Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט(WIN XP, sp1) ופתאום יש לי שגיאה שלא ראיתי מימי ה WIN 98 (כמה שנים טובות), האקספלור מראה שגיאה ומפיל את כל החלונות. ניג חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה לי כל יום! אני משתגע מה הגורם לזה? SP1? או משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לינק לאתר TECH-CRITIC שבו יש תמונות אמינות מLONGHORN WINDOWS LONGHORN
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה ב 2000. בכל פעם שאני נותן לו לעשות scheduled task (במקרה הזה הפעלת קובץ m3u של winamp - מה שנקרא רשימת שירים) הוא נותן לי לסיים אותה בלי בעייה אבל ברגע שהיא צריכה לפעול לא קורה כלום... יש הודעה קטנה בחלון של ה scheduled tasks בשורה של ה task עצמה שאומר could not start. מאוד מוזר לי העניין הזה מה גם שב 98 לא הייתה לי בעייה ליצור כזו task שהייתה פותחת את winamp והוא היה מתחיל לנגן את ה playlist בלי בעייה משום נראה לי שכל הבעייה היא שלא סימנתי v באיזשהו מקום... (אני משתמש בהרשאת administrator כמובן)
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
-
אני יכול לעשות לחצן ימני וOPEN אבל זה לא נוח משהו יודע מה עושים כדי להוריד את זה? (תודה מראש xzibit)
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
עם אתם יכולים תציינו בבקשה איזו מערכת הפעלה יש לכם וכמה מקום היא תופסת לכם על הדיסק טוב אני יתחיל יש לי WIN 2K PRO Service Pack3 וזה תופס לי כ- 600 מגה על המחשב.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עובד עם XP ופעם ראשונה זה קורה לי? למה גם 256 DDR לא מספיק לXP?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנית מבוססת JAVA אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד JAVA VIRTUAL MACHINE כאני מנסה להוריד מהקישור שמופיע לי אני מופנה לאתר של MICROSOFT ששם נאמר לי שלא ניתן להוריד רק את החלק הזה אלא צריך להוריד SP1 , ושכבר הורדתי את החבילה ההודעה אומרת שהSERIAL של WINXP לא חוקי ומפסיקה , יש למישהו פתרון?????- תודה ???
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
חברה אני ואח שלי פה מתוכחים על איזה אפשרות להתקין את הwinxp אז תגידו אתם מה יותר שווה ולמה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בהנחה שלא כל משתמשי XP מודעים לעניין ועקב חומרת הסיכון חשבתי לפרסם זאת כאן. הסבר מלא עם פאטצ' קטנטן כאן : http://grc.com/default.htm ד"א, גם התקנת SP1 אמורה, בין היתר,לחסום את הפירצה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחרונה נוצרו שתי תיקיות חשודות בכונן C שנקראות FOUND.000 ו FOUND.001. אני עובד על ווינדוס 2000. אני מעוניין לדעת האם התיקיות שנוצרו הם חלק ממערכת ההפעלה או תיקיות זרות שאין להן קשר בכלל, אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה התקנתי אתמול windows millennium ואחר כך win xp והכל עבד טוב עכשיו היתי מחובר כל הלילה לאינטרנט ובבוקר ריציתי לעשות ריסיט וזה לו עבד עד עכשיו אני צריך כל הזמן לילחוץ על הריסט של המארז כדי שזה יעשה לי ריסט חברה אני משתגע מה אני עושה :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-