Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
טוב אז תראו, אחריי שהשארתי את המחשב שלי דלוק בלילה, הדלקתי את המסך והכל הלך כל כךךךךךךךךך לאט לא, לא הכל איטי, בכל מה שנגוע לEXPLORER(פתיחת תיקיות, התחל, העברת קבצים, מחיקת קבצים, וכו') זה איטי רצח, אינטרנט לא לוקח כ"כ הרבה זמן, גם מנהל המשימות נפתח דיי מהר ניסיתי לעשות ריסט, אך זה עוד פעם קרה אחריי בסביבות ה10 דקות ושום דבר לא היה דלוק ברקע, רק FIREWALL הנה תמונה של מה שקרה אחריי שיצאתי ממשחק(משחק שצורך ממש קצת משאבים, בסביבות ה20,000K): http://img115.imageshack.us/img115/4743/zxz6ru.jpg במקרה הזה הEXPLORER צרך 133,000K אך היה לי מצב שהוא הגיע ל493,000K(אפילו יותר מFEAR) הינה עוד משהו שניסיתי לעשות: סיימתי את הEXPLORER.EXE ואז עשיתי קובץ>משימה חדשה(הפעלה...) ואז הEXPL…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך זה עובד? אני מחפש קרוב לשעתיים ועדיין לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי פנטיום 3 1000Mhz , זכרון 256 SDRAM , שני הארדיסקים (40 ג'יגה + 20 ג'יגה) מאז שהתקנתי את האקספי בעברית עליתי על בעיה מוזרה שלא הייתה באקספי באנגלית. כאשר אני מסייר בתיקיות (מחשב שלי וכד') הכל נע לאט כ"כ והעכבר זז לאט. כמו כן רציתי לדעת מה העדכונים הכי חדשים עבורה? האם SP1 יש בגרסה העברית? או שפשוט כדאי לי להמתין ל SP2? או שבכלל דרוש התקנה קודמת של SP1??? בתודה!
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המפרט רשום אצלי בפרופיל. זה מעצבן. אני עכשיו רואה את האתר ב800*600 על CRT של 17 אינץ'. מה יכול להיות מקור הבעיה? פעם זה לא היה ככה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?
-
אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאין עליו מערכת הפעלה ומוכר שיגאה שצרייך להתקין את הווינדוס דרך פלופי כי הוא לא מזהה דיסק קשיח שעובד בטכנולגיה הSATA מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה קשה ומרגיזה בעליה של win xp . בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ומגיע למסך אם הריבוע הכחול שרץ ונתקע של בערך ל דקה ומשהו ! בעבר לא היתה לי בעיה כזואת.... לוכח למחשב לעלת לגמרי משהוא כמו 3 דקות שזה המון!! המחשב חדש כמעט בלי כלום עליו.... אין בכלל זבל במחשב!! בבקשה עזרו לי ליפני שאני משתגע מפרט המחשב הוא: P4 3Ghz ht 1 ג'יגה זיכרון 400 Mhz דיסק 80 ג'יגה 8 קאש דיסק 120 ג'יגה sata לוח אינטל rocklake 865perl כרטיס מסך ג'יפורס 5500 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קניתי כ. קשיח חדש והתקנתי עליו את המערכת הפעלה (כי הוא SATA והשאר IDE), הבעיה היא שהשם שלו הוא F, איך אני מעביר את השם שלו לC?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי win98se. הדלקתי את מחשב היום ופתאום קיבלתי הודעה בשלב האתחול: the following file is missing or corrupted: c:\windows\himem.sys c:\windows\dblbuff.sys c:\windows\ifhlp.sys type the name of the command interpreter (e.g.,C:\windows/command.com) ניסיתי להעתיק בדוס את הקבצים האלה (לקחתי אותם ממחשב אחר) ולאחר שאתחלתי, שוב קיבלתי את ההודעה. מה עושים במצב הזה? ניסיתי להפעיל עם דיסקט אתחול ואני לא מצליח לצאת ל-WIN. כשאני מוציא את הדיסקט, אני מקבל שוב את ההודעה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-