עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בהגדרות חיסכון החשמל של WIN ניתן להגדיר מעבר של המערכת למצב hibernates. מה קורה למחשב במצב זה? מה אני החיסכון במעבר של המערכת למצב הזה והאם זה לא פוגם בשום דבר אחר?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by tomer_et,

יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  3. Started by Soundman,

אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  4. Started by scorpion,

כפי שבוודאי הבנתם אני מנסה להתקין דרייבר (של כרטיס מסך) של WIN98 על WIN2K. עד כה ללא הצלחה. השאלה שלי היא למה בעצם? הם בנווים בצורה אחרת? איך כן אפשר? למי שתוהה למה, במחשב המשני שלי יש לי שם VANTA... ויש לו TVOUT. הדרייברים היחידים בעולם שמצאתי שתומכים בTVOUT שלו הם ל98 אבל על המחשב מותקן כבר 2000..... אני לא הולך להתקין שם 98. אם אתם מוצאים דרייבר של 2000 לכרטיס הזה (STB VELOCITY128) לWIN2K עם תמיכה לTVOUT זה גם מעולה. בתודה, עקרב

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alexrta,

יש לי קובץ מסוג AVI במחשב שפשוט לא מוכן להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו מופיעה לי הודעה האומרת שקהקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת אבל שום תוכנה לא עובדת מה לעשות ??? ??? ????!?!?!

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by ng400,

how can I omit the the windows logo, so I can reduce the boot delay? does any-1 know other ways of making the boot process faster?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי WINXP PRO ולפעמים הבאר של הוינדוס קופא ולא מתפקד לכמה שניות (מסיבה שלא ברורה לי) אבל שאר המערכת מתפקדת כרגיל! איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lior_biznosi,

כאשר אני עושה צ'ק ניים בהודעה חדשה והמערכת לא מוצאת את השם קופץ חלון של האדרס בוק עם השמות הפוטנציאלים . בתיבה הזו יש לי תופעה מוזרה כל שם שמופיעה שם מוכפל !!!!!!!! אנא אם מישהו יודע \מכיר את התופעה אשמח לקבל עזרה . תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by nice-1,

בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sonic,

הי יש לי בעיה ואני בטוח שלכם יש את אותה בעיה בדיוק! אני אוהב לשמוע מוזיקה בוליום גבוהה עכשיו שאני גולש באתרים כמו HW One ועוד אתרים יש את הפרסומות המעצבנות אפשר היה להתרגל שהם קופצות ושאתה ניכנס לאתר הם פותחות עוד דף אבל עכשיו שהם שמים גם sound בפירסומות זה משגע אותי! אני שומע שיר ופתאום אני שומע על מוצר שממש לא מעניין אותי.. יש דרך להשתיק את זה? הפירסומות הגזימו יותר מדיי הגזימו ניסתי להיכנס לInternet options לשונית Advanced וחשבתי שמצאתי את הפיתרון היה וי על Play sound in web pages הורדתי את הוי אבל עדיין יש בפירסומות את המוזיקה. יש למישהו פיתרון?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  11. Started by imac,

אני עושה מה שאמרו לי , הורדתי עם מנהל ההורדות של איכספלורר וגם של מוזילה אבל הבעיה שזה מוריד לי ב- 60K ... וכך כל פעם שאני מוריד הקובץ נדפק! , מה עושים?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. Started by udi,

כרגע אני משתמש ב WIN XP אני מודע לכל הבאגים שיש במערכת לכן המליצו לי לשנות את המערכת ל WIN 2000 האם זה כדי ? האם יש אפשרות להתקין את WIN 2000 ולמחוק את WIN XP מבלי להתקין את כל התוכנות הנוספות שיש על המחשב מחדש כמו שעושים שידרוג רק ההפך

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Psibeast,

שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  14. אני לא מצליח לשנות גודל של מחיצה בדיסק בעזרת PartitionMagic 8.0. כשאני מנסה לשנות את הגודל אני מקבל הודעת שגיאה #11019. כשבדקתי ב - מדריך של התוכנה היה כתוב שכל שגיאה עם מספר הגדול מ - 10000 היא שגיאה של מערכת ההפעלה. מספר השגאיה של מערכת ההפעלה הוא המספר שמעל ל - 10000 (ככל הנראה 1019). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני עובד עם WINDOWS XP PRO SP1. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by alexrta,

באמצע התקנת הדיקטס אני מקבל את ההודעה הבאה: THE SOFTWARE YOU ARE INSTALLING HAS NOT PASSED WINDOWS LOGO TESTING TO VERIFY ITS COMPABIILITY WITH WINDOW XP אני לוחץ על O.K וההתקנה ממשיכה עוד קצת ואז הוא כותב לי : DIRETX DID NOT COPY A REQUAIRED FILE ואז הוא יוצא לי מההתקנה בלי שהדירקטס הותקו מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ב XP יש את האפשרות הזאת ולי היא מאוד תעזור אם היא עובדת כראוי אז מה היא באמת עושה? והאם יש בעיות איתה? ומה אם אפרמט את מחצית הכונן שווינדוס מותקן עליו?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. אני יכול לשנות כל פעם מתי שאני רוצה בין השפות מבלי להתקין כל פעם מחדש?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

The Windows Shell is responsible for providing the basic framework of the Windows user interface experience. It is most familiar to users as the Windows Desktop, but also provides a variety of other functions to help define the user's computing session, including organizing files and folders, and providing the means to start applications. An unchecked buffer exists in one of the functions used by the Windows Shell to extract custom attribute information from audio files. A security vulnerability results because it is possible for a malicious user to mount a buffer overrun attack and attempt to exploit this flaw. An attacker could seek to exploit this vulnerability by cr…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by udi,

יש לי בעיה קטנה המספר הסידורי של הWINDWOS לא תקין אז צריך להחליף יש באתר של מיקרוסופט דרך להחליף את המספר למספר אחר הם נותנים שני דרכים הדרך הראשונה היא דרך הREGEDIT ניסיתי אותה וכאשר הם רשמו לרשום את הפקודה %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a ב- RUN התוכנה שאמורה לעלות לא עלתה וגם ניסיתי בדרך השניה והאי אומרת שחסר לי קובץ 0*81 מה לעשות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את WINDWOS הוא מודיע לי על הודעה האם אני רוצה להפוך את הWINDWOS לפעיל מה עושים ? איך משנים את המספר במצב נוכחי שלי ומתקינים את SP1 ? או לפחות מתקנים אתה ה REGEDTI כי הקובץ שהם אומרים לשנות בו משהוא נעלם לי הוא לא קיים יותר תודה מראש האתר של מיקרוסופט הוא http://support.microsoft.com/default.aspx?scid…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by penny_hardaway,

בוקר טוב! לפני כשבוע המחשב החדש שלי נדפק כנראה מסיבה כלשהי ועבד בצורה איטית להפחיד (10 דקות עד שהXP עלה) ולא הצליח לזהות את אחד הכוננים שלי. לכן נאלצתי אתמול להתקין את הווינדווס מחדש (מה שלקח הרבה זמן אבל לא נורא) והכל עבד בסדר ולאחר כמה שעות כיביתי את המחשב (כן, יש כזה דבר!) וכשהדלקתי אותו אחר כך הווינדווס פשוט לא עלה בטענה שהוא לא מוצא את הקובץ: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFYG\SYSTEM אין לי מושג מה לעשות! הבעיה היא שאין לי דוס כי אם היה אז יכולתי להעתיק את התיקיה מהדיסק של הXP למחשב עצמו או ממקום אחר. בבקשה תעזרו לי כי אני חייב את המחשב שלי חזרה!!!!!! בתודה מראש פני.

22. אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. שלום אנשיםםםם, ככה, חבר שלי קיבל אתמול מחשב פיצוץ.... יש לו דיסק צרוב של אקס פי, איך מתקינים....?? הכנסנו את הדיסק, עשינו ריסט, והוא עדיין רושם: "press any key to restart" או משו בסיגנון לא זוכר בדיוק.... בקיצר, איך אני מתחיל את ההתקנה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם ושבת שלום!! איך מוחקים את השטויות ברגסיטרי?? תודה מראש!! ושבוע טוב!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

יש לי XP PRO!

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים