Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה שהכילה כמה מאות טראקים, שגובתה לפני פירמוט. לאחר הפירמוט והתקנת ווינדוס מחדש (אותו ווינדוס בדיוק) התיקייה הוחזרה אבל כל הסדר של השירים התבלגן ואי אפשר להתמצא ככה. תמיד לפני הפירמוט זה היה מסודר לפי תאריך הגעה, וככה גם אחרי הפירמוט... רק שעכשיו טראקים ישנים מסומנים כאילו עכשיו הם הגיעו. איך אפשר לסדר את זה?!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ניקיתי היום את המקלדת וכשסימתי שמתי לב שכול הטפריטים\הודעות במסן\הכפתורים למעלה וכול השאר השתנה לגודל קטן ומעיק (ממתי יש לזה קיצורי מקלדת?) יש איזה אפשרות להחזיר את זה לdefult? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין גם את ויסטה וגם את XP, על אותו HD, במחיצות שונות (כדי לשחק halo 2, אם זה כ"כ משנה). האם זה אפשרי ? איך אוכל לנווט בין מערכות ההפעלה בזמן הBOOT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יכול להיות שיש וונדוס שמתאים ספציפית לסוג מעבד אחד?-נגיד AMD?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO באנגלית. לאחרונה כשאני רוצה לסגור את המחשב מופיע לי הודעת שגיאה הבאה: power meter not responding כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אחרי נפילת מתח המחשב בקושי זז (CPU 100% כמעט כל הזמן). אני רוצה לעשות REPAIR ל WINDOWS XP HOME. הבעיה היא שיש לי מחשב של חברת NEC (מחשב ישן) שהגיע עם WINDOWS מותקן חוקי ולא קיבלתי תקליטור התקנה של מיקרוסופט. מה שקיבלתי זה 2 תקליטורי שיחזור של SST, היבואן של מחשבי NEC. בדרך כלל אפשר לבצע REPAIR בלי למחוק נתונים, אבל על התקליטורים של SST רשום שהם מוחקים את המידע מהדיסק הקשיח. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
ניסיתי לתקן את הבעיה דרך האתר שלהם עשיתי כל מה שהיה רשום וזה עדיין לא עובד
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בגלל סיבה לא ידועה התקנתי את XP ב- E וב- C יש גיבוי (גוסט). ששהמחשב עולה הוא שואל אותי אם לעלות את המחשב ב- XP או במערכת בלתי מזוהה שנמצאת ב- C. (הוא רושם את זה באנגלית) אני יודע שזה לא כזה מפריע אבל זה או לחכות חצי דקה או ללחוץ אנטר וזה לפעמים מעצבן... איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד amd ואחד אינטל בamd64 3000 המחשב אף פעם לא עושה scandisk דרך אגב ההרדיסק הוא sata במחשב של האינטל פרסקוט 2800 המחשב כן עושה scandisk שם ההרדיסק לא sata אלה ide מישהו יודע למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ניסיתי להקליט בתוכנה Camtasia Studio וידאו ולא הצלחתי כלומר אחרי שסיים להקליט פשוט זה לא הקליט את ההסרטון הזה מהאינטרנט זה הקליט שחור...... מן מסך כזה שחור למישהו יש מושג איך מסדתרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין IE7 (בלי קשר להודעה הקודמת שלי בנושא) בשפה עברית וה XP באנגלית מה הסיבה שהוא לא נותן לי להתקין? והאם ניתן לפתור אותה? תודה בן
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-