Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אולי זה יישמע קצת באנלי אבל עדיין לא מצאתי איך לעשות זאת (גם לא בחיפוש בפורום וגם לא ב-HELP של ה-XP): נעילת ספרייה ספציפית ע"י סיסמה? איך אני עושה את זה ?! DAMN ! ??? ישנה אפשרות לעשות סיסמה לשיתוף קבצים (ברשת), אבל אני רוצה סיסמה בלי שיתוף. (ואני לא מתכוון לסיסמה ב-LOG ON, או אחרי השומר מסך) למי הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה לא כל כך בעיה זה פשוט ממש מעצבן שהמחשב עולה זה מפעיל לי את האקספלורר עם כונן סי וזה ממש מעצבן וזה לא נמצא לא ב startup ולא ב win.ini
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני אסביר לכם את הסיפור מה קרה: התחלתי את המחשב ואז הוא דרש ממני סיסמא. אני בטפשותי שכחתי את הסיסמא, וכבר בתחלתי להלחץ. בסופו של דבר הפעלתי אותו ב safe mode ואז נכנסתי דרך חשבון אחר (אני לא יודע איך) שבמקרה ידעתי את הסיסמא שלו. בחשבון הזה שיניתי את הסיסמא של החשבון הנוכחי שלי (יש לי כאמור ווינדוס אקס פי) ואז הייתי שמח ומאושר והייתי בטוח שפתרתי את הבעיה אז הפעלתי את המחשב מחדש (כי הוא היה עדיין במצב בטוח) ואז, כשהמחשב נדלק מחדש, החזרתי אותו למצב רגיל (F5 ואז העברתי ל NORMAL או משהו כזה..) אח"כ הוא נכנס לי לווינדוס אבל משום מה הוא נמצא לי על רזזולוציית 800*600 שזאת חצי צרה (אני משתמש ב 1024*768) אבל ב color quality הוא על Lowest 4 bit ואין לי אפשרות לשנות את זה!!! זה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... לחבר שלי יש ווינדוס XP מחשב לא ככ ישן... (נראה לי מהפנטיום 4 הראשונים.. לא בטוח) בקיצור.. כשהוא עושה כיבוי לווינדוס.. זה עושה את התהליך של הכיבוי ולאחר מכן במקום לכבות את המחשב לבד הוא כותב לו its now safe to turn off the computer (כמו במערכות הפעלה הישנות...) מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי win xp, ואני רוצה שכל מערכת ההפעלה תתורגם לעברית. איך עושים את זה? שמעתי על קובץ בשם mui שיכול לתרגם, האם זה נכון? אם כן, מאיפה אפשר להוריד? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים תשמעו: אני מדליק את המחשב ומנסה להכנס למחשב שלי והוא משום מה לא מצליח להכנס אליו! כנ"ל לגבי My Documents וכנ"ל לגבי כל תיקיה אחרת שאני מנסה להכנס אליה. לעומת זאת לאינטרנט אקספלורר ול Outlook ולמשחקים ו\או תוכנות שיש לי קיצור דרך שלהם בשולחן העבודה-הכל עובד בסדר גמור. אז כאמור כשאני מנסה להכנס, לדוגמא , ל"מחשב שלי" הוא לא נכנס ורושם לי את הודעת השגיאה שיש בווינדוס אקס-פי: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." ואז יש לי את האפשרויות "Send Error Report" או "Dont Send" והאפשרות האחרונה היא "to see what data this error report contains" שמה רשום לי: "AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2600.0…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון הרבה תוכנות מכניסות לי כל מיני תוכנות קטנות של פירסומות שעובדות ברקע בלי שאני יודע על קיומם. וגם אתרים מכניסים לי כול מיני תוכנות כמו "CommonName". אני צריך לדעת איך להוריד את התוכנות שרצות ברקע שלא יעלו שוב כשאני מאתחל את המחשב ואיזה רשימה צריכה להיות לי ב TASK MANAGER?
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מדליק את המחשב ( אחרי זה גם כתוב: Press Ctrl+Alt+Del ) . ( יש לי WINXP PRO, לפחות היה ... ) מה שקרה לפני זה, זה זה: באתי לפרמט את כנון C, הכונן של הווינדוס, בעזרת התוכנה Partition Magic 8.0, זה הפעיל את המחשב מחדש, עלה החלון של הפרימוט . ( הייצי מפרמט דרך הדוס, אך כאשר אני נכנס לשם, זה לא מזהה שום כונן אחר חוץ מ C ו A, וכאשר אני נכנס ל C, זה מראה לי את התכולה של D ככנון C ) . ב 99%, היה ארור: "504", ואח"כ ב 100% את אותו הארור . זה הפעיל את המחשב מחדש, ניסיתי להכינס לביוס כדי לשנות את סדר ההלעה, לא עלה, המשיך המחשב לעלות - VGA BIOS, INTEL SPLASH SCREEN . ואז היה את הארור, שם הפסיק הכל, וכלום לא קורה! בבקשה תעזרו לי! :'(
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כאשר אני לוחץ על האייקון שאמור למזער את כל החלונות השולחן עבודה מפסיק להגיב את העכבר אפשר להזיז אך אי אפשר ללחוץ על כלום והאייקונים של שולחן העבודה נמחקים האם למישהוא יש פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ועוד כמה דברים ואני צריך להתקין ווינדוס מחדש. זה אומר שכל המידע שלי חייב ללכת? או שאם אני יתקין בלי למחוק זה ישאר או מה?? כי אין לי מושג בדברים האלה. תודה מראש נ.ב אם לפי דעת המנהלים זה לא מתאים לפורום הזה מצטער פשוט לא הייתי בטוח
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
העתקתי כמה משפטים מאתרים ויוצא לי דבר כזה כן -ןכ הייתה לי תוכנה שמטפלת בזה אבל נמחקה לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לפה, אני רואה רק את הקאטאליסט 2.4, למרות שזה כבר עודכן ל2.5. כמו כן, בתגובה של אורי עם התמונות פה, זה רושם לי שניסיתי לצפות בתמונות על FIRINGSQUAD, ואם אני רוצה לראות אותן אני צריך להיכנס לאתר, למרות שכולם רואים אותן בדיון! מה הבעיה? ולא, אין לי כוח להתקין נטסקייפ.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בעיתון היום של פיסי נט, היה כתבה על שיפור הרשת הביתית, בין השטויות שהיו כתובים שם על שימוש בראוטר ברשת פנימית היה גם כתוב על כלי של מיקרוסופט אשר מיקרוסופט לא מפיצה אותו עם XP כלי בשם BOOTVIS הכלי הזה אמור לשפר את זמן העלאת חלונות למעלה. הנה הלינק לאתר BOOTVIS וכן עם לא רוצים לשחק יותר מידי עם הכלי לתת לו לעשות TRACE OPTIMIZE SYSTEM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב: P4-2.4B GA-8PE667 512 DDR PC2700 RADEON 9700PRO 40GB MAXTOR ספק 380W TRUE POWER של אנטק מארז טאואר שחור של אנטק מסך "19 F900B 3DMARK למתעניינים 13623 וזה אם אנטי וירוס ברקע. אבל די להשוויץ. אחרי התקנת XP HOME שמתי לב שרשימת ה CONTACT באאוטלוק אקספרס מופיעה עם סימני שאלה. כנ"ל הודעות שהתקבלו עם שם השולח בעברית וכן גם שם ה ACCOUNT שרשום בעברית. התקנתי תמיכה בעברית אבל נראה לי שפספסתי משהו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני עומד להתקי XP HOME במחשב חדש בימים הקרובים. כרגע יש לי XP מותקן על מחשב ישן. אין לי כוונה לעשות GHOST למחשב הה אלא להתקין הכול מחדש. האם יש דרך להעביר הגדרות בצורה פשוטה ממחשב למחשב? דברים כגון: כתובות דואר, הודעות דואר שמורות, MAIL RULES ו BLOCKED SENDERS LIST SERVICES וכו' ? אודה לכם על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשרי לבצע restore points במצב dos? כמו ב 98 שאפשר היה לשחזר registry ב dos עם scanreg?? יש לי XP עם בעייה רצינית ואין לי אפשרות לבצע restore מתוך המערכת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משתמש ב - XP PRO SP1. ידוע לי שה - XP מבוסס על NT וככזה הוא יכול לשמש כ - SERVER. התקנתי היום VIRTUAL INTERDEV וכאשר ניסיתי להגדיר את המחשב שלי כסרבר (ע"י הכנסת IP - 127.0.0.1 או LOCALHOST) התוכנה אמרה לי שהיא לא מאתרת סרבר. האם עלי לבצע פעולה כלשהי כדי שה - XP יתפקד כסרבר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשבים שלי ושל אח שלי מחוברים ברשת דרך האב. כשאני מנסה להכנס לתקיה משותפת במחשב שלי דרך המחשב שלו זה אומר לי Incorrect password or unknown user name// ונותן לי שתי אפשרויות Connect as: password עכשיו זה אותו דבר מן המחשב שלי... איך אני מסדר את זה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או : WIN 2000 + 98 תכתבו למה לדעתכם המערכת הפעלה שאתם משתמשים בה יותר טוב. בתודה מראש, IP.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את המערכת ההפעלה WINDOWS XP טוב והייתי חייב להתקין גם DIVX ויצא לי להתקין DIVX אחרון אז ככה עליתי על זה DIVX מתקין תוכנה בשם GATOR שכולם מכירים את המחלה הזאת ועוד תוכנה בשם CMEII שהיא חדשה בשבילי אבל אני בטוח שהיא אותו דבר. פה שתי התוכנות מתקינות את עצמם והם מכניסות את עצמם לMSCONFIG START-RUN-MSCONFIG-STARTUP TAB בשביל להיפטר מהם פשוט מאוד: 1. להיכנס לMSCONFIG ולבטל את שתי הוי כמו בתמונה 2.להיכנס למצב בטוח ולמחוק את התקיות בתמונה 3.ועוד דבר שאני ממליץ לעשות כל שבוע זה להריץ את AD-aware ולמחוק את מה שהיא מוצאת. תודה לLG שנתן לי את התמונות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-