Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם ניתן במחשב נייד שמותקנת בו Vista ממשק עברי להחליף לממשק אנגלי? יש איזשהו הבדל משמעותי בין גרסת ה- Premium לבין גרסת ה- Ultimate שכדאי לשדרג בשבילו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי יש ברשותי Laptop שאחי השאיר וטס לחו"ל אבל... .הוא נעול לי ,ניסיתי להפעיל אותו ב Safemode F8 ולא הצלחתי להיכנס בתור אדמינסטרטור אם זה יעזור אז מערכת הפעלה היא וויסטה והמחשב הוא של HP תודה לכל העוזרים יום טוב
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, יש לי בעיה... קניתי הארד-דיסק חדש (WD 80GB SATA ... אם זה משנה...), חיברתי אותו ללוח אם, חברתי חשמל והדלקתי את המחשב... התחלתי את ההתקנה של ה-Windows XP דרך הדיסק, לחצתי F6 והתקנתי את הדריברים של ה-SATA מהדיסקט... כשיש את ההודעה שההתקנה מתחילה את Windows אני מקבל את מסך השגיאה המפורסם... ניסיתי להשתמש במקור אחר להתקין את Windows XP, החלפתי גם את הזכרון, הארד-דיסק כמו שאמרתי חדש..., גם הלוח אם יחסית חדש (לא יותר משלושה חודשים). אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ההודעה שמופיעה לי היא ++ microsoft runtime eror c וזה אחרי שאני סוגר תוכניות כמו סרטים ועוד כמה דברים ואחרי ההודעה אני לא יכול ליפתוח אותם יותר אני צריך להפעיל מחדש תמחשב כדי שזה שוב יעבוד איך אני פותר את הבעיה הזאת??? יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם חבילת שרות 2 sp2 פנטיום 4 2.6 512 מגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בממשק רוסית.איך אני עובר לממשק בעיברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התקנתי VISTA 32 BIT והתקנתי את הגרסה האחרונה של FF לאחר שהעלתי מהגיבוי MozBackup הכל עבד מצוין, בלי שאעשה משהו מיוחד יותר מאוחר רוב האתרים התחילו לעלות בצורה איטית או שתקועים בקריאה במשך דקות ארוכות ולא עולים עד הסוף עולים חלקית כך שלא רואים את כל העמוד, לפעמיים YNET עולה מהר ואחרים לא. מישהו מכיר את התופעה? כבר פירמטתי והתקנתי שוב מחדש וכל פעם זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
במחשב שלי בבית אני מקבל Blue Screen כשאני מדליק אותו: ב Blue Screen רשום: STOP: 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA חיפשתי ב Knowledge Base של Microsoft ומצאתי מאמר שאומר שהדבר נגרם בגלל דרייבר חדש של USB שהותקן. הדרייבר מסוג USB האחרון שהתקנתי היה של ה IPOD. איך אני מסיר את הדרייבר? (ניסיתי לעלות ב Last Known good Configuration אבל גם אז אני מקבל Blue Screen)
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה, הבעיה שאין לו סי די! נסיתי להתקין דרך USB בלא הצלחה. אני יודע שייש אפשרות להתקין וונוס ממחיצה,למשל בהרבה מחשבים ניידים חדשים זה כך. השאלה של היא איזה וונדוס אני צריך בשביל זה? או שאפשר להפוך וונוס רגיל לכזה?? בתדה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב קור 2 דו E8400 ו4 ג'יגה זיכרון, אם אני יתקין ווינדווס 32 ביט מה יעבוד לי פחות טוב? אני יודע שרק 3 ג'יגה ראם, אז רק הזיכרון לא יעבוד במלואו או שגם דברים אחרים כמו המעבד???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש (אחרי השישן עשה בעיות וכבר לא עובד). עכשיו חיברתי את ההרדיסק הישן כדי להעביר את כל הקצבים מהמחשב הקודם אך כשאני בא להכנס לתיקיה של המשתמש שלי שנמצ בהרדיסק השישן הווינדוס לא מאשפר לי להכנס(כנראה ההגבלת משתמשים נשמה). תמונה למי שלא הבין תהסבר: המחשב הישן כבר לא עובד אז אי אפשר להפעיל את הארדיסק במחשב הישן ולצרוב. ניסיתי גם שמחשב החדש יעלה מהארדיסק הישן אבל עוד לפני הטעינה של הווינדואס המחשב נכבה. בקיצוווררר אני חייב להכנס לתיקיה הזו, יש לי להעתיק הרבה קבצים מה'מסמכים שלי' ושולחן העבודה. בקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
נדבר קצר ולעניין קיבלתי מחשב חדש, מותקן על ההארדיסק(שהוא חדש) וינדוס אקספי יש לי שלוש הארדיסקים מחוברים יחדיו בסאטה, על הארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם היה לי משתמש עם סיסמא העניין הוא שבהארדיסק שעכשיו הוא מאסטר אני רוצה להיכנס איתו לתיקיית משתמש שהיה האדמין בהארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם העניין הוא שזה לא מביא לי להיכנס, ובמאפיינים של התיקייה רשום שהיא לוקחת 0 בייטים של מקום כשזה לא נכון(אני יודע את זה בודאות, הדסקטופ של המשתמש שהיה האדמין במחשב הקודם מלא בהמון קבצים אז כבר זה שולל את העניין שזה ריק) עכשיו הבנתי שזה בגלל שיש סיסמא, כנראה התיקייה חסומה, יש איזושהי אפשרות לפרוץ אותה? נ.ב זה דחוף לי, יש שמה קבצים חשובים במיוחד ומצטער אם זה לא הפורום בשביל זה, לא הבנתי איפ…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-