עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום פירמטתי את המחשב היום ועכשיו שאני נכנס לווינדוס אני צריך להכניס סיסמא למשתמש המשתמש זה המשתמש שאני נתנתי אבל הסיסמא אין. אז אני פשוט לוחץ אנטר וזה נכנס איך אני עושה שאני לא צריך להכניס?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by robombo,

אם יש לי כרגע ויסטה ואני רוצה לשדרג לwindows7, יש צורך לפרמט את המערכת?או שיש דרך לעשות את זה בלי פרמוט?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by Elad87,

איך אני מתקין את ה SP3? נראה העדכונים ב windows אצלי סגורים וזה לא מראה לי שאני צריך להתקין.. יש לי גירסה לא מקורית של הווינדוס במידה ואני אתקין SP3 זה יעשה בעיות?? זה מעצבן כי אני לא יכול לשחק GTA 4 בלי ה SP3

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Lirans,

שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by danielpet,

אחרי שהתקנתי ויסטה ומחקתי אותו חזרתי לאקס פי ההתקנה עברה בשלום התקנות הדרייברים עברו בשלום אבל סאונד אין :\ מה שמוזר שאני בודק סראונד של הרמקולים דרך התוכנה של ג'יגה בייט (לוח האם שלי) יש סאונד אבל כשאני בא לפתוח את הווליום קונטרול הוא מראה לי את ההודעה הבאה (עשיתי את מה שהוא אומר לי, אבל אין לי שום דריבר לא מותקן, חוץ מדבר אחד SM BUS CONTROLLER שאין לי מושג מה זה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים אחד amd ואחד אינטל בamd64 3000 המחשב אף פעם לא עושה scandisk דרך אגב ההרדיסק הוא sata במחשב של האינטל פרסקוט 2800 המחשב כן עושה scandisk שם ההרדיסק לא sata אלה ide מישהו יודע למה זה ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. ההודעה שמופיעה לי היא ++ microsoft runtime eror c וזה אחרי שאני סוגר תוכניות כמו סרטים ועוד כמה דברים ואחרי ההודעה אני לא יכול ליפתוח אותם יותר אני צריך להפעיל מחדש תמחשב כדי שזה שוב יעבוד איך אני פותר את הבעיה הזאת??? יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם חבילת שרות 2 sp2 פנטיום 4 2.6 512 מגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by Burned,

התקנתי XP SP3 לפני כמה שבועות ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם. אחרי כל הדלקה מחדש של המחשב אין קול וצריך ללכת ללוח הבקרה ולעוצמת רמקולים כדי לשנות את זה.. כל פעם המד של עוצמת הרמקולים על 0 כשאני פותח את המחשב.. זה ממש מעצבן, יש פתרון לזה?

10. זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by tavor21,

אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. בXP הייתי רגיל שהיו לי רק את האיקונים הבסיסים בשולחן עבודה כמו המחשב שלי המסמכים שלי חיבורי רשת וכו'.. עכשיו אני יכול לעשות להם רק קיצורי דרך בשולחן עבודה, מישהו יודע איך אפשר להוסיף אותם כמו שהיה בXP? וגם היה לי קיצור דרך של החיבור לאינטרנט שלי ואני לא מוצא דרך לגרור שום לינק שיצור לי קיצור דרך לחיבור אינטרנט , כדי להתחבר אני צריך כל פעם להיכנס להתחל ואז התחבר אל ואז נפתח לי חלון ואז יש תהליך של איזה 30 שניות ואז אני צריך לסגור את החלון.. מקווה שהבנתם , רותם

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by urich,

לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by doperla,

לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by garnett,

שלום.. יש לי תוכנת אנטי וירוס panda תקועה ב registry .. (לכן לא יכול להתקין אנטי וירוסים אחרים) כשמוצא את הערכים שלה שם, אי אפשר למחוק אותם.. (unable to delete the value). (דברים אחרים אפשר, דווקא עם הpanda זה לא רוצה..) ניסיתי כבר עם הרבה תוכנות ניקוי, ארגון, וכו'... גם איתם אי אפשר למחוק.. מה עושים?? :-\ תודה רבה למשיבים!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by shaibend,

בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by feint,

שלום, יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתרים מסויימים האקספלורר מציג הודעת שגיאה וקורס. (לדומא אתר ה BLOGTV של תפוז) חשבתי שזו רק הבעיה של אקספלורר אבל FIREFOX עושה את אותו הדבר. אז מה שאני חושב זה שזה משהו של ה WINDOWS. מעבר לזה, התקנתי גירסת בטא של המשחק BF2, ושוב זה מציג לי את אותו סוג של הודעת שגיאה! (תמונה מצורפת) יש למישהו רעיון מה הבעיה ו\או איך לפתור אותה? נ.ב לא יודע אם זה משנה אבל היה לי מותקן VS 2005 וגם שזה היה מותקן זה היה קורס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. מי יכול לעזור לי ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... (הצלחתי לתקן את המדייה פלייר ע"י הוספת מקודדים ) בברכת תודה דודי

19. התקנתי WINDOWS XP בטעות במחיצה הלא נכונה , התקנתי גם בשנייה ואז איתחלתי את המחיצה שהתקנתי בה בטעות חשבתי שזה יסיר את הWINDOWS הזה אבל כשמתחילים את המחשב הוא שואל איזו מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . כשלוחצים על המערכת שהסרתי אז הוא אומר שאי אפשר להמשיך כי חסרים לו הקבצים מאחר שאיתחלתי אותו , איך מבטלים לגמרי את הWINDOWS שהתקנתי במקום הלא נכון כך שלא אצטרך לבחור כל פעם בWINDOWS הטוב .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. היי! יש לי כרגע במחשב 2G ram, וראיתי שהמקסימום שמנוצל מתוך ה2G הוא רק כ-1G (הסתכלתי ב-peak). האם יש דרך לנצל את שאר ה-1G זיכרון שיש לי לעבודה יותר מהירה של הווינדוס? אני זוכר שדיברו פעם על ביטול הזיכרון הווירטואלי...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות דיסק שיהיה לו BOOT הכוונה אחד שאני מכין עם אפשרויות שונות לדוגמה אני סם דיסק בכונן של מערכת הפעלה מסוג WIN98 אומר לביוס לעלות מהסידירום ואז אחרי שהוא עלה אני רואה שיש לי אפשרויות לעשות כמה אופציות שונות לדוגמה Install Windows98 Heb Install Windows98 Eng כו' ועוד שאלה שהיא גם מאוד חשובה איך אני עושה את אותו הדבר אבל ברשת מחשבים מקומית? למה הקוונה? שאני אומר לביוס של המחשב לעלות מהרשת הוא יעלה את הבוט הזה ואז יהיה באפשרותי להתקין דרך הרשת מערכת הפעלה תודה ענקית לכל העונים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. אני מחפס את זה כבר יומים ( ומקווה למצוא)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by gggil,

יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by alechkor,

שלום לכולם. כיוון שהמחשב החביב שלי שבק חיים העברתי את הHD שלי למחשב של אח שלי כדי שתהיה לי גישה לקבצים שאני צריך בדחיפות. הבעיה היא - שהיוזר שלי במחשב "נעול" בססמא וכאשר אני מנסה לגשת ליוזר דרך F:/documents and settings/user (אף, בגלל שסי זה הווינדוס של המחשב של אח שלי) אני, כמובן, נתקע בהודעה שאין לי גישה, באסה. מישהו יודע דרך לעקוף את הססמא? או שאולי דרך שבא אני אוכל להקליד את הססמא ולקבל גישה ליוזר? תודה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים