עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Raul,

בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by Double_N,

בטעות מחקתי כמה קבצי מערכת ועכשיו הקול לא עובד... ניסיתי להתקין את הדרייבר וזה לא עוזר , ככה שזה קשור למערכת... מישהו יודע איך אפשר לנסות לתקן את זה ? (שחזור מערכת לא עובד)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by motir,

שלום, יש לי P4 עם Hyper Threading ולכן ה-Task Manager מראה שיש לי 2 CPUים במחשב. הבעיה היא שכשמעבד ב-100% CPU אני רואה רק כ-50% ב-Task Manager... למרות שברור שהמעבד עובד מלא. אני מצרף תמונה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה מוטי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by MadGhost,

למרות שהתקנתי את עדכון העברית ואני יכול לרשום בעברית - בקבצים כמו קבצי תרגום וכו' אני רואה ג'יבריש , ואני גם לא יכול לשנות את הגופן לעברית... מה שכן היה נראה לי מוזר שבמהלך ההתקנה לא נשאלתי לגבי שפות בכלל... אין הגדרות של שפה במהלך ההתקנה של הויסטה(ultimate) ? או שפיספסתי משהו ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by devil boy,

שמעו אחים שלי התקנתי את ויסטה גירסאת ה - business ולמה לא מופיע לי להתקין שפות או להסיר ? הינה תמונה שתסביר לכם הכל : http://www.2send.us/uploads/677fffb658.jpg תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by fffSSS,

מתיי יוצא SP2 בעברית ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. אני מנסה את הפקודה הזאת בחלון הפעלה וזה אינו פועל אני אמור לרשום את זה Control Powercfg.cpl? ואז עולה לי חלון אבל זה אינו מגיב!!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש

9. הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by Dhell,

אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by redead,

לא משנה איזה סוג של תמונות הוא לא מציג כמצגת.. למישהו יש פתרון ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. אם אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב שהיה עליו XP,האם הביוס צריך להשתנות? כי באתר של GB יש ביוס לויסטה וביוס ל-XP.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by RazorJunior,

אז זאת הבעיה: כאשר אני עושה MAXIMIZE, החלון של האינטרנט אקספלורר "זז קצת למטה", רואים את האייקונים של ה DESKTOP מציצים מלמעלה וה TAB שלמטה גולש אל מחוץ למסך. זה לא קורה בתוכנות אחרות והמסך מכוון בסדר, זאת לא בעיה של כוונון מסך... עריכה: היום התקנתי מספר דרייברים לכרטיס המסך, כנראה שהבעיה משם. אחרי שהתקנתי הרגע את הדרייברים הכי חדשים מבית NVIDIA (יש לי GF4MX440 128MB) הבעיה עוד לא הסתדרה.. גם לא אחרי שהעליתי והורדתי רזולוציות מספר פעמים. עריכה 2: גם התקנה מחדש של IE6 SP1 לא עזרה... מה שמוזר הוא שגם ה MY COMPUTER בנוי על האקפלורר ושם לא מופיעה הבעיה הזאת, אלא ב IE בלבד... למישהו יש איזשהו מושג מה לעשות? ??? עריכה 3: הבעיה סודרה, באופן מוזר אחרי ששמתי לב שכאשר נפתח חלון חדש…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. בעיה ממש מוזרה, תראו בתמונה: מישהו יודע איך פותרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by asafgolan,

אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. תודה עם מישו יודע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by dori_bashan,

אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. בזמן האחרון המחשב שלי עבר הרבה הפסקות חשמל ואתמול הווינדוס הפסיק לעבוד. המחשב פעל כמו שצריך ואז הלכתי לרגע וכשחזרתי רק הווינאמפ נשאר דולק והאקספלורר היה סגור ולא היה ניתן להכנס לטאסק מנג'ר. מאז הווינדוס לא עולה. אני מפעיל את המחשב, יש Loading של הווינדוס ואז חלון כחול לפחות משנייה ואי אפשר לראות מה רשום שם. בבקשה תעזרו לי יש לים שם חומר חשוב ואני חייב לגבות אותו ואני גם לא רוצה לפרמט! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by dbx22,

היה לי וינדוס 2000 ופירמטתי ולא יודע איך אבל נשארו לי שאריות שלו, אז על המחשב המפורמט עם השאריות התקנתי אקס פי וכל פעם בהפעלה של המחשב זה נותן לי אפשרות לבחור באיזה וינדוז אני רוצה להשתמש אז רציתי לשאול אם אפשר להסיר איכשהו את ה2000 בכדי שלא יופיע בSTARTUP? תודה!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. שלום, אני עובד תחת Xp כאשר כל המחיצות בפורמט NTFS. הגדרתי 2 יוזרים במצב Limit. איך אני מגביל לשם דוגמא את שאר היוזרים מלהיכנס למחיצות/ספריות מסויימות? ובכלל איך אוכל לבצע הרשאות מתקדמות יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום לכולם! כל פעם שאני מדליק את המחשב מוצגת לי הבעיה הזאת: ואז אני לוחץ על quit ומוצגת לי ההודעה הבאה: מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?? תודה לעונים ושבת שלום! =]

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. Started by Jenia24,

יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit

24. Started by hellyeahmofo,

ייתכן שקבצי DBX inbox.dbx sent items.dbx לא באמת מייצגים את הגודל של הדוא"לים בתיבות כי מחקתי הרבה דוא"לים והגודל של הקבצים רק גדל

25. Started by X-It,

http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים