עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. צצה לי משום מקום בעיה חדשה במחשב הנייד ( וינדוס 7 64 ביט ). בדר"כ אם מגדילים חלון ע"י לחיצה הריבוע למעלה בצד ימין ( ליד ה X ) וזה היה מגדיל אותו בצורה יפה שישתלב על כל המסך, צצה לי בעיה שברגע שאני מגדיל את החלון לכל המסך, שורת המשימות כאילו לא נחשבת כחלק מהמסך, והחלון עולה עליה. תמונה מצורפת, בה אפשר לראות שלדוגמא האפשרות של לראות את החברים שזמינים בפייסבוק "מוחבאת" מתחת לשורת המשימות. כמובן שזה לא קורה רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנית ( וורד, יוטורנט וכו' ) -------- למרות שהפעלתי מחדש את המחשב, כיביתי והדלקתי, זה לא עזר ( וכמובן שניסיתי את זה לפני שפירסמתי את ההודעה ) הרגע התקנתי ג'אווה ופלאש ( היה עדכון ) והבעיה עברה. אין לי משוג איך, אני לא שואל. תודה בכל זאת. …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב חדש. שמתי לב ששורת המשימות מסתירה לי חלק מהחלון (כשהוא פתוח על מסך מלא), כגון הסתרה של הצ'אטים של פייסבוק, וכדו'. היא גם מסתירה בזמן הפעלת וידאו- כשעושים מסך מלא ביוטיוב/ מדיה פלייר/ כל תוכנת צפייה אחרת- השורה מסתירה את החלק התחתון של התמונה (עולה על התמונה במקום להישאר מאחורה) ומסתירה גם את לחצני הפיקוד של הוידאו שבמסך המלא. עשיתי הפעלה מחדש, מספר פעמים. כמו כן חיפשתי הגדרות אפשריות בשורת המשימות ושום דבר, נאדה.. עשיתי גם עדכונים למערכת ההפעלה בתקווה לפתרון הבעיה, גם זה לא עזר. אגב, מדובר בווינדוס 7 פרופשיונל. תודה. עריכה: הבעיה נפתרה- הגודל של הטקסט והסמלים לא התאים לרזולוציה של המסך (1080P). כשעשיתי הקטנה מ150% ל125% הכל הסתדר. אשמח לדעת האם בכל זאת יש…

• 0 תגובות
    • 7.3k צפיות
  3. תודה רבה לעוזרים :

4. Started by club_501,

יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chmmr,

לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מחשב עם מסך 19 אינץ' ישן.הכל היה עובד טוב ונפלא עד שהיום האחים שלי שיחקו במחשב כמה דקות. מה שקרה זה ככה: עד עכשיו שורת המשימות הייתה למטה,כאשר המילה התחל בצבע ירוק הייתה בצד ימין של המסך,ושורת המשימות הייתה פשוט למטה. מה שעכשיו קורה זה ככה: שורת המשימות נעלמה מלמטה.רק כאשר אני מזיז את העכבר עד סוף המסך שמאלה,אז פתאום יוצאת לי שורת המשימות,כאשר המילה "התחל" בצבע ירוק נמצאת בצד שמאל של המסך למעלה,וכל הסמלים הקטנים נמצאים בצד שמאל למטה. ניסיתי להגיע להגדרות של שורת המשימות אבל כלום.אני כבר שעה מנסה לתקן ולפתור את זה אבל פשוט התייאשתי. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. שי נ.ב-מדובר במערכת וינדוס XP.

• 4 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  9. כל פעם שני עושה ריסטרט למחשב נעלם לי ההפעלה מהירה איפה שרשמתי בכותרת יש לזה פיתרון כי זה מעצבן להגדיר את זה כל פעם מחדש...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SharonK,

היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום. התקנתי XP,והשורה המעצבנת הזאת לא יורדת לי מהדסקטופ,איך אפשר להסיר אותה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Evil_Mind,

איך אני יכול לקבוע לווינדוס איכספי שתמידדדד יציג לי את השורת מצב? הוא אף פעם לא נשאר ככה....

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by benyben,

מישהו יכול להסביר את העלמות המכוונים - ראו תמונה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש איזו שורה שכותבים ב Run או "הפעל" ואז הווינדוס מחפש קבצים שחסרים לו והוא מעתיק אותם מהדיסק התקנה, מהי??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gilad267,

מותקן לי במחשב WIN XP בכונן C: WIN 7 בכונן D: לאחר התקנה חוזרת של XP נעלמה לי האפשרות להכנס ל WIN 7 היה פה פעם מדריך איך לשחזר את זה בעזרת דיסק התקנה של WIN 7 ניסיתי לבד ומה שקרה בסוף זה שהצלחתי להכנס לWIN 7 אבל האפשרות להכנס ל XP נעלמה. התקנתי מחדש XP וכרגע חזרתי למצב של רק מערכת אחת . איך לשחזר לאפשרות של 2 מערכות הפעלה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by erez_barziv,

שלום רב. כידוע, חלק מהוירוסים מוחקים את הפרטישן בהרד דיסק, ובכך מבצעים את זממם למחיקת המחשב. אולם, כידוע, הפרטישנים מאוחסנים ב 2,3 עותקים, מה שמאפשר ע"י תוכנות מסויימות למצוא אותו ולשחזר אותו. עשיתי זאת רבות על fat 16 עם כל מני תוכנות. איזה תוכנות קיימות ל FAT32, ול NTFS ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by hellfire03,

בטעות מחקתי את ה MSR שלי מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותו בלי להוריד התקנה של WIN וכמובן בלי WIN עצמו (הוא לא עולה) יש לי UBUNTU... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה אריה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by roeesnir,

שלום. ב"חוכמתי הרבה" מחקתי את הערך userinit מהרג'סטרי. עכשיו אני מגיע למסך הפתיחה של הXP, ולא יכול להיכנס. איך אפשר לשחזר ערך של רג'סטרי מבלי להיכנס למערכת ההפעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by LRa,

התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by israelf,

כיצד ניתן לבצע שיחזור במערכת הפעלה win 2000 . תודה

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by puuma1,

שלום עשיתי גיבוי יצירת תמונת מערכת של הווינדוס ( ווינדוס 7) אני רוצה להתקין ווינדוס חדש . האם אפשר להעביר את שחזור הגיבוי הזה לווינדוס החדש ? והאם הוא יפעל עם כל התוכנות שהיו לי בווינדוס הקודם? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Snufkin,

לאבא שלי יש windows 98 והוא מנסה לשחזר את כל האימיילים שהיו לו. הוא שמר את כל הקבצים (סיומת *.dbx) ומנסה לשחזר אותם ע"י copy ו-Paste. האוטלוק לא מזהה את כל האימיילים מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.