עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by iurkin,

שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדווס עם הצורב. כנראה שצרבתי איזה משחק שקלקל לי את הצורב וכשאני מכניס דיסק DVD רגיל אז במאפיינים הווינדווס קולט אותו כדיסק DVD-RAM והצורב שלי לא תומך בדיסקים כאלה, ולכן הוא מראה שזה דיסק CD. הוא גם כותב שיש 0 מקום פנוי ו-0 מקום כללי. יש לציין שבדקתי בעוד תוכנות והן מזהות את הדיסק בלי הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Nero וזה לא עזר, הסתכלתי ב-Nero והוא הודיע לי שדרייבר ה-ASPI במערכת שלי דפוק. הורדתי את התוכנה ForceASPI וגם היא הראתה אותו דבר, לכן התקנתי את ה-ASPI מחדש. לאחר-מכן הפעלתי את המחשב מחדש, אך ללא הצלחה. אני יכול לצרוב את הדיסקים של ה-DVD אך הבעיה מעצבנת כי לאחר שאני צורב ב-Nero אז במקום להראות לי אפשרויות הוא מראה מסך ריק. צירפתי תמונה כ…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  3. רציתי לדעת איזו גירסה מומלצת למשתמש ביתי רוב העבודה על המחשב הינה גלישה/הורדות, צפייה בסרטים+קידוד, משחקים. איזו גירסה תתן ביצועים טובים אל מול יציבות?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. Started by icq27086783,

שלום. התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה VISTA X64 ובינתיים התמודדתי עם כל הבעיות שבאו עם המערכת החדשה חוץ מבעיה אחת. המערכת לא מזהה את מצלמת האינטרנט שלי שהיא של חברת SILVERLINE ובחו"ל שם המותג הוא TRUST (ראה TRUST.COM ) - המצלמה מדגם SPACECAM 360. אמנם זאת מצלמה זולה יחסית וגם באתר היצרן מצוין שלא קיימים דריברים למצלמה שתומכים בויסטה. האם יש למישהו מושג מה לעשות חוץ מאשר לחכות ולקוות שהיצן יכתוב דריברים חדשים למצלמה? לכתוב מכתב לMS אולי? בעיה(סוגיה) נוספת היא בהקצאת הזכרון . הנני בעל מערכת עם 2 GB זיכרון RAM . שמתי לב שויסטה היא מערכת הפעלה זוללת זכרון ואולי עקב זאת היא מקצה את הזכרון לתוכנות שונות בצורה שונה מאשר WIN XP . שמתי לב שבמשחק BATTLEFIELD 2 . כשהמשחק טוען מפה הוא הת…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by cupidil,

אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. בגלל סיבה לא ידועה התקנתי את XP ב- E וב- C יש גיבוי (גוסט). ששהמחשב עולה הוא שואל אותי אם לעלות את המחשב ב- XP או במערכת בלתי מזוהה שנמצאת ב- C. (הוא רושם את זה באנגלית) אני יודע שזה לא כזה מפריע אבל זה או לחכות חצי דקה או ללחוץ אנטר וזה לפעמים מעצבן... איך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by lader,

הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?

12. Started by pergola,

אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  13. שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה) תודה על עזרתם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  14. http://img254.imageshack.us/img254/117/yu7ivx5.jpg http://img264.imageshack.us/img264/5613/45yfkc2.jpg http://img512.imageshack.us/img512/491/jhiuyvu4.jpg חלק מהמחשב באנגלית לדוגמא בלחצן ימיני ב-desktop כל האפשרויות באנגלית אבל ב-התחל הכל בעיברית

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by yarivot26,

קניתי כ. קשיח חדש והתקנתי עליו את המערכת הפעלה (כי הוא SATA והשאר IDE), הבעיה היא שהשם שלו הוא F, איך אני מעביר את השם שלו לC?

17. המחשב שלי לא ישן ולא חדש הוא ממוצע זה המפרט AMD Athlon64 3000+ venice s939 1.8GHz CPU cooling : Gigabyte G-Power Lite MSI K8N Neo4-F platinum CEON 3x512MB DDR400 Redeon X600 xt 256 Mb Pci-E SAMSUNG 160GB SATA 8MB 7200RPM SANSUNG DVDX16 dual layer ורציתי לדעת אם כדאי להתקין וויסטה 64 ביט או 32 ביט כי כמו שראיתי תגובות פה ה 64 יותר מוצלח ובעיית הדרייברים ותוכנות שכיחה כמעט לחליוטין מה דעתכם? ואני לא ילד של משחקים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by Chymes,

איך זה עובד? אני מחפש קרוב לשעתיים ועדיין לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by J0n1,

יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by BigDragoon,

כשאני נמצא בתקייה עם קבצי WMV אני רואה PREVIEW של הסרט. אבל בסרטי DIVX אין PREVIEW (למרות שאני מסוגל לצפות בו). יש דרך שגם לDIVX יהייה PREVIEW ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Tharbad,

לפעמים, כשמחפשים באימיול קבצים מתווספות להן 3 תוצאות, עם הרבה מקורות שעם הופעתן נפסק החיפוש. אל תוגעו בתוצאות האלה, אם הורדתם אל תתקינו. הדבר הזה מוריד משהו למחשב הבו הוא הותקן וזה לוקח לו כמה ימים במהלכם למחשב שבוזה הותקן אין יכולת ליזום שיחות בפרוטוקול tcp/ip, כמוכן אם המחשב מחובר בנתב שאר הנוכחים ברשת ירגישו בהאטה רצינית במהירות (מקצה הורדה של 250~ ל- 3~ ק"ב לשנייה). בהנחה וכן הורדתם: לתת לזה לסיים להוריד ולראות מה קורה (ללא יודע מה קורה, לא נתתי לו את האפשרות הזו) או לפרמט. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.