עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. אני מנסה את הפקודה הזאת בחלון הפעלה וזה אינו פועל אני אמור לרשום את זה Control Powercfg.cpl? ואז עולה לי חלון אבל זה אינו מגיב!!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. התקנתי את world in conflict והויסטה לא שם לי אייקון על השולחן עבודה ושום דבר בתפריט התחל. הלכתי ל: C:\Users\Ofir\Desktop אבל האייקון לא שם וגם הרבה מאלה שכן נמצאים על שולחן העבודה לא נמצאים בתיקייה הזו. את התיקיות שבתפריט התחל אני בכלל לא מוצא. אולי הויסטה שתל את הכל ל admin אבל אני ה admin במערכת כך שאין לי מושג מה קורה פה. דרך אגב, אותו כנ"ל לגבי babylon. אופיר

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. אני לא כ"כ מבין בקטע הזה אז יש לי כמה שאלות: 1. אין בעיה שXP תהיה בכונן C וויסטה בD, נכון? 2. במידה ואני לא אמשיך עם הויסטה, זה מסובך להסיר אותה לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. יש לי מחשב שאני לא מצליח להתחבר ממנו לשום מחשב מרוחק (מצורפת השגיאה המתקבלת) ממחשבים אחרים אני מצליח להתחבר אך מהמחשב הזה לא לאף מחשב מה יכולה להיות הסיבה?

6. Started by ofir38,

ראיתי שיש באתר את הכתבה על זה שבקרוב גרסאות הבטא של ויסטה הולכות לפוג.. עכשיו זה אומר שכל הגירסאות שקיימות כיום (ללא רישיון מקורי) לא יוכלו לעבוד גם?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by MoAv,

אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Lancer,

יש לי WINDOWS XP PROFESSIOANL ויש לי חיבור ADSL 750. הוא המתחבר בלי בעיה ,אבל כשאני רוצה להתנתק אז האייקון הקטן למטה נתקע הוא באמת התנתק אבל כאילו נשארו 'שאריות' ובגלל זה כשאני מכבה את המחשב אז הוא נתקע ב SAVING YOUR SETTINGS. יש לזה איזה שהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל BOOT.INI USE ORIGINAL BOOT.INI USE MODIFIED האפשרות נפתחת כאשר אני רושם MSCONFIG במה עלי להשתמש כרגע זה על מודיפי!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by ssking,

חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by gggil,

יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by מאור247,

אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by wta,

שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by Jenia24,

יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit

19. Started by solo53,

שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. התקנתי WIN VISTA 32 על הלוח הנ"ל, HD ב RAIDO לא הצלחתי להתקין את הדרייברים עבור הבקר, אבל כנראה המערכת של הויסטה הצליחה לזהות אותו לבד. התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם ה MB C.D וראיתי שלא את כולם הוא מקבל, האם כדיי לי להתקין מחדש את המערכת ולא להתקין את הדרייברים מן הדיסק או שלא צריכה להיות בעיה עם זה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by tomer74,

הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by talisman,

שלום יש לי דיסק של וינדוז בשפה העברית. אולם, אני רוצה שכל התפריטים יהיו באנגלית. איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. Started by shnozlid,

הארד דיסק שלי מחולק ל C ששם הXP נמצא ול D ששם שאר הדברים . אני רוצה להתקין מחדש את XP על C וגם לפרמט אותו על הדרך. כאילו שכל הקבצים שהיו על XP לא יהיוי עוד. נכנסתי להתקנה וכשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור מחיצה, אז לחצי על המחיצה C ואז הוא הודיע לי שהוא יתקין את המערכת בנוסף, ולא במקומה. מה אני עושה כדי שהוא יתקין במקומה וימחק את שאר הקבצים על המחיצה? מקווה שתבינו את כוונתי. מאור

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by tavor21,

היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים