עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by FatherBoard,

הורדתי מה-IMESH איזה קובץ, וכשפתחתי אותו (התקנה) אז המחשב נתקע באמצע ההתקנה. המחשב נתקע לגמרי אז עשיתי לו RESET. הבעיה היא שאחרי שהווינדוס עלה - הקובץ התקנה פשוט נעלם! התאדה באויר! חיפשתי אותו בכל מקום - ידנית ודרך החיפוש ואין! יש לי ווינדוס XP. הסברים?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי windows XP Home Edition הסתכלות על המסך גורמת לי לכאבי עיניים! אני חושב שזה קשור ל- refresh rate של המסך ניסיתי להחליף אבל עדיין זה מטשטש ב- windows 98 SE הוא היה בוחר לי לבד את הרענון מסך ככה שזה לא עשה לי בעיות האם יש איזשהו קובץ שמעדכן את זה? Help ME! ???

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by fire15,

נעלם לי ה-"ADD OR REMOVE PROGRAMS" מה-WIN ואני לא יכול למחוק שום תוכנה איך אני מחזיר את זה? אין לי שום מושג איך זה קרה ??? הנה תמונה של זה...

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by fire15,

מה אתם אומרים על העיצוב החדש של ה-WIN שלי

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by torchak,

איך אני מוסיך שפות לווינדוס שלא מופיעות לי ב Ragional Settings, כמו לדוגמא, רוסית תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by ofir_16,

היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ohad_haz,

אני משתמש ב windows xp pro לפני כמה ימים עשיתי format והתקנתי את ה windows עשיתי שתי שפות עברית ואנגלית אבל יש לי בעיה, שלא הייתה מקודם. אני יכול לכתוב בעברית ולקרוא אבל כשאני מפעיל תוכנה מסוימת הוא לא רושם בעברית! לדוגמא: ב icq יש לי רשימה של משתמשים בעברית אבל במקום עברית יש סימני שאלה.. בתוכנות אחרות גם יש סימני שאלה ושפות אחרות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by Elrond,

למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by sub@master,

שלום לכולם. התקנתי בביתי את ה win xp pro ומאז יש לי בעיה בכיבוי - אני מקבל הודעה של "כעת ניתן לכבות את המחשב" בסיום. לפני כן היה לי win me ולא היתה שום בעיה. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by -Cyber-Tek-,

מה שעשינו זה שמחקו את הכונן זה ועשינו חדש ואחרי שאנחנו מעלים את המחש זה כותב לנו את זה NTLDR is missing משהו כזה מה זה אומר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני כבר רוצה להתקין מערכת הפעלה . בתודה -Cyber-Tek-

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ^HocK^,

היי, התקנתי צורב של פיליפס במחשב, והווינדוס זיהה את הצורב (philips PCRW804) ואחרי ההתקנה הופיעה לי הודעה שאומרת שאין לקבצי ההתקנה חתימה דיגיטלית של החומרה ויכול להיות שהחומרה לא תעבוד. והנה החומרה לא עובדת לי! זה לא קורא לי שום דיסק בשום תוכנה! מישהו יכול לעזור לי? :-\ בתודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moooshe,

ב- Winsupersite מופיע review מלא בפרטים מעניינים ו- screenshots על מעה"פ הבאה מבית מיקרוסופט. http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp לכל אלה שחשבו (בטפשותם) שלא תבוא מערכת הפעלה נוספת אחרי XP...

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by sos,

יש לי וודו וXP ומכיוון שוודו לא עובד טוב על XP הורדתי דרייבר שאמור לתקן את בעיה זו. במשל ההתקנה התחיל להיות לי כל מיני שגיאות שגרמו להתקנה להתמוטט כשהפעלתי מחדש את המחשב הוא עבד על 4 סיביות ואין לי אפשרות להחליף את זה במאפיינים של הWINDOS. בבקשה עזרה!!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הסוג? כאילו איך עושים את זה? מוחקים תקיימת? ואז עליה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  16. בקיצור השאלה שלי היא כזאת ... כל פעם שהייתי לוחץ על איזה לינק אז היה נישאר על הלינק הזה מן סימון שהרגע לחצתי עליו ... היו מן נקודות על זה וכך זה היה עוזר לי לדעת על איזה לינק לחצתי לפני .... עכשיו זה נעלם , אני לוחץ על לינק ואין שום סימון שלחצתי עליו ... כלומר עם למשל אני עושה Shift+לחיצה על העכבר לפתיחת חלון חדש . בקיצור אני רוצה להחזיר את הדבר הזה עם זה אפשרי ... Windows XP Pro SP1

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by tomer_et,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by imac,

כן כן למרות שחשבנו שאין כזה דבר יש בסופו של דבר הנה שתי מסמכים שמראים לנו מהי דרישות המערכת של LongHorn! מסמך 1 מסמך 2

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Exploiter,

שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by alexrta,

בבקשה תנו לי לינק לתוכנה virtual machine מכיוון שבאתר של מיקרוסופט כבר אי אפשר להוריד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by jj516,

אנשים יש בעיה לחבר שלי בהתקנת WINDOWS XP בדיוק לסוף ההתקנה הוא רושם מסך כחול שהוא אומר כי היה איזה שהוא סוג של ERROR ואז הוא עושה RESET, נתקלתי בזה פעם שנראה לי שהמחשב שלו לא יכול להתקין XP למרות שיש לו P3 256 MB SDRAM . טעיתי? מישהוא מכיר את הבעיה? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. למה הכתב לא בסדר כאשר אני מנסה לרשום דברים באתרים כמו פה למשל: ג??‗ ?י?א?? ????? מה שרשום למעלה זה: עידן אשכנזי החמוד אה וזה רק באינטרנט בבקשה תעזרו לי אני כותב את זה מחבר אני עכשיו בדרך הביתה ואני לא יכול לעשות חיפוש

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by StarMo,

אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rp555,

שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555

• 2 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים