עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liav25,

אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by EyEOnE,

כמה שדרוגים ניתן לעשות? האם הוינדוס משתדרג ללא כל השטויות שמגיעים עם HP?

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  3. http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-two-major-updates-planned-windows-10-2017

4. לפני...שנה +- פורסם פה בפורום לינק לקובץ תמונה של דיסק, שכלל בו דוס, פרטישן מג'יק ונורטון גוסט זה דיסק מאוד שימושי בעבורי והדיסק שהיה לי נאבד. למישהו יש את הדיסק הזה? ויכול להעלות לפה או להעביר אלי בכל דרך אפשרית (ע"ג הפורום, איסיקיו, מה שלא יהיה..) אשמח לקבל תשובות..תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by udi,

האם משהאו יודע איך אני יכול לזהות אילו קבצים שיכים לאילו תוכנות יש לי מלא קבצים שרצים לי במחשב באותו הזמן דבר המאט לי את המחשב ממש למרות הזיכרון של 256 יש לי שאלה איך אני יכול לזהות את הקבצים האלו ולהורות להם לא לעלות מתי ש WINDOWS מתחיל אני יודע שיש את הדרך של ה MSCONFIG אבל שם לא רשומים כל הקבצים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shay33,

לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 עדין לא מצאתי חשבתי להחליף את המודם למודם רשת כי זה האפשרות היחידה.. תודה :xyxthumbs: עריכה: בטעות שמתי בפורום וינדוס תעבירו בבקשה לרשתות סליחה ותודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. אז חשבתי למחוק את הקבצים עצמם, רק שזה גם לא ניתן, כי זה בRAR או מסיבה לא מובנת אחרת. אז מה- טיפשי או נכון לעשות?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  10. הבעייה היא כזאת (בעייה קצת טיפשית, אבל בכל זאת): מערכת ההפעלה היא 98. שינתי את הרקע בכמה מהספריות במחשב (ברגע שנכנסים לספרייה מסויימת, יש לה רקע משלה שאני קובע). יש לציין שזה נעשה בכונן D ולא ב-C (ב-C נמצאת מערכת ההפעלה). פירמטתי את כונן C והתקנתי XP. התוצאה היא: כל הרקעים ששיבצתי ב-98 נשארו על כנם (הרקעים בספריות של כונן D שלא פורמט). שאלתי היא: איך אני משנה את הרקעים שנעשו ב-98 באמצעות ה-XP? בדקתי את הנושא, ועד כמה שאני יודע, זה לא נעשה באותה הדרך. תודה רבה!

11. Started by malcolmx9,

......

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by yanivc26,

יש לי שרת 2003. ברצוני לייצור ספרייה משותפת ולתת לכולם ( Everyone) הרשאות List & Read & Execute עליה. כאשר משתמש יוצר קובץ חדש אני רוצה שרק הוא (בתור ה- creator owner) יוכל לערוך את הקובץ (הרשאת modify) ואילו כל שאר המשתמשים ישארו עם הרשאות List & Read & Execute על הקובץ החדש שנוצר. האם בכלל דבר זה אפשרי ב- windows 2003 ומה הדרך לעשות זאת?? האם צריך לתת הרשאת Modify מראש על הספריה המשותפת ואז יש דרך למנוע את ההורשה (חילחול) לקבצים הנוצרים בספרייה זו?? כך שרק ל- creator owner של הקובץ תשאר הרשאת Modify ולכל השאר המשתמשים רק הרשאה לפתוח את הקובץ??

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  13. ביום שלישי מיקרוסופט תשחרר עדכון אבטחה מקיף לכל הדפדפנים הפעילים שלה, החל מה-IE6 המזדקנת ועד ל-IE11. דאגו לעדכן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%91%d7%98%d7%97%d7%94-%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%98%d7%99-%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%a1%d7%a4%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by shiko,

אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קורה לי לפעמים תקלה במחשב, שפתאום ככה אחרי שהכל עובד כמו שצריך, פתאום השפה במקלדת נתקעת לי על אנגלית, ה-CAPSLOCK מכובה, ובשורת משימות אני רואה שזה מחליף מעברית לאנגלית, אבל בפועל זה נשאר כל הזמן באנגלית - אותו דבר עם העברית לפעמים. יש לציין שרק אחרי שאני עושה ריסטרט זה חוזר לפעול כמו שצריך. אשמח לעזתרכם.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Zambar,

שלומות, Windows XP SP1 ברשותי, וכאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה יופי טופי, ואז, כשידידנו אמור להגיע למסך של בחירת היוזר, הוא פשוט מראה מסך שחור שעליו רק סמן עכבר שיכול לזוז. הנ"ל מתרחש גם במצב בטוח\ רק שאז הוא "יענו" מראה את שולחן העבודה במצב בטוח, עם סמן עכבר שיכול לזוז לו לכל כיוון, אבל זה הכל. נסיתי לנתק כל דבר מהמחשב למעט מסך, לא הועיל. לא מתקבל שום מסך שגיאה/ BSOD. שום תקלה נראית לעין לא מופיעה בזמן אתחול המחשב. מישהו, משהו..?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by tryskerd,

אני מקבל קבצים בפורמט XPS. אני מקבל אותם בעברית הפוכה, יש משהו ש"מיישר" את התוכן?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by ran1809,

נתחיל בכך שיש לי רקע מאד חזק במחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה ביותר לדעתי נובעת ממערכת ההפעלה - הגדרה או משהוא, יש לציין שלא שינית שום דבר בהגדרות כפתורים כלשהם אז הבעיה היא כזו מאז ומתמיד השתמשתי בצמד הכפתורים ctrl+c ן ctrl +v להעתקה והדבקה, לפני שבועיים בערך התחילה תופעה שכאשר אני לוחץ על צמד ההעתקה דבר לא קורה רק לאחר מס' לחיצות מרובה לפעמים זה מגיב, לפעמים זה מעתיק דבר שלא קשור לעניין בקיצור תופעה ממש מוזרה. יש לציין ששני הכפתורים גם C וגם CTRL עובדים כשורה, בדקתי. מה יכולה להיות הבעיה? מישהוא מכיר הגדרה של העניין? מדובר ב WIN7 תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הופעתו של מכשיר ראשון מסוגו שמריץ את מערכת ההפעלה מבוססת הענן של גוגל עשוי להיות המסמר האחרון בארון הקבורה של אנדרואיד לתחום זה לכתבה

21. היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by tzahi16,

שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Haflo,

ישנה אופציה ב WinXP לעבוד עם ClearType Fonts וע"פ Microsoft זה מאוד מומלץ לבעלי מסך LCD...... http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/default.asp

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by boss,

אתמול קבלתי עדכונים חדשים וסיימו הכול עדכונים אחרי שוב עדכון אוטומטי ליד שעון .תקנתי 2 קובצים עדכונים פתאום שוב אותו 2 קובצים. נסיתי למחוק 2 קובצים קודם לתקן מחדש. כל זמן חוזר אותו 2 קובצים. לא הבנתי מה בעיה שלהם? תמונה זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mzini,

שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.