Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בגלל סיבה לא ידועה התקנתי את XP ב- E וב- C יש גיבוי (גוסט). ששהמחשב עולה הוא שואל אותי אם לעלות את המחשב ב- XP או במערכת בלתי מזוהה שנמצאת ב- C. (הוא רושם את זה באנגלית) אני יודע שזה לא כזה מפריע אבל זה או לחכות חצי דקה או ללחוץ אנטר וזה לפעמים מעצבן... איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה קשה ומרגיזה בעליה של win xp . בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ומגיע למסך אם הריבוע הכחול שרץ ונתקע של בערך ל דקה ומשהו ! בעבר לא היתה לי בעיה כזואת.... לוכח למחשב לעלת לגמרי משהוא כמו 3 דקות שזה המון!! המחשב חדש כמעט בלי כלום עליו.... אין בכלל זבל במחשב!! בבקשה עזרו לי ליפני שאני משתגע מפרט המחשב הוא: P4 3Ghz ht 1 ג'יגה זיכרון 400 Mhz דיסק 80 ג'יגה 8 קאש דיסק 120 ג'יגה sata לוח אינטל rocklake 865perl כרטיס מסך ג'יפורס 5500 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי win98se. הדלקתי את מחשב היום ופתאום קיבלתי הודעה בשלב האתחול: the following file is missing or corrupted: c:\windows\himem.sys c:\windows\dblbuff.sys c:\windows\ifhlp.sys type the name of the command interpreter (e.g.,C:\windows/command.com) ניסיתי להעתיק בדוס את הקבצים האלה (לקחתי אותם ממחשב אחר) ולאחר שאתחלתי, שוב קיבלתי את ההודעה. מה עושים במצב הזה? ניסיתי להפעיל עם דיסקט אתחול ואני לא מצליח לצאת ל-WIN. כשאני מוציא את הדיסקט, אני מקבל שוב את ההודעה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על ויסטה וקראתי שהוא יצא בחודש ינואר בשנת 2007 http://hwzone.co.il/articles/teched/ מתי הוא יצא בגרסא עברית (שהכל יהיה כתוב בעיברית [מן הסתם...]) ?? באותו תאריך שהוא יצא באנגלית ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי מחשב קור 2 דו E8400 ו4 ג'יגה זיכרון, אם אני יתקין ווינדווס 32 ביט מה יעבוד לי פחות טוב? אני יודע שרק 3 ג'יגה ראם, אז רק הזיכרון לא יעבוד במלואו או שגם דברים אחרים כמו המעבד???
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד הרבה זמן והיא מעצבנת שאני פותח קצבים אז לפעמים יש לי את ההודעת שגיאה הזאת: ואני לא יודע למה זה קורה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
איך זה עובד? אני מחפש קרוב לשעתיים ועדיין לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בתפריט התחל לפני שלוחצים על ALL PROGRAMS יש מספר קיצורי דרך שמתחלפים לפי השימוש בתוכנות המדוברות. האם ניתן לקבע שם מספר לינקים קבועים שלא יתחלפו?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי אני משום מה לא מצליח להפעיל את הסיסמא של המחשב הנייד שלי ניסיתי להיכנס גם דרך F8 ומשום מה אני לא מצליח להיכנס ב SAFEMODE כאדמינסטרטור אם זה יעזור אז המחשב הוא HP מערכת הפעלה וויסטה הום שנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היה לי קובץ בתקייה מסויימת ובטעות הוספתי לאותו תקייה קובץ אחר אבל בעל אותו שם והקובץ הקודם הוחלף איך אני יכול להחזיר את הקובץ הקודם ??? בבקשה אני צריךך עזרה אני לא בטוח שזה מתאים לכאן ולמנהלים אם תרצו תשנו כותרת ליותר אקטואלית
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני פותח את ההפעלה ופותח משם את הרגיסטרי הוא נפתח לכמה שניות ואז נסגר אותו דבר על CMD COMMAND ועוד הרבה דברים איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-