עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by udibarzi,

אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by haviv822,

במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by nir4free,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by gshhar,

והאם יהיה גם מערכת עם העידכון וגם את העידכון לבד?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by a_a_aa,

מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. אז ככה פתאום התחיל לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מדפדף באתרים או בתיקיות שאני משחק אם הגלגלת זה עולה ויורד נורא לאט מה זה יכול להיות הבעיה תודה ענקית לעזורים.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by Orsolomon,

היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by The Cleaner,

קודם כל אני לא ידעתי איפה לשים את זה, ככה שאם זה לא שייך לפה תעבירו... עכשיו, המערכת שלי מותקנת על מערכת קבצים FAT32 ויש לי וינדוס XP ברצוני לדעת אם כדאי לשנות את זה ל NTFS ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. היכן ניתן להוריד את החבילה המלאה (בשביל שיהיה לי למחשב שאין בו אינטרנט) לגרסה העברית תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by eliory,

שלום.. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור.. אז ככה יש לי מחשב נייד toshiba l300 כשאני מתקין את הוידוס הכל הולך חלק עד שהוא מגיה ל ''משלים התקנה'' ואז הוא ניתקע לי שם... ניסיתי כל מיני פיתרונות כמו לנתק את כל ה usb שמחוברים למחשב.. ועדיין לא עוזר לי חשוב לי לציין שהמערכת הפעלה הקודמת שלי היתה ויסטה ניסיתי להתקין וידנוס xp והיה לי כל מיני בעיות אז חזרתי לויסטה ואז התרוצצה לי הבעיה הזאת... שוב פעם תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by crazy in love,

יש לי בעיה בצבעים בווינדוס . יש לי ווידוס 98 והצבעים פתאום השתנו הם נראים כמו שחור לבן מה אפשר לעשות. סיון

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. Started by hichkock,

כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by LeftRight,

אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by snir_the_king,

ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. פתאום האייקון של "המסמכים שלי" על שולחן העבודה מופיע בשתי שורות...יענו המסמכים שורה אחת, ושלי שורה שניה...ואני רוצה את זה בשורה אחת זה ממש מציק לי... ניסיתי לשנות שם ולכתוב שוב פעם - לא עזר...מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

יש לי וינדוס אקספי ג'יגה ראם ו3000 ghz מעבד כשאני מפעיל התקנה איך המחשב אמור להגיב לאט או רגיל לחלוטיןן?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. יש לי 3 מחשבים- 2 מהם מערכות עריכה- שאין בהם וגם אסור שיהיה אנטי וירוס...כמובן ללא חיבור לרשת. (נזהרים) לפעמים אני מעביר שירים, מהמחשב של האינטרנט דרך דיסק USB נייד קטן. בקיצור: ישנו וירוס בשם RanMovLog. מה השהוא עושה - נדבק לכונן קשיח , וכשרוצים לפתוח את התוכן שלו, לוקח משהו כמו 10 שניות, ואז הוא נפתח יחד עם סייר בצד ימין. ישנו גם את הקובץ הנ"ל, בכונן. כל מחיקה שלו, ותפיחה מחדש- תחדש והוא יופעי שוב. כשלוחצים על הימני, האופציה הבולטת (האופציה שהXP עושה בלחיצה כפולה), היא AUTO - כאילו זה דיסק התקנה או משהו כזה. ניתן ללחוץ על "פתח" ואז התוכן נפתח רגיל וטוב. (ללא סייר ומהר). כל המחשבים נדבקו, וזה כולל גם הדיסק FLASH הנייד. התקנתי 3 אנטי וירוס- אף אחד לא מצליח להתמודד עם זה. …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. Started by emilio,

יש לי חלונות מסויימים, כשפותח נסגר באופן עצמאי למשל אני עושה קליק ימני על "My Comuter" פותח את Properties ופתאום פחות מ -3 שניות נסגר התקנה חדשה של XP, שדרך אגב אותו דיסק התקנה במחשב אחר לא עושה את בעיות האלה. וזה קורה גם לפני שאני מתקין את כל הדרייורים. אנא עזרו לי. ??? ??? ??? ??? ??? ???

22. Started by shaibend,

בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by fgyt,

שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. Started by assaf990,

א. איך אני מגדיר שלא ישלח לי דף פתיחה בברירת מחדל? ב. יש לי 30 מסמכים ממתינים לפקס. איך אני מסיר אותם?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.