Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום איך אני מוחק תמונות שיש לי ברקע שאם עושים קליק ימיני על המסך מאפינים שולחן עבודה יש לי שם תמונות ואני לא רוצה אותם איך אפשר לימחוק?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת על כונן C מותקנת לי מערכת הפעלה XP לא מזמן התקנתי על כונן H מערכת הפעלה וינדוס סרבר 2008 עכשיו את כונן H כולל מערכת ההפעלה 2008 פירמטתי פה מתחילה הבעיה בעלליית המחשב עדיין עולה לי המסך של בחירת מערכת הפעה שואל אם אני רוצה בוינדוס 2008 הוא במערכת הפעלה ישנה יותר שזה אומר האקספי ובגלל שוינדוס 2008 כבר לא עובד על הקובץ BOOT INI לא הצלחתי להסיר את הבחירה כי התוכנה שעובדת בויסטה ובסרבר שמטפלת בבוט לא קיימת באקס פי איך פותרים תבעיה תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. התקנתי XP,והשורה המעצבנת הזאת לא יורדת לי מהדסקטופ,איך אפשר להסיר אותה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של חבילת השפה העברית ל WINDOWS VISTA הפעלתי את ההקנה וזה מה שאני מקבל:
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני קם בבוקר מדליק את המחשב, פותח את המחשב שלי פתאום אני רואה סדר אחר בכוננים,תוכלו לראות בתמונה שצירפתי. זה לא אמור להיות ככה, איך מסדרים? למה זה קורה? זה יכול לקרות סתם ככה לבד? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם הטיפול יהיה באמצעות שחזור מ"ה הקיים בעזרים? באיזה מקרה רצוי בנוסף לשחזור האוטומטי , גם לגבות את רג'סטרי באמצעות תוכנת גיבוי ושחזור משם במידה וידרש?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני יודע שיש כזאת אפשרות בהגדרות לעשות שלחיצה על כפתור הכיבוי שעל המחשב עצמו לא בווינדוס לא תכבה את המחשב ישר ולא תעשה כלום מישהו יכול להזכיר לי איך לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-