Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הwindows של חבר שלי עבד מצויין ואז הוא הוריד את divx 6 (מהאתר הרשמי של divx), אחרי שהוא התקין את הקובץ שירד לו פתאום נעלמו לו כל האייקונים בשולחן עבודה וגם שורת המשימות ולכן הוא לא יכול לגשת לשום דבר במחשב הדבר היחיד שהוא כן הצליח לעשות זה להיכנס למנהל המשימות (דרך alt+ctrl+del). הוא ניסה כבר לעשות איתחול וגם הוא ניסה במנהל המשימות לסיים את תהליך הexplorer ולהתחיל אותו מחדש (קראתי שבחלק מהמקרים זה עוזר) אף אחד מהדברים לא עזר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה VISTA X64 ובינתיים התמודדתי עם כל הבעיות שבאו עם המערכת החדשה חוץ מבעיה אחת. המערכת לא מזהה את מצלמת האינטרנט שלי שהיא של חברת SILVERLINE ובחו"ל שם המותג הוא TRUST (ראה TRUST.COM ) - המצלמה מדגם SPACECAM 360. אמנם זאת מצלמה זולה יחסית וגם באתר היצרן מצוין שלא קיימים דריברים למצלמה שתומכים בויסטה. האם יש למישהו מושג מה לעשות חוץ מאשר לחכות ולקוות שהיצן יכתוב דריברים חדשים למצלמה? לכתוב מכתב לMS אולי? בעיה(סוגיה) נוספת היא בהקצאת הזכרון . הנני בעל מערכת עם 2 GB זיכרון RAM . שמתי לב שויסטה היא מערכת הפעלה זוללת זכרון ואולי עקב זאת היא מקצה את הזכרון לתוכנות שונות בצורה שונה מאשר WIN XP . שמתי לב שבמשחק BATTLEFIELD 2 . כשהמשחק טוען מפה הוא הת…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מקבל אותו כל פעם שאני משחק בפיפא . בעבר שיחקתי ולא קרה !! מה יכול להיות ???
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בכונן C מותקנת לי XP ובכונן D מותקנת לי ויסטה והם רצות בסדר גמור ביחד יש לי בעיות במערכת XP ורציתי להתקין אותה מחדש רציתי לדעת אם אני אנסה לפרמט את C ולהתקין XP מחדש אם זה ייגרום בעיות נ.ב. למישהו יש מושג איך אני יכול לקבוע לעצמי הרשאות של כתיבה\מחיקה וכו' בויסטה? היא כל פעם מציקה לי על שינויים שאני מנסה לעשות בתיקיית System32 ובתיקיות מערכת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הוינדווס 7 אבל הבעיה שאני מפחד שתוכנות ודרייברים לא יתמכו בו
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...). מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי. מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו הכול עובד מצוין אבל האינטרנט אחרי כמה דקןת הוא מראה לי שחייב להסגר ולעשות ריסטרט לעצמו או שהוא נסגר בדקתי אם יש וירוסים ותולעים ואין זאתי הבעיה מ מיקרוסופט ? גם הורדתי UPDATIM
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב דל זיכרון. יש לי עכבר ומקלדת מתוחכמים כאלה שכדי להפעיל את כל הפונקציות שלהם צריך להתקין דרייברים. השאלה: אם אתקין והתכונות יהיו פעילות זה יכביד על המחשבף יצרוך יותר זיכרון? (כרגע XP מזהה אותם במקלדת ועכבר רגילים)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-