Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתחיל בהתקנת ויסטה, ולאחר כארבעים דקות עבודה הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש דרייבר ל-CD ROM (?!) ומסרב להמשיך בלעדיו... מישהו נתקל בזה? כמו כן ההתקנה איטית בטירוף אם מפעילים אותה ישירות מה-CD, וטיפה יותר מהירה אם מפעילים מתוך XP תודה!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הורדתי את כל ההגדרות אבטחה למינימום ועדיים זה לא מסתדר... מישהו?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים , בזמן האחרון למחשב שלי הופיעו הרבה בעיות. אני יכתוב אותם בקטגוריות : 1. כשאני רוצה להפעיל את מנהל המשימות , ע"י CTRL+ALT+DELETE , מופיע לי הדבר הזה :http://img110.imageshack.us/img110/8315/dkdkdl0sx.jpg 2. לפעמים המקלדת לא מגיבה , וצריך לנתק ולחבר אותה למארז על מנת שתפעל ( המקלדת בסדר גמור וגם החיבור ). 3. לפעמים כאשר אני מזיז טיפה את המארז .. תופעה מוזרה מתקיימת : http://img160.imageshack.us/img160/8338/djdjkdi51cu.jpg 4. המחשב מתחמם בטירוף , אתמול לאחר יומיים שהוא פעל רצוף נגעתי בו והוא רתח! ממש רתח! המאוורר עובד אבל הוא לא ממש חזק למען האמת. אולי זה יעזור , המחשב הוא פנטיום 4 2.6 גיגה הרץ , 512 ראם , וכרטיס מסך רדאון ספייר 9600XT , ו128 מגה בייט. וינדוס XP …
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה בקשר לסיריאל המקורי של הווינדוס (xp). יכולה להיות בעייה שכתוב שהשתמשו הרבה בסיריאל?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן את הבעיה דרך האתר שלהם עשיתי כל מה שהיה רשום וזה עדיין לא עובד
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אהלן חברה,אני בבעיה קטנה ישלי מחשב שלא מצליח להעלות את הפלופי דרייבר מסיבה כולשהיא,וכרגע יש עליו מערכת הפעלה 2000,אני רוצה לפרמט אותו ל98 או מי אבל הוא אומר שאפשר רק דרך דוס,ובשביל זה אני צריך פלופי,האם יש דרך לצרוב אותו על דיסק ולעלות אותו מהדיסק? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותו כי גם במחשב הזה הוא לא קורא אותו
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי יש ברשותי Laptop שאחי השאיר וטס לחו"ל אבל... .הוא נעול לי ,ניסיתי להפעיל אותו ב Safemode F8 ולא הצלחתי להיכנס בתור אדמינסטרטור אם זה יעזור אז מערכת הפעלה היא וויסטה והמחשב הוא של HP תודה לכל העוזרים יום טוב
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בגלל סיבה לא ידועה התקנתי את XP ב- E וב- C יש גיבוי (גוסט). ששהמחשב עולה הוא שואל אותי אם לעלות את המחשב ב- XP או במערכת בלתי מזוהה שנמצאת ב- C. (הוא רושם את זה באנגלית) אני יודע שזה לא כזה מפריע אבל זה או לחכות חצי דקה או ללחוץ אנטר וזה לפעמים מעצבן... איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
-
אהלן יש כמה חשובנות בווינדוס במשחב שלי אבל הקטע אני 90% מהזמן מתחבר וזה מעצבן כל פעם לבחור בשלי ולבזבז 10 שניות מהחיים האם יש דרך לעשות שזה יכנס לחשבון כלשהו אוטומטית שמתחברים?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 לפני כמה שבועות ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם. אחרי כל הדלקה מחדש של המחשב אין קול וצריך ללכת ללוח הבקרה ולעוצמת רמקולים כדי לשנות את זה.. כל פעם המד של עוצמת הרמקולים על 0 כשאני פותח את המחשב.. זה ממש מעצבן, יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
התקנתי את world in conflict והויסטה לא שם לי אייקון על השולחן עבודה ושום דבר בתפריט התחל. הלכתי ל: C:\Users\Ofir\Desktop אבל האייקון לא שם וגם הרבה מאלה שכן נמצאים על שולחן העבודה לא נמצאים בתיקייה הזו. את התיקיות שבתפריט התחל אני בכלל לא מוצא. אולי הויסטה שתל את הכל ל admin אבל אני ה admin במערכת כך שאין לי מושג מה קורה פה. דרך אגב, אותו כנ"ל לגבי babylon. אופיר
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג של תמונות הוא לא מציג כמצגת.. למישהו יש פתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של text to speech לאחר הסרתה (לא הייתי מרוצה מגירסת החינם) לא עובדים עוד כראוי מרכיבי speech של windows xp (לדעתי נמחקו הקולות של sam וכד'). איך אפשר להתקין את רכיב ה-speech מחדש? או לחילופין להתקין מחדש קולות בסיסים של ה-windows? ואיפה אפשר להשיג את קולות האלה והתקנה שלהם אם נדרשת? בתודה על העזרה, טל נ.ב. אשמח להפניות לקולות נוספים להורדה (בחינם ובצורה חוקית)
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות. 1. בוויסטה יש דבר כזה שנגיד אומרים לו "START" אז הוא נכנס לSTART, או אומרים לו להכנס למחשב שלי והוא נכנס למחשב שלי אז אם אני מתקין MUI בעברית אז יהיה את הדבר הזה בעברית? 2. אני זוכר פעם היה אתר כזה שמביא סריאלים מקוריים לוויסטה ואז הוא נסגר אז עכשיו שיש וויסטה סופי איך אפשר להוריד את ה30יום? 3. כל משחק/תוכנה שעובד בXP יעבוד בוויסטה? *כל השאלות מופנות לוויסטה הסופית שכבר יצא לחנויות ולא שום גרסה אחרת*
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
נדבר קצר ולעניין קיבלתי מחשב חדש, מותקן על ההארדיסק(שהוא חדש) וינדוס אקספי יש לי שלוש הארדיסקים מחוברים יחדיו בסאטה, על הארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם היה לי משתמש עם סיסמא העניין הוא שבהארדיסק שעכשיו הוא מאסטר אני רוצה להיכנס איתו לתיקיית משתמש שהיה האדמין בהארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם העניין הוא שזה לא מביא לי להיכנס, ובמאפיינים של התיקייה רשום שהיא לוקחת 0 בייטים של מקום כשזה לא נכון(אני יודע את זה בודאות, הדסקטופ של המשתמש שהיה האדמין במחשב הקודם מלא בהמון קבצים אז כבר זה שולל את העניין שזה ריק) עכשיו הבנתי שזה בגלל שיש סיסמא, כנראה התיקייה חסומה, יש איזושהי אפשרות לפרוץ אותה? נ.ב זה דחוף לי, יש שמה קבצים חשובים במיוחד ומצטער אם זה לא הפורום בשביל זה, לא הבנתי איפ…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי WIN VISTA 32 על הלוח הנ"ל, HD ב RAIDO לא הצלחתי להתקין את הדרייברים עבור הבקר, אבל כנראה המערכת של הויסטה הצליחה לזהות אותו לבד. התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם ה MB C.D וראיתי שלא את כולם הוא מקבל, האם כדיי לי להתקין מחדש את המערכת ולא להתקין את הדרייברים מן הדיסק או שלא צריכה להיות בעיה עם זה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-