Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני סובל מבעיה מוזרה במחשב החדש שלי , אבל אני לא בטוח שהבעיה היא במערכת ההפעלה . בכל מקרה התקנתי את ה XP64 , והכל בסדר לכאורה , יש עברית בהכל מלבד קבצי טקסט שנכתבו תחת המערכת ההפעלה הקודמת , ניסיתי לשנות פונטים , הוספתי את כל הקידודים. יש לכם רעיון ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
התקנתי את WINDOWS PRO SP2 פעמיים..פעם אחת על הקודם ופעם שניה פירמטתי את C והתקנתי אותו עליו.עכשיו אני אחרי הפירמוט ואחרי ההתקנה.. יש לי את 1900GT והתקנתי את הדרייבר האחרון שלו 6.8. אני מנסה להיכנס למשחקים שתומכים בDX9 ומופיעים לי שגיאות.. התקנתי את הDX9 אבל שהוא מתקין הוא עושה את זה לשניה.. מה לעשות?? נגיד WINNING ELEVEN 9 עובד לי אבל COD2 וMOST WANTED לא... אפשר אולי קישור להורדת הדרייברים הכי עדכניים למחשב שלי...?.
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לא בטוח שקשור לכאן אבל, בעקרון האם יש הבדל ביצועים ומהירות אם אני מתקין ויסטה 64 ביט על כונן קשיח עם 16MB BUFFER או שאני מתקין על דיסק עם 8MB BUFFER.כי פשוט התקנתי אותה על דיסק שהוא קצת מרעיש וזה משגע אותי והייתי רוצה להתקין את זה על הסמסונג שלי של 160GB אבל עם 8MB BUFFER. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות שאלתי אם מישהו ניסה להעביר דיסק BOOT עם ויסטה 64 ממחשב למחשב מהתשובות שקיבלתי לא נראה לי שמישהו עשה את זה. היום שידרגתי את המחשב שלי AMD מבוסס NFORCE 4 סוקט 939 עם מערכת ויסטה 64 מותקנת ל- INTEL מבוסס P35 עם מעבד Q6600 (המארז הדיסקים וה-8800 נשארו מהמערכת הישנה) חיברתי את הדיסקים ממערכת AMD והדלקתי לתדהמתי ויסטה 64 עלתה כרגיל, מתפקדת 100%!! יצא חלון שביקש דיסק דרייברים של לוח האם ועוד חלון שביקש לעדכן את הדרייברים של הכרטיס הגרפי וזהו !! הכל עובד כרגיל, כאילו לא ביצעתי את השדרוג.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חבר שלי ניתקע....המחשב שלו עולה עד הקטע שהוא מגיע לטעינת XP ואז זהו הוא לא זז משם יותר...מחשב סופר על ככה שאין בעיה עם המחשב...הוא עורך ווידאו. וגם DJ..הווינדוס פתאום לא עולה לא והוא מכניס את הדיסק פירמוט והוא לא מגיב ולא כלום....יש דרך לפרמט? זה קצת דחוף
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ,החץ שליד השעון (זה שמסתיר וחוסף את האייקונים של התוכנות שעולות באיתחול) נעלם . כל האייקונים פרוסים, בזה אחר זה,בלי היכולת להסתיר אותם . איך מחזירים את החץ הזה ? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
איך זה עובד? אני מחפש קרוב לשעתיים ועדיין לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם כפי שמצויין צירפתי קובץ וורד עם צילומי מסך אשמח לשמוע את עצתכם כי נמאס לי להמתין הרבה בזמן שהמחשב עולה. תודה מראש למשיבים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.
-
בניתי פקד Activex, ואני שם אותו על ה-Desktop בתור טפט. הבעיה היא, שבהרבה מצבים הפקד נטען מחדש, והגדרות ומצבים שהיו בפקד קודם לכן מתאפסים. הווינדוס בעצם מרענן את שולחן העבודה מדי פעם, וטוען תוך כדי גם את פקד ה-Activex מחדש. האם יש דרך כלשהי לבטל את האפשרות הזאת? שהווינדוס לא ירענן על דעת עצמו את שולחן העבודה? אני מקווה שההסבר מובן, תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בכונן E היו לי בערך 5 ג'יגה פנויים ורציתי להתקין משחק חדש. באמצע ההתקנה הוא נתקע ולא איפשר להפסיק את ההתקנה בצורה נורמלית. קיצר עשיתי ריסט, וכשהמחשב עלה, לתדהמתי גיליתי שבכונן E נשארו לי רק 2.8 ג'יגה, והתקיה של המשחק החצי מותקן אינה! לאן נעלמו לי 2.2 ג'יגה?? תודה לעוזרים (ד"א אני עובד עם win xp SP 2 )
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-