Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
אמורה להיות איזשהי פקודה להכניס לקיצור דרך, שיפעיל את השומר מסך (אני לא מדבר על קיצור דרך לקובץ scr, אלא קיצור שיפעיל את השומר מסך שנבחר בוינדוס..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מחשב נייד Lenovo G570 מעבד I3-2310M עם 2GB זיכרון פנימי ו Intel graphics 3000 . על המחשב מותקנת גירסת WIN7 Home Premium מקורית יחד עם כונן לחזור מהיר של מערכת ההפעלה. ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים ותמיד חוזרת אותה בעיה - המחשב עובד לאט מאוד, ונראה שכמעט כל המשאבים שלו מנוצלים גם במצב מנוחה, ודבר נוסף הוא סוג של חזרתיות בלתי נגמרת על עניין העדכונים. הכוונה היא שבכל כיבוי של המחשב מבוצע תהליך ארוך של התקנת עדכונים ובכל הדלקה "קובע את תצורת העדכונים, אל תכבה את המחשב" משהו כזה...<br>באופן לא הגיוני, מן הסתם, כי לא סביר שבכל יום יוצאים 217 עדכונים חדשים. <br>רציתי לשאול, ראשית, אם יהיה מתאים לעבור כבר לגרסה חדשה של Windows (השימושים הם בע…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ואם כן בכמה יותר?. למה יש לי X64 והוא לא נותן כלום במשחקים וחשבתי אולי זה משתמש ביותר זיכרון של המחשב מ32 . ולכן אני יעדיף להתקין 32
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כדלהלן: לצורך חישוב ארוך (יצירת קטע אנימציה) החלטתי לחלק את העבודה בין ארבעה מחשבים. כאשר התחלתי להריץ את החישוב, קיבלתי הודעה (אצל שלושה מתוך ארבעת המחשבים) שגודל ה virtual memory שלי קטן מדי. עצרתי את החישוב, הגדרתי virual memory גדול יותר (3 במקום 1.5 ג'יגה) והבעיה נפתרה. עבור המחשב הרביעי קיבלתי הודעה כי גודל ה RAM שלי (512 מגה) קטן מדי וכי החישוב ייעצר, כלומר ללא התייחסות לאפשרות השימוש ב virtual memory. גם במקרה זה הגדלתי את ה VM באותו אופן, אך ללא הועיל. מתקבל הרושם כי במחשב זה לא נעשה שימוש ב VR כהרחבה ל RAM. נשאלת השאלה האם אמנם כך, כלומר המחשב לא מנצל את ה VM, ואם כן, כיצד מגדירים זאת. בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
משהו גורם לאינטרנט שלי להתנתק כל כמה שעות. נראה כמו משהו מדוייק מבחינת זמנים. (משהו כמו כל 6 שעות). ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל ולא עזר כלום. אני מנסה להמנע מריסטור לתאריך ישן. מישהו יכול לעזור למצוא פיתרון? האינטרנט חוזר רק אחרי שעושה ריסטארט למחשב. טראבלשוט לא מוצא כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(לא משנה. התקנתי גירסא אחרת שעובדת.) התקנתי עכשיו MicroXP, והתקנתי Complex languages & support for right to left... ובכל שאר האפשרויות בחרתי ב-Israel, Hebrew; אבל בשמות של תיקיות וקבצים, רואים הפוך; כלומר במקום תיקיית "חדש" רשום "שדח".
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לגבות את הקובץ של ההפעלה של הווינדוס (לאחר שהפעלתי אותו,אני רוצה לשמור אותו ע"מ להשתמש בו באותו מחשב בפעמים הבאות שאני מתקין את הווינדוס). אני מעוניין לעשות זאת בגלל שקרה לי כבר שהווינדוס לא איפשר הפעלה של העותק לאחר פירמוט והצטרכתי CD-key חדש.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי אחרי כמה פעמים שהשתמשתי בבטא של WIN 8 קניתי את המערכת ממיקרוסופט בהתחלה עשיתי שדרוג מ-WIN 7 ל-WIN 8 ככה שישארו לי כול הקבצים שלי זמן קצר אחרי ההתקנה כל האפליקציות metro קרסו לי אז בחיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז עשיתי איפוס מלא לדיסק מערכת כדי למחוק את כל הדרייברים והשטויות ואחרי זה התקנתי את הכול על וינדוס נקי כמו חדש התקנתי את המערכת והתקנתי את כל הדרייברים של המערכת (לכרטיס מסך, לוח-אם ועוד..) אך המערכת לא מפסיקה לקרוס לי ואני רואה את מסך הקריסה הזה עם הסמיילי היא קורסת לי בעיקר כשאני מפעיל תוכנות של WIN 7 ולפעמים גם באפליקציות של WIN 8 המחשב שלי בן שנה ועם win 7 אף פעם הוא לא קרס לי בלית ברירה חזרתי כרגע לwin 7 עד שהיה פתרון לקריסות האלו מישהו יודע מה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי נייד עם ויסטה HOME רוצה לשדרג ל UKTIMATE אני יודע שזה כמה לחצנים אתם יכולים לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך לכתוב קובץ bat שמשנה את הרזולוציה הנוכחית של המסך למשהו שאני קבעתי. אבל אני לא מכיר שום פקודה שעושה את זה. אני מניח שזה בטח משהו עם rundll32 אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש בכלל. חיפוש בגוגל העלה רק תוכנות שעושות את זה בשבילי, אבל לא פקודה שמובנית בwindows, וזה מה שהייתי מעדיף. מישהו מכיר פקודה של הwindows שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להמיר תוכנה בפורמט MSU לפורמט MSI (לצורך התקנת תוכנת RSAT משרת על קליינטים..) תודה (קצת הסבר בגרופ פוליסי יש פיצ'ר שנקרא software distribution והוא מאפשר התקנת תוכנות אוטומטית פר יוזר.. הבעיה היא שזה כלי של מייקרוסופט ולכן הוא עובד רק עם תוכנות שמסתיימות בפורמט של מייקרוסופט שהוא MSI ) מקווה שמיקדתי את עצמי מישו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הייתי מוחק כל מיני שטויות (שפות דרייברים וכו') בויסטה עם VLITE יש אפשרות לעשות את זה גם ב 7 ? למחוק את כל הגירסאות ולהשאיר רק את Ultimate ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בכוונה רשמתי כאן בפורום ווינדוס כי אני חושב שיש סיכויי שהבעיה היא לא קשורה לחומרה כי הכונן ניפתח מתוך כמה ניסיונות אז השאלה שלי האם יש איזה שהוא פיתרון לבעיה ברמת התוכנה ? או שהפתרון נימצא ברמה אחרת ? תודה ירון
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה מחדש את WIN XP PRO SP 2 ולאחר ההתקנה הייתה לי בעיה עם העברית בכמה תוכנות. לאחר חיפוש שעשיתי בפורום מצאתי פיתרון לבעיה והוספתי את כל הקודים הקשורים לעברית בהגדרות האזור והשפה שבלוח הבקרה. הבעיה כמעט נפתרה - ובכל המקומות (כמעט...) במחשב שבהם ראיתי סימני שאלה במקום עברית המצב תוקן. המקום היחיד בו הבעיה נשארה היא בכותרות של המכתבים ב-Outlook Express - שם אני עדיין מקבל סימני שאלה. אני רוצה לציין שבמקומות אחרים ב-Outlook Express כמו בספר הכתובות או במכתבים עצמם - אין לי בעיה. מה עושים? יש לכם רעיון?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז תראו, אחריי שהשארתי את המחשב שלי דלוק בלילה, הדלקתי את המסך והכל הלך כל כךךךךךךךךך לאט לא, לא הכל איטי, בכל מה שנגוע לEXPLORER(פתיחת תיקיות, התחל, העברת קבצים, מחיקת קבצים, וכו') זה איטי רצח, אינטרנט לא לוקח כ"כ הרבה זמן, גם מנהל המשימות נפתח דיי מהר ניסיתי לעשות ריסט, אך זה עוד פעם קרה אחריי בסביבות ה10 דקות ושום דבר לא היה דלוק ברקע, רק FIREWALL הנה תמונה של מה שקרה אחריי שיצאתי ממשחק(משחק שצורך ממש קצת משאבים, בסביבות ה20,000K): http://img115.imageshack.us/img115/4743/zxz6ru.jpg במקרה הזה הEXPLORER צרך 133,000K אך היה לי מצב שהוא הגיע ל493,000K(אפילו יותר מFEAR) הינה עוד משהו שניסיתי לעשות: סיימתי את הEXPLORER.EXE ואז עשיתי קובץ>משימה חדשה(הפעלה...) ואז הEXPL…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם יש לי תוכנה מסוימת שעושה גיבוי מתוזמן ללא ידיעתי , מישהו יודע כאיזו תיקיה הקבצים האלו נשמרים? האם אפשר למחוק אותם ? מכוון שהם צורכים הרבה זיכרון פנוי. החשד הוא בתוכנת הגיבוי והשחזור של סמסונג במחשב נייד
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שאני לוחץ על מספר אותיות במקלדת של המחשב הישן שלי הוא מקשר אותי למחשב שלי, המסמכים שלי וכדומה... נגיד אני לוחץ על המקש E הוא מקשר אותי למחשב שלי, שאני לוחץ על המקש N הוא מזיז לי את כל האיקונים בשולחן העבודה הצידה. איך פותרים את הבעיה הזאת??
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-