Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי XP SP3 לפני כמה שבועות ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם. אחרי כל הדלקה מחדש של המחשב אין קול וצריך ללכת ללוח הבקרה ולעוצמת רמקולים כדי לשנות את זה.. כל פעם המד של עוצמת הרמקולים על 0 כשאני פותח את המחשב.. זה ממש מעצבן, יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את האות של אחד מהכוננים במחשב שלי. אני יודע לבצע את השינוי, אבל האם יש תוכנה או דרך לשנות את ההגדרות של התוכניות המותקנות בכונן לאות החדשה ? אני יודע שעם PARTITION MAGIC ניתן היה לבצע את זה ב- XP, אבל אין לה גרסה לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הוינדווס 7 אבל הבעיה שאני מפחד שתוכנות ודרייברים לא יתמכו בו
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם מערכת XP 32-bit. פתחתי מוקדם יותר את המחשב, ולהפתעתי הרבה, ממשק ה-Windows שלי השתנה לחלוטין. מסך הכניסה עם שם המשתמש וסיסמא היה נראה שונה, וכשהגעתי לשולחן העבודה, גיליתי שמשהו נדפק. אני לא יכול להריץ את רוב התוכניות (אני מקבל שגיאה: "This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix the problem."), ובקצרה, יש כשל מערכתי. ניסיתי להפעיל שחזור מערכת - לא עבד. חשבתי שאולי זה וירוס, אבל אני לא יכול אפילו להריץ את האנטי-וירוס... יש לציין גם שלפני הדלקת המחשב, הוא לא עלה כמו שצריך ונתקע במסך השחור, אז עשיתי ריסטרט. כשהוא עלה שוב, רצה בדיקת הכונן הקשיח של Windows, ומשהם המשכתי לכל הבלאגן…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחשב שני שכבר התקנתי עם דיסק XP ..נקי ללא תוספות (אבל לא מקורי) במהלך ההתקנה לא התבקשתי להכניס דרייבר ל-SATA וההתקנה עברה ללא בעיות . יש לי דיסק קשיח היטאצי 250 ג'יגה SATA + צורב SATA LG לא שיש לי תלונות , אבל לא ברור לי איך ההתקנה עברה ללא דרישת דרייבר , לאור הפוסטים הרבים שצריך דרייבר בדיסקט פלופי או לחילופין להטמיע את הדרייבר בדיסק ההתקנה עם תוכנת NLITE וכו' . מישהו יודע להסביר
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
התקנתי לפני יומיים ויסטא אולטימייט ולאחר ההתקנה הורדתי את העידכונים דרך windows update האם אני עדיין צריך להוריד את החביחה sp1 ואם כן האם אני אמור להתקין משהו לפני זה כי פעם שעברה לפני שפרמטתי זה עשה לי קצת בעיות.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה שקיבלתי לפני שבועיים בהתחלה עשיתי מחיצה אחת שהיא C שלשם התקנתי את הווינדוס וקבעתי שיהיה בה 10 ג'יגה. עבדתי על המחשב כמה ימים עד שהגדרתי עוד מחיצה של 190 ג'יגה מה שקרה זה שהכונן קיבל את האות F כי D וE כבר נתפסו על ידי הצורבים. איך לשנות את האותיות אני יודע, אבל השאלה היא האם הPATHS לכל הדברים שיש לי בF ישתנו בהתאם?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
טוב אז תראו, אחריי שהשארתי את המחשב שלי דלוק בלילה, הדלקתי את המסך והכל הלך כל כךךךךךךךךך לאט לא, לא הכל איטי, בכל מה שנגוע לEXPLORER(פתיחת תיקיות, התחל, העברת קבצים, מחיקת קבצים, וכו') זה איטי רצח, אינטרנט לא לוקח כ"כ הרבה זמן, גם מנהל המשימות נפתח דיי מהר ניסיתי לעשות ריסט, אך זה עוד פעם קרה אחריי בסביבות ה10 דקות ושום דבר לא היה דלוק ברקע, רק FIREWALL הנה תמונה של מה שקרה אחריי שיצאתי ממשחק(משחק שצורך ממש קצת משאבים, בסביבות ה20,000K): http://img115.imageshack.us/img115/4743/zxz6ru.jpg במקרה הזה הEXPLORER צרך 133,000K אך היה לי מצב שהוא הגיע ל493,000K(אפילו יותר מFEAR) הינה עוד משהו שניסיתי לעשות: סיימתי את הEXPLORER.EXE ואז עשיתי קובץ>משימה חדשה(הפעלה...) ואז הEXPL…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום תמיד שאני רואה סרטון באקספלורר אחרי כמה זמן זה נתקע ומופיעה שגיאה מה אפשר לעשות ? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי מחשב נייד וכשאני לוחץ על קובץ מקש ימני=> שלח אל => נמען דואר צריך להיפתח לי תיבה של ה-outlook express אבל ניפתח לי חלון אחר .. הנה הוא: במחשב שלי כשאני לוחץ על הקובץ נמען דואר זה פותח לי את החלון של הoutlook הזה: איך אני יכול לשנות את ההגדרות כדי שגם במחשב הנייד כשאני לוחץ על נמען דואר זה יפתח לי את החלון של האוטלווק?? אני זוכר שפעם סידרתי את זה אבל שכחתי איך עשיתי... זה דחוף לי בבקשה תעזרו תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תראו היה לי משתמש בווינדאוס אחר כך היה איתו בעיות והיה לי דברים חשובים בו. עשיתי עוד חשבון בשביל למחוק את הקודםושאני ישתמש בחדש אבל עם הקבצים של הקודם. אבל זה לא שמר לי על השולחן עבודה אבל יש את זה ב C:\Documents and Settings וכתוב את המשתמש אבל שאני בא להיכנס לתיקה כתוב ''אין גישה ל C:\Documents and Settings\name הגישה נדחתה'' איך אני יכול לעקוף את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך, רכשתי XP SP2 - 32 ביט כמובן. עכשיו הכל עובד מצויין, רק כשאני מנסה לעשות עידכונים זה מתחיל להוריד את העידכונים ואז אומר לי "לא הייתה אפשרות להתקין חלק מהעידכונים" ונותן לי רשימה של איזה 100 עידכונים, שזה בעצם כל העידכונים. כי בהתחלה רשום יש 21 עידכונים חדשים, ואז אחרי כמה שניות זה רושם לה היה אפשרות להתקין את חלק מהעידכונים, העידכונים הבאים לא התוקנו, אני סופר זה 21 עידכונים, וככה כל הזמן כל יום אני מנסה לסדר את זה או לעשות משהו וכלום לא עוזר. דיברתי גם אם מיקרוסופט אבל הם לא עונים לי במייל וכשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי נשלח לך מייל עם הפיתרון - והם לא שולחים :\ כך שאני לא יודע מה אפשר לעשות. מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדווס עם הצורב. כנראה שצרבתי איזה משחק שקלקל לי את הצורב וכשאני מכניס דיסק DVD רגיל אז במאפיינים הווינדווס קולט אותו כדיסק DVD-RAM והצורב שלי לא תומך בדיסקים כאלה, ולכן הוא מראה שזה דיסק CD. הוא גם כותב שיש 0 מקום פנוי ו-0 מקום כללי. יש לציין שבדקתי בעוד תוכנות והן מזהות את הדיסק בלי הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Nero וזה לא עזר, הסתכלתי ב-Nero והוא הודיע לי שדרייבר ה-ASPI במערכת שלי דפוק. הורדתי את התוכנה ForceASPI וגם היא הראתה אותו דבר, לכן התקנתי את ה-ASPI מחדש. לאחר-מכן הפעלתי את המחשב מחדש, אך ללא הצלחה. אני יכול לצרוב את הדיסקים של ה-DVD אך הבעיה מעצבנת כי לאחר שאני צורב ב-Nero אז במקום להראות לי אפשרויות הוא מראה מסך ריק. צירפתי תמונה כ…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-