עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by audigy,

http://ln-down.skycn.net/down/MPSetupXP.exe

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ilan4i,

כל הישומים שלי לא מדברים איתי בעברית. כלומר אני לא יכול לחפש בעברית בKAZAA או לראות את רשימת השירים שלי ב WINAMP 2.8 כמו כן אני לא יכול להפעיל קבצים של שמע או תמונה מתקיות ששמן הוא בעברית אני חייב עזרה אני יודע שיש דרך פשוטה להחזיר את זה לפעול, זה כבר קרה לי פעם והפתרון היה מאד פשוט אשמח לענות לכל שאלה ואשמח לקבל כל עזרה תודה מראש נ.ב בישומים כמו WORD אני יכול לראות עברית וגם אין בעיה ליצור קבצים או מסמכים בעברית

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by O.Z,

כאשר המחשב שלי נכנס למצב של standby ( מצב המתנה) בכל פעם שאני נוגע בו או מזיז את העכבר הוא "מתעורר". האם יש אפשרות לבטל את זה ולגרום לו "להתעורר" רק כאשר אני אלחץ על הכפתו של הדלקת המחשב ? יש לי מערכת XP ומה שמוזר הוא שעל המחשב הקושם שלי עם אותה מערכת הפעלה זה כן היה ככה ( שמעירים את המחשב בעזרת לחיצה על כפתור ההדלקה).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gforce,

שלום, כאשר אני מנסה להעתיק קובץ (על קובץ שקיים כבר) לשרת הקבצים שלי הוא נותן לי הודאת שגיאה כאשר אני מנסה למחוק את אותו קובץ הוא לא נותן לי ואומר שיכול להיות שהוא בשימוש נכון שהקובץ בשימוש אצל אנשים אחרים אך כשאני מעתיק קובץ לשרת אחר (כאשר הקובץ פתוח ע"י משהו) הוא לא נותן לי שגיאה כנראה שזה בהגדרות של השרת או משהו כזה משהו יודע ??? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by avner_ad,

יש לי בעיה ב-netmeeting ב-xp . ברגע שאני מפעיל אותו המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (לעיתים קרובות הוא נתקע). כמו כן אני לא מקבל שיחות בנטמיטינג אלא יכול רק לחייג... אם אוכל לקבל הדרכה או פתרון לבעיה אשמח...

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש WinXP Home. איך בדיוק לפרמט וכיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה אח"כ? אודה מאוד לתשובות המפרטות, ככל שניתן, את השלבים השונים בדרך אל האושר. תודה רבה! נ.ב הצעה לצוות המיומן של האתר: כדאי לשקול הוספת מדריך שכזה במדור "מדריכים". תודה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

שלום היום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס. אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו. אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה: start->search->for files and folders->kernel.sys אם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה. הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\drivers תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Lioriii,

האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אני רוצה לעשות רפיר על ההתקנה כי המחשב מתחיל להיתקע לי...... האם הגדרות הרשת ימחקו לי ואני יצתרך להגדיר אותם מחדש?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Mega_D,

התקנתי WINXP HOME ADDITION ויש לי בעיה שהוא אומר לי שאני צריך להפעיל את הווינדוס תוך 30 יום (ACTIVATE WINDOWS) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להפטר מהדבר הזה, כי הוא מתחיל לספור לי ימים אחורה ועכשיו נשארו לי עוד 12 ימים.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by Boomer,

אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by benor,

אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. Started by avigdo,

מישהו מכיר אתר שמכיל טקסטים של ספרי הדרכה, ביחוד בנושא של רגיסטרי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shab669,

אהלן, אני מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה....here goes.... אני מכין מצגת חשובה ב Power Point XP , ונודע לי שעל המחשב שהמצגת תוצג עליו מותקן Power Point 2000. אם אני שומר את המצגת כקובץ pps, אז היא תפעל בלי בעיות ? (כולל אפקטים ורקעים ) , אם אני אמיר גרסא (שמור בשם->...) ואשמור את הקובץ כמצגת של 2000 אז כל האפקטים והרקעים של XP יעלמו. מה עושים ? ? ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by CoBrA-MaN,

מישהו יודע מה הקובץ הזה עושה\אמור לעשות ? (וינדוס XP) הוא גומר לי Virtual Memory בכמויות תודה מראש לעוזרים :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Joe Blow,

נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by bilbo,

שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כשאני מנסה להתקין את זה הוא רושם לי שהסיריאל לא בסדר

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  20. יש לי WINXP PRO ולפעמים הבאר של הוינדוס קופא ולא מתפקד לכמה שניות (מסיבה שלא ברורה לי) אבל שאר המערכת מתפקדת כרגיל! איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by itaysk,

אני צריך WINDOWS 98 מקורי אבל אני צריך את זה עכשיו אז אני יכול להתקין אותו מעותק לא מקורי ואז לקנות את המקורי אחרי יום או משהו?? זה חוקי?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by udi,

בעבר התקנתי את התוכנה במחשב ומחקתי אותה וכיום כאשר אני רוצה להתקין אותה שוב היא רושמת לי בעת ההתקנה שיש גירסה של התוכנה בWINDWOS אשר לא הספיקה להמחק כראוי ויש לעשות איתחול למחשב כדי להשלים את המחיקה. עשיתי איתחול מאה פעמים וזה לא עוזר התוכנה לא רשומה לא בREGEDIT ולא בהתקן והסר שאלתי את אותה שאלה בפורום של "תוכנה " והם לא מצאו פתרון בשבילי אז אני שואל כן אולי לכם יש תודה מראש

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by udi,

כרגע אני משתמש ב WIN XP אני מודע לכל הבאגים שיש במערכת לכן המליצו לי לשנות את המערכת ל WIN 2000 האם זה כדי ? האם יש אפשרות להתקין את WIN 2000 ולמחוק את WIN XP מבלי להתקין את כל התוכנות הנוספות שיש על המחשב מחדש כמו שעושים שידרוג רק ההפך

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by alexrta,

רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את הWIN מחדש בלי לפרמט את המחשב? ובלי לעבד את כל ה-PROGRAM FILES ואם כן אז איך?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by Psibeast,

שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים