Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להוסיף שני כוננים קשיחים למחשב שלי שאחד מהם הוא SSD 120GB. אני רוצה להעביר את המערכת הפעלה לSSD ולאפס את הכונן הקשיח הנוכחי שעליו נמצאת המערכת הפעלה. באופן כללי, את המחשב קניתי עם ויסטה ואז בהמשך "שידרגתי" ל7 עם החבילת הרחבה שהציעו לבעלי ויסטה או XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין עוד פעם את ויסטה על הSSD ואז להתקין את ההרחבה ל7 או שאפשר להתקין ישר מהדיסק את 7? אשמח לתשובה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
איך אני מסיר את ה WINDOWS MESSENGER אני יודע שצריך להריץ משהו ב RUN אבל אני לא זוכר מה בדיוק, היה לי את זה ושכחתי.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי המון זמן לא הייתי פה.....התגעגעתי יאא...ולעניין...אני אנסה להסביר את זה טוב כי זה די מסובך.... המחשב שלי נוטה לעשות מן הפסקות קצרות (וזה ממש מציק ), נתקע לכמה שניות או דקות ואז ממשיך לעבוד.. ואני לא עושה הרבה במחשב בד"כ זה אינטרנט, איי סי קיו, תיכנותים פה ושם (לא משהו רציני), הורדות (אימיול וקאזה) ועוד כל מיני דברים אבל ממש לא רציני....אני לא חושב שאי פעם באמת הכבדתי על המחשב בכבדות...עכשיו...חשבתי אולי זה וירוסים..הרצתי בדיקת וירוסים של נורטון ,פנדה ומקאפי ...spybot ו adawere....בסנדרה הכול נראה טוב...התיאור של המחשב אמור להופיע בקישור שלו אם לא אז תגידו אני ארשום לכם אותו..ותגידו מה אתם צריכים אני אתן...מה הפיתרון?? נ.ב. אני עובד עם XP PRO SP1 ואני תמיד מוריד עידכונ…
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי vista ultimate ורציתי לדעת איך אני שם כל מני visual style וגם ערכות נושא. האם יש תוכנות לדברים האלו או אפשר בלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את התוכנה כדי להשתמש בבוט ל-2 מערכות הפעלה מ-2 הארד דיסקים שונים. התוכנה פועלת והכל עובד, אבל עכשיו אני רוצה למחוק אותה... ניסיתי לעשות לה uninstall אבל עדיין אני מקבל את הצג שאומר לי לבחור בין 2 מערכות.. אני רוצה לעשות את זה כי אין לי כבר את ה ההארד דיסק הקודם שעליו היה XP (בנוכחי יש לי ויסטה).. יש למשהו רעיון אין אני מבטל את החלון שמציג 2 מערכות כדי שהמחשב יריץ ישר את ה VISTA מההארד דיסק הנוכחי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ליצור בשבילו partition? קראתי דעות מנוגדות על כך. אם כן, אז האם גודל של פי 2.5 מהזכרון זה האידאלי? אם לא, האם לשים אותו על דיסקים דינמיים ב - RAID או שאולי אי אפשר?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. לפי מה שראיתי באתר של מיקרוסופט ניתן לקנות רק גירסת שדרוג. אם אני רוצה לקנות גרסה מלאה בשביל מחשב שאין בו בכלל ווינדוס מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי תמונות FOLDER בתוך תקיות מוזיקה למינהם, אך אני לא רואה אותם בתקייה איך זה קורה ?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שמתי לב שב XP SP3 המצלמה מזוהה ע"י הווינדוס אוטו' ואין צורך ב "אשף עדכון החומרה" ואז לבחור "לא לא הפעם" >חפש באופן אוטומטי" זה משהו חדש בXP SP3 ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הפעלתי את המצב שינה... ואז היה את הטעינה הזאת אח"כ כשהפעלתי את המחשב הייתה טעינה אפורה כזאת, ואחרי הטעינה המחשב פשוט איתחל את עצמו למה המחשב מאתחל את עצמו אחרי הטעינה? (מדובר על הטעינה כשמפעילים את המחשב, לא הטעינה כשמכניסים את המחשב למצב שינה) תודה
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כרגע מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב (בDUAL BOOT) WINDOWS 8 RELEASE PREVIEW וWINDOWS VISTA כל מערכת מותקנת בpartition ניפרד אני רוצה לעדכן לWINDOWS 8 PRO http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null ולהתקין אותו על הPARTITION של ויסטה ולפרמט את הכונן שמותקן 8 RELEASE PREVIEW האם מקבלים אפשרות כזאת בהתקנה או שהוא פשוט מעדכן על הגירסת ה8 הקיימת ?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע ל- Windows Vista: 1. האם מישהו התנסה בעבודה עם גרסת Beta 1 של המערכת ומוכן לספר קצת האם כדאי להתקין? 2. האם ניתן לעשות UPGRADE מ- XP ל- Vista Beta? 3. מתי צפויה לצאת הגרסה הסופית של Vista?
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
http://kodi.wiki/view/SMB/Windows חלונות 10 אניברסרי אגב פשוט שאני פותח את homegroups אז אין לי אפשרות ליצור אחד... אשמח להבהרה כי אני רוצה לנגן כבר את הקבצים בפאי שמחובר בסלון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי סתם עושה עצירות כאלה עם העכבר ומשמיע קולות מעצבנים במקום מוזיקה... מה אני יכול לעשות? נמאס לי והזמנתי גם טכנאי שפירמט וסתם לקח ממני כסף. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! שאני אומר לו לעשות ריסטרט הוא מגיע לשלב שבו הוא סוגר את כל התוכנות , ואז הוא סוגר את הנורטון וכ'ו... ואז הוא פשוט לא עושה כלום , העכבר זז והכל , פשוט הוא לא ממשיך הלאה. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי משהו מוזר. כשאני מכבה את המחשב דרך כפתור ה"התחל" הוא לא נכבה ונשאר תמידית במצב של logging off. אין שום בעיה עם הפעלה מחדש, שינה או כיבוי דרך הכפתור הפיסי. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי שום פוסט שמתאים בדיוק לזה. חוץ מזה, האנגלית שלי די טובה אבל כשנכנסים לנושאים טכניים מדי אני מאבד את הצפון. אז תגובות בעברית קלה ומנוקדת בבקשה. OT: אם אחליף 7 ל-8 אני ארוויח משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי וירוס במחשב ולאחר שניסתי לתקן את המחשב בדרכים עקיפות מבלי לפרמט (כמו לשחק ברג'יסטרי וכדומה) הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט וכאן יש לי בעיה. כשאני מאתחל את המחשב דרך הדיסק של הווינדוס הוא לא נותן לי לעבור לשלב של הפירמוט וההתקנה והוא רושם לי registry error יש לי כמה שאלות האם מותר להעביר את ההארד דרייב למחשב אחר ולפרמט את כונן C דרך המחשב הזה? זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין לאחר מכן עליו windows דרך המחשב המקורי? האם ניתן לפרמט את כונן C מבלי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה ששמים ב start->run. לאחר ששמים את הפקודה ניתן למחוק קבצים שלא נמחקים בטענה שהם מוגנים או הם בשימוש (לרוב סרטים מקודדים שנמצאים לא בשלמותם).
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. השבוע התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של Edimax על המחשב הנייח ומאז התחילו הבעיות. שני המחשבים הניידים המחוברים לרשת התחילו להתקע כל שעה בערך (לפעמים יותר ולפעמים פחות). זה יכול להיות עכבר ומקלדת שלא מגיבים (והסאונד נתקע באמצע) ויכול להיות ריסטרט שהמחשב מבצע. אחרי יומיים החלפתי ראוטר ל TP-LINK אבל הבעיות נותרו בעינן. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של אחד מהמחשבים ובהתחלה נראה היה שזה הצליח, אבל המחשב בכל זאת נתקע לאחר כמה שעות. נראה שזה קורה רק כאשר המחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית. כאשר אני מתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, או כאשר המחשב מנותק מהרשת, הוא לא נתקע. בנוסף, שני המחשבים חדשים יחסית והישן מביניהם הוא בן פחות משנה. אוסיף…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-