עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לאחר שהורדתי את השיר justin timberlake - cry me a river (כן אני מתבייש, אבל הוא נשמע טוב) הקובץ בטעות היה WMV\A וכנראה כלל תמונה שלו. למרות שהקובץ כבר נמחק התמונה נשארה בתקייה DOWNLOADS וגם בתקייה של השירים (ראה MOLA). כיצד מעלימים את זה ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by gshhar,

על השולחן עבודה שלי באייקונים אז מה שרשום (למשל המחשב שלי) אז זה רשום על מעין רצועה כזו שאני יכול אומנם להחליף את הצבעים אבל לא להעלים או להפוך אותה לשקוף וזה ממש מכוער,איך אני מעלים את זה?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  3. כאשר אני מוריד קבצים בעזרת ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים שימוש במנהלי הורדות) אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. למה? האם ניתן לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. יש לי בעייה שמאז שקיבלתי את המחשב, הזמן עלייה פשוט בלתי נסבל, יש לי חברים שעם מחשב הרבה פחות טוב הווינדוס עולה להם בחצי מהזמן שהוא עולה אצלי. יש לי ווינדוס xp , והתוכנות והמשחקים פועלים מהר אבל לוקח לווינדוס 12-14 שניות לעלות ולפי מה שראיתי אצל אחרים זה ממש איטי. אם אתם יכולים לעזור אני אשמח. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by zzroni,

יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by srolik,

יש לי XP PRO באנגלית והאקספלורר שמגיע איתו גרסה 6 וכמעט בכל הפעלה של הEXPLORER אחרי כמה זמן הוא מוצי הודעתצ שגיאה (עם האפשרות לשלוח דו"ח) וסוגר את הEXPLORER הוא עושה את זה בעוד תוכניות כדוגמת REAL PLAYER ובשאר התוכניות בתדירות נמוכה יותר האם הבעייה מהXP ומה עושים כדי למנוע את זה ( התקנתי SERVPUK1 ואפילו ניהיה חמור יותר ) עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DXT,

יש לי בעיית פונטים. היא החלה אחרי שהתקנתי תוכנה בשם The Logo Creator. עשיתי לה uninstall, לא עזר, reinstall לא עזר, שוב uninstall לא עזר... (u got the point). הבעיה היא עם הפונט Arial שמאד נפוץ בתוכנות ובאינטרנט. הבעיה היא עם צורתו של הפונט כאשר הוא במצב Bold. כאשר אני רואה כתב אריאל מודגש אז אני רואה מודגש+נטוי. ועוד, בפונט הרגיל של הפורום, כאשר כתב עברי מודגש הוא נראה כמו Tahoma מודגש! עם האנגלית בסדר. הרי הדגמה: בלי לשנות גופן ברירת מחדל: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. וב Arial: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. זה מה שאתם רואים, ומה שאני רואה: help! :-\ עריכה: אגב ניסיתי למחוק את כל הפונטים בתיקיית Fonts ולה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ברשותי מערכת ההפעלה Windows XP Pro מותכנת יחד עם שרת האינטרנט IIS 5.1 הובכן היום התקנתי את ה Microsoft .NET FrameWorks ומאז בכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקבל את מסך ה WELCOME של Windows תוך המתנה לכך שהבחר כביכול בשם המשתמש/חשבון שאני רוצה ליכנס עימו ל Windows . עכשיו העיניין שיש לי רק חשבון אחד ואני מעוניין לחזור למצב הוקדם בו לא ההיתי זקוק בכלל לבחור פשוט הוא היה נכנס אוטומטית עם ש המשתמש שלי. אז שאלתי אליכם הוא כיצד אני משיב את הכניסה האוטומטית ללא הצורך בבחירת המשתמש? אודה לעזרתכם, חגי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by srolik,

חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by Selinko,

Hello there! i format my comp and put win xp PRO ENGLISH version how can i set hebrew on the computer? if some1 can give me a link it would B great ohh by the way i have win98 on the computer either, i can paste the fonts from win 98 to the xp should i? this will help? (the win98 is hebrew version thx omri.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RomaDev,

מעניין מאוד?????????????? :bash:

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by CybeR_CoM,

הכנסתי לUSB את הכוננים הקטנים האלה (לא יודע איך קוראים לזה) דמוי מחזיק מפתחות שמתחבר לUSB. כשאני מכניס את זה, יש לי את החלון של חומרה חדשה ואני אומר לXP שזה יתקין, הוא "מחפש" דרייבר, מוצא ואז הוא יוצר system restore point עכשיו זה בערך עובד כמו חצי שעה ולא מסיים ואני זוכר שגם בעבר זה היה קורה הרבה. לפעמים זה באמת מסיים אחרי איזה שעה ולפעמים זה סתם נתקע. יש למישהו רעיון? ד"א זה מחובר לUSB2.0

14. Started by tal^_^,

אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by danielubin,

האם ניתן להעביר רשימת מועדפים ממחשב למחשב שני דניאל

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  17. Started by gal,

התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eni9ma,

אני צריך עזרה: על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. אני צריך עזרה: כמו שאמרתי על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Amos,

חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by Vega,

שלםו, המחשב שלי התחיל לקרטע קצת, והחלטתי שזהו הזמן להפעילו מחדש. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש, ולהפתעתי, המחשב נתקע בעת טעינת ה-boot loader, שבמקרה שלי הוא LILO (Linux Loader - היה לי לינוקס בשלב מסוים, אבל מחקתי אותו לפני יומיים בערך. מה בדיוק קורה? כתוב על המסך (אחרי שעובר המסך של הביוס והסקאזי) LI (אני חושב שלפני שלילו עולה הוא כותב lilo, אבל ה-lo פשוט לא הספיקו להופיע. יכול להיות שאם אמחק את הלילו (יש לי את הווינדווס בוט לוודר המקורי "מתחת" [אני חושב]) הבעיה תיעלם? בתודה, --Vega

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם! אז ככה כרגע יש לי WIN XP PRO ואני ממש מעוניין להחליף אותו מכיוון שיש בו יותר מדי בעיות ורציתי לדעת איזה WIN כדאי לי להתקין WIN שיוציא את המיטב מהמחשב (הגם ככה דפוק שלי ) אז לאיזה WIN כדאי לי לעבור או פשוט להתקין מחדש את ה-XP השימוש במחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Eviljelly,

אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by alianyn,

למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by ^_^,

אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים