עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 888,

יש לי XP

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. Started by רן.ט,

פעם חלון המחשב שלי היה מחולק עם מחיצות כאלה לכוננים, דיסקים קשיחים, המסמכים שלי ועוד כל מיני דברים שיש לי שם ופתאום נעלמו המחיצות וכל האייקונים נמצאים עכשיו בקבוצה אחת... מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצב שהיה פעם?? תודה רבה לעוזרים...

3. שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by Semyon171,

שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by neo690,

הורדתי את ההתקנה של חבילת השפה העברית ל WINDOWS VISTA הפעלתי את ההקנה וזה מה שאני מקבל:

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by מאור247,

משום מה הפעלתי את המחשב יום אחד והערכת נושא השתנתה .. ניסית להחזיר אותה אבל אין לי אתזה.... (XP STYLE) עכשיו הערכת נושא שלי היא כמו ב win 98 ..איך אני יכול להחזיר זאת חזרה ל xp הרגיל??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by NIVTOL,

לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by Godmoney,

אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. שלום! יש לי כרטיס קול xfi fatality progamer --לא מזמן קניתי אוזניות גיימרים ב300 שקל עם רטט באקס פי האיכות שמיעה היתה מפוצצת -פשוט תענוג -מאז שהתקנתי את וויסטה -האיכות שמיעה חרא-גם נורא חלשה גם באונייה אחת שומעים יותר חזק מהשנייה בהשוואה לאקס פי וגם לא עובד לי בכלל הרטט -כאילו אין ניצול מלא של הסאונד מהכרטיס קול .... התקנתי תדרייבר הכי חדש של הכרטיס מהאתר של קריאייטיב ניסיתי בהגדרות הכל פשוט כלום לא עוזר... בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה מאוד יש בעיות סאונד עם וויסטה וראיתי שם שנתנו לכרטיס שלי פתרון כזה שניסיתי אותו וגם הוא לא עוזר..מישהו אולי יודע מה הבעיה אני עומד להתחרפן :s05:

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by yarivot26,

קניתי כ. קשיח חדש והתקנתי עליו את המערכת הפעלה (כי הוא SATA והשאר IDE), הבעיה היא שהשם שלו הוא F, איך אני מעביר את השם שלו לC?

11. מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by Home Boy,

יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by edenbd,

http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by at,

יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. http://img254.imageshack.us/img254/117/yu7ivx5.jpg http://img264.imageshack.us/img264/5613/45yfkc2.jpg http://img512.imageshack.us/img512/491/jhiuyvu4.jpg חלק מהמחשב באנגלית לדוגמא בלחצן ימיני ב-desktop כל האפשרויות באנגלית אבל ב-התחל הכל בעיברית

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by Eviljelly,

כבר די הרבה זמן יש לי בעיה כשאני מריץ קבצי WMV כמו שרואים בתמונה ... עכשיו הבעיה התפשטה גם לחלק מתוכני האינטרנט אז הגיע הזמן לפתור אותה , זה בטח בעיית קודק מישהו יודע איך לשחזר את הקודק ? אין בעיה בצפיה בשאר הפורמטים (AVI , MPEG , MOV וכו ) [attachment deleted by admin]

20. Started by hal,

אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by yoxo,

כשאני נכנס לאייקון בחלון אז אני רואה תמונה של קובץ ולא את התמונה של האייקון למשל שאני נכנס לתוכנה אז אני לא רואה את האייקון וזה קורה בכל תוכנה חוץ מMEDIA PLAYER ותיקיות רגילות. איך מסדרים את זה? תמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by assaf990,

האם זה יעבוד? הגדרות מיוחדות?

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by alex15,

יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו הכול עובד מצוין אבל האינטרנט אחרי כמה דקןת הוא מראה לי שחייב להסגר ולעשות ריסטרט לעצמו או שהוא נסגר בדקתי אם יש וירוסים ותולעים ואין זאתי הבעיה מ מיקרוסופט ? גם הורדתי UPDATIM

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by ZivX,

טוב אז התקנתי ווינדווס על המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני תדיסק של ווינדווס כדי לעשות בוט.. כשהדיסק בפנים הוא לא עושה שום בוט וכשאין דיסק הווינדווס לא עולה עכשאני אני חושב שזה משהו בלוח אם כי התקנתי תווינדווס במחשב אחר ואין בעיה משהו עם boot agent לוח אם - K8NF-9 מה לעשות? תודה

דיונים חדשים בפורומים