Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה ככה לכל קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כל פעם האנטיוירוס שלי מוצא וירוס בשם הזה אין לי מושג איך להיפטר ממנו, כל פעם אני מוחק אותו ושוב פעם הוא חוזר. פעם אחת גם קפץ החלון כמו של הבלאסטר שאומר שתוך דקה המחשב עושה ריסט. אבל זה לא חזר על עצמו... איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני חווה תופעה מאד מוזרה בווינדוס שלי. אני משתמש הרבה ב IE7 ובצורה מאסיבית (פותח הרבה טאבים) ובמקביל מריץ emule , outlook 2003 , messanger live , avast antivirus , ועוד... אהה וגם את החבילה של הויסטה טרנספורם (החבילה שעושה UI כמו של ויסטה). משום מה , באיזשהו שלב הווינדוס מתחיל לתפקד בצורה משוגעת... תוכנות שאני מנסה להריץ לא מתחילות , אני לא יכול לפתוח עוד טאבים , לינקים שאני לוחץ עליהם לא עולים , אני לא יכול לקבל מיילים וכו'. הנחתי שהתופעה קוראת עקב חוסר בזכרון ואכן ב TASK MANAGER ראיתי שלפעמים הפרוסס של iexplore מגיע למעל חצי ג'יגה זכרון והמסנג'ר לפעמים מגיע למעל 200 מגה וכך הלאה... רק כאשר אני מעיף את הפרוסס הכבד אז המחשב חוזר איכשהו ולזמן מוגבל ל…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על VISTA עכשיו XP עולה בלי לשאול אותי איזה ווינדוס לבחור בהתחלה ... מה אני צריך לעשות ? בBOOT INI לא כתוב את VISTA רק את XP תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי אז המשחקים עובדים בויסטה יותר לאט מאשר ב xp אז רציתי לדעת ממה נובעת האיטיות של המשחקים בויסטה ועם יש איזו דרך לתקן את זה ..
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים קודם כול חבר'ה אתם עושים עבודה נפלאה ולבעיה: לדוד שלי יש בעיה במחשב מוכרת אני יעתיק את ה ציטוט שלו אם תוכלו לעזור אני אשמח הוינדוס שלי נהרס, לא היה אפשר להיכנס אליו, ניסיתי לעשות תיקון דרך הBOOT אבל לא הצליח. התקנתי חדש. ואני מנסה לגשת לC:\Documents and Settings\ofir שזה בעצם המיקום של ההגדרות ומסמכים של המשתמש(יוזר) במערכת הפעלה הראשונה (שעשתה לי בעיות) הוא לא נותן לי גישה לשם. יש איזושהי דרך לעקוף/לבטל את החסימה הזו?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב קור 2 דו E8400 ו4 ג'יגה זיכרון, אם אני יתקין ווינדווס 32 ביט מה יעבוד לי פחות טוב? אני יודע שרק 3 ג'יגה ראם, אז רק הזיכרון לא יעבוד במלואו או שגם דברים אחרים כמו המעבד???
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
א. איך אני מגדיר שלא ישלח לי דף פתיחה בברירת מחדל? ב. יש לי 30 מסמכים ממתינים לפקס. איך אני מסיר אותם?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, י שלי בעיה שהיא חוזרת על עצמה תמיד, אני משחק במחשב גולש בשעות היום, בלילה הולך לישון הולך לצבא חוזר..וואני רואה שהוא עשה ריסטארט אין לי מושג איך זה קרה או למה זה קורה..אשמח לקצת עזרה או כלים שיעזרו לי לאבחן את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, יש לי בעיה... קניתי הארד-דיסק חדש (WD 80GB SATA ... אם זה משנה...), חיברתי אותו ללוח אם, חברתי חשמל והדלקתי את המחשב... התחלתי את ההתקנה של ה-Windows XP דרך הדיסק, לחצתי F6 והתקנתי את הדריברים של ה-SATA מהדיסקט... כשיש את ההודעה שההתקנה מתחילה את Windows אני מקבל את מסך השגיאה המפורסם... ניסיתי להשתמש במקור אחר להתקין את Windows XP, החלפתי גם את הזכרון, הארד-דיסק כמו שאמרתי חדש..., גם הלוח אם יחסית חדש (לא יותר משלושה חודשים). אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון? הנה התמונות http://img262.imageshack.us/img262/1677/33517497fq1.jpg http://img262.imageshack.us/img262/695/10119890eu3.jpg
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
פתאום האייקון של "המסמכים שלי" על שולחן העבודה מופיע בשתי שורות...יענו המסמכים שורה אחת, ושלי שורה שניה...ואני רוצה את זה בשורה אחת זה ממש מציק לי... ניסיתי לשנות שם ולכתוב שוב פעם - לא עזר...מה עושים? :-[
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי ג'יגה ראם ו3000 ghz מעבד כשאני מפעיל התקנה איך המחשב אמור להגיב לאט או רגיל לחלוטיןן?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-