Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התנקתי אתמול ווינודס על ההארד דיסק החדש שלי (W.D 80G) אם הקוד FCKGW.... אני בא לעשות עדכון לווינודס והוא אומר שאין עידכונים (וזה לא יכול להיות !) הלכתי להוספה הסרה וראיתי שגם שם אין את הסעיפים של העדכונים (אני יודע, אולי זה עידכן בהתקנה) עכשיו החלפתי את הסריאל לקוד הזה: M74XB-7K8Y4-YT6MY-B6XX4-PWBF4 וזה עדיין אומר שאין מה לעדכן (וזה ממש לא הגיוני !) מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
i'v installed win xp today and as u see, i cant write in hebrew i'v tried to go control panel- time date...- leaunge- but it was no good, there is no hebrew in the options what can i do? i dont know how, but it also installed sp1, does it got anything to do with that???? help please!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עובד עכשיו על Xp ואני רוצה לעבור לWIndows 2000 עכשיו יש את האפשרות בXP להפעיל את זה וזה עוזר מאוד. עכשיו יש איזה תוכנה או דרך כלשהיא להפעיל את את זה בWindows 2000 תודה!
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עובד עם Windows XP Pro ו outlook xp עכשיו בהתקנה הקודמת שלי כלומר במחשב הקודם שלי בצעתי הצפנה (כזאת המובנת ב windows) לקובץ pst שהכיל את הדואר, השאלה שלי עכשיו במחשב החדש שלי (שידרגתי לוח מעבד וזיכרון) כשאני התקנתי מחדש כמובן את ה windows ו ה office ובכל אינני מצליח לפתוח את קובץ ה pst , כיצד אפשר לפתוח אותו? כיצד אני מבטל את ההרשאה שבו כך שכן הוכל לפתוח, הדרך היחידה שהצלחתי היתה כשהשתמשתי באשף של העברת ההגדרות ממחשב למחשב רק שאז הוא עזה לי בלאגן בכל אופן חשבתי שאז אולי אני יעתיק את קובץ ה PST ל cd אך גם זה לא עוזר. אז שאלתי היא כיצד אני כן יכול לפתוח את הקובץ ??? אודה לעזרה בנידון. :smoke:
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתקין גרסה חדשה של המדיה פלייר לאחר שכביכול הסרתי אותו (ע"י שימוש בADD REMOVE בתוך לוח בקרה)אני מקבל את אותה גרסה שהייתה לפני ההסרה זה מוזר!! הקיצר האם ניתן להעלים את המדיה מXP?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נכון שמיקרוסופט חסמה את הגישה להורדת עידכונים לתוכנות לא חוקיוית? כגון XP? או שיש לי בעיה בהגדרות?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם למישהוא יש מידע עליו הוא יודע מאיפה אני יכול להשיג מידע
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על הווינדווס הזה? אני יודע שהוא מיועד לשרתים גדולים.. אבל מה ההבדל בינו לבין 2000 סרבר?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
1The server {80EE4901-33A8-11D1-A213-0080C88593A5} did not register with DCOM within the required timeout. 1. מה זה אומר ה DCOM ? 2. אך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יוצר כזה דיסקט,לדוס כדי לעדכן את הביוס של המערכת??????????
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים, מתנצל מראש. יש לי תוכנית שפונה לקישורים ברשת לקבלת אינפורמציה מסויימת וניתן להזין את הקישורים ידנית לתוך התוכנית. אני צריך שאחד הקישורים יופנה בסופו של דבר לקובץ בדיסק הקשיח במקום לרשת. האם ניתן ליצור קישור שמתחיל ב-://http שזאת הקידומת היחידה שהתוכנית מקבלת אבל להפנות לקובץ בדיסק? לדוגמה http://c:\some file. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי, Windows XP, לא מוכנה להתכבות (תופעה שהחלה לפני זמן מה, אבל אני לא זוכר מתי אז אני לא רוצה להשתמש בשחזור המערכת) מתוך משתמש המחובר. (למעשה אי אפשר גם לנתק את המשתמש לחלוטין או להפעיל את המחשב מחדש) מה כן אפשר לעשות? צריך לבחור באפשרות ההתחברות כמשתמש אחר, ובכך לחזור למסך הראשי של המערכת (בו בוחרים איזה משתמש נכנס), ורק משם ניתן לכבות או להפעיל מחדש. מה עושים? לתשומת לבכם, המערכת מעודכנת בכל העדכונים שהציעה Microsoft. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי WIN XP ולא היתה אפשרות להתקין את הממשק בעברית (הוא לא מבין אנגלית בכלל) מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את החבילה העברית הזאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 ואת חבילת השפות. בתיבת "הגדרות שפה של MS OFFICE" בהתקנה בחרתי הן "הצג תפריטים" בעברית והן "הצג עזרה ב:" בעברית. אני עובד רק עם WORD כרגע וגם שם ב"כלים-שפה-הגדרת שפה" בחרתי עברית כברירת מחדל. התפריטים אכן בעברית אבל כל כרטיסיות העזרה (F1) עדיין באנגלית. מישהו יודע למה ואיך ניתן לקבל את כל העזרה בעברית? ד"א, יש לי XP עם עברית ENABLED. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
לפניי חודש פירמטתי אתהמחשב ,התקנתי XP מחדש ועכשיו לאחר חודש לפעמיים הוא ניתקע וכלום לא עובד, אני אפילו לא מצליח ללחוץ "אלט קונטרול דליט". עכשיו חשבתי לעשות התחקנה חוזרת (רפיר) אבל לפניי שאני עושה את זה, אם כדאי בכלל, רציתי לדעת אם זה ישנה לי את ההגדרות רשת, או כל הגדרות אחרות במחשב. בבקשה תעזרו....מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מועניין להגביל משתמשים פשוטים מלמחוק קבצים. משום מה אין לי את תגית האבטחה כאשר אני בוחר "הגדרות" של ספריה או קובץ. איך אני מוסיף אותה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ברשת. לשניהם יש WIN XP. עכשיו אני רוצה זה שאני אוכל לעבוד בדסקטופ של אחד מהמחשבים על המחשב השני ולהיפך. יש לציין שהייתי קרוב, כלומר הצלחתי להריץ דסקטופ של מחשב אחד "SERVER" מהשני "CLIENT" אבל לא כאשר יש משתמש שמחובר על ה "SERVER". מה ההמלצות שלכם, ואולי זה כבר לא קשור בדיוק לפורום, אבל אם יש לכם תוכנה ללינוקס שתעשה בדיוק אותו דבר על אחד ממערכות הווינדוס שיש לי.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-