Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אני משום מה לא מצליח להפעיל את הסיסמא של המחשב הנייד שלי ניסיתי להיכנס גם דרך F8 ומשום מה אני לא מצליח להיכנס ב SAFEMODE כאדמינסטרטור אם זה יעזור אז המחשב הוא HP מערכת הפעלה וויסטה הום שנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי P4 עם Hyper Threading ולכן ה-Task Manager מראה שיש לי 2 CPUים במחשב. הבעיה היא שכשמעבד ב-100% CPU אני רואה רק כ-50% ב-Task Manager... למרות שברור שהמעבד עובד מלא. אני מצרף תמונה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה מוטי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני פותח את ההפעלה ופותח משם את הרגיסטרי הוא נפתח לכמה שניות ואז נסגר אותו דבר על CMD COMMAND ועוד הרבה דברים איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אז זאת הבעיה: כאשר אני עושה MAXIMIZE, החלון של האינטרנט אקספלורר "זז קצת למטה", רואים את האייקונים של ה DESKTOP מציצים מלמעלה וה TAB שלמטה גולש אל מחוץ למסך. זה לא קורה בתוכנות אחרות והמסך מכוון בסדר, זאת לא בעיה של כוונון מסך... עריכה: היום התקנתי מספר דרייברים לכרטיס המסך, כנראה שהבעיה משם. אחרי שהתקנתי הרגע את הדרייברים הכי חדשים מבית NVIDIA (יש לי GF4MX440 128MB) הבעיה עוד לא הסתדרה.. גם לא אחרי שהעליתי והורדתי רזולוציות מספר פעמים. עריכה 2: גם התקנה מחדש של IE6 SP1 לא עזרה... מה שמוזר הוא שגם ה MY COMPUTER בנוי על האקפלורר ושם לא מופיעה הבעיה הזאת, אלא ב IE בלבד... למישהו יש איזשהו מושג מה לעשות? ??? עריכה 3: הבעיה סודרה, באופן מוזר אחרי ששמתי לב שכאשר נפתח חלון חדש…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי אז המשחקים עובדים בויסטה יותר לאט מאשר ב xp אז רציתי לדעת ממה נובעת האיטיות של המשחקים בויסטה ועם יש איזו דרך לתקן את זה ..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים קודם כול חבר'ה אתם עושים עבודה נפלאה ולבעיה: לדוד שלי יש בעיה במחשב מוכרת אני יעתיק את ה ציטוט שלו אם תוכלו לעזור אני אשמח הוינדוס שלי נהרס, לא היה אפשר להיכנס אליו, ניסיתי לעשות תיקון דרך הBOOT אבל לא הצליח. התקנתי חדש. ואני מנסה לגשת לC:\Documents and Settings\ofir שזה בעצם המיקום של ההגדרות ומסמכים של המשתמש(יוזר) במערכת הפעלה הראשונה (שעשתה לי בעיות) הוא לא נותן לי גישה לשם. יש איזושהי דרך לעקוף/לבטל את החסימה הזו?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-