Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה היה לי ויסטה 64 ביט ורציתי לחזור לאקס פי בויסטה היו לי שני מחיצות שאותם יצרתי בעזרת אשף ההתקנה של הויסטה ... עכשיו שאני רוצה להתקין את האקס פי הוא בהתקנה מזהה לי רק איזה 120 ג'ייגה ויש לי 500 זאמת אומרת שאת השאר שבמחיצה השניה הוא לא מזהה גם לאחר שהתקנתי את האקס פי ניסתי דרך מנג'מנט טולס למוצא את הכונן כמו שעשיתי בוויסטה והוא לא מוצא לי את הכונן... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת כדי שאני יכול להתקין אקס פי ... וגם משהו מוזר הויסטה מציג לי רק 465 ג'ייגה מתוך 500 למה זה ככה? בבקשה עזרה אני כבר התייאשתי... תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש משהו כזה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב אז התקנתי ווינדווס על המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני תדיסק של ווינדווס כדי לעשות בוט.. כשהדיסק בפנים הוא לא עושה שום בוט וכשאין דיסק הווינדווס לא עולה עכשאני אני חושב שזה משהו בלוח אם כי התקנתי תווינדווס במחשב אחר ואין בעיה משהו עם boot agent לוח אם - K8NF-9 מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
התקנתי הפצה של הוינדוס כשה SP1 מובנה. מאז אני לא מצליח לשנות את רמת האבטחה של הדפדפן לא במקסטון (מבוסס אקפלורר) ולא באקפלורר. הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר לשנות. אני לא בטוחש זה קשור להפצה או ל SP1 כי גם בגרסאות של ה 2003 x64 היית לי את הבעיה. גם מצב בטוח לא עזר. HELP PLIZ
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
תראו היה לי משתמש בווינדאוס אחר כך היה איתו בעיות והיה לי דברים חשובים בו. עשיתי עוד חשבון בשביל למחוק את הקודםושאני ישתמש בחדש אבל עם הקבצים של הקודם. אבל זה לא שמר לי על השולחן עבודה אבל יש את זה ב C:\Documents and Settings וכתוב את המשתמש אבל שאני בא להיכנס לתיקה כתוב ''אין גישה ל C:\Documents and Settings\name הגישה נדחתה'' איך אני יכול לעקוף את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בהקשה לכניסה לכתובת שעלתה בגוגל,בתוך הגוגל, ניפתחת לי במקומו ,פורטל הפנייה מסחרי לשלל אתרים בניהם כלכלה סקס וכו.בכל פעם פורטל שונה אך חוזרים על עצמם. לדוגמא camouflageclosingonline.com,goodbookmarket.com,וכו כל תוכנות הנקיון לא עזרו אודה לפתרונות
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שמתי לב שעדכון הSP2 לא מגיע למחשב שלי ואז נכנסתי לאתר מיקרוסופ וקיבלתי את ההודעה מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי את עדכון העברית ואני יכול לרשום בעברית - בקבצים כמו קבצי תרגום וכו' אני רואה ג'יבריש , ואני גם לא יכול לשנות את הגופן לעברית... מה שכן היה נראה לי מוזר שבמהלך ההתקנה לא נשאלתי לגבי שפות בכלל... אין הגדרות של שפה במהלך ההתקנה של הויסטה(ultimate) ? או שפיספסתי משהו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של חבילת השפה העברית ל WINDOWS VISTA הפעלתי את ההקנה וזה מה שאני מקבל:
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-