עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lader,

הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?

2. Started by TransforM,

לאחרונה אני נתקל בבעיה הבאה באופן קבוע : כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בתפריט הכיבוי של הווינדוס או לוחץ על הכפתור שנמצא על המארז לחיצה קצרה, במקום שהמחשב יתכבה, הוא מופעל מחדש. חשבתי לנסות ללחוץ על כפתור ההפעלה מחדש בתפריט הכיבוי של הווינדוס בתקווה שהוא אולי יעשה את עבוד הכיבוי, אך הדבר לא כך. כמו כן, ניסיתי הורדת עידכונים למחשב ומתקן שגיאות של הווינדוס, אך אלה לא הועילו כלל וכלל... אודה לכם על עזרה בנושא... עריכה: גם ניסיתי לכבות את המחשב דרך פקודה הכיבוי המורצת ב-Run הבאה: shutdown -r -t 10, אך גם במקרה זה המחשב הופעל מחדש... למעשה, אני לא מצליח לכבות את המחשב אלא ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי שעל המארז ישר אחרי הריסטרט... תודה לעוזר...

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה המחשב נתקע שלי כל הזמן שאני פותח איזה תוכנה ככה סתם.. יש לי ג'יגה זיכרון ומעבד 3 ג'יגה...זה לא היה לי אף פעם רק עכשיו..בבקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by fachimoo,

שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32BIT ואז הוא הפעיל את התוכנה שנקראת TEAMSPEAK שתואמת לוידוס 32BIT, עכשיו בזמן שהוא משחק RAINBOW SIX VEGAS ומפעיל את התוכנה בו זמנית על מנת לדבר במשחק, כי הרי TEAMSPEAK היא תוכנה לדיבור עם המיקרופון, לא שומעים אותו במיקרופון. מישהו יכול לעזור לי זה דחוף אני מת לשחק איתו !!! :s05:

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by gavriel_e,

אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by lazy-bones,

כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש

9. Started by isra1222,

שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by moskitos,

יש לי את הלינק הזה שבו אני מוריד איזה קובץ קטן בשביל התוכנה MEDIA PORTAL בכדי שבשלט בכפתור מסויים (יש לי HTPC) תיפתח לי את התוכנה הנ"ל ולא המדיה סנטר,בקישור אומרים לשים את הקובץ בספריה של התוכנה ולהפעיל אותו ואז משהו עם Autostart group,שנראה לי שזה בכדי שהוא יפעל שהווינדוס עולה. איך אני עושה את זה ? http://www.team-mediaportal.com/files/startdown/155/

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. בהקשה לכניסה לכתובת שעלתה בגוגל,בתוך הגוגל, ניפתחת לי במקומו ,פורטל הפנייה מסחרי לשלל אתרים בניהם כלכלה סקס וכו.בכל פעם פורטל שונה אך חוזרים על עצמם. לדוגמא camouflageclosingonline.com,goodbookmarket.com,וכו כל תוכנות הנקיון לא עזרו אודה לפתרונות

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by kobi_af,

כל פעם שאני מפרמט ומתקין מחדש תוינדוס הבלו סקרן מופיע כבר שנה שאני עם אותו בלו סקרן הוא רושם לי bug usb driver והוודעה הרגילה שלו ניסיתי לעדכן להתקין מחדש תדרייברים לא הולך עדיין בעיה צריכים קבצי minidump ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני חוזר הביתה ופתאום כלום לא עובד ! כלום ! זה מטורף על כל דבר שאני מנסה להפעיל הוא אומר שה-DLL שלו לא עובד ... מה לעשות ? ??? ??? אהה שחכתי להוסיף ... אי אפשר לכבות את המחשב ... בשום דרך שהיא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. זה ככה לכל קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by shainov,

שלום לכולם. קראתי את המדריך לפיצול החמיצות בויסטה אך כאשר אני מנסה לפצל ובוחר באפשרות שויסטה יקבע לי כמה מקס' אפשר לפצל מתוך 100GB הוא מגיע רק עד 30GB (זה לא בסדר)אני רוצה שתיקיית ההפעלה OS תהיה 20-30GB ושכונן נגיד E יהיה 70 איך עושים זאת? ועוד שאלה האם להשאיר את מחיצת הגיבוי ללא פירמוט?כי גיביתי אותה על דיסק DVD.מדובר בגירסאת HOME,ואם יש תוכנה מסויימת שעושה זו אשמח לקבל לינק.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. Started by shomiuyrtegdheywuw,

אני יכול לראות רק חלק מהעברית .....אני יכוך ךרשום בעברית .....אבל ב ICQ ובחלק מהאתרים והתוכנות אני רואה סתם סימנים.... אני פועל עם XP והתקנתי בו את כל השפות וגם עידכנתי FONTS אני לא יודע מה לעשות עזררררררררררררה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by shlominavi,

שלום חברים אני אמור לקבל מחר או מחרתיים מחשב...הינה המפרט.. איזה ווינדוס הכי כדאי...ויסטה 32 ביט? (תומך ב4 גיגה זכרון?) אקס פי 64 או ויסטה 64? מה הכי יתאים וכדאי...לאיזה גירסה תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by Home Boy,

יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. שלום לכולם , לאחרונה אני חווה תופעה מאד מוזרה בווינדוס שלי. אני משתמש הרבה ב IE7 ובצורה מאסיבית (פותח הרבה טאבים) ובמקביל מריץ emule , outlook 2003 , messanger live , avast antivirus , ועוד... אהה וגם את החבילה של הויסטה טרנספורם (החבילה שעושה UI כמו של ויסטה). משום מה , באיזשהו שלב הווינדוס מתחיל לתפקד בצורה משוגעת... תוכנות שאני מנסה להריץ לא מתחילות , אני לא יכול לפתוח עוד טאבים , לינקים שאני לוחץ עליהם לא עולים , אני לא יכול לקבל מיילים וכו'. הנחתי שהתופעה קוראת עקב חוסר בזכרון ואכן ב TASK MANAGER ראיתי שלפעמים הפרוסס של iexplore מגיע למעל חצי ג'יגה זכרון והמסנג'ר לפעמים מגיע למעל 200 מגה וכך הלאה... רק כאשר אני מעיף את הפרוסס הכבד אז המחשב חוזר איכשהו ולזמן מוגבל ל…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. טוב, אז יש לי שלושה הארדיסקים, אחד 40ג'יגה אחד 60 ואחד 250. לפני זה היה מותקן XP על ה40 וויסטה על ה60 כאשר ויסטה הותקן אחרי XP.. עכשיו התקנתי XP מחדש על ה40 ולכן הבוט של ויסטה בעצם התבטל ואין לי שום דרך להיכנס לויסטה(הוינדוס עצמו עובד מצויין והכל בסדר) איך אני יוצר או גורם לויסטה לקבל בוט? בוט כמו שהיה לפניכן שגם הייתי יכול להיכנס לXP כEarlier Version of Windows, האם אני אצטרך להתקין ויסטה מחדש בשביל זה או שיש דרך הרבה יותר קצרה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by FresH-MeaT,

אין לי מושג למה זה.. הקבצים פשוט לא עובדים דרך התוכנה הזאת של הווינדוס כשמדליקים את התוכנות.. היא מראה לי את כל סוגי התמונות אפילו סרטים היא גם מראה.. אבל קיבצי גיף היא לא...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.

24. Started by assaf990,

א. איך אני מגדיר שלא ישלח לי דף פתיחה בברירת מחדל? ב. יש לי 30 מסמכים ממתינים לפקס. איך אני מסיר אותם?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.