עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zohare62,

יש לי מחשב p2 מערכת הפעלה xp pro הבעיה שלי היא שכאשר אני לוחץעל האיקון של אקספלורר להיכנס לאינטרנט הוא מגיב לאחר כחצי דקה האם יש פה מישהוא שנתקל בבעיה כזו או יודע איך לפתור זה מאוד מעצבן תודה חברים

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by סלרי,

ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by alexrta,

תגידו האם כדאי לי להוריד DIRECTX 9 BETA?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by fire15,

פתאום הפונטים ב-internet explorer קטנו אני רוצה להגדיל אותם איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by Stealth,

היי לחצתי בטעות על open in browser בקובץ מדיה שהפעלתי בinternet explorer עכשיו רוב קבצי המדיה דרך הxplorer לא נפתחים בגלל נסיון של הxp לפתוח את זה בbrowser עצמו חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי דרך משהו מכיר שינוי registry כלשהו או כלי להחזרת המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by tal^_^,

אני גולש באינטרנט(WIN XP, sp1) ופתאום יש לי שגיאה שלא ראיתי מימי ה WIN 98 (כמה שנים טובות), האקספלור מראה שגיאה ומפיל את כל החלונות. ניג חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה לי כל יום! אני משתגע מה הגורם לזה? SP1? או משהו אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  8. בעעע, Windows XP השתלט לי על המחשב... אני לא מצליח לעשות אתחול משום דבר, ניסתי עד כה: דיס אתחול של ווינדוס SE98 דיסקט אתחול של ווינדוס 98 SE, וגם 98 רגיל ווינדוס 95 DOS 6.22 וגם דיסקט האתחול של ה XP עצמו... התופעה היא בעצם שהכונן דיסקטים קורא המדיסקט איזה כמה שניות ואז הוא מפסיק לטעון וזהו, כלום לא קורה. המחשב לא נתקע אפשר לעשות CTRL ALT DEL אבל אני לא מגיע לכלום. מה אני יכול לעשות אני לא יכול להכנס לדוס כמו שצריך ככה, וגם לעתיד איך אני יתקין מחדש את ה XP ? עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by The_Byter,

לאחר התקנת SP1 לXP pro נעלמה האפשרות ללחוץ מקש ימני בתוך הexplorer n e 1 ?

10. Started by Master Yoda,

שלום, אני חדש פה בפורום. לצערי אני פותח ת'רד ראשון מסיבות לא כל כך טובות...המחשב מקרטע בצורה נוראית, ואני צריך פירמוט דחוף. אני צריך את דיסקט האתחול ל-Windows XP Home. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by TUCG,

היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by udi,

הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by rk666,

לינק לאתר TECH-CRITIC שבו יש תמונות אמינות מLONGHORN WINDOWS LONGHORN

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by alexrta,

חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by A_MuMu,

שלום, יש לי בעייה מוזרה ב 2000. בכל פעם שאני נותן לו לעשות scheduled task (במקרה הזה הפעלת קובץ m3u של winamp - מה שנקרא רשימת שירים) הוא נותן לי לסיים אותה בלי בעייה אבל ברגע שהיא צריכה לפעול לא קורה כלום... יש הודעה קטנה בחלון של ה scheduled tasks בשורה של ה task עצמה שאומר could not start. מאוד מוזר לי העניין הזה מה גם שב 98 לא הייתה לי בעייה ליצור כזו task שהייתה פותחת את winamp והוא היה מתחיל לנגן את ה playlist בלי בעייה משום נראה לי שכל הבעייה היא שלא סימנתי v באיזשהו מקום... (אני משתמש בהרשאת administrator כמובן)

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. אני יכול לעשות לחצן ימני וOPEN אבל זה לא נוח משהו יודע מה עושים כדי להוריד את זה? (תודה מראש xzibit)

18. שלום, בXP PRO שברשותי,ישנם שלושה פרופילים שלכל אחד יש סיסמא.רק את שלי אני יודע,ה2 האחרים פשוט שחכו את שלהם ואפילו הpassword hint לא עזר..ניסיתי את f8 לאחר הריסט-safe mode בתקווה והווינדוס יעלה ללא פרופילים, ואז אולי יהיה אפשרי לעשות משהו כבר-אך לצערי עלה עם פרופילים.(כך שלא עזר !) אני במצב limited אגב,כך שאין לי הרבה אפשרויות.. מה עושים ??? האם יהיה אפשרי לגלות את סיסמתם? אנא עזרו! בתודה(רבה) טל

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dot com,

מה זה הקובץ הזה??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  20. עם אתם יכולים תציינו בבקשה איזו מערכת הפעלה יש לכם וכמה מקום היא תופסת לכם על הדיסק טוב אני יתחיל יש לי WIN 2K PRO Service Pack3 וזה תופס לי כ- 600 מגה על המחשב.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by naveh3,

תנו גם נימוקים. :jump:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by xzibit,

אני עובד עם XP ופעם ראשונה זה קורה לי? למה גם 256 DDR לא מספיק לXP?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. :'( :AR15:

24. Started by benor,

שלום יש לי WIN2K PRO ואלו הסרביסים שרצים עכשיו אחרי שהעפתי כמה יש לכם רעיון איזה אפשר להעיף ממה שיש לי ברשימה? כל הסרביסים האלו פועלים כרגע על Automatic COM+ Event System Computer Browser DHCP Client DNS Client Event Log Network Connections Norton AntiVirus Auto Protect Service Plug and Play Print Spooler Protected Storage Remote Access Connection Manager Remote Procedure Call (RPC) ScriptBlocking Service Server Still Image Service Symantec Event Manager System Event Notification Telephony Windows Installer Windows Management Instrumentation Driver Extensions WMDM PMSP Service Workstation

25. Started by -=NightHawk=-,

??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים