עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lazy-bones,

כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN! בקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by hichkock,

כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. היום פירמטתי את המחשב ובטעות מחקתי את כונן C , יצרתי כונן חדש והוא לא נתן לי להגדיר יותר בסה"כ יש לי 1.4 ג'יגה בכל הכונן וכל המערכת הפעלה תופסת את הרוב ונותר רק 3 מגה , מה לעשות ? האם ניהול הדיסקים של ווינדוס יעזור לי ? PARTITION MAGIC ? והאם פרטישן מג'יק יתן לי להתקין אותו על D ולא על C? (כי אין לי מקום). זה ממש דחוף , בבקשה עזרה. תודה , VL.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by Spider76,

שלום ניגשתי אתמול לאופציית ה- ADD/REMOVE תחת לוח הבקרה.. כאשר הדגשתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להסיר ראיתי שלא מופיע הכפתור של ההסרה מצד ימין... על 80% מהתוכנות שמופיעות שם לא מופיע הכפתור הזה.. יש למישהו רעיון בנושא ?? ** שכחתי לציין שמדובר ב חלונות XP PRO SP2 באנגלית.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by LeftRight,

אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by dodoboy,

א.אני לא צתליח לעשות חיפוש שאני נינכס לחיפוש מופיע לי רק הכלב וזהו לא מופיע לי שורה לרשום את ערך החיפוש ב.לא ניכנס לי לעזרה ותמיכה ג.וינדוס מדיה פלייר רושם שיש שגיאה פנימית בישום ולא עובד לי והתקנתי מחדש ועדיין אותו דבר תודה לעוזרים........

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. שלום יש לי חלונות XP P פרו (אנגלית),ואקספלורר 8 מאנגלית. היום בבוקר דיברתי עם מיקרוסופט תומך טכני.והסביר לעשות איפוס אקספלורר 8.ואח"כ פתחתי אקספלורר ויש האתר.ואח"כ ניפתח חלון "ברוך הבא לאקספלורר 8...".לחצתי כפתור "הבא" והיגדרתי הגדרות לפי מה שאמר לי תומך טכני.ובסוף בדקתי אתרים אחרים והכל עובד יפה.בערך שלוש שעות חזרתי למחשב ופתחתי שוב אקספלורר האתר עובד.ונסיתי ליבדוק אתרים אחרים ששמרתי במועדפים שלי.חלק עובד האתר ופתאום חלק אותו האתר לא עובד. מה שקורה הוא תמיד אני רואה כתוב: Intenet Explorer cannot Display the WebPage ורואים ליד משפט בצד שמאל הזה סמל כדור הארץ ובתוכו יש אקס אדום. ולמטה עוד משפט בהמשך כתוב: What you can try: ורואים למטה כפתור כתוב: Diagnoce Connectuin P…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by shaifbisss,

שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. הבקשה למעלה תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by FARKASH7,

לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by isra1222,

שלום , פירמטתי את המחשב , בהתחלה לא היה עברית.. התקנתי עברית , הכל טוב ויפה, ועכשיו העברית הפוככה. בתיקיות וכאלה .. מה לעשות ? אה וגם ה icq מופיע בסימני שאלללה ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

יש לי וינדוס אקספי ג'יגה ראם ו3000 ghz מעבד כשאני מפעיל התקנה איך המחשב אמור להגיב לאט או רגיל לחלוטיןן?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by brum,

אהלן במחשב XP שיש בו משתמש יחיד - אדמיניסטרטור, כל פעולה דורשת סיסמא. אמנם יש לנו אותה אבל איך מבטלים את זה ? אפילו לוח הבקרה מבקש סיסמא לפני שאפשר לפתוח אותו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. הבנתי שבמחשבים ניידים החברות לוקחות משהו כמו 10 ג'יגה מהארד דיסק לטובת התקנת הווינדוס ושהמחיצה הזאת לא רואים ארותה וכאשר משהו מתקלקל אז באים ומתקינים משם את הווינדוס עכשיו השאלה היא כזאת אנ קניתי מחשב נייד של Dell דגם 7202 - 6400 ואני רוצה להתקין על המחשב ווינדוס XP האם אחרי שהתקנתי את ווינדוס XP אני יכול גם להשתמש במחיצה הזאת או שזה רק החברה ואם כן איך אני עושה את זה??? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by tiki1,

אהלן..שאלה קצת טיפשית, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה. אני רוצה להכניס תמונה שתהיה על הדסקטופ באופן קבוע (לא כרקע, אלא פשוט תמונה קטנה יחסית שתהיה במרכז המסך, שוב - לא כרקע. איך עושים פעולה כזו בויסטה?? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. בXP הייתי רגיל שהיו לי רק את האיקונים הבסיסים בשולחן עבודה כמו המחשב שלי המסמכים שלי חיבורי רשת וכו'.. עכשיו אני יכול לעשות להם רק קיצורי דרך בשולחן עבודה, מישהו יודע איך אפשר להוסיף אותם כמו שהיה בXP? וגם היה לי קיצור דרך של החיבור לאינטרנט שלי ואני לא מוצא דרך לגרור שום לינק שיצור לי קיצור דרך לחיבור אינטרנט , כדי להתחבר אני צריך כל פעם להיכנס להתחל ואז התחבר אל ואז נפתח לי חלון ואז יש תהליך של איזה 30 שניות ואז אני צריך לסגור את החלון.. מקווה שהבנתם , רותם

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  20. של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. אז ככה פתאום התחיל לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מדפדף באתרים או בתיקיות שאני משחק אם הגלגלת זה עולה ויורד נורא לאט מה זה יכול להיות הבעיה תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. אני בכללי לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן, הרי בסך הכל גם מחשב כף יד הוא מחשב. אשמח לתשובות ויעוץ בעניין.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. יש משהו כזה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. התרגלתי שאחרי התקנה של וינדוס XP(זה אגב פרו וסרביס פאק 1) כול הדרייברים מותקנים והכול טוב ויפה. אז משום מה התקנתי עכשיו וינדוס אקס פי וזה לא מזהה לי אף אחד מהחלקים. אני מנסה להתחבר לאינטרנט וזה לא התקין לי את הכרטיס רשת אפילו. מה עליי לעשות ולמה זה קורה? נה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.