Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני כבר שנים עובד על XP בלי שניסיתי לפרמט את ההארדדיסק או להתקין את המערכת מאפס, ככה שהצטבר לי המון תוכנות ומדיע על ההארדיסק שאני לא ממש רוצה שייאבד עם המעבר ל-XP 64 שאני תיכננתי. אז התקנתי XP 64 על כונן אחר ככה שיהיה לי שתי מערכות הפעלה אם אני ארצה להעביר משהו ששכחתי ממנו. הבעיה היא שכאשר הדיסק התקנה של XP 64 בתוך הכונן הווינדוס רואה את כל מערכות ההפעלה ומאפשר לי לבחור מבינהם (אחרי ההתקנה), אם הוא לא בפנים הוא ישר עובר ל-XP הישן. יש לי 3 HD של SCSI מחוברים לכרטיס אחד כשבאחד מהם המערכת הישנה ובאחד החדשה(אולי בגלל זה הבעיה). לא משנה איך אני משנה את סדר ההפעלה שלהם, המערכת הישנה עולה. למישהו יש מושג למה זה קורה ? האם יש קובץ כמו boot.ini כמן פעם שאני אוכל לשנות אותו לשתי מע…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PROFESSIOANL ויש לי חיבור ADSL 750. הוא המתחבר בלי בעיה ,אבל כשאני רוצה להתנתק אז האייקון הקטן למטה נתקע הוא באמת התנתק אבל כאילו נשארו 'שאריות' ובגלל זה כשאני מכבה את המחשב אז הוא נתקע ב SAVING YOUR SETTINGS. יש לזה איזה שהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם הטיפול יהיה באמצעות שחזור מ"ה הקיים בעזרים? באיזה מקרה רצוי בנוסף לשחזור האוטומטי , גם לגבות את רג'סטרי באמצעות תוכנת גיבוי ושחזור משם במידה וידרש?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני שבוע הדיסק קשיח שלי נשרף והחליפו לי אותו יש לי 2 ג'יגה ראם ורציתי להוסיף עוד 2 האם אני צריך לפרמט את המחשב לאחר הוספה? אני מתלבט מה להתקין איזה ווינדוס עדיף 7 xp vista יש לי מעבד q6600 כרטיס מסך 8600gt 4 ג'יגה אחרי שאני יוסיף ראם דיסק קשיח 500G אני צריך לדעת אם חייבים לפרמט אחרי הוספת ראם ואיזה מערכת הפעלה עדיפה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לילה טוב אח שלי עבד על המחשב והוא העלים לי את הקיצור דרך של ה-show desktop איפה הקובץ המקורי נמצא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי דפדפן Internet Explorer,כאשר אני מנסה להכנס לאתר: gamer.co.il מופיע השגיאה הבאה:
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות. 1. בוויסטה יש דבר כזה שנגיד אומרים לו "START" אז הוא נכנס לSTART, או אומרים לו להכנס למחשב שלי והוא נכנס למחשב שלי אז אם אני מתקין MUI בעברית אז יהיה את הדבר הזה בעברית? 2. אני זוכר פעם היה אתר כזה שמביא סריאלים מקוריים לוויסטה ואז הוא נסגר אז עכשיו שיש וויסטה סופי איך אפשר להוריד את ה30יום? 3. כל משחק/תוכנה שעובד בXP יעבוד בוויסטה? *כל השאלות מופנות לוויסטה הסופית שכבר יצא לחנויות ולא שום גרסה אחרת*
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הארד דיסק שלי מחולק ל C ששם הXP נמצא ול D ששם שאר הדברים . אני רוצה להתקין מחדש את XP על C וגם לפרמט אותו על הדרך. כאילו שכל הקבצים שהיו על XP לא יהיוי עוד. נכנסתי להתקנה וכשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור מחיצה, אז לחצי על המחיצה C ואז הוא הודיע לי שהוא יתקין את המערכת בנוסף, ולא במקומה. מה אני עושה כדי שהוא יתקין במקומה וימחק את שאר הקבצים על המחיצה? מקווה שתבינו את כוונתי. מאור
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
טוב אז התקנתי ווינדווס על המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני תדיסק של ווינדווס כדי לעשות בוט.. כשהדיסק בפנים הוא לא עושה שום בוט וכשאין דיסק הווינדווס לא עולה עכשאני אני חושב שזה משהו בלוח אם כי התקנתי תווינדווס במחשב אחר ואין בעיה משהו עם boot agent לוח אם - K8NF-9 מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים , בזמן האחרון למחשב שלי הופיעו הרבה בעיות. אני יכתוב אותם בקטגוריות : 1. כשאני רוצה להפעיל את מנהל המשימות , ע"י CTRL+ALT+DELETE , מופיע לי הדבר הזה :http://img110.imageshack.us/img110/8315/dkdkdl0sx.jpg 2. לפעמים המקלדת לא מגיבה , וצריך לנתק ולחבר אותה למארז על מנת שתפעל ( המקלדת בסדר גמור וגם החיבור ). 3. לפעמים כאשר אני מזיז טיפה את המארז .. תופעה מוזרה מתקיימת : http://img160.imageshack.us/img160/8338/djdjkdi51cu.jpg 4. המחשב מתחמם בטירוף , אתמול לאחר יומיים שהוא פעל רצוף נגעתי בו והוא רתח! ממש רתח! המאוורר עובד אבל הוא לא ממש חזק למען האמת. אולי זה יעזור , המחשב הוא פנטיום 4 2.6 גיגה הרץ , 512 ראם , וכרטיס מסך רדאון ספייר 9600XT , ו128 מגה בייט. וינדוס XP …
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - יש באמת אבל באמת הבדל באבטחה בין האבטחה ב Xp Pro ו Xp Home ???
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
בגלל סיבה לא ידועה התקנתי את XP ב- E וב- C יש גיבוי (גוסט). ששהמחשב עולה הוא שואל אותי אם לעלות את המחשב ב- XP או במערכת בלתי מזוהה שנמצאת ב- C. (הוא רושם את זה באנגלית) אני יודע שזה לא כזה מפריע אבל זה או לחכות חצי דקה או ללחוץ אנטר וזה לפעמים מעצבן... איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-