עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לדוגמא תוך כדי משחק , אני לוחץ על e ונפתח ה"מחשב שלי" או שאני לוחץ על d וזה חוזר ל desktop .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by FlipM0de,

אוקיי קצת רקע..ניסיתי לייצור מחיצה נוספת עם Magic protation ובאמצע התהליך המחשב נכבה לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש והופיע הודעת שגיאה (חלון כחול) מיד לאחר שמערכת ההפעלה היית אמורה לעלות , אני צריך לנטרל את פעולת תוכנת המחיצות אבל אין לי שום דרך להגיע למערכת ההפעלה כל הניסיונות גם ב safe mode ו BootCd לא עזרו.. דרך אגב אני עכשיו על מחשב 100 MHZ מודם 28800 ..10 דקות עד שזה הגיע בכלל לאתר.. :-\

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by meital eliasko,

שלום, יש לי מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה WINXP PRO עם שתי מחיצות ( מע' ההפעלה מותקנת כמובן על C) כיצד אני מתקינה WIN 98 בנוסף - כלומר שיהיו מותקנות שתי מע' הפעלה ? האם ניתן להתקין באותה מחיצה או במחיצה נפרדת ?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by גואר,

מישהו יכול לתת פרטים אם שווה לי ווינדוס ME?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by imac,

מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Tzion,

לפני כמה ימים היהי אצלי מישהו שכתב איזה מילה בהפעלה, ומחק כל מיני דברים כדי שהמחשב יפעל יותר מהר. אחרי שעשינו הפעלה מחדש הביצועי מערכת (מאפיינים של המחשב שלי- ביצועים- משאבי מערכת) עמדו על 80% פנויים. אבל מאז המחשב פועל יותר לאט- לוקח לו זמן לזוז, הוא תמיד פועל בדיליי כזה, ובקיצור זה לאט. עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו ממש עכשיו זה שהביצועי מערכת עמדו על 65% (לעומת 80% כמו שהיה אחרי שהוא שינה הכל..) אבל אחרי שסגרתי את הוינאמפ זה עלה ל69%.... בקיצור, מישהו מכיר את התופעה הזאת? ואיך אני פותר אותה? (עדיף לא לפרמט)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כל פעם שאני מקטין את החלון של המשחק בעזרת ALT TAB כל המחשב נתקע ומכבה את עצמו! יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 עם הדרייברים הכי חדשים וWINDOWS XP SP1 למישהו יש רעיון למה זה קורה??

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. Started by imac,

אני יכול לכתוב עברית לקרוא עברית אבל נגיד ב-iMesh או ב-Kazaa אני לא יכול לכתוב עברית... וכן כל ה-Hebrew מסומנים ב-Regional and Language Options ... משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

ראיתם מחשב פנטיום אחד שמריץ Windows XP Pro + SP1 עם Office 2000 ורץ חלק ? נטען תוך דקה ועשרים מרגע לחיצת הכפתור ועד לטעינה מלאה. מריץ כמה יישומי אופיס במקביל ומשחק בפינבול ? :smoke:

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם בעיה מוזרה צצה לי בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב ברגע שהוא הוא עושה לי welcom אז הwinxp נעצר והוא מבקש סיסמה הוא שואל אותי מהי הסיסמה שלי ואחר כך הוא שואל אותי מהי ססימתך החדשה והוא אומר לי שנשארו לי 13 יום . זה בעיה שלו היתה לי מאז שיש לי את הwinxp יש לי אותו כבר בערך חודשים ואם זה יעזור או שזה קשור לבעיה אז עשיתי update לwindows כל פעם שהוא ביקש ממני מה לעשות ???

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  12. זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הממשק יפייפה גראפית זה אני יכול לומר לכם בבדאות אבל העבודה על המערכת ? עוד לא ניסיתי אבל לא נראה לי ממש שונה מ XP חוץ מעיצוב משובח ומה יותר טוב ממספר תמונות משובחות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by zohare62,

יש לי מערכת הפעלה xp pro איך אני מוחק את הכתובת שמופיעה מתחת לסמן כשאני מצביא על איקון פשוט לפעמים יש כתובות גדולות שמסתירות לי את המסך תודה לכל מי שיענה לי :-*

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by itayze,

לאחר שפירמטתי מכיון שקובץ אחד היה חסר בתיקייה של windows והמחשב לא עלה התקנתי את 2000 שוב לאחר פירמוט , הכל הלך בסדר בלילה סגרתי את המחשב , יום למחרת אני פותח את המחשב הוא מעלה את מסך הטעינה ומסיים אותו , לאחר מכן מופיע מסך שחור והמסך מהבהב . פימטתי , התקנתי xp , סגרתי את המחשב בלילה , יום למחרת אני פותח את המחשב , מסך הטעינה מסתיים המסך נהיה שחור ומתחיל להבהב. התקנתי שוב xp והדבר חזר על עצמו .... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אנשים... יש לי seagate 20 GB מותקן אצלי win xp כל פעם אחרי פורמט הכל מצויין אבל אז אחרי כמה זמן הוא מתחיל להציג לי נתונים לא נכונים לגבי המקום פנוי שיש לי למשל בכונן D שעליו מותקן ה XP עכשיו צריך להיות לי 2 ג'יגה פנוי בהתחלה זה היה ככה אבל כל כמה זמן הוא מראה לי פחות ופחות למרות שאני לא התקנתי שום דבר בזמן האחרון גם בכונן E ששם אני שומר את כל הדברים כמו מוסיקה סרטים משחקים וכל זה... הוא מראה לי 2 ג'יגה פחות ממה שהוא צריך... מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Crash5,

שלום לכם, אני משתמש בWindows 2000 ולאחרונה החלה תופעה מוזרה. בכל כמה שעות קופצים חלונות אל הדסקטופ שלי שנקראים Messenger Service ובהם פרסומות שונות. בדר"כ הפרסומת מכילה הודעת של אוניברסיטה מסויימת. הפרסומות לא קפוצות בזמן הגלישה בIE אלא בכל זמן נתון כשאר אני מחובר לרשת, כך שאני משער שזה לא פרסומת Popup של אתר זה או אחר. יש לי צילום מסך של הפירסומת אבל אין לאן להעלאות את הקובץ. האם גם אתם נתקלתם בבעיה? מישהו יודע כיצד להפסיק את הבעיה?

18. שלום לכולם. אחרי שהרצתי עדכון ב Windows Update והוא התקין איזשהו עדכון מתקדם ל Internet Explorer 6 שאמור לכלול עדכוני אבטחה ודברים כאלו (היה ב Critical Updates) נוצרה אצלי בעייה במקומות בהם צריך לכתוב עברית שם. למשל, ב Login לכל מיני אתרים. כשאני מנסה למלא שדות טקסט באתרי אינטרנט, הפונטים שמופיעים לא דומים לשום שפה מוכרת, ולפעמים האותיות העבריות מופיעות אך לא במקומן הטבעי. לדוגמה בלחיצה על האות "י" תיכתב האות "א" ובמקרים של לחיצה על אותיות אחרות יכתבו סימנים שאינם אותיות כלל. הבעיה מופיעה רק באתרים כלומר בדפי אקספלורר. בכתיבת עברית ב-WORD או באפליקציות אחרות אני לא נתקל בשום בעיה בפונטים. כמו כן, אם אני כותב עברית נאמר ב ICQ ואז מעתיק לתוך חלון הטקסט באקספלורר, הכל בסדר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Real_Me,

אני מתכוון לרשימת כל המילים ששימשו לחיפוש באתר שמופיעות בתיבה כשלוחצים על החץ התחתון. זה לא ברג'יסטרי ו-WINDOW WASHER לא מנקה אותן. יש למישהו מושג?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, אני צריך עזרה בבעיה שמציקה לי כבר שנה, יש לי Windows Media Player 8 ו XP, כאשר אני רוצה לראות סרט (לדוגמא סרט מ sex4free), אז אני מריץ את הסרט, התמונה הראשונה פשוט תקועה, ורק שומעים סאונד... יש לי DiVX 5 מותקן, וגם NIMO CODEC... אך עדיין חלק מהסרטים, התמונה על ההתחלה לא זזה, ורק שומעים סאונד, מה לעזאזל עושים אני צריך לציין שחלק מהסרטים הם אחלה וזזים בסדר, אבל יש חלק שעושים לי את הבעייה הזאת

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Real_Me,

מלבד ה-CTRL+ALT+DEL כמובן. מה שם התוכנית עצמה?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. הנימה הצינית היא כמובן בשל הניסיון המר שהיה לי עם התוכנית הנ"ל. מצד אחד שמעתי שהיא כדאית בשל איכות וידאו וקול משופרים, מה שאני מחפש. מצד שני גם שמעתי שיש איתה בעיות של קבצים שיכולים לרוץ רק אצלי במחשב (שלום קאזה) ושל STREAMING ברשת. חשבתי אולי אצלי זה לא יקרה. קרה. אז מהר חזרתי למצב הקודם עם SYSTEM RESTORE ובאתי לספר. וגם לברר, אולי בכ"ז מישהו הצליח לאלף את הסוררת. אם כן, אשמח לשמוע כי עדיין אני חושב שהאיכות של קבצי MPG ב-MP8 שנשארתי איתו היתה טובה יותר בעבר ומשהו קרה בדרך שקלקל. אין לי מושג מה ואולי תוכלו לייעץ מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי ההודעהInvalid Boot.INI \Booting from c:\windows מופיעה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב... חוץ מזה המחשב לא עושה אתחולים מוזרים והוא לא נתקע הוא עובד רגיל למה זה מופיע? ואיך אפשר לסדר את זה? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by UVnet,

יש לי מעבד 2.8 Ghz, לוח אם P4S8X של אסוס וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה עדיפה לי? השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ואני באופן אישי מעדיף את הממשק של 2000. אם מישהו יתן לי הוכחות חותכות שמשחקים ירוצו אצלי יותר טוב ב - XP אני אשקול להתקין את המערכת הפעלה הזאת.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  25. האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים