אחר - הכל פועל מצויין. (כמובן שגיביתי את הקודם...). יש איזו דרך לשחזר/לתקן ntuser.dat שנדפק? תודה רבה רבה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין להבל הדרכה בהתקנת windows 2000 על דיסק מפורמט תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס אקס פי (פרו) לפניי משהו כמו שנה בערך והכל היה בסדר , עד לפניי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע אם אני בנט או משחק הוא נתקע ולפעמים הייתי צריך לעשות לו ריסטארט דרך הכפתור הקטן והמגעיל במארז שבכלל שכחתי שהוא קיים! נכנסתי למאחה הדיסק ובדיקה קצרה הראתה לי שאני צריך לעשות איחוי הדיסק....עשיתי וחשבתי שנפתרו כל הבעיות אבל כאן הייתה הטעות שלי לא רק שהבעייה לא נפתרה זה נהייה יותר חמור ממה שזה היה! :AR15: בדקתי שגיאות על הדיסק וזה לא מצא! אני לא יודע מה לעשות (אני לא רוצה לפרמט) תעזרו לי :'(
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 והתחלתי להתקין עליו את 2000 אבל מסיבות שונות ביטלתי את ההתקנה והמסך הזה (בחירה בין שני WIN) מופיע לי איך אני מבטל את המסך הזה של הבחירה בין הווינדוסים אבל אני רוצה ש 98 יפעל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומשום מה איני מצליח לקבע את גודל הקבצים בחלון. בכל פעם כשאני פותח חלון אני נאלץ להגדיר מחדש ממצב של View > Tiles ל- Icons בנוסף, לא תמיד זה נשמר. תודה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הי, כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה ההודעה הבאה: Hardware Monitor found an error Enter Power setup menu for details. אני יכול ללחוץ F1 ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל אבל אני לא יודע איך לבטל את ההודעה ומה היא אומרת. יש למשהו מושג?
-
יש לי windows xp u פרופשאונל בגרסא העברית ולפני זמן קצר עשיתי windows update ועכשיו האינטרנט אקספלורר הוא רק באנגלית. הורדתי את אותה גרסא דל אינטרנט אקספלורר בעברית אבל אני לא יכול להסיר בהסרת והתקנת תוכניות את האינטרנט אקספלורר (הוא פשוט לא מופיע שם). דבר נוסף שקרה שכול הממשק של האקספלורר (גם חוץ מהאינטרנט) הפך מעברית לאנגלית. נסיתי פשוט הכול להפוך אותו בחזרה לעברית. שכחתי לציין שאין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס אבל בכל זאת למישהו יש רעיונות איך להחזיר את האסקפלורר לעברית?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בלילה הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים פה באתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא מראה את השגיאה הבאה. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again. מחקתי את הדרייברים הישנים וניסיתי להתקין לא הלך מה הבעיה? WIN XP PRO.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ה-WIN XP PRO ל-HOME ומה עדיף למשחקים ואינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מתקין WINXP מה-DOS אני לא מצליח זה נותן איזשהיא הודעה שהקובץ הוא של וינדוס אני מצליח להפעיל את ההתקנה מה-WIN98 אבל אני מעדיף לא לבצע שדרוג אלא התקנה נקיה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ב-IE... ואני ממש ממש לא מצליח למצוא לה פיתרון... פתאום כל הפונטים ברוב האתרים שאני נכנס אליהם השתנו ונהיו Italic (נטויים)... זה ממש ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך לפתור את זה? בתודה מראש, דודי.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-