Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה הבאה באופן קבוע : כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בתפריט הכיבוי של הווינדוס או לוחץ על הכפתור שנמצא על המארז לחיצה קצרה, במקום שהמחשב יתכבה, הוא מופעל מחדש. חשבתי לנסות ללחוץ על כפתור ההפעלה מחדש בתפריט הכיבוי של הווינדוס בתקווה שהוא אולי יעשה את עבוד הכיבוי, אך הדבר לא כך. כמו כן, ניסיתי הורדת עידכונים למחשב ומתקן שגיאות של הווינדוס, אך אלה לא הועילו כלל וכלל... אודה לכם על עזרה בנושא... עריכה: גם ניסיתי לכבות את המחשב דרך פקודה הכיבוי המורצת ב-Run הבאה: shutdown -r -t 10, אך גם במקרה זה המחשב הופעל מחדש... למעשה, אני לא מצליח לכבות את המחשב אלא ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי שעל המארז ישר אחרי הריסטרט... תודה לעוזר...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מתכוון לאפשרות הזו שאם אני עושה חיפוש ומקיש אות ראשונה אז אני מקבל את כל האפשרויות שחיפשתי באותה האות.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
תמונהההההה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי WINDOWS 2000 PROFESSIONAL ואני לא מצליח לפתור בעיה שקיימת כבר הרבה מאוד זמן.כשאני מנסה לפתוח תיקייה(לא משנה איזו) מכל מקום אני מקבל את ההודעה הבאה:IEXPLORER.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS.YOU WILL NEED TO RESTART THE PROGRAM הנקודה היא שאני רוצה לפרמט את המחשב ולשדרג ל-XP אבל לפני כן אני רוצה לגבות חומר שיש על המחשב(אגב גם אחרי RESTART המצב זהה וגם ב-SAFE MODE).איך פותרים את הבעיה הזו?אשמח לתגובה ועוד יותר לפיתרון בתודה מראשZIK
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכל פעם שהוא עולה שהוא מגיע לקטע של המסך WELCOME הוא מבקש שאני אלחץ על היוזר שלי כדי שהוא יכנס ואני רוצה לשנות שהוא יכנס ליוזר הזה מיד אבל אני לא זוכר איך לעשות את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי יש ברשותי Laptop שאחי השאיר וטס לחו"ל אבל... .הוא נעול לי ,ניסיתי להפעיל אותו ב Safemode F8 ולא הצלחתי להיכנס בתור אדמינסטרטור אם זה יעזור אז מערכת הפעלה היא וויסטה והמחשב הוא של HP תודה לכל העוזרים יום טוב
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
במקרה שלי הוא F... יש דבר כזה? דרך הרג'סטרי אולי ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם האם לוח האם M2NPV-VM AM2 ללא כרטיס מך יריץ ויסטה 32 BUISSNES תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32BIT ואז הוא הפעיל את התוכנה שנקראת TEAMSPEAK שתואמת לוידוס 32BIT, עכשיו בזמן שהוא משחק RAINBOW SIX VEGAS ומפעיל את התוכנה בו זמנית על מנת לדבר במשחק, כי הרי TEAMSPEAK היא תוכנה לדיבור עם המיקרופון, לא שומעים אותו במיקרופון. מישהו יכול לעזור לי זה דחוף אני מת לשחק איתו !!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה.. הקבצים פשוט לא עובדים דרך התוכנה הזאת של הווינדוס כשמדליקים את התוכנות.. היא מראה לי את כל סוגי התמונות אפילו סרטים היא גם מראה.. אבל קיבצי גיף היא לא...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם,כזכור היה בXP SP2 את ההגבלה של הMAX CONNECTIONS שהיה בעצם צורך לעשות פאטצ' לTCPIP.SYS כדי לפתור את בעיית החיבורים באימיול ותוכניות שיתוף אחרות כמו צפייה ישירה וכו'. עכשיו בויסטה אם אני לא טועה יש גם את הבעיה הזו,יש למישהו רעיון פשוט, וניתן לשחזור, איך לפתור אותה?(ממה שקראתי קצת באנגלית זה היה נראה לי פתרון קצת מסובך....)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
לי יש מחשב ישן.. בן 4-5שנים פחות או יותר... ויש בו 3 כוננים (D,E,C) ואני צריך- רוצה לפרמט את כונן D איך ביכולתי לפרמט אותו? -ניסיתי דרך המחשב - לא הצליח = הייתה בעיה וסידרו אבל לא פירמטו. אמרו שצריך איזו פקודה לפירמוט, דרך דיסק או דיסקט ככול הידוע.. רק אני לא מוצא- יודע מה הפקודה או כל דבר נוסף שיכול לעזור. ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בזה באמת. תודה רבה לכם, ממני: אלעד
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לא רוצה להשתמש באתר שלהם, אני מעדיף להשאר עם התוכנה המובנת ב SP, אני מודע לאפשרות של לקבוע לה שעה מסויימת ביום, אבל זה לא עובד טוב בשבילי יש איזשהי פקודה או דרך להפעיל את ה"סריקת עדכונים" (או איך שתקראו לזה), ברגע שאני מבקש?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בניתי פקד Activex, ואני שם אותו על ה-Desktop בתור טפט. הבעיה היא, שבהרבה מצבים הפקד נטען מחדש, והגדרות ומצבים שהיו בפקד קודם לכן מתאפסים. הווינדוס בעצם מרענן את שולחן העבודה מדי פעם, וטוען תוך כדי גם את פקד ה-Activex מחדש. האם יש דרך כלשהי לבטל את האפשרות הזאת? שהווינדוס לא ירענן על דעת עצמו את שולחן העבודה? אני מקווה שההסבר מובן, תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-