עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fachimoo,

שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32BIT ואז הוא הפעיל את התוכנה שנקראת TEAMSPEAK שתואמת לוידוס 32BIT, עכשיו בזמן שהוא משחק RAINBOW SIX VEGAS ומפעיל את התוכנה בו זמנית על מנת לדבר במשחק, כי הרי TEAMSPEAK היא תוכנה לדיבור עם המיקרופון, לא שומעים אותו במיקרופון. מישהו יכול לעזור לי זה דחוף אני מת לשחק איתו !!! :s05:

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. מצטער עם הכותרת לא קולעת מספיק, הכוונה היא כשאתם בתיקית שירים שלכם למשל ואתם מסדרים אותה, כל פעם שאתם עומדים על שיר מסויים הוא מנגן אותו בצד ע"י המדיה פלייר איך אני מבטל את זה?

3. Started by Spider76,

שלום ניגשתי אתמול לאופציית ה- ADD/REMOVE תחת לוח הבקרה.. כאשר הדגשתי תוכנה מסויימת שאני רוצה להסיר ראיתי שלא מופיע הכפתור של ההסרה מצד ימין... על 80% מהתוכנות שמופיעות שם לא מופיע הכפתור הזה.. יש למישהו רעיון בנושא ?? ** שכחתי לציין שמדובר ב חלונות XP PRO SP2 באנגלית.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. אני יודע שזה שאלה די מפגרת של נובים. פשוט אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת אז אני לא יודע איך לטפל בה. בקיצור התקנתי וינדוס לאבא שלי על המחשב וחסרים הדרייברים של הקול. אז אין לי קול ומשחקים לא עובדים. ואין לי את הדיסק שקיבלתי אם המחשב לא זוכר איפה הוא. קיצור אז מטבעי ניכנסתי לגוגל והתחלתי לחפש אוסף מקודדי אודיו טוב שאני יוכל להתקין אבל לא מצאתי. מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. היי, אני מתלבט בין שתי מערכות הפעלה של ויסטה, 64bit ו- 32bit. קניתי מחשב חדש שבעיקר מיועד למשחקים, ואני לא יודע איזו גרסה של ויסטה תנצל יותר טוב את המערכת שלי. והאם מערכת ההפעלה של ויסטה Ultimate תזהה 4GB? המפרט שלי כולל: E7200 HD4850 4GB SeaSonic 500W אני חושב שאלו הדברים החשובים, לפי מה שהבנתי הויסטה 32bit לא יכולה לזהות יותר מ- 3.5 ג'יגה, ול- 64bit יש זיהוי של עד 120+. אני רוצה שהמערכת הפעלה תנצל את כל הזיכרון שלי, איזו גרסה הכי תתאים לי? זה נכון שחבילת SP1 ב-32bit מזהה עכשיו 4GB, ואם כן.. אז האם היא מנצלת את מלוא הזיכרון? מצטער על כל החפירה, אני פשוט חייב לדעת =] שנה טובה לכולם!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by Ninja,

מישהו יודע במה זה קשור? איך מסדרים? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by alfred3,

שלום לכל החברים לאחרונה שידרגתי את ההארד דיסק במחשב הנייד שלי ל HITACHI 80GB והתקנתי עליו וינדוס XP PRO זה כבר כמה פעמים שהמחשב מאתחל באופן פתאומי וכשהוא מנסה לעלות הוא נתקע במסך הפתיחה ואחרי שהוא כבר עולה זה מוציא את ההודעה הבאה . האם ההארד דיסק מקולקל או שזה קשור לווידוס? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by kobi_af,

כל פעם שאני מפרמט ומתקין מחדש תוינדוס הבלו סקרן מופיע כבר שנה שאני עם אותו בלו סקרן הוא רושם לי bug usb driver והוודעה הרגילה שלו ניסיתי לעדכן להתקין מחדש תדרייברים לא הולך עדיין בעיה צריכים קבצי minidump ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. Started by FARKASH7,

לאחר שהתקנתי את המעטפת אני לא יכול להכנס במצב אקספלורר איזה שם אני צריך להקיש במנהל המשימות כדי להפעיל אותו לפני שאני נכנס לווינדוז.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Ro-K,

שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by LTE,

שלום לכולם יש לי בעיה שצצה פתאום שכשאר אני מעוניין להיכנס למצב של MSCONFIG הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכתובה בצילום המצורף ! האם למישהו יש מושג אייך לפתור את זה ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. 1. האם אני חייב להשתמש בHTPC או שאפשר מחשב רגיל? 2. האם המדיה סנטר מגיע עם גירסת הUltimate?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  14. שלום.... יש לי ג'יגה זיכון ואני לא משתמש בתוכנות כבדות שצורכות הרבה זיכרון ... הרצתי את הדבר שלוקח לי הכי הרבה זכרון(BF2) ולפיו אני אקבע את הזכרון הוירטואלי שלי.... יצאתי מהמשחק לאחר חצי שעה של משחק עשיתי "מנהל משימות" והיה כתוב לי ב PEAK 1,200,000 זאת אומרת שהוא עבר את הג'יגה וקוק לזיכרון ווירטואלי... הגדרתי את הזכרון ווירטואלי שלי על 1500-1500 עכשיו לשאלה שלי: שמעתי שLIMIT שנמצא מעל הPEAK מומלץ מאוד שלא יהיה קרוב אליו במספר... ואצלי הLIMIT הוא הרבה מעל הPEAK ! זה מצב טוב זה אמור להיות ככה? יש משהו חריג?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by liav12,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by FresH-MeaT,

אין לי מושג למה זה.. הקבצים פשוט לא עובדים דרך התוכנה הזאת של הווינדוס כשמדליקים את התוכנות.. היא מראה לי את כל סוגי התמונות אפילו סרטים היא גם מראה.. אבל קיבצי גיף היא לא...

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.

20. Started by hedva,

לא מצליח למצא כותר מתאימה... כשאני עובד על 4 קבצי אקסל ופותח עוד משהו, המחשב מאחד את כולם למטה ובשביל לעבור בינהם צריך לפתוח את הרבעיה ולהיכנס למתאים. ניסיתי עכבר ימני ולפרוס אותם, אבל האופציה חשוכה, אפילו לא נותן לסגור את הרבעיה. מה לעשות

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי win xp וקבצים שכתובים בעברית הפכו לג'יבריש . עכשיו יש לי תמיכה בעברית והתקנתי את כל השפות אז מה עוד נשאר לעשות בבקשה עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by OgANDi_BoY,

בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. אני בכללי לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן, הרי בסך הכל גם מחשב כף יד הוא מחשב. אשמח לתשובות ויעוץ בעניין.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים