Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היכן ניתן להוריד את החבילה המלאה (בשביל שיהיה לי למחשב שאין בו אינטרנט) לגרסה העברית תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היה לי קובץ בתקייה מסויימת ובטעות הוספתי לאותו תקייה קובץ אחר אבל בעל אותו שם והקובץ הקודם הוחלף איך אני יכול להחזיר את הקובץ הקודם ??? בבקשה אני צריךך עזרה אני לא בטוח שזה מתאים לכאן ולמנהלים אם תרצו תשנו כותרת ליותר אקטואלית
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אז זאת הבעיה: כאשר אני עושה MAXIMIZE, החלון של האינטרנט אקספלורר "זז קצת למטה", רואים את האייקונים של ה DESKTOP מציצים מלמעלה וה TAB שלמטה גולש אל מחוץ למסך. זה לא קורה בתוכנות אחרות והמסך מכוון בסדר, זאת לא בעיה של כוונון מסך... עריכה: היום התקנתי מספר דרייברים לכרטיס המסך, כנראה שהבעיה משם. אחרי שהתקנתי הרגע את הדרייברים הכי חדשים מבית NVIDIA (יש לי GF4MX440 128MB) הבעיה עוד לא הסתדרה.. גם לא אחרי שהעליתי והורדתי רזולוציות מספר פעמים. עריכה 2: גם התקנה מחדש של IE6 SP1 לא עזרה... מה שמוזר הוא שגם ה MY COMPUTER בנוי על האקפלורר ושם לא מופיעה הבעיה הזאת, אלא ב IE בלבד... למישהו יש איזשהו מושג מה לעשות? ??? עריכה 3: הבעיה סודרה, באופן מוזר אחרי ששמתי לב שכאשר נפתח חלון חדש…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
-
מצטער עם הכותרת לא קולעת מספיק, הכוונה היא כשאתם בתיקית שירים שלכם למשל ואתם מסדרים אותה, כל פעם שאתם עומדים על שיר מסויים הוא מנגן אותו בצד ע"י המדיה פלייר איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
התקנתי אותו ולא ראיתי בהתקנה משהו שמזכיר Regional כמו ב XP אז עכשיו הווינדוס באנגלית אבל לא תומך בגופנים בעברית.. מה אפשר להוריד או לעשות?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
משומה הווינדוס קולט את ההארדיסק שלי בתור רכיב שאני יכול לשלוף, מישהו יכול להגיד לי איך לבטל את זה? זה מציק, קראתי בפורום (חיפוש ) שצריך לסמן איזה ווי איפה שהוא, הבעיה שאני לוחץ על פרופרטיס על הכונן הוא מביא אותי למאפיני החומרה שלו ושם אין ממש V לסמן להוריד אותו משם.. אז wtf?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
כשהמחשב דלוק ואני לא משתמש בו,מספר שעות. אני מקבל הודעה להכניס סיסמה עם הכניסה , וכאשר אני מבצע זאת . אני מקבל הודעה , שהסיסמה לא נכונה למרות שהגדרות הסיסמא נכונות. נ.ב (xp profesional).
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי win xp וקבצים שכתובים בעברית הפכו לג'יבריש . עכשיו יש לי תמיכה בעברית והתקנתי את כל השפות אז מה עוד נשאר לעשות בבקשה עזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n בכתבה שYNET שמו היה רשום את הדבר הבא: ובגלל שיש לי בעיות עם הפורטים רציתי לנסות את הדבר הזה - השאלה שלי היא האם יש רולס לפיירוול של XP ואיך\איפה אני מוחק את הRULES האלה בפיירול של XP ?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם אפשר לשדרג גירסת 32 ביט של windows 7 לגרסת 64, או שצריך לבצע התקנה מחדש?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
א. אם אני אתקין במערכת וינדוס 7 RC קיובייס, סאונדפורג' או תוכנות טורנטים למיניהם עלולה לצוץ בעיה כל שהיא עם דרייברים או בעיה בהתקנת תוכנה כלשהיא? ב. איך אני מסיר את ההודעות אבטחה של ויסטה בפתיחת מגוון תוכנות? (עליית חלון באמצע המסך על רקע שחור עמום -בקרת חשבון משתמש) ג. האם גם בוינדוס 7 עולה החלון בקרת חשבון משתמש שיש בויסטה? תודה רבה והמשך ערב נעים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפרמט את המחשב ולעבור לווינדוס 7, מכיוון שהXP עושה בעיות אין לי סאונד וכאלה לאמשנה.. רציתי לדעת איך צורבים את המערכת? על איזו מהירות? איזה גרסא עדיף להוריד? 7600 RTM או 7127? גרסא X86 זוהי גם גרסא X32? איזה עדיף להוריד את המערכת עם עברית מובנה? או להתקין MUI? ואם מישהו יכול להביא לי כמה מדריכים שיעזרו לי לפרמט את הXP וישר להתקין את ה7 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי עם XP שם יכולתי להשתמש ב2 כרטיסי מסך(אחד של הלוח אם ואחד חיצוני) משום מה בויסטה אני לא מצליח לגרום לשניהם לעבוד יש לי אפשרת או לעבוד על החיצוני או לעבוד על הכרטיס של הלוח אם. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה לחברה הרצינית הזאת? מדוע הם לא דואגים להוציא דריברים עבור העכברים שלהם למע' הויסטה? העכבר שלי מידי פעם נתקע לחלוטין ונראה לי שדריבר פה היה יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי .. וכשההתקנה מגיע ל 49% הוא מראה שגיאה שאי אפשר להעתיק איזשהו קובץ .. הדיסק פגום או שאי אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי ?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! מזה כחודש יש לי בעיה במערכת ההפעלה. אני משתמש ב Windows XP SP2 עם כל העדכונים ולפני חודש בערך קרה משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ בתוכנות על File -> Open או על File->Save אז ברגע שזה נותן לי את החלון של חיפוש הקבצים "file browser" התוכנה נסגרת לבד, מבלי שאני אספיק לשמור קובץ או לפתוח קובץ. זה קורה בכל התוכנות חוץ מתוכנות Office (שזה די מוזר) למישהו יש איזשהו פיתרון? או שמע על זה פעם? הורדתי עדכון ממיקרוסופט KB909486 - שלפי מה שהבנתי אמור לפתור בערך את הבעיה שלי אבל זה עוזר.. אתם תקוותי האחרונה!! :'( תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 11:35:21 מצטער על ההקפצה - אבל אולי מישהו בכל זאת יודע מה לעשות?או שהכי פשוט זה להתקין את הווינדוס מחדש? :-(
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-