עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  2. אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני יכול לשנות כל פעם מתי שאני רוצה בין השפות מבלי להתקין כל פעם מחדש?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

יש לי XP PRO!

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by url,

אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jj516,

אהלן אנשים יש לי בעיה אליכם, לחבר שלי יש מחשב עם מפרט : AMD XP 1800 לוח אם - GIGABITE 7VTXE 256 זכרון פנימי DDR 266 60 GB HD GEFORCE 3 TI 200 GIGABITE מערכת הפעלה WIN98 SE הבעיה שלו קוראת בכול מערכות ההפעלה שהוא התקין (גם XP) והבעיה היא שהמחשב מאיט במיוחד בזמן העתקה ממחיצה למחיצה, בזמן צריבת דיסק (צורב SONY 24*10*40) הדבר מתבטא שכשמזיזים את העכבר או החלון בזמן העתקה או צריבה או כול פעולה מסויימת רואים את זה בפרימים ונשארים סימנים והמחשב עובד באיטיות רבה, ולדעתי ולדעתו למפרט כמו שלו לא אמורה להיות הבעיה, למה זה קורה ומה אפשר לעשות?

9. Started by X - DreaM,

ואני לא יודע איך.... מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  10. לפני כמה ימים פירמטתי את הוינדוס התקנתי את XP Pro מחדש הקבצים של הXP הישן נשארו אז מחקתי הכל חוץ מDocuments and Settings שיש לי שם כמה דברים חשובים אבל אני לא מצליח לפתוח את התיקיה של המשתמש הישן שלי זה רושם לי access is denied אז איך פותחים את התקיה זה חשוב לי (כמה קבצים לביצפר ועבודות). תודה.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by srolik,

יש לי WINDOWS XP pro באנגלית ידוע לי שיש תוספת להפוך אותו לעיברית , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התוספת הזאת אשמח אם ישתף אותי

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by mrraz,

לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Thunder Child,

אהלן לא מבין איך ולמה אבל מנהל המשמיות נעלם! כאשר לוחצים ctrl-alt-del אין את האפליקציה הרגילה עם ה processים שרצים או הגרפים עם מידע על cpu usage וכו, יש רק את ה TASK LIST וזהו! התקנתי את MSTASK.INF מחדש אבל זה לא עזר, יש למישהו רעיונות? מדובר ב XP HOME תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by udi,

האם משהאו יודע איך אני יכול לזהות אילו קבצים שיכים לאילו תוכנות יש לי מלא קבצים שרצים לי במחשב באותו הזמן דבר המאט לי את המחשב ממש למרות הזיכרון של 256 יש לי שאלה איך אני יכול לזהות את הקבצים האלו ולהורות להם לא לעלות מתי ש WINDOWS מתחיל אני יודע שיש את הדרך של ה MSCONFIG אבל שם לא רשומים כל הקבצים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dmx,

שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב בבקשה אל תגידו לי שהכותרת לא עניינית כי אני לא מצליח לקצר אותה יותר , זה ארוך , אם למישהו יש רעיון לכותרת תגידו ואני אשנה אוקיי ככה.... יש לי עכשיו על המחשב XP PRO ו-98SE... הבאס שלי הוא 150 בלוח CUV4X של אסוס , ניסיתי להעלות ל-160 וראיתי ישר שזה עושה צרות אז החזרתי ל-150... אח"כ באתי ואני מדליק את המחשב ה-XP עולה לי מוזר ב-16 צבעים ורזולוציה של 800*600.... והוא כאילו "נתקע" במסך שבו בוחרים משתמש...אבל אצלי הוא עולה אוטומטית ככה שהוא אמור לעבור , מה שגם לא מופיע לי שמות של משתמשים או בצד לא כתוב LOGGING IN... וזה פשוט ככה , עד שאני מנסה Ctrl +alt + del ואז אני רואה את הרקע שלי ב-16 צבעים (לא נחמד..) ואין שום דבר....לא השורה של ההתחל לא סמלים לא כלום...הימני ל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TFC,

יש לי win2000 ואני פשוט לא יכול לראות עברית אני רואה במקום עברית או סימני שאלה או גיבריש מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jj516,

יש לי בעיה, ה Language Bar פתאום נעלם לי מה Task bar ואני לא יכול להחזיר אותו בגלל שכול פעם אני נכנס לאפשרות ה Toolbars ולוחץ על Language Bar אז ה WINDOWS נטקע ועושה לי את ההודעה האם אני רוצה לשלוח את התקלה ל MICROSOFT.... הדרך היחידה שניתן להחזיר זה ב CONTROLE PANEL - Regional and language options, ושמה אני צריך לכבות אותו, ואז להדליק מחדש, אבל הוא לא מופיע ב TASK BAR אלה למעלה ב WINDOWS. איך אני יכול להחזיר אותו ולמה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dmx,

שלום יש לי Laptop יחסית ישן... שידרגתי אותו קצת מהתחלה שקיבלתי אותו... תסתכלו על המפרט שלי ותגידו לי איזה Win עדיף כרגע... כי עכשיו אני עובד עם 95 והוא עושה לי בעיות... (כן פירמטתי כמה פעמים)... אולי עם אני יוסיף עוד 128 SDRAM אני יוכל להריץ XP?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tomer_et,

אני חייב עזרה דחופה - מהחזקים שבניכם. המחשב שלי לא מצליח להפעיל את Remote Access Connection Manager service שאחראי (בין היתר) על יצירת קשר לאינטרנט. הדבר גורם לכך שאין אפשרות לצור חייגן מכל סוג. אתמול הגיעו אלי כדי להתקין לי מודם ADSL ואחרי נסיונות של שעה הם נכנעו והלכו כשהם אומרים לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כשאני בודק ב - EVENT VIEWER אני רואה הרבה הודעות אדומות בזו הלשון: The Remote Access Connection Manager service terminated with the following error: Access is denied. או Remote Access Connection Manager failed to start because it could not create buffers. Restart the computer. Access is denied או The Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sha…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בזמן האחרון יש לי בעיות עם IEXPLORER - כמעט כל כפתור SUBMIT שאני לוחץ עליו מקפיץ לי הודעת שגיאה - דבר שמאוד מגביל את אפשרויות הגלישה שלי... למרות שהעלתי ת'רד בנושא לאף אחד (עדיין) לא היה רעיון איך לתקן את הבעיה ולכן רציתי מאוד להסיר את ה - IEXPLORER ולהתקין אותו מחדש. קיבלתי פה מהאתר את הדרך לעשות את זה... אלא שכל הדרכים שמופיעות במאמר לא מצליחות לי: התוכנה לא מופיעה בהסרת תוכנה, אני לא מצליח להעלות את ההסרה באופן ידני. לכן עפ"י מה שכתוב במאמר הדבר היחיד שנשאר לי לעשות הוא להתקין מחדש את WINDOWS. עכשיו ככה... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. מה יקרה להגדרות ה - WINDOWS הנוכחיות שלי עם ההתקנה? האם כולן יתאפסו? האם יהיו דברים שיהיה עלי להגדיר מחדש? האם הדבר מומלץ בכלל? והכי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום שאלה די פשוטה אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח שלי ולהתקין מחדש WIN. יש לי מערכת WIN 98ENA. ואיזה דריברים אני צריך להתקין מחדש. תודה alice in chains

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by miim17,

יש לי בעיה ממש (!) חמורה: הסיסמא שלי לחלונות היא..בעיברית. הבעיה: משום מה המחשב לא נותן לרשום בעברית בחלון סיסמאות בהתחלה. לא נותן אינדיקטור שפה, ולא משנה איזה לחצנים לוחצים הוא לא עובר לעברית. למישהוא יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by waizman,

כל פעם שאני מנסה להתקין, הוא מריץ את הבדיקה של ההארדיסקים, מסיים, ואז מריץ את התוכנית התקנה. כשהוא מעלה את החלון שאומר שהוא מכין את תוכנית ההתקנה, הוא נתקע ב 59 אחוז וכותב לי שיש איזו שגיאה עם קובץ CAB. ההודעה הזאת מופיעה גם כשאני מתקין את הגרסה העברית וגם את האנגלית (LOC ו ENA). מה הבעיה?!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by N N C,

בזמן האחרון צצה לי הודעה שטוענת כי המקום שלי ברגיסטרי הולך ומצטמצם, בהתחלה זה היה קורה במהלך הפעלת תוכנות ועכשיו זה מתחיל ישר כשאני מפעיל את וינדוס, יש למישהו מושג מה זה ? יש לי פנטיום 3 450 64 מגה זיכרון מערכת הפעלה וינדוס 2000

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים