עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BigDragoon,

כשאני נמצא בתקייה עם קבצי WMV אני רואה PREVIEW של הסרט. אבל בסרטי DIVX אין PREVIEW (למרות שאני מסוגל לצפות בו). יש דרך שגם לDIVX יהייה PREVIEW ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by gabig12,

איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by yogev_23,

איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by assaf990,

יש לי כונן (דיסק קשיח) ראשון שמחולק ל-2 ועוד כונן שני (פיזי) מחוברים. אז כונן C תמיד זה הראשי אבל כונן D ו E כל פעם מתחלפים, בין המחיצה השנייה בכונן הראשון ובין הכונן השני. איך מקבעים את האותיות ש-D יהיה תמיד למחיצה של כונן ראשון ו-E יהיה שייך תמיד לכונן הפיזי השני.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by מאור247,

פירמטי את המחשב אבל אני לא זוכר איפה שמתי את הדיסק של הדרייבר של הקול.... מאיפה אני יכול להוריד ת'דרייבר הזה??

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by kimko,

היי אני משום מה לא מצליח להפעיל את הסיסמא של המחשב הנייד שלי ניסיתי להיכנס גם דרך F8 ומשום מה אני לא מצליח להיכנס ב SAFEMODE כאדמינסטרטור אם זה יעזור אז המחשב הוא HP מערכת הפעלה וויסטה הום שנה טובה לכולם

8. Started by WaRez.,

במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by רן.ט,

פעם חלון המחשב שלי היה מחולק עם מחיצות כאלה לכוננים, דיסקים קשיחים, המסמכים שלי ועוד כל מיני דברים שיש לי שם ופתאום נעלמו המחיצות וכל האייקונים נמצאים עכשיו בקבוצה אחת... מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצב שהיה פעם?? תודה רבה לעוזרים...

10. Started by Slavikik,

עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. חברה מה המצב יש לי מחשב חדש יחסית אני רוב היום באמיול וכאשר אני מתנתק מהאינטרנט (לוחץ על ניתוק) כל המחשב שלי פתאום נתקעת מה לעשות ?(יש לי מודם ADSL USB) מה אתם חושבים שהבעיה?( זה עושה לי בעיות גם בכיבוי זה תוקע אותו על שומר הגדרות).

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by shainov,

שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  13. אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by tom12345,

התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by barakgal,

איך אפשר להשיג??

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  16. שלום התקנתי XP על VISTA עכשיו XP עולה בלי לשאול אותי איזה ווינדוס לבחור בהתחלה ... מה אני צריך לעשות ? בBOOT INI לא כתוב את VISTA רק את XP תודה רבה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by s_b54,

יש לי בעה במחשב שברגע שאני מפעיל ישום שצורך משאבים של גרפיקה כמו פוטושופ פרימייר ומשחקים למיניהם לאחר כמה דקות ולפעמים בעת ההפעלה התוכנה נתקעת וכתוב לי התוכנה הפסיקה להגיב ולכן עליה להיסגר הבעיה הזאת המשיכה גם לאחר פירמוט ואפילו מעבר לוינדוס ויסטה הישומים עצמם תקינים ועובדים על מחשבים אחרים אשמח לעזרה בתודה S_B54

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. אני רוצה להתקין את הוינדווס 7 אבל הבעיה שאני מפחד שתוכנות ודרייברים לא יתמכו בו

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by malcolmx9,

......

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. שלום לכולם! כל פעם שאני מדליק את המחשב מוצגת לי הבעיה הזאת: ואז אני לוחץ על quit ומוצגת לי ההודעה הבאה: מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?? תודה לעונים ושבת שלום! =]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. Started by RS4,

למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by noambaum,

שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by solo53,

שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. חבר שלי ניתקע....המחשב שלו עולה עד הקטע שהוא מגיע לטעינת XP ואז זהו הוא לא זז משם יותר...מחשב סופר על ככה שאין בעיה עם המחשב...הוא עורך ווידאו. וגם DJ..הווינדוס פתאום לא עולה לא והוא מכניס את הדיסק פירמוט והוא לא מגיב ולא כלום....יש דרך לפרמט? זה קצת דחוף

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.