Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא סבבה לגמרי אבל בזמן האחרון הוא עובד לי ממש לאט וכול זה וזה משגע אותי מה אתם אומרים איך אני יכול לטפל במחשב שחי שהיה כמו שהוא היה פעם (לפני חודש חודשיים ) הוא מחשב חדש !! אז מה אני צריך תסתכלו אני עושה לו בדיקות ב ad aware יש לי הורדה של עידכונים לוידנוס אוטומטית כזאת ככה איך שיש עדכונים הוא מתחיל להוריד ולהתקין לי אותם יש לי אנטי וירוס שאני עושה בדיקטת מידי פעם מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על המחשב שלי שיעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני חודש משהו כזה תודה רבה אנשים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני קם בבוקר מדליק את המחשב, פותח את המחשב שלי פתאום אני רואה סדר אחר בכוננים,תוכלו לראות בתמונה שצירפתי. זה לא אמור להיות ככה, איך מסדרים? למה זה קורה? זה יכול לקרות סתם ככה לבד? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כמה דקות אחרי הפעלת המחשב. בעקבות ההודעה האינטרנט מפסיק לעבוד עד שאני עושה ריסטארט. אני משתמש בWINDOWS XP SP3. מה אפשר לעשות? עריכה: לא משנה, מצאתי את הפתרון. זה פה למי שמעונין: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1265497
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה, הבעיה שאין לו סי די! נסיתי להתקין דרך USB בלא הצלחה. אני יודע שייש אפשרות להתקין וונוס ממחיצה,למשל בהרבה מחשבים ניידים חדשים זה כך. השאלה של היא איזה וונדוס אני צריך בשביל זה? או שאפשר להפוך וונוס רגיל לכזה?? בתדה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
תודה עם מישו יודע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל BOOT.INI USE ORIGINAL BOOT.INI USE MODIFIED האפשרות נפתחת כאשר אני רושם MSCONFIG במה עלי להשתמש כרגע זה על מודיפי!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לדעת איזו מערכת התקנה להתקין עבור מחשב מדיה בסלון XP או VISTA הפרט שאני מתכנן לקנות הוא מאתר זה בקטגוריה מפרטים של 4000 שח מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3600 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet 65 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty 480 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Di…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיוון שהמחשב החביב שלי שבק חיים העברתי את הHD שלי למחשב של אח שלי כדי שתהיה לי גישה לקבצים שאני צריך בדחיפות. הבעיה היא - שהיוזר שלי במחשב "נעול" בססמא וכאשר אני מנסה לגשת ליוזר דרך F:/documents and settings/user (אף, בגלל שסי זה הווינדוס של המחשב של אח שלי) אני, כמובן, נתקע בהודעה שאין לי גישה, באסה. מישהו יודע דרך לעקוף את הססמא? או שאולי דרך שבא אני אוכל להקליד את הססמא ולקבל גישה ליוזר? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לשאול פה. שהוא לוחץ על Local blabla זה אמור לפתוח את הסטטוס אבל הוא לא פותח אותו דבר אם עושה על הסמל של ה2 מחשבים חץ ימני ולוחץ על STATUS זה לא פותח לו - כי הפעולה היא בעצם אותו פעולה כמו לחיצה כפולה. איך מתקנים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ייתכן שקבצי DBX inbox.dbx sent items.dbx לא באמת מייצגים את הגודל של הדוא"לים בתיבות כי מחקתי הרבה דוא"לים והגודל של הקבצים רק גדל
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי..מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת שאולי יוכל לעזור לי..? כשאני מנסה לכתוב בעיברית בתוך החלונות של אקספלורר אני מקבל גיבריש..החלונות שבתוך הדפדפן, לא שורת הכתובת.!! ניסיתי כל מיני דברים ושום דבר לא מצליח..יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי WIN VISTA 32 על הלוח הנ"ל, HD ב RAIDO לא הצלחתי להתקין את הדרייברים עבור הבקר, אבל כנראה המערכת של הויסטה הצליחה לזהות אותו לבד. התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם ה MB C.D וראיתי שלא את כולם הוא מקבל, האם כדיי לי להתקין מחדש את המערכת ולא להתקין את הדרייברים מן הדיסק או שלא צריכה להיות בעיה עם זה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום כשאני לוחץ על המחשב שלי קליק ימני עם העבר מופיע לי manage ואני זוכר שהיה שם ניהול פתאום נהפך לmanage עכשיו אני לוחץ על זה הוא רושם אין אפשרות לאתר את null וודא שהקלדת את השם נכון עשיתי חיפוש מצאתי ת'קובץ אני רואה אותו בתוך התיקיה של הווינדוס אז למה הוא רושם שהוא לא מוצא??תודה ונא לא לענות בשבת
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-