Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לאחר קצת בעיות עם המשתמש השני (המערכת החליטה שהאיימיל לא נכון) יצרתי משתמש חדש בשביל לכתובלכם אז ככה יש לי בעיה עם הכונן קשיח, יש לי מחשב חדש יחסית חודשיים שלוש כונן WD WD1600JS 120GB עכשיו אני יודע שהכונן בכלל לא מגיע 6% או 3% , קראתי על זה בפורום של ה"איחסון" אבל עדין חסרים לי 17 ג'יגה מהכונן ! כלומר שאני עושה ימני על הכונן ומעודפים זה מראה שאני מכתב ב-87 ג'יגה ביט מתוך 100 (הכונן הזה מחולק לשניים) ובשאני מסמן את כל התיקיות וסריקה זה מראה שזה 70 ג'יגה...סליחה אבל WTFFF אני רוצה את הג'יגה בייטים שלי חזרה ! ]:
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לפי מה שאמרו לי WINXP אינו תומך במעבדים החדשים (CORE2) ןלכן אין ניצולת מלאה של יכולות המעבד, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
התקנתי את world in conflict והויסטה לא שם לי אייקון על השולחן עבודה ושום דבר בתפריט התחל. הלכתי ל: C:\Users\Ofir\Desktop אבל האייקון לא שם וגם הרבה מאלה שכן נמצאים על שולחן העבודה לא נמצאים בתיקייה הזו. את התיקיות שבתפריט התחל אני בכלל לא מוצא. אולי הויסטה שתל את הכל ל admin אבל אני ה admin במערכת כך שאין לי מושג מה קורה פה. דרך אגב, אותו כנ"ל לגבי babylon. אופיר
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שצצה פתאום שכשאר אני מעוניין להיכנס למצב של MSCONFIG הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכתובה בצילום המצורף ! האם למישהו יש מושג אייך לפתור את זה ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
במסגרת רצף הבעיות השבועיות שלי עם ווינדוס (שגם פירמוט פעם בשבוע לא פותר) נתקלתי היום בבעיה חדשה: לחיצה על explorer.exe לא פותחת את הדפדפן (לא בקיצור הדרך על שולחן העבודה, ולא כשאני ניגש ישירות לתיקיה). לעומת זאת אם אני אפתח תיקיה כמו my computer ואשנה את הנתיב למעלה לכתובת אינטרנט כלשהי הדפדפן יעבוד סוכר. אז מה יכולה להיות הסיבה שמונעת מהאקספלורר להיפתח כמו שצריך בדרך הרגילה???
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה זיכרון וירטואלי אני אמור לשים אם יש לי במחשב 1500 RAM 1.5 ! כמה VIRTUAL MEMORY צריך לשים ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי VISTA ULTIMATE 32bit, וכרטיס טלויזיה PINNACLE USB PRO חיצוני. בתוכנה שהגיעה איתו, TV CENTER הכל עובד סבבה, אך במידה סנטר אני מקבל שגיאה של TUNER NOT FOUND כשאני נכנס ל SET UP TV. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איכשהו ביטלתי את הAERO על הנייד שלי (לפני די הרבה זמן, כך שאני אפילו לא זוכר מה עשיתי...), ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו שוב. הבעיה, הוא לא מופיע לי לבחירה תחת windows colors and appearance אם יש למישהו רעיון איך מפעילים אותו אשמח לקצת עזרה... -- עריכה מצאתי את הפתרון.. מתברר שכיביתי את ה desktop window manager. הפעלה שלו תחת services והופ, הAERO חזר ואפשר לבחור אותו...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי בעיה עם הWINDOWS שמצריכה התקנה מחדש (לא חשוב מה פשוט אין לי ברירה) ואף פעם לא עשיתי את זה בעבר לבד אז נחוץ הסבר על ההתקנה מחדש כך שאצטרך לעשות כמה שפחות התקנות כי אין לי מושג אם מתקינים winxp מחדש זה אומר שצריך אח"כ להתקין גם את הSP2 ועוד התקנות שאין לי מושג- כרטיס מסך ..הרדיסק (ntfs( ואלוהים יודע מה למישהו יש לינק או יכול להסביר? ??? מה לעשות לפני ואחרי ,איזה הגדרות מערכת לשמור ומה לגבות זה המפרט Motherboard: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Ch…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל זיכרון של system recovery ישתמש בו בויסטה? כרגע התיקיה שלו (system volume information) תופסת לי 13 גיגה (!!) ניסיתי כמו באקס פי לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים אבל אין שם אפשרות לשנות את הגודל . רק לבחור כוננים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://img254.imageshack.us/img254/117/yu7ivx5.jpg http://img264.imageshack.us/img264/5613/45yfkc2.jpg http://img512.imageshack.us/img512/491/jhiuyvu4.jpg חלק מהמחשב באנגלית לדוגמא בלחצן ימיני ב-desktop כל האפשרויות באנגלית אבל ב-התחל הכל בעיברית
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היו לי בעבר שתי גרסאות של XP מותקנות בו זמנית. לאחר מכן היה לי גם ויסטה. עכשיו אני רק עם גרסה אחת של XP, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לעבור שני תפריטי בחירה מיותרים: אחד של ויסטה, ואחד כדי לבחור את הגרסה של XP שעדיין מותקנת. באיזה קובץ בווינדוס אני מוחק את כל זה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים במחשב. אחד של הווידנוס ואחר הרגיל. שניהם NTFS. יש לי בעייה שכמעט כל המחשב דחוס למרות שלא אמרתי לו לדחוס. ואני מניח שבגלל זה יש לי בעייה קטנה של זיכרון (כי הדחיסה משתמשת בזיכרון) איך אפשר לתקן את זה?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את ה-windows 64 ויש לי שתי בעיות: 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-GAME PORT ,מופיע לי שורה ,תחת sound video and game controlers "unsoported standart game port" 2.יש לי גם שורה של "unknown device" תחת other deviceds שאני לא יודע מה זה ולא יודע איך מתפטרים מזה . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס אקס פי, ויש לי מספר בעיות כלליות: 1.בעת הפעלת המחשב עד שהוא עולה לוקח המון זמן וזה לא בגלל הסטארטאפ. 2. האקספלורר לא עובד כמו שצריך 3. יש תקיעות 4. לפעמים תוכנות מסויומות לא עולות 5. המחשב שלי - לעיתים לא נפתח הכוונה הוא נפתח וסורק ככה שנה ולא פותח אז צריך להכנס ידני יעני לכתוב c:\e: וכו' רציתי לדעת מהם הדברים שעלי לעשות? חוץ מפרמוט? בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איך המאחה דיסק בווינדוס ויסטה? יותר מהיר ואיכותי?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-