עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by CybeR_CoM,

הכנסתי לUSB את הכוננים הקטנים האלה (לא יודע איך קוראים לזה) דמוי מחזיק מפתחות שמתחבר לUSB. כשאני מכניס את זה, יש לי את החלון של חומרה חדשה ואני אומר לXP שזה יתקין, הוא "מחפש" דרייבר, מוצא ואז הוא יוצר system restore point עכשיו זה בערך עובד כמו חצי שעה ולא מסיים ואני זוכר שגם בעבר זה היה קורה הרבה. לפעמים זה באמת מסיים אחרי איזה שעה ולפעמים זה סתם נתקע. יש למישהו רעיון? ד"א זה מחובר לUSB2.0

2. מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכולם! אז ככה כרגע יש לי WIN XP PRO ואני ממש מעוניין להחליף אותו מכיוון שיש בו יותר מדי בעיות ורציתי לדעת איזה WIN כדאי לי להתקין WIN שיוציא את המיטב מהמחשב (הגם ככה דפוק שלי ) אז לאיזה WIN כדאי לי לעבור או פשוט להתקין מחדש את ה-XP השימוש במחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Amos,

חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by gal,

התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by danielubin,

האם ניתן להעביר רשימת מועדפים ממחשב למחשב שני דניאל

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  7. Started by Vega,

שלםו, המחשב שלי התחיל לקרטע קצת, והחלטתי שזהו הזמן להפעילו מחדש. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש, ולהפתעתי, המחשב נתקע בעת טעינת ה-boot loader, שבמקרה שלי הוא LILO (Linux Loader - היה לי לינוקס בשלב מסוים, אבל מחקתי אותו לפני יומיים בערך. מה בדיוק קורה? כתוב על המסך (אחרי שעובר המסך של הביוס והסקאזי) LI (אני חושב שלפני שלילו עולה הוא כותב lilo, אבל ה-lo פשוט לא הספיקו להופיע. יכול להיות שאם אמחק את הלילו (יש לי את הווינדווס בוט לוודר המקורי "מתחת" [אני חושב]) הבעיה תיעלם? בתודה, --Vega

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eni9ma,

אני צריך עזרה: על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by shimon956,

אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by ^_^,

אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משום מה לא מצליח למחוק קבצים מסוימים של ה-windows xp שלי נסיתי למחוק איזה סרט והוא רשם לי כאילו שההרד דיסק שלי מלא ואי אפשר למחוק את הקובץ וגם זה אמר את אותו דבר מתי שאני מנסה להעביר דברים מספריה לספריה זה משונה ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by JUVE,

בקשה ממנהל הפורום אס הנושא שייך יותר לרשתות בבקשה תעביר אותו לשם תודה מראש. לא יודע אם זה המקום הנכון אבל נרא לי הכי קרוב השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות לא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת NOVELL 3.12 TO FTI TZ FHMS TBH HFUK KCMG ZT, ,USV

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by LOL,

hay i am in germany now and i want to read somethings in hebrew but i cant see it here i have like win 95 and it is not yet built for downloading hebrew so i cant download it from microsoft it needs a file from the disk and they dont have it so if anyone can tell me where to download it it will be great

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי את האינטרנט המהיר בכבלים על ה- windows 98 שלי בכל פעם שה- windows עולה הוא דורש ממני סיסמא networking password או משהו כזה... ואני פשוט לוחץ אישור או ביטול כדי לסגור אותו איך מעיפים את זה ???

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  16. אז ככה... הורדתי קובץ AVI גדול מהרשת (300 MB) אבל הוא כנראה היה פגום ולכן אני לא יכול לגשת אליו. אך לא פה הבעיה שלי - מהרגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ה EXPLORER מתחיל "להתנפח" ולצרוך המון זיכרון (מצפיה בטסק מנג'ר). בכל אותו הזמן הדיסק עובד כמו חמור ועושה הרבה רעש, ומחליש לי מאוד מאוד את הביצועים של המחשב. רק ריסטרט פותר את הבעיה. חוץ מזה אני גם לא יכול למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש.... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1 - והמערכת שלי כוללת לוח ABIT IT7 מעבד P2.4 ו 256 DDR. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by KRS1,

האם יש אפשרות לעשות לאחר התקנת מערכת ההפעלה(וינ XP) מעבר מ NTFS ל FAT32, והאם יש איזהשהם סיכונים במעבר זה?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by yazik,

שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by imac,

מה זה? איך זה קרה? איך משנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by toniviner,

I have winXPsp1 and a 40GB HD and its full so wen i whant to copy new stuff i have to delete old stuff and wen i delete old stuff the free space is the same and it's not changing. its on all the drives and HD's so it must be a problem in windows. I need space fast so pleas help me fix this.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by sk41,

רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dot com,

אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( אני עובד עכשיו אם WIN XP PRO אני רוצה לאחר הפירמוט להתקין WINDOWS 98 ו-WINDOWS XP אז השאלה שלי היא אם אני אוכל להתקין את שניהם על אותו HARD-DISK ??? בתודה מראש ניצן א?ג?ל?מ?ז

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, הורדתי את התוכנה REDLIGHT, ואני ממש מרוצה ממנה, אז רציתי שכל קובץ AVI יפתח אוטומטית בתוכנה ולא בWMP. כרגיל עשיתי FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ושיניתי ב-AVI נפתח ע"י REDLIGHT. אבל זה לא שינה דבר, ההגדרות נשמרו ועדיין הכל נפתח ב WMP. למה?? ד"א יש לי XP PRO. חוץ מזה מישהו יודע איזו תוכנה מבין השניים מציגה סרטים יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by DJO,

אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים