Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני עושה קליק ימני על ספריה כלשהי ובוחר חיפוש כשהמטרה שיחפש רק בתקייה זו. למרות זאת תיבת "חפש ב" נותרת ריקה למה זה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
במחשב שלי בבית אני מקבל Blue Screen כשאני מדליק אותו: ב Blue Screen רשום: STOP: 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA חיפשתי ב Knowledge Base של Microsoft ומצאתי מאמר שאומר שהדבר נגרם בגלל דרייבר חדש של USB שהותקן. הדרייבר מסוג USB האחרון שהתקנתי היה של ה IPOD. איך אני מסיר את הדרייבר? (ניסיתי לעלות ב Last Known good Configuration אבל גם אז אני מקבל Blue Screen)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לפני שבוע הדיסק קשיח שלי נשרף והחליפו לי אותו יש לי 2 ג'יגה ראם ורציתי להוסיף עוד 2 האם אני צריך לפרמט את המחשב לאחר הוספה? אני מתלבט מה להתקין איזה ווינדוס עדיף 7 xp vista יש לי מעבד q6600 כרטיס מסך 8600gt 4 ג'יגה אחרי שאני יוסיף ראם דיסק קשיח 500G אני צריך לדעת אם חייבים לפרמט אחרי הוספת ראם ואיזה מערכת הפעלה עדיפה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בכונן C מותקנת לי XP ובכונן D מותקנת לי ויסטה והם רצות בסדר גמור ביחד יש לי בעיות במערכת XP ורציתי להתקין אותה מחדש רציתי לדעת אם אני אנסה לפרמט את C ולהתקין XP מחדש אם זה ייגרום בעיות נ.ב. למישהו יש מושג איך אני יכול לקבוע לעצמי הרשאות של כתיבה\מחיקה וכו' בויסטה? היא כל פעם מציקה לי על שינויים שאני מנסה לעשות בתיקיית System32 ובתיקיות מערכת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש (אחרי השישן עשה בעיות וכבר לא עובד). עכשיו חיברתי את ההרדיסק הישן כדי להעביר את כל הקצבים מהמחשב הקודם אך כשאני בא להכנס לתיקיה של המשתמש שלי שנמצ בהרדיסק השישן הווינדוס לא מאשפר לי להכנס(כנראה ההגבלת משתמשים נשמה). תמונה למי שלא הבין תהסבר: המחשב הישן כבר לא עובד אז אי אפשר להפעיל את הארדיסק במחשב הישן ולצרוב. ניסיתי גם שמחשב החדש יעלה מהארדיסק הישן אבל עוד לפני הטעינה של הווינדואס המחשב נכבה. בקיצוווררר אני חייב להכנס לתיקיה הזו, יש לי להעתיק הרבה קבצים מה'מסמכים שלי' ושולחן העבודה. בקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אז תראו, אחריי שהשארתי את המחשב שלי דלוק בלילה, הדלקתי את המסך והכל הלך כל כךךךךךךךךך לאט לא, לא הכל איטי, בכל מה שנגוע לEXPLORER(פתיחת תיקיות, התחל, העברת קבצים, מחיקת קבצים, וכו') זה איטי רצח, אינטרנט לא לוקח כ"כ הרבה זמן, גם מנהל המשימות נפתח דיי מהר ניסיתי לעשות ריסט, אך זה עוד פעם קרה אחריי בסביבות ה10 דקות ושום דבר לא היה דלוק ברקע, רק FIREWALL הנה תמונה של מה שקרה אחריי שיצאתי ממשחק(משחק שצורך ממש קצת משאבים, בסביבות ה20,000K): http://img115.imageshack.us/img115/4743/zxz6ru.jpg במקרה הזה הEXPLORER צרך 133,000K אך היה לי מצב שהוא הגיע ל493,000K(אפילו יותר מFEAR) הינה עוד משהו שניסיתי לעשות: סיימתי את הEXPLORER.EXE ואז עשיתי קובץ>משימה חדשה(הפעלה...) ואז הEXPL…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של וינדוז בשפה העברית. אולם, אני רוצה שכל התפריטים יהיו באנגלית. איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה) תודה על עזרתם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-