Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. התקנתי בביתי את ה win xp pro ומאז יש לי בעיה בכיבוי - אני מקבל הודעה של "כעת ניתן לכבות את המחשב" בסיום. לפני כן היה לי win me ולא היתה שום בעיה. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שעשינו זה שמחקו את הכונן זה ועשינו חדש ואחרי שאנחנו מעלים את המחש זה כותב לנו את זה NTLDR is missing משהו כזה מה זה אומר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני כבר רוצה להתקין מערכת הפעלה . בתודה -Cyber-Tek-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על win2k/xp, אז אם אתם משתמשים ב- win9x, אין לכם מה להמשיך לקרוא. הרעיון הוא שכשאתם מסירים *חומרתית* התקן מסויים, הוא לא מוסר ב- windows ונשארות רשומות שלו ב-registry, דרייברים שלו וכו', דבר שכידוע לכולם מעמיס על המערכת. הבעיה היא שהוא לא מופיע יותר ב- device manager, ולמי יש כוח להתחיל באמת לחפש אחרי השאריות שלו? הנה דרך לגרום ל- device manager להראות את ההתקנים האלה (ותתפלאו כמה יש לכם!): פותחים Command Prompt ומתחילים להקליד: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 cd %SystemRoot%\system32 start devmgmt.msc [*]בתפריט view בוחרים ב- show hidden devices [*]שימו לב כמה התקנים מופיעים ב- fade. אלה התקנים שלא מחוברים כרגע ("Currently, this hardware device is not conn…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ב- Winsupersite מופיע review מלא בפרטים מעניינים ו- screenshots על מעה"פ הבאה מבית מיקרוסופט. http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp לכל אלה שחשבו (בטפשותם) שלא תבוא מערכת הפעלה נוספת אחרי XP...
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( אני עובד עכשיו אם WIN XP PRO אני רוצה לאחר הפירמוט להתקין WINDOWS 98 ו-WINDOWS XP אז השאלה שלי היא אם אני אוכל להתקין את שניהם על אותו HARD-DISK ??? בתודה מראש ניצן א?ג?ל?מ?ז
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור השאלה שלי היא כזאת ... כל פעם שהייתי לוחץ על איזה לינק אז היה נישאר על הלינק הזה מן סימון שהרגע לחצתי עליו ... היו מן נקודות על זה וכך זה היה עוזר לי לדעת על איזה לינק לחצתי לפני .... עכשיו זה נעלם , אני לוחץ על לינק ואין שום סימון שלחצתי עליו ... כלומר עם למשל אני עושה Shift+לחיצה על העכבר לפתיחת חלון חדש . בקיצור אני רוצה להחזיר את הדבר הזה עם זה אפשרי ... Windows XP Pro SP1
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הסוג? כאילו איך עושים את זה? מוחקים תקיימת? ואז עליה
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כן כן למרות שחשבנו שאין כזה דבר יש בסופו של דבר הנה שתי מסמכים שמראים לנו מהי דרישות המערכת של LongHorn! מסמך 1 מסמך 2
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אנשים יש בעיה לחבר שלי בהתקנת WINDOWS XP בדיוק לסוף ההתקנה הוא רושם מסך כחול שהוא אומר כי היה איזה שהוא סוג של ERROR ואז הוא עושה RESET, נתקלתי בזה פעם שנראה לי שהמחשב שלו לא יכול להתקין XP למרות שיש לו P3 256 MB SDRAM . טעיתי? מישהוא מכיר את הבעיה? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי לינק לתוכנה virtual machine מכיוון שבאתר של מיקרוסופט כבר אי אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה הכתב לא בסדר כאשר אני מנסה לרשום דברים באתרים כמו פה למשל: ג??‗ ?י?א?? ????? מה שרשום למעלה זה: עידן אשכנזי החמוד אה וזה רק באינטרנט בבקשה תעזרו לי אני כותב את זה מחבר אני עכשיו בדרך הביתה ואני לא יכול לעשות חיפוש
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי מחשב p2 מערכת הפעלה xp pro הבעיה שלי היא שכאשר אני לוחץעל האיקון של אקספלורר להיכנס לאינטרנט הוא מגיב לאחר כחצי דקה האם יש פה מישהוא שנתקל בבעיה כזו או יודע איך לפתור זה מאוד מעצבן תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה xp pro איך אני מוחק את הכתובת שמופיעה מתחת לסמן כשאני מצביא על איקון פשוט לפעמים יש כתובות גדולות שמסתירות לי את המסך תודה לכל מי שיענה לי :-*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום הפונטים ב-internet explorer קטנו אני רוצה להגדיל אותם איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום. לצערי אני פותח ת'רד ראשון מסיבות לא כל כך טובות...המחשב מקרטע בצורה נוראית, ואני צריך פירמוט דחוף. אני צריך את דיסקט האתחול ל-Windows XP Home. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP1 לXP pro נעלמה האפשרות ללחוץ מקש ימני בתוך הexplorer n e 1 ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-