עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למחשב dell 1545 מיושן עשיתי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה windows 7 home premium. התחיל לעבוד כמו שד. משום מה, תוכנית utorrent לא פועלת כמו שצריך: עולה לאט ומשעלתה נכנסת כל הזמן למצב not responding. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gman_il,

מי שידרג ויכול לתת רשמים? אני עובד עם זה בעבודה אבל בבית זה משהו אחר. כל המשחקים עובדים עם זה בצורה תקינה? יש תמיכה של דרייברים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by brighi,

שלום, יש לי בעיה די מעצבנת במחשב הנייד שלי ולפי שיטוט ברחבי הרשת הבנתי שהבעיה נפוצה והיא לא רק אצלי. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproperf/thread/58f5db91-ac13-45a3-80e5-41975bcb254a הבעיה היא כשאני נכנס ללוח בקרה ובא לבחור שם ביישום הבא, המחשב נתקע והוא כותב WINDOWS 7 EXPLORER NOT RESPOND, לא הצלחתי למצוא לזה פיתרון, ניסיתי כמה וכמה ממה שהוצע וזה לא עזר. למישהו יש את הפיתרון שפועל בדוק? למרות שזה לא נראה לי קשור, כדאי שיהיה: המחשב שלי הוא: M11X R2 עם WINDOWS 7 64 BIT

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עשיתי עידכון של הווינדוסואחרי הריסטרט אני בא להעלות את הקאזה אני רואה אין קאזה!!איזה מוזר!! קיצר התקנתי שוב קאזה אני מעלה את הקאזה והיא לא מתחברת! יש לי SP1

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by yochy,

-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  6. חג שמח וערב טוב, כל פעם לאחר שאני סוגר תיקיה כלשהי שהפעלתי בה שורת חיפוש צדדית, בתיקיה החדשה שאני פותח, שורת החיפוש נעלמת. איך לקבע את שורת החיםוש הצדדית לתיקיות המערכת? תודה. עריכה: הבהרת הדבר= דוגמה בלי החיפוש- דוגמה עם החיפוש (מה שאני רוצה)-

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. כבר השנה נראה הפסקת תמיכה לחלק מהגרסאות, גם כשמדובר רק על שינוי של SP. למערכות ביתיות: http://www.microsoft.com/windows/enterprise/products/windows-7/end-of-support.aspx למערכות שרת: http://support.microsoft.com/gp/lifean36

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. שלום יש לי ויסטה (אנגלית) אני רואה עיברית באינטרנט והכל טוב ויפה אבל בקבצי טקסט (תרגום) אני לא רואה עיברית איך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by zebra,

איך אני מבצע למחשב אתחול (קיים כונן HP RECOVERY) ואין לי שום דיסק. תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by lt mor,

יש לי את האפשרות לשדרג לחלונות 10 עקב חוסר איזון ריגשי, סימנתי להסכמה לשידרוג לאחר שהתאוששתי מהשטות רציתי לבטל >> אני לא מוצא אפשרות! רק לדחות כול פעם ב-3 ימים. ככה זה כבר שבוע... כיצד אני מבטל את "ההסכמה" לשידרוג?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by menashe,

שלום לאחרונה בנוסף לבעיות אחרות שיש לי במחשב ועם מערכת ההפעלה, כגון : איטיות בפתיחת המחשב, לוקח הרבה יותר זמן לכל התוכנות לעלות, ואפילו זה מחמיר כל יום (עד 5 דקות לפעמים) שפעם זה לקח דקה. עכשיו יש לי בעיה עם סגירת המחשב, דרך הפעל....הוא פשוט מסרב להסגר, סוגר את התוכניות אבל לא את המחשב, המחשב נשאר פתוח. לגבי אתחול זה כן עושה לי. מישהו יודע מה הבעיה שלי, האם אפשר לעזור?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by IlyaN,

המחשב (Toshiba A300-15a) מפסיק להגיב אחרי שאני עושה login, עשיתי בsafe mode כל מה שיכולתי להעלות על דעתי: Restore Point, chdsk /f, איחוי, סריקה עם האטניווירוס. מה עוד אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by asio1,

שלום לכולכם כשאני מנסה לעשות ריסטארט בעזרת "התחל", המחשב מגיע להודעה WINDOWS IS SHUTTING DOWN ואז נתקע כלומר העכבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטארט ידני. בכיבוי , זה עובד היטב, כלומר כשאני עושה START TURN OFF הוא מכבה את המחשב יש לי XP עם SP3 אודה מאד לעזרתכם שמעון

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  14. שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא מזמן הצלחתי להתקין על השרת שלך VPN (יש חח) ועכשיו יש לי בעיה עם חלונות ויסטה הגרוע הזה! אציין כמובן שאין שום בעיה עם חלונות XP ו 7 הבעיה היא שאחרי ההתקנה של התוכנה זה לא מתחבר לשרת הנה ה VPN שלי: https://81.218.235.211:943/ שם משתמש TEST סיסמה: (צונזר) מחפש פתרון ל VISTA!! תודה לעוזרים ============================================== נפטר. ז"ל. ניתן לפתור את הבעיה כך: כניסה לאתר והורדה ידנית של גירסת הלקוח של OpenVPN (הכי חדשה שיש כמובן) כניסה לחשבון ויצירת קובץ הגדרות של הלקוח. (confing) שמירת הקובץ בתיקיית confing במקום בו הותקנה התוכנה וכניסה דרך OpenVPN GUI בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shram,

תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by GWeizman,

בשמירת קבצים דרך Windows Explorer (לא משנה מאיזה דפדפן זה נעשה, אבל לא קורה דרך קליינטי הורדה אחרים כמו Steam [שאני לא בטוח שהוא דוגמא טובה]) קופץ לי ארור שכתוב בו: (לדוגמא): setpoint600_x64.exe There are no more files. ניסיתי באקפלורר ובפיירפוקס, ניסיתי לשמור תמונות ראנדומאליות וקבצים אמיתיים, ניסיתי לשמור עם סיומת ובלי סיומת, וכו' וכו'. מה יכול לגרום לבעיה? (יש לציין שזה קרה בצורה דיי פתאומית..) עריכה: קורה גם בשמירת קבצים (Paint .NET, Word, etc.) ריסטרט לא עוזר. גוגל גם לא ממש עוזר. עריכה2: אוקי, מצאתי מישהו שטוען שהבעיה היא בתוכנה כלשהי (Folder Lock 6) שבצירוף מקרים מפתיע גם אני התקנתי (גרסאת נסיון) לא מזמן. מצד שני, היא מסרבת לעבור uninstall. אז זאת כנ…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by gargoil,

ערב טוב! נתקלתי בבעיה מוזרה באינטרנט אקפלורר. המערכת היא: win xp pro sp1 באתרים מסוימים כגון האתר של קופת חולים כללית וכדומה כאשר מנסים לדוגמא להזמין תור לרופא מומחה נפתח חלון ריק. הדרך היחידה היא להעתיק את הכתובת ואז לפתוח בחלון חדש. כמו כן למשל באתר יד 2 לא ניתן לפתוח תמונות. הן לא נפתחות ופשוט החלון חוזר על עצמו. התקנתי פיירפוקס ושם הכל עובד אני סקרן לדעתמה יכולה להיות הבעייה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. איני יודע אם לשייך שאלה זאת לוינדוס כללי או לוינדוס 7 בנפרד, בכל-אופן, במערכת ההפעלה האחרונה של וינדוס 7 ששידרגתי אצלי במחשב, בפירוט השפות כנ"ל, מופיע מתחת לאנגלית וכנ"ל גם מתחת לעברית: Other ומתחת לזה: Ink Correction. מה זה עושה? איך זה עובד, אם בכלל? האם זה יכול להועיל ולסייע בעבודה השוטפת על מסמכים? וכו'

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by niv0us,

עד היום לא היו לי על המחשב יוזרים. אח שלי בא ופתח לי יוזר משלו בתור אדמין. איך אני יכול למחוק את היוזר שלו, בלי שהיה לי יוזר משלי(אני רוצה שהמחשב יעלה בלי שאני אצטרך לעשות לוג און לאף יוזר). איך אני עושה את זה? המון תודה,

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by overload,

מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

מתי אמור לצאת ה SP2 של XP ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. לחבר שלי יש נוטבוק eeepc של asus עם windows 7 starter. אחרי העדכון האחרון של windows update כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק(לא מתחבר לחשבון או משהו, רק נכנס לאתר עצמו) המחשב "קופא" אחרי פחות משניה והפתרון היחידי הוא לעשות hard reset. ניסיתי גם עם כרום וגם עם פיירפוקס ואותו הדבר קורה(בפיירפוקס אפילו יותר מהר, מספיק שלוחצים אנטר בשורת כתובת, האתר אפילו לא נטען). בדקתי עוד מספר אתרים שחשבתי שאולי יגרמו לאותה הבעיה(youtube לדוגמה) אבל זה קורה רק עם פייסבוק. עוד מישהו נתקל בבעיה? חיפשתי בגוגל כבר(facebook crashes windows 7) ולא מצאתי משהו רלוונטי. עריכה: אם כבר פתחתי כבר דיון, מה הקטע של asus שהם מביאים מחשב כל כך חלש עם מערכת הפעלה שדורשת יחסית הרבה כמו windows 7? לפי מה שאני יודע …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.