עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tzahi16,

איך נכנסים ל GROUP POLICY בויסטה והאם אני יכול להיכנס מכל גירסה של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by isotoper,

היי יש לי 2 מחשבים : 1) VISTA - מחובר לטלוויזיה. 2) XP - מחובר למסך מחשב רגיל. הבעיה : כשאני ניגש מה- XP ל-VISTA ע"י Remote Desktop הכל סבבה ויש לי שליטה על הויסטה. אבל, כשאני מנתק את ה-Remote Desktop, אני רואה בויסטה מסך Login, וכשאני מקיש סיסמא ולוחץ Enter , המסך (הטלוויזיה) מפסיק לקבל סיגנל ולא רואים בו תמונה. אני מזכיר שזה מסך טלוויזיה ב-VISTA. דרך אגב - המחשב של הויסטא לא נתקע, כלומר אני יכול להיכנס אליו שוב מה-XP. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by adam99,

שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by tembo,

שלום, ברשותי רשת של כמה מחשבים (XP) ואני מעוניין שכשאר משתמש יבצע LOGOUT יופעל קובץ BATCH. כיצד אני עושה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by badmama,

היי חבר'ה, שבועיים בערך מאז ההתקנה מחדש, וזה עדיין מעיק לי. התקנתי XP PRO (חוקית למהדרין!) בגרסה אנגלית, התקנתי את כל תוספי השפה העברית האפשריים ועדיין משום מה אני מקבל מיילים עם "?????" במקום עברית. בתוכנות מסוימות (ACDSEE, ICQ) אני מקבל גם "????" במקום השם העברי, כשמסנג'ר לדוגמא - הכל עובד פיקס. מה לא עשיתי נכון?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by igal_nazar,

לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד של חברת DELL ובו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. הדיסק הקשיח במחשב מחולק לשני כוננים: 1. RECOVERY - כ 10GB 2. OS- כ 100GB ברצוני לצרוב עותק של ה RECOVERY CD, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את המערכת ממנו. איך צורבים דיסק זה? תודה מראש, יגאל

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. ב Windows Vista הייתי מוחק פשוט את ההיסטוריה של הדפדפן וזה היה מוחק גם שם אבל ב Windows 7 זה לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. טוב אני חדש פה סתם לידע כללי, השם מופיע אמ ככה היום בבוקר עבדתי עם המחשב פתאום הלך האינטרנט הוא כותב לי החיבור לא הצליח...למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... עכשיו דיברתי עם 2 טכנאים ואף אחד מהם לא הצליח לפתור את הבעיה אז יש לי כמה שאלות 1.אם אפשר לסדר את זה דרך שיחזור* 2.הורדתי 64 ביט ובבדיקה אם זה אפשרי הוא כותב לי בHardware Virtualiztion Locked Off שזה אומר שזה נעול השאלה שלי אם יש דרך לעקוף את זה כי אני משתוקק לווינדוס 64 ביט יש לאחי והוא עובד מצוין 3.בשיחזור שניסיתי לעשות אז בתאריך הוא לא נותן לי ועוד כמה שגיאות שלא נותנות לי לעשות את השיחזור אם אפשר גם על זה תשובה\עזרה. זה בקשר לכוכבית ב1 4.ועוד משהו רק שתבינו כמה המחשב נדפק בהסרת תוכניות, הוא לא מראה לי את כל הר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by the kooks,

שלום יש לי הודעה כאשר אני מזמין משהו לשחק במשחקי המסנג'ר כמו דמקה אסק עיגול כל מה שקשור ActiveX Objects Missing 2 Messenger games require ActiveX objects in order to play. Please verify that you have the ability to install ActiveX objects on this machine and relaunch your game מישהו יכול לתת לי לניק לדבר הזה + הסבר איך אני מתקין? בעבר לא הצתרכתי את הדבר הזה כדי לשחק יכול להיות שהוא נימחק מן המחשב שלי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. יש לי ויסטה, ולפני כמה ימים הוא עשה לי איזה בעיה שכשאני לוחץ לחצן ימיני על איזושהי תיקיה או שאני עושה העתק הדבק הוא מראה לי את ההודעה הזאת איזה 4 פעמים: אני לוחץ איגנור איזה 4 פעמים ואז הוא פותח לי את מה שרציתי... יש איזושהי דרך לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by isp2008,

שלום. לפני קצת יותר משנה רכשתי מחשב, כעת הגיע הזמן לפרמט אותו ולהתקין ווינדוז מחדש, הבעיה היא שהוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של ווינדוז 7 מ DOK, כשאני משנה את סדר האיתחול בביוס, מופיע סמן מהבהב והמחשב נתקע, במחשב אחר ההתקנה עובדת בצורה תקינה, הבעיה חוזרת על עצמה עם מספר DOK של יצרנים שונים, הבעיה חוזרת גם כשאני מנסה להתקין לינוקס מ ה USB,בפעם הראשונה שהתקנתי ווינדוז, הצלחתי להתקין מ DOK בלי שום בעיה, ביצעתי את הפעולות הבאות: 1) תיקון MBR 2) ניתוק של כל ההתקנים שמחוברים ב USB פרט לעכבר ולמקלדת 3) עדכון ביוס לגירסא האחרונה 4) בנוסף, הדבר היחידי ששונה במחשב שלי הוא שכעת אני משתמש בכרטיס הגרפי שעל הלוח אם, הכרטיס שהיה במחשב בפעם הראשונה שהתקנתי וינדוס התפגר- והוא מחוץ למחש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה ליצור לעצמי משימות מתוזמנות ואני לא מצליח ליצור...לא משנה מה אני עושה הוא אומר לי "משך הזמן אינו חוקי"....תמיד...יש מצב שיש פאק בזה? יש מישהו שגם יש לו את זה?

14. איך מערכת הגיבוי של וינדוס 7 בהשוואה ל-ghost וחבריו, מנקודת מבט של משתמש "פשוט" ? בבקשה תשובות רק מאנשים שבאמת עובדים עם זה. תודה. :bash: :bash:

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by coorva,

שלום רב לאחר שמשחק כשעה או שעתיים במחשב (מפרט המחשב בפרופיל) וחוזר ל- windows מקבל הודעה......... windows apear to be working slowly, please change color scheme to basic המשחק שבו אני משחק הוא crysis . האם יכול להיות שמקבלים הודעה כזו גם כאשר יש מיפרט כזה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by trxman,

אהלן כולם אני צריך להעביר 3 קבצים מסויימים לsystem32 במהלך הboot ואני לא ממש מצליח לעשות זאת, או שאני לא חושב על דרך נכונה. מה שעלה לי לראש זה לחפש תוכנה כזאת שתיצור דיסק אתחול עם הקבצים המדוברים, ואף תוסיף תפריט/ממשק מזערי שברגע שהמשתמש יילחץ לחצן כלשהו, הקבצים יועתקו לתיקייה. ואכן מצאתי תוכנה שמתאימה לדרישותיי והיא http://www.ezbsystems.com/easyboot/, אך אני לא מצליח ליצור קובץ iso טוב, כזה שעובד =/. אני מקווה שהגדרתי טוב את המצב והבעייה, ואבקש עזרה לגבי התוכנה/תוכנה אחרת/שיטה אחרת לחלוטין...בטוח יש משהו פשוט יותר תודה רבה! :}[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 19:53:55 אוקיי הצלחתי בסוף להסתדר, בטעות שמתי את loader.bin שהתוכנה מכינה לא בתיקייה המתאימה.תודה רבה בכל…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by shoval,

אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by J0n1,

יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by Haflo,

מישהו יודע כיצד לשנות את ה Default Location שחלונות פותח בעבור שמירת מסמכים..... (גם ב 2000 וגם ב98)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alonn24,

יש לי הרבה תהליכי SVCHOST.EXE במחשב, קראתי קצת על התהליך והבנתי שבנוסף לזה שמערכת ההפעלה מפעילה דרכו dllים על המחשב גם אנשים מסוימים יכולים להריץ dllים על אותו המחשב בעזרת התהליך. וזה קשור למשהו שרשום ברג'יסטרי, הפעלתי registry booster על המחשב וניקיתי מלא בעיות ברג'יסטרי, לא בהכרח קשורות... מאז ויש לי את התהליך הזה כל כך הרבה פעמים המחשב שלי נהייה איטי מאוד וכשזה קורה אני מנסה להכנס לproperties של חיבור האנטרנט ורשום לי שבעיה לא ידוע עלתה. מישהו יודע (אני בטוח) איך אני מתקן את המצב? אני לא בטוח שפה אני צריך לשים את ההודעה, אבל זה נראה לי המקום האופטימלי ביותר.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by orninyo,

איך אני משנה את הגודל זיכרון של system recovery ישתמש בו בויסטה? כרגע התיקיה שלו (system volume information) תופסת לי 13 גיגה (!!) ניסיתי כמו באקס פי לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים אבל אין שם אפשרות לשנות את הגודל . רק לבחור כוננים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by Gil80,

היי. יש לי בעיה שאני מנסה לפתור עם המערכת הפעלה, אך לפני זה אתן תיאור קצר. התקנתי בעבר ויסטה 32 ובכונן נפרד התקנתי XP. באמצעות המדריך בלינק הזה: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/ הצלחתי לגרום ל- dual boot. לפני שבוע התקנתי ויסטה 64 וכמובן ה-XP נשאר כמו שהוא על הכונן האחר. הגעתי למצב שיש לי dual boot אבל כמובן בגלל שהתקנתי את ויסטה 64 אחרי פירמוט, ה-BOOT לא כמו שהיה ולא ניתן להעלות את ה-XP. במדריך שנמצא בלינק שהבאתי יש הסבר מה לעשות באם מקבלים שגיאה שלא נמצא הקובץ ntldr מה שקורה אצלי, אך למרות שפעלתי כמו שבמדריך, אני עדיין נתקל באותה התופעה. האם יש למישהו רעיון איך לגרום ל-XP לעלות חזרה? תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by mrraz,

לפני מספר שבועות שאלתי אם מישהו ניסה להעביר דיסק BOOT עם ויסטה 64 ממחשב למחשב מהתשובות שקיבלתי לא נראה לי שמישהו עשה את זה. היום שידרגתי את המחשב שלי AMD מבוסס NFORCE 4 סוקט 939 עם מערכת ויסטה 64 מותקנת ל- INTEL מבוסס P35 עם מעבד Q6600 (המארז הדיסקים וה-8800 נשארו מהמערכת הישנה) חיברתי את הדיסקים ממערכת AMD והדלקתי לתדהמתי ויסטה 64 עלתה כרגיל, מתפקדת 100%!! יצא חלון שביקש דיסק דרייברים של לוח האם ועוד חלון שביקש לעדכן את הדרייברים של הכרטיס הגרפי וזהו !! הכל עובד כרגיל, כאילו לא ביצעתי את השדרוג.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.