עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shimon956,

אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by JUVE,

בקשה ממנהל הפורום אס הנושא שייך יותר לרשתות בבקשה תעביר אותו לשם תודה מראש. לא יודע אם זה המקום הנכון אבל נרא לי הכי קרוב השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות לא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת NOVELL 3.12 TO FTI TZ FHMS TBH HFUK KCMG ZT, ,USV

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי את האינטרנט המהיר בכבלים על ה- windows 98 שלי בכל פעם שה- windows עולה הוא דורש ממני סיסמא networking password או משהו כזה... ואני פשוט לוחץ אישור או ביטול כדי לסגור אותו איך מעיפים את זה ???

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. Started by LOL,

hay i am in germany now and i want to read somethings in hebrew but i cant see it here i have like win 95 and it is not yet built for downloading hebrew so i cant download it from microsoft it needs a file from the disk and they dont have it so if anyone can tell me where to download it it will be great

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משום מה לא מצליח למחוק קבצים מסוימים של ה-windows xp שלי נסיתי למחוק איזה סרט והוא רשם לי כאילו שההרד דיסק שלי מלא ואי אפשר למחוק את הקובץ וגם זה אמר את אותו דבר מתי שאני מנסה להעביר דברים מספריה לספריה זה משונה ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by ^DaRk-MiNd^,

כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by KRS1,

האם יש אפשרות לעשות לאחר התקנת מערכת ההפעלה(וינ XP) מעבר מ NTFS ל FAT32, והאם יש איזהשהם סיכונים במעבר זה?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. אז ככה... הורדתי קובץ AVI גדול מהרשת (300 MB) אבל הוא כנראה היה פגום ולכן אני לא יכול לגשת אליו. אך לא פה הבעיה שלי - מהרגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ה EXPLORER מתחיל "להתנפח" ולצרוך המון זיכרון (מצפיה בטסק מנג'ר). בכל אותו הזמן הדיסק עובד כמו חמור ועושה הרבה רעש, ומחליש לי מאוד מאוד את הביצועים של המחשב. רק ריסטרט פותר את הבעיה. חוץ מזה אני גם לא יכול למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש.... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 - והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 מעבד P2.4 ו 256 DDR. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by Gri,

איך מורידים מ = add and remove שמות של תוכנות שנמחקו בטעות והאם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר לעשות את זה דרך regedit

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  10. היי, הורדתי את התוכנה REDLIGHT, ואני ממש מרוצה ממנה, אז רציתי שכל קובץ AVI יפתח אוטומטית בתוכנה ולא בWMP. כרגיל עשיתי FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ושיניתי ב-AVI נפתח ע"י REDLIGHT. אבל זה לא שינה דבר, ההגדרות נשמרו ועדיין הכל נפתח ב WMP. למה?? ד"א יש לי XP PRO. חוץ מזה מישהו יודע איזו תוכנה מבין השניים מציגה סרטים יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by toniviner,

I have winXPsp1 and a 40GB HD and its full so wen i whant to copy new stuff i have to delete old stuff and wen i delete old stuff the free space is the same and it's not changing. its on all the drives and HD's so it must be a problem in windows. I need space fast so pleas help me fix this.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by DJO,

אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by sk41,

רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Bug2000,

הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by RomaDev,

שלום!!! הנה אתר שיש בו אינפורמציה על כל שמות קוד של מערכות הפעלה של מיקרוסופט! הנה: http://www.phm.lu/Documentation/Windows/Codenames.asp מקווה הנהנתם!!! תגובות???

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by avigdo,

שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כדי לנסות לפתור בעיה כלשהי חשבתי להסיר את LPT1 במנהל ההתקנים בחלונות 98 SE ולהחזיר אותו עם "הוספת חומרה חדשה". התברר לי להפתעתי שלא ניתן להוסיף אף התקן חדש למערכת (אין קובצי INF, לא ברור למה). כך שאני תקוע בלי LPT1 ובלי מדפסת עובדת. איך אפשר להתקין את היציאה מחדש? יש קבצים שאני יכול להעתיק לדיסקט מתקליטור התקנה של חלונות? (אין CDROM במחשב). הביוס קשור לזה? לא ראיתי שם שינוי בהגדרות ECP\EPP וכדומה או שזה לא המקום לבדוק? ד"א, אם הסרתי את LPT1 בחלונות יש סיבה שהמדפסת לא תדפיס גם ב-DOS? למעשה אני זקוק כרגע רק להדפסה ב-DOS, חשבשבת וכדומה. בתודה מראש, מקווה לעזרה מהירה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yazik,

שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ElEmEnt,

יש לי מספר מערכות הפעלה xp ו98 ואני רוצה שישר הxp יעלה לי בלי אפשרות לבחור איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by SoftMaker,

האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by imac,

מה זה? איך זה קרה? איך משנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ybe,

התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?

23. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gal,

בכל פעם שאני נכנס למשחק לשחק כשאני יוצא לדסקטופ אני מקבל התראה של low virtual memory!!! יש לי שתי שאלות:1)האם יכול להיות שזה משפיע כשאני משחק זה מאט את המשחק והכל זז בslow motion 2)איך מתקנים את זה למצב שזה לא יקרה עוד פעם המחשב שלי:מעבד 1.4 פנטיום 4 זכרון-256 rdram כרטיס מסך-אסוס gf4 64 mb ddr (עם דריברים מעודכנים) בתודה גל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Echo,

שלום לכולם בזמן האחרון בעיה ישנה חזרה להופיע... באמצע העבודה עם עם המחשב הוא "קופא", אלא שחלק מהדברים ממשיכים לעבוד - למשל ה-WINAMP ממשיך לנגן, סרטוני פלאש וסרטים במדיה פלייר ממשיכים לרוץ וכו', אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. לפעמים זה נמשך כמה שניות ולפעמים צריך להפעיל מחדש. לפני כחודש החלפתי לוח אם בגלל שהמחשב היה נתקע בצורה דומה, אלא שאז הופיעו גם מסכים כחולים והודעות שגיאה. ניסיתי לפרמט, להחליף זיכרון ובסוף רק החלפת לוח האם פתרה את הבעיה... אבל עכשיו זה נראה שזה קורה שוב [למרות שבלי הודעות השגיאה]. ניסיתי לחפש שגיאות בכונן, לאחות, לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע... כלום לא עזר. המוזר הוא שהמחשב יכול להיתקע חמש דקות אחרי הפעלה מחדש או כמה שעות אחר כך, זה קורה פתאום :-\ …

• 3 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים