Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שכנראה קשורה לדרייברים . משחקים מסוימים קורסים(כאילו מנתקים את הכבל שמחבר בין מהכרטיס מסך למסך ואני חייב לעשות ריסט) אצלי ,אבל רוב המשחקים פועלים כמו שצריך בלי בעיות. היו לי קרסות בWANTED ,בטלתי את ההגנה של NOD32 והמשחק הפסיק לקרוס. עכשיו קורה אותו דבר עם Dead Space . נסיתי לבטל את ההגנה של NOD32 אבל זה לא עוזר. בדקתי בevent viewer אם יש שגיאות ומצאתי כמה שקשורות לCatalyst Control Center: 1 0000000001: 2009-05-15 17:06:48:478 Failed to merge manifest file: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml with exception: Could not find file 'C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml'. Error…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
40% מהמשחקים לא עולים במחשב ששודרג (התקנה חלקה) ל-win8. דרייברים מעודכנים, כולל intel inf, intel me. גם microsoft visual c++ מעודכן. הפעלה כadministrator או מצב תאימות גם לא עוזרים. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ורק אחרי כמה שניות מעלה תתמונה (זה עם התוכנה לצפיית תמונות של הווינדוס XP) למה זה ככה? זה רק לאחרונה קרה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
-
היי במרשתת מתרבים לאחרונה דיווחים על תופעה מטרידה .... https://www.geektime.co.il/microsoft-reportedly-restarts-users-windows-10-computers-to-install-office-465-pwa/
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי מחובר לשני מסכים 21 אינצ (המסך הראשי) ו 32 אינצ ( המסך המישני) רציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדויוס 7 או בדרייברים של הכרטיס מסך לפתוח משחקים במסך המישני ולא במסך הראשי? ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להתקין את Windows 7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC מאתר מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הי, התקינו לי ויסטה על מחשב חדש ניתקלתי בבעיה ממש מוזרה: כאשר מנסים לשלוח קובץ במייל (קובץ - שלח אל - נמען דואר) כגון דף אינטרנט, או קובץ וורד, נפתחחת תיבת הדושיח הרגילה של שליחת מייל אבל אין כפתור send !. מישהו מכיר את העניין ויכול לעזור ? אגב, מתוך תוכנת outlook אין בעיה לשלוח מייל. תודה גיא
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום , איך אני מעברת (מלשון עברית) את הלינקים חיפשתי תשובה > כל מה שמצאתי שאפשר להוריד את התמיכה ב windows update >שבדקתי מצאתי שפות ... אך לא עברית משהו שקשור לLIP ***בנוסף אני לומד mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כי אין יותר ווינדוס אפדייט ל 98 ויש לי ENABLED , ואם אני מתקין את ההתקנות שהם מציעים אחד אחד , זה גם מעייף וזה גם יכול לדפוק לי את ווינדוס זה קרה לי פעם. יש פיתרון איך אני יכול לעדכן את המערכת?[וזה SECOND EDITION]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה על סיום התמיכה בווינדוס 10, מה עושים עם הWINDOWS defnder ? שלום, מה אתם מציעים לעשות? ראיתי שאין עדכונים גם לאנטי וירוס המובנה של הווינדוס . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home + SP2 יש לי 2 חשבונות לא מוגבלים (אדמיניסטרטור). מצאתי את קבצי dbx של Outlook Express בתיקית Documents and Settings רק בתת תיקיה של משתמש אחד (זה שהוגדר ראשון). אני רוצה לגבות את הקבצים של שני המשתמשים, אך לא מצאתי את קבצי dbx של המשתמש השני (זה שהוגדר שני). היכן הם נמצאים? חפשתי בכל דיסק המערכת, כולל בקבצים נסתרים ובקבצי המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה בעקבות שדרוג מחשב התקנתי לאבא שלי במשרד ווינדוס XP . התקנתי את כל הדרייברים של החומרה וגם מדפסת HP710 עם עברית צרובה. עד פה הכל טוב ויפה, עכשיו התקנתי איזה תוכנה של דוס מהמחשב הישן הכל עובד חוץ מההדפסה אני לא מצליח להדפיס בעברית... יש למישהו פיתרון איך להדפיס בעברית מדוס???? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עובד עם אקספלורר 32Bit ומערכת הפעלה Vista 64Bit Ultimate. האקספלורר כל הזמן נתקע לי ורושם Internet explorer has stopped working, ואז נפתח מחדש במסך ריק. איך אני יכול לסדר את זה? אני לא עובד עם גירסת ה-64Bit של האקספלורר כי לה יש בעיות אחרות(למשל אי תאימות לפלאש). כמו כן, בבקשה לא להציע לי לעבור לפיירפוקס, גם לו יש את הבעיות שלו.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בזמן האחרון צצו כמה בעיות.. יש לי ULTIMATE 32BIT הWINDOWS UPDATE לא מאפשר לי לחפש עידכונים חדשים, אני מקבל error code 800B0100 בעיה נוספת זה עם ה INTERNET EXPLORER, הרבה בזמן האחרון הוא פשוט קורס וזה קורה מלא פעמים.. הבנתי שזה לא רק בVISTA אלא בכל הגירסאות של EXPLORER 7 למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-