עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by NuKe007,

שוב שלום לכם, שאלה לי אליכם, מישהו יודע על תוכנה טובה שתאמר לי לעזאזל איזה תוכנה משתמשת לי בקבצים (קורה לי לרוב שווינדוס אומר לי שקבצי הסרטים שלי נמצאים בשימוש), ניסיתי כבר תוכנה אחת, והיא לא הראתה לי שום שימוש בקבצים. HELP ME!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by mironm,

יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. באחת התיקיות במחשב עם מערכת חלונות 98 (תיקייה שלא שייכת לחלונות) התגלתה תופעה מוזרה : חלק מהקבצים, מכל מיני סוגים, התכווצו לכדי 32 ק"ב בלבד. בדיקה מעלה שככל הנראה משהו חתך באכזריות קטע מסוף הקובץ והשאיר רק את ה-32 האמורים. החשד נופל כמובן על וירוס כלשהו אבל המערכת מוגנת. בסריקה לא נמצא וירוס כלשהו, לא נמצא שום קובץ אחר במחשב עם סירוס דומה וגם לא מצאתי בחיפוש ברשת וירוס עם תכונות כאלה. למישהו זה מצלצל מוכר העניין הזה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  4. שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by INFERNO,

לחבר שלי יש WIN 98 ב כונן C וXP ב כונן D הוא רוצה למחוק את ה XP ולהשאיר את מה שיש ב D איך הוא עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by SoftMaker,

האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gri,

איך מורידים מ = add and remove שמות של תוכנות שנמחקו בטעות והאם צריך תוכנה מיוחדת או שאפשר לעשות את זה דרך regedit

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by alianyn,

למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by avigdo,

שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tal^_^,

אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gshhar,

על השולחן עבודה שלי באייקונים אז מה שרשום (למשל המחשב שלי) אז זה רשום על מעין רצועה כזו שאני יכול אומנם להחליף את הצבעים אבל לא להעלים או להפוך אותה לשקוף וזה ממש מכוער,איך אני מעלים את זה?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  12. ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by srolik,

חלון ללא אפשרויות כאשר לוחצים על צרוף המקשים CTRL?ALT?DEL בXP אז נפתח חלון שמראה את התוכניות הרצות ומה ברצונך לבטל ויש עוד אפשריות כמו גרפים וניצול המעבד של כול תוכנה הבעייה : לפני מספר ימים שלחצתי על מקשים אלו והמחשב קצת נתקע נעלם כל החלק העליון של החלון , אפשריות הבחירה וגם הפס הכחול שמאפשר לסגור את החלון , בקיצור מופיע לי רק המשימות שרצות והאפשרות לסגרור אותם והחלון תמיד נשאר כך בלי האפשרות לסגור אותו מאותו יום תמיד שאני לוחץ על צרוף המקשים האלה זה מופיע כך איך אני יכול להחזיר את החלון למצבו הקודם ???????.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ברשותי מערכת ההפעלה Windows XP Pro מותכנת יחד עם שרת האינטרנט IIS 5.1 הובכן היום התקנתי את ה Microsoft .NET FrameWorks ומאז בכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקבל את מסך ה WELCOME של Windows תוך המתנה לכך שהבחר כביכול בשם המשתמש/חשבון שאני רוצה ליכנס עימו ל Windows . עכשיו העיניין שיש לי רק חשבון אחד ואני מעוניין לחזור למצב הוקדם בו לא ההיתי זקוק בכלל לבחור פשוט הוא היה נכנס אוטומטית עם ש המשתמש שלי. אז שאלתי אליכם הוא כיצד אני משיב את הכניסה האוטומטית ללא הצורך בבחירת המשתמש? אודה לעזרתכם, חגי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by srolik,

יש לי XP PRO באנגלית והאקספלורר שמגיע איתו גרסה 6 וכמעט בכל הפעלה של הEXPLORER אחרי כמה זמן הוא מוצי הודעתצ שגיאה (עם האפשרות לשלוח דו"ח) וסוגר את הEXPLORER הוא עושה את זה בעוד תוכניות כדוגמת REAL PLAYER ובשאר התוכניות בתדירות נמוכה יותר האם הבעייה מהXP ומה עושים כדי למנוע את זה ( התקנתי SERVPUK1 ואפילו ניהיה חמור יותר ) עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי בעייה שמאז שקיבלתי את המחשב, הזמן עלייה פשוט בלתי נסבל, יש לי חברים שעם מחשב הרבה פחות טוב הווינדוס עולה להם בחצי מהזמן שהוא עולה אצלי. יש לי ווינדוס xp , והתוכנות והמשחקים פועלים מהר אבל לוקח לווינדוס 12-14 שניות לעלות ולפי מה שראיתי אצל אחרים זה ממש איטי. אם אתם יכולים לעזור אני אשמח. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by erez_barziv,

שלום רב. כידוע, חלק מהוירוסים מוחקים את הפרטישן בהרד דיסק, ובכך מבצעים את זממם למחיקת המחשב. אולם, כידוע, הפרטישנים מאוחסנים ב 2,3 עותקים, מה שמאפשר ע"י תוכנות מסויימות למצוא אותו ולשחזר אותו. עשיתי זאת רבות על fat 16 עם כל מני תוכנות. איזה תוכנות קיימות ל FAT32, ול NTFS ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by zolder,

אני מעוניין ללמוד טוב על ה-WINDOWS XP PROFESINAL שברשותי. על איזה ספר הייתם ממליצים לי ואיפה אפשר להשיג אותו?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  19. Started by omri_ro,

כל פעם שאני נכנס לאחת ההודעות בפורום אני מקבל ERROR MSG בסיגנון: כאשר שורות הLINE והERROR משתנות כל פעם הכל התחיל לפני כיומיים כשהתקנתי OFFICE איכס פי ובטעות התקנתי את הFRONT PAGE וחשבתי שהסרה שלו תפתור את הבעייה(אבל לא) קיצר, איך אני עושה לדרק DISABLE או כל פתרון אחר יתקבל בברכה(זה כבר מוציא אותי מדעתי!)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לאחר שהורדתי את השיר justin timberlake - cry me a river (כן אני מתבייש, אבל הוא נשמע טוב) הקובץ בטעות היה WMV\A וכנראה כלל תמונה שלו. למרות שהקובץ כבר נמחק התמונה נשארה בתקייה DOWNLOADS וגם בתקייה של השירים (ראה MOLA). כיצד מעלימים את זה ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב נייד לצרכי תיכנות בC, אני עכשיו צריך להשתמש בו בוורד, ווינדואס 95 בקושי יזוז עליו (486) לכן אני מעוניין להתקין עליו ווינדואס 3.11 בעברית וורד 95 בעברית אני כבר מספר ימים מחפש את התוכנות הנ"ל ולא מצליח למצוא באף אתר או אצל אף חבר, אם למישהו יש את ההתקנות על המחשב, או על דיסקטים אני נורא אשמח אם הוא ייצור איתי קשר או יגיב כאן ונתאם תודה רבה רבה, יאיר yz@newmail.net icq - 13980922

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  22. כאשר אני מוריד קבצים בעזרת ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים שימוש במנהלי הורדות) אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. למה? האם ניתן לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  23. אני צריך עזרה: כמו שאמרתי על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DXT,

יש לי בעיית פונטים. היא החלה אחרי שהתקנתי תוכנה בשם The Logo Creator. עשיתי לה uninstall, לא עזר, reinstall לא עזר, שוב uninstall לא עזר... (u got the point). הבעיה היא עם הפונט Arial שמאד נפוץ בתוכנות ובאינטרנט. הבעיה היא עם צורתו של הפונט כאשר הוא במצב Bold. כאשר אני רואה כתב אריאל מודגש אז אני רואה מודגש+נטוי. ועוד, בפונט הרגיל של הפורום, כאשר כתב עברי מודגש הוא נראה כמו Tahoma מודגש! עם האנגלית בסדר. הרי הדגמה: בלי לשנות גופן ברירת מחדל: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. וב Arial: כתב עברי רגיל. כתב מודגש Normal English. Bold English. זה מה שאתם רואים, ומה שאני רואה: help! :-\ עריכה: אגב ניסיתי למחוק את כל הפונטים בתיקיית Fonts ולה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Selinko,

Hello there! i format my comp and put win xp PRO ENGLISH version how can i set hebrew on the computer? if some1 can give me a link it would B great ohh by the way i have win98 on the computer either, i can paste the fonts from win 98 to the xp should i? this will help? (the win98 is hebrew version thx omri.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים