Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם לפני כמה ימים קיבלתי וינדוס אקס פי הגירסא הביתית בעברית אז אתמול אחרי שקראתי את כל הדפים המצורפים לדיסק מכניס את הדיסק לכונן כשמערכת ההפעלה וינדוס 98 שלי באנגלית עדין מופעלת בהתחלה הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שאין לי את האפשרות לשדרג את המערכת מכיוון שהוינדוס הישן שלי באנגלית והוינדוס שאני מתקין בעברית אז היתה לי רק אפשרות אחת לבחור בא התקנה חדשה של וינדוס בחרתי בהתקנה הזאת ההתקנה ביקשה את מספר מפתח המוצר אני רושם את המספר לוחץ next ואז עולה לי הודעה שהמספר שכתבתי לא נכון בדקתי שוב ושוב ושוב את המספר אבל עדין זה אמר לי שהמספר לא נכון למישהו ממכם יש אולי רעיון לבעיה הזאת? למה זה קרה לי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שהאמר עובד ב-64 BIT עכשיו השאלה שלי היא האם אני גם צריך מערכת הפעלה מיוחדת שתומכת ב-64 BIT או שאני יכול להשתמש ב- WIN XP הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן החלפתי את כרטיס הרשת במחשב בכרטיס מודרני יותר, אך ישנה בעיה, שכל פעם שאני משנה את ההגדרות של הרשת, הן לא מתקבלות בגלל שנרשם שיש קונפליקט עם כרטיס הרשת הישן שכבר אינו נמצא במחשב. הלכתי ל-Control Panel (בחלונות XP) ומצאתי ב-Device Manager שקיים גם דרייבר של כרטיס הרשת הישן שלא נמצא במחשב. שאני מנסה להסיר את הדרייבר מופיעה לי השגיאה הבאה: Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer. גם ב-Safe mode לא הצלחתי להסיר את הדרייבר של אותו כרטיס רשת שפיזית לא נמצא במחשב (חזרה אותה הודעת שגיאה)! כמובן שניסיתי מספר פעמים להסיר את הדרייברים לאחר אתחולים ואף לאחר כיבוי המחשב ושום דבר לא עזר (עדיין מופיעה אותה שגיאה בנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכונן C: יש לי 5.30 GB ומתוך זה נמצאים בשימוש רק 3.36 GB אבל ה-WIN רושם שנישאר לי רק 700 מגה ומי שיודע מטמטיקה יבין שזה לא הגיוני בכונן הזה יש לי את-WIN XP והפרוגרם פיילס (שלוקחים כ-400מגה) וגם כמה שירים שלוקחים בסביבות ה-{100 מגה) למה הוא עושה את זה בבקשה תעזרו כי אני ממש צריך מקום פנוי :-\
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
במערכת הפעלה ME, המחשב שלי עולה עם פתיחה של כונן C ושל כונן D, איך מונעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מדובר על win2k/xp, אז אם אתם משתמשים ב- win9x, אין לכם מה להמשיך לקרוא. הרעיון הוא שכשאתם מסירים *חומרתית* התקן מסויים, הוא לא מוסר ב- windows ונשארות רשומות שלו ב-registry, דרייברים שלו וכו', דבר שכידוע לכולם מעמיס על המערכת. הבעיה היא שהוא לא מופיע יותר ב- device manager, ולמי יש כוח להתחיל באמת לחפש אחרי השאריות שלו? הנה דרך לגרום ל- device manager להראות את ההתקנים האלה (ותתפלאו כמה יש לכם!): פותחים Command Prompt ומתחילים להקליד: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 cd %SystemRoot%\system32 start devmgmt.msc [*]בתפריט view בוחרים ב- show hidden devices [*]שימו לב כמה התקנים מופיעים ב- fade. אלה התקנים שלא מחוברים כרגע ("Currently, this hardware device is not conn…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח 20 ג'יגה של IBM שאני לא סומך עליו בשביל לשמור שומדבר חשוב יותר מה-MP3-ים של מייקל ג'קסון שאחותי אוספת. עד היום הוא היה מחובר כ- SLAVE לדיסק הראשי שלי (80GB) והכל עבד מצויין. במסגרת השינויים שהחלטתי להכניס במחשב שלי, העברתי את הכונן הגדול ל- RAID (לא עשה שום בעיות!), ושיניתי כמה מהחיבורים של התקני ה-IDE במחשב שלי. הבעיה עכשיו היא ש-XP נתקע עם מסך שחור מייד אחרי המסך הראשון של הטעינה שלו (זה עם הלוגו והקוביות הכחולות הקטנות). כשאני מעלה את ה-XP ב-Safe Mode אין שום בעיה לעבוד עם הדיסק הזה והכל טוב. הדיסק מזוהה בביוס וב-RAID, וניסיתי לחבר אותו בכל תצורה אפשרית יחד עם הדיסק הראשי. ניסיתי גם כבלים שונים. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם.... לפני איזה חודשים התקנתי winxp בשני המחשבים שלי והתקנתי גם את הsp1. הוינדוס היה activate - לא גרסה של שלושים יום..... לפני שבוע וחצי הארדיסק של ibm 40GB נדפק- הוא התחיל להיות איטי מאוד (2 מגה לשניה במקום 18). מחקתי את כל המחיצות, התקנתי מחדש וזה לא עזר....40GB הלכו... יומיים אחרי זה זה קרה במחשב השני - 20GB הלכו שבועיים הייתי תקוע עם הארדיסק של 0.8GB והלכו לי 7GB של MP3...........ח-ר-א :'( היום קיבלתי שני הארדיסקים חדשים והשאלה שלי היא: הXP דפק את הדיסקים או משהו אחר?(לא היה לי אף פעם בעיות עם הארדיסקים האלה והם בני פחות משנתיים) מה כדאי לי להתקין: win98 או winxp?? אני מפחד שיהרס לי עוד הארדיסק... :AR15: תודה מראש, X - DreaM
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות עברית למרות שבחרתי עברית ב-Regional Settings. אני עדיין רואה סימני שאלה... התקנתי SP3 ועדיין אותה בעיה. חוץ מזה אני לא מצליח לסגור את המחשב, בכיבוי אני מקבל את החלון שאפשר לכבות עכשיו את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בכונן C 4GB ואני משתמש רק ב-1.5GB משום מה כתוב לי שאני משתמש ביותר והוא כותב שיש לי רק 800MB מקום פנוי! אפילו מחקתי הרבה תוכנות וחוץ מ- windows ועוד כמה תוכנות שלא תופסות הרבה מקום (כמו ICQ וכדומה) אין לי כלום בכונן C לאן נעלם לי המקום? מחקתי גם את תקיית ה- Temp וה- Temporary internet files וזה לא bad sectors... ובכלל כל תקיית ה- windows שלי היא 680MB... אני חושב שרק פירמוט יעזור אני צודק?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
טוב, לא התבלבלתי בפורום. מה שאני רוצה לדעת זה משהו הפוך ממי שמעלה כאן בעיות של עברית שנראית כמו ג'יבריש. יש לי XP ואין בעיות עברית אבל אני צריך, כמו הדוגמה בכותרת, את הצירוף הג'יברישי הנכון שהייתי מקבל אילולא היתה לי עברית. יש למישהו רעיונות איך ניתן לקבל זאת? תוספת:אחרי ששלחתי ההודעה התברר לי שהכותרת משובשת ולא מראה בדיוק את האותיות שהתכוונתי אליהן אבל מקווה שהבנתם את כוונתי.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
במסגרת עידכוני אבטה חמורים של חברת מייקרוספט, מקורות ב-Ynet מוסרים שהעידכון הוא חשוב ביותר.
-
אני לא מצליח לישמוע קבצי MIDI ב- WIN XP וב-WIN 98 כן למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ב-WIN XP?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם... אנשים, לקח לי שנים להגיע למשקנה שאני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי בפעם הראשונה... אז הלכתי לחבר ולקחתי ממנו דיסק התקנה, אבל פה מתחילה הדילמה, אני מכניס את הדיסק והופ... מה זה?!?!מה אני אמור להתקין?? http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021121_223209-5080/untitled.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי Windows xp pro בלי ה SP1 רציתי לשאול מישהו שהשתמש ב XP PRO בלי ה SP1 ועם SP1 האם ישנם איזו שהם שיפורים? חוץ מכמה סתימת חורי הבטחה. משום שבנתיים בלי ה SP1 ה Windows שלי עובד בסדר גמור אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון... יש לי מערכת עם ווינדוס XP ורייד. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק שמותקן עליו ווינדוס 98 SE. המטרה היא העברת מידע מהדיסק עם ה98SE ל XP... תהיה בעיה כלשהי? איך אני יכול לבחור עם איזה מערכת אני רוצה לעלות? תודה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כשאני שומר תמונה בצייר אין לי אפשרות לשמור בשיטה דחוסה כדוגמת JPG, PNG וכו'. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי בעיה שנתקלתי בה: כונני הלקליטורים (אחד צורב, אחד רגיל) אשר חדלו מלעבוד פתאום באחד מן הימים. מערכת ההפעלה היא אקספי. בנוסף יש לציין כי עד כמה שאני ראיתי את זה, הדבר קרה לאחר שה system works והיישום One Button Checkup תיקן כביכול את הרג'יסטרי, ולדעתי פגע בכניסות ברג'יסטרי של הכוננים. בנוסף אציין כי הכל כשורה במערכת - כונני התקליטורים מחוברים כראוי - בווינ98SE הכוננים פשוט בסדר גמור, וניסתי גם להסיר את הכוננים מה Device Manager ולהתקינם מחד, אבל הדבר נחל כשלון... אני דיי מיואש מזה.. אשמח לקבל כל הערה או התרה לבעיה! בתודה מראש, חן.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ווינדווס XP משנה לי כל הזמן את התפריט של ה-Arrange Icons By בספריות עם מפ3ים, סרטים, תמונות וכו'. במקום האופציות הרגילות: Name, Size, Type, Modified, הוא שם אופציות אחרות ומשונות (אורך, אמן, שנה וכו') כדי לתקן את זה, אני הולך לפולדר נורמלי ועושה באפשרויות Apply to all folders, ואז כל הספריות נהיות עם Name, Size, Type, Modified, אך תוך זמן קצר (לא ברור מה גורם לכך) הוא חוזר לאפשרויות המיוחדות! האם יש איזשהי אופציה \ Registry Tweak לבטל את השדות המיוחדים שהוא שם לקבצי מולטימדיה? ??? אני משתגע מזה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מלא תוכנות שעולות לי כשאני מדליק את המחשב ורציתי להוריד קצת עומס אני יודע שיש משהו עם config שרושמים ב "run" אבל זה לא עובד (זה פותח לי תיקייה ) אז בקיצור איך אני מעיף את החרא הזה משם ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'.. מישהוא מכיר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-