עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shainov,

שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by Lancer,

יש לי WINDOWS XP PROFESSIOANL ויש לי חיבור ADSL 750. הוא המתחבר בלי בעיה ,אבל כשאני רוצה להתנתק אז האייקון הקטן למטה נתקע הוא באמת התנתק אבל כאילו נשארו 'שאריות' ובגלל זה כשאני מכבה את המחשב אז הוא נתקע ב SAVING YOUR SETTINGS. יש לזה איזה שהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by shomiuyrtegdheywuw,

אני יכול לראות רק חלק מהעברית .....אני יכוך ךרשום בעברית .....אבל ב ICQ ובחלק מהאתרים והתוכנות אני רואה סתם סימנים.... אני פועל עם XP והתקנתי בו את כל השפות וגם עידכנתי FONTS אני לא יודע מה לעשות עזררררררררררררה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Home Boy,

יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. Started by niva401,

האם הטיפול יהיה באמצעות שחזור מ"ה הקיים בעזרים? באיזה מקרה רצוי בנוסף לשחזור האוטומטי , גם לגבות את רג'סטרי באמצעות תוכנת גיבוי ושחזור משם במידה וידרש?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by yonisherf,

קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו win xp sp2 את אותו דיסק שהיה מותקן על המחשב הקודם. במחשב הזה יש לי בעייה כשאני מחבר התקנים כמו נגני mp3 diskonkey מצלמות דיגטליות, חלק עובדים בלי בעייה וחלק מקפיצים לי את החלון הכחול של האקס פי.. הwin קורס בעצם והמחשב תקוע עד לאיתחול... הבעייה היא לא בכניסות usb כי ניסיתי מכשירים אחרים על אותן כניסות ולא הייתה שום בעייה, והבעייה היא גם לא במכשיר כי במחשבים אחרים אין בעייה לחבר אותו כנראה הבעייה היא איפשהו בwindows... השאלה היא איפה ואם אפשר לסדר את זה או שצריך להתקין win אחר?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by icq27086783,

שלום. התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה VISTA X64 ובינתיים התמודדתי עם כל הבעיות שבאו עם המערכת החדשה חוץ מבעיה אחת. המערכת לא מזהה את מצלמת האינטרנט שלי שהיא של חברת SILVERLINE ובחו"ל שם המותג הוא TRUST (ראה TRUST.COM ) - המצלמה מדגם SPACECAM 360. אמנם זאת מצלמה זולה יחסית וגם באתר היצרן מצוין שלא קיימים דריברים למצלמה שתומכים בויסטה. האם יש למישהו מושג מה לעשות חוץ מאשר לחכות ולקוות שהיצן יכתוב דריברים חדשים למצלמה? לכתוב מכתב לMS אולי? בעיה(סוגיה) נוספת היא בהקצאת הזכרון . הנני בעל מערכת עם 2 GB זיכרון RAM . שמתי לב שויסטה היא מערכת הפעלה זוללת זכרון ואולי עקב זאת היא מקצה את הזכרון לתוכנות שונות בצורה שונה מאשר WIN XP . שמתי לב שבמשחק BATTLEFIELD 2 . כשהמשחק טוען מפה הוא הת…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי 4 מחשבים שמרושתים ע"י ראוטר אלחוטי. 3 מחשבים מרושתים ע"י WIRELESS ואחד מחובר עם כבל ישירות לראוטר. ב2 מחשבים מותקן WINDOWS 2000 וב2 WINDOWS XP. מה שקורה שכל פעם שאני רוצה לגשת לספריות רשת אני צריך להכניס שם וסיסמא של יוזר לוקאלי של אותו מחשב שבו נמצאת הסיפרייה. רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו בדומיין שיש שרת DC שהוא מזהה עפ"י היוזר שמבקש את הכניסה לספריית רשת - האם יש לו הרשאות ואם כן איזו הרשאות בדיוק. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by davis5,

במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. Started by wta,

שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. Started by Idan-h,

תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה

15. Started by Yossi_Melamed,

הראשונה - אתר הבית שלי כל הזמן משתנה ל http://www.0websearch.com/ בסריקה שאני מריץ בAd aware 6 , יש 8 קבצים שמתקשרים לאתר הזה..משהו coolwebsearch..עכשיו, אני מוחק אותם כל הזמן, והם כל הזמן חוזרים. וירוס - גם לא (בדקתי). הם מופיעים בreg תחת explorer בkeywords ו titles נו, האתרים של אחי... :aktion031: מה אני עושה? איך אני מסיר את הקבצים האלה סופית? הם לא נמחקים משום מקום ! ובעיה נוספת - בשורת המשימות - העברית מתחלפת. במקום לכתוב תפוז זה כותב זופת. ניסיתי לשחק עם הגדרות שפה, פונטים וכו' - לא מצליח. אתם יודעים איפה הפיתרון? תודה מראש לכל מי שמגיב ועוזר!

16. Started by shnozlid,

הארד דיסק שלי מחולק ל C ששם הXP נמצא ול D ששם שאר הדברים . אני רוצה להתקין מחדש את XP על C וגם לפרמט אותו על הדרך. כאילו שכל הקבצים שהיו על XP לא יהיוי עוד. נכנסתי להתקנה וכשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור מחיצה, אז לחצי על המחיצה C ואז הוא הודיע לי שהוא יתקין את המערכת בנוסף, ולא במקומה. מה אני עושה כדי שהוא יתקין במקומה וימחק את שאר הקבצים על המחיצה? מקווה שתבינו את כוונתי. מאור

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by poltergeits,

היי אתם מכירים את הקובץ הזה שמופיע בסרגל ההפעלה המהירה מיד עם ההתקנה של ווינדוס - "SHOW DESKTOP" לפני כמה זמן התקנתי איזה יישום שהעלים לי אותו ואני לא מצליח לשחזר את הקובץ האם מישהו יוכל לומר לי איך להחזיר אותו כי זה ייתרון עצום כשיש אותו בסרגל ההפעלה בתודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by crazy in love,

יש לי בעיה בצבעים בווינדוס . יש לי ווידוס 98 והצבעים פתאום השתנו הם נראים כמו שחור לבן מה אפשר לעשות. סיון

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה המחשב נתקע שלי כל הזמן שאני פותח איזה תוכנה ככה סתם.. יש לי ג'יגה זיכרון ומעבד 3 ג'יגה...זה לא היה לי אף פעם רק עכשיו..בבקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by dinsh,

התקנתי ויסטה אולטימט 32 (ריטייל מקורי) כבר בהתחלה הוא לא רצה להתקין דרך BOOT נקי והודיע שחסר לו דרייבר לDVD או ל CD אז התקנתי XP ומהXP התקנתי את הויסטה. הכל הלך חלק וכרגע הכל עובד טוב פרט לזה ששני כונני הCD שלי (אחד LG GSA H12L והשני צורב יש כלשהו) מזוהים אך לא עובדים כלל!!! אם שמים דיסק באחד מהם הוינדוס פשוט מנסה לקרוא אותו שעות ולא מזהה דבר...... ניסיתי לשחק עם הג'ימפור של המאסטר וסלייב, ניסיתי להתקין דרייברים של הצ'יפסט, עדכנתי FW לצורב של LG (שגם אמר שהעדכון יתמוך בויסטה) וגם ניסיתי לעדכן את הדרייברים של שני בקרי ה RAID וה IDE שיש על הלוח (ראו מפרט מחשב). כרגע דיי נגמרו לי הרעיונות.............. מישהו שמע על משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by ראובן,

הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by lazy-bones,

כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by AmL1,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת...=] כל פעם מופיעה לי השגיאה המצורפת...זה לא בדיוק שיגאה זה תיבת אישור איך מעיפים את זה?? תודה=] [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by isra1222,

שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים