Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את זה למשחק מסויים, שכל פעם שאני עובד עם המחשב קצת הוא דורש ממני פתאום כמות של 768MB של SWAP FILES פנויים, וכל פעם שאני מאתחל את המחשב רק אז אני יכול לשחק במשחק. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי האם אפשר ואיפה להגדיר את כמות הSWAP FILES כדי שאני לא יצטרך כל פעם לאתחל את המחשב. [br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 10:15:41 חשוב לציין, שניסיתי דרך הזכרון הוירטואלי, שהוא מוגדר לי על 900MB ועדיין לא עובד, לפעמים שאני משחק עם ההגדרה הזאת לפעמים זה מצליח ועולה לי המשחק, אבל לא על בסיס קבוע
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
למשהו יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום כדי להעלות דף html כולל שורות ssi ב win xp iis עלי לאפשר הרשאה לכך בקונפיגורציה של iis. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ? ,usv !
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה להכין לעצמי גרסאת XP ניידת (לימים שחורים שיבואו) אני קונה ככל הנראה עוד DOK של SUNDISK. גודל 1G (יותר ממספיק לנושא) אני מחפש מדריכים ועצות בנושא אם יש מישהו שעשה את זה בפורום ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד מדריך עיקרי לנושא http://www.tomshardware.com/2005/09/09/windows_in_your_pocket/index.html
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לקרוב משפחה שלי בעיה. הוא כיבה את המחשב ויום למחרת הווינודס (XP) לא עולה. כלומר הוא כן מתחיל לעלות ואז אומר שצריך להכניס את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין( ובכלל לא עשו משהו מיוחד במחשב רק כיבו אותו). בעקרון יש לו הרבה קבצים שהוא חייב לעבודה שלו וכמו שחשבתם הוא לא גיבה כלום ויש לו רק כונן אחד בלי מחיצות. בגלל שהוא בחו"ל (חי שם) הוא הביא את זה לכמה אנשים שאמורים להבין במחשבים ולפי דעתי הם התחילו לפרמט לו למרות שהוא אמר להם שאסור לפרמט את הארדיסק. לא משנה בקיצור ניסתי לעזור לו ואמרתי לו שהשתמש בתוכנה ERD COMMANDER BOOT CD והוא ניסה אותה ואמר שאין כלום בארדיסק (בגלל זה אני חושב שכן פירמטו לו). השאלה היא האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד או לפחות חלק ממנו ואם כן אם איזה…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נתקע בזמן עבודה ועשיתי לו כיבוי אלים (מהכפתור) כעת כל פעם שWINDOWS עולה הוא מריץ תוכנה של "תיקון אתחול" בסוף התוכנה הוא כותב "שלא ניתן לתקן את המחשב....לפנות למנהל מערכת". והמחשב נכה אחר כך אוטומאטי. מכירים את הבעייה? תוכלי אולי בבקשה לעזור לי? הWINDOWS הינו מקורי.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי חזר מתיקון (תיקון עקום,חובבני וביזיוני,העיקר שלוקחים 45 דולר על שעת טכנאי..מצטער הייתי חייב לפרוק את זה) ובין היתר התקינו מחדש את מערכת ההפעלה. רק מה,עכשיו עברית שמוצגת על המחשב שלי וגם בכל מיני אתרים מוצגת הפוכה או כג'יבריש. דוגמאות, במסנג'ר לא יכול לכתוב עברית,הכל יוצא ג'יבריש (באיי סי קיו דווקא יכול לכתוב בעברית אך שמות האנשים ברשימת החברים מוצגים הפוך. לינקים בעברית ברשימת הפייבורטיס מופיעים הפוך. לא יכול ליצור תיקייה עם שם בעברית. באתרים קורא עברית בסדר. מערכת ההפעלה לפני ההתקנה מחדש הייתה enabled ,האם הטכנאים האי****** התקינו לי את הגירסה האנגלית? (למרות שאמרתי במפורש מה אני רוצה). איך אני בודק את זה אצלי במחשב?איפה זה אמור להיות כתוב? …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי לכולם.. לפני שפמרטי את ויסטה קיבלתי עידכון של מערכת שמע שהיה בו אפשר לשנות כל מני דברים כמו לשנות אקווליזר לשנות הגדרת באס ועוד מלא דברים ואחרי שפמרטי התקנתי ויסטה חדש והיה הרבה עידכונים וכל העידכונים מוכנים כמו SP1 ועוד וכבר 3 ימים לא קיבלתי עידכון למערכת שמע ??? אני חייב ת'העידכון של מערכת שמע אז מאיפה איפשר להוריד את העידכון זה באתר של מקרוסקופ בתודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין דומיין קונטרולר אצלי בבית הפעלתי dcpromo קינפגתי את ה DC לצערי אחרי הקינפוג. המחשבים האחרים לא מוצאים אותו. שאני מקיש את ה שם DOMAIN לדוגמה server.home.com המחשב לא מוצא אותו בכלל שאני מקיש רק server הוא נותן לי אפשרות להכניס יוזר וסיסמה שקינפגתי כבר בשרת ואז לוקח לו איזה דקה והוא טוען שהוא עדין לא מצליח להתחבר . אם אפשר אז מדריך פשוט איך מקנפגים אותו כמו שצריך. ובנוסף אני מעוניין ללמוד ל MCSE שמעתי באתר של מיקרוסופט יש את כל החומר אבל לא הצלחתי למצוא איפה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחדש Windows 7 64bit ועכשיו אחרי יומיים אני שם לב לבעיה. כשאני רוצה לחפש משהו דרך תיבת החיפוש בתפריט "התחל" לא מופיע טקסט בתיבה, אני יכול לבצע חיפוש ואני מקבל תוצאות אבל אני לא רואה מה רשמתי - התיבה נשארת ריקה. יש לציין שהחיפוש דרך אקספלורר פועל כרגיל ובצורה תקינה והבעיה מתרחשת רק בחיפוש דרך תפריט "התחל". מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה. נוסף בעריכה: אני מצרף צילום מסך, הנה התוצאות לאחר שרשמתי "paint" וכאמור התיבה ריקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כלומר את כל מה שאי פעם הותקן(תוכנות)על המחשב? דרך ווינדוס או עם תוכנה... תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עד כה היו לי שני מחשבים של XP SP2 מחוברים ברשת, והיום חיברתי מחשב חדש, עליו התקנתי WIN7. כל שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר. החיבור לאינטרנט נוצר באופן אוטומטי והכל היה נפלא, עד שגיליתי אי אפשר לגשת מהWIN7 למחשבים שבXP. הבנתי שצריך להתקין תוסף LLTD כלשהו על מנת שWIN7 יזהה. לאחר ההתקנה: * המחשב הראשון המחשב אינו מזוהה ע"י הWindows 7, אמנם ניתן לגשת אליו ישירות בעזרת הכתובת שלו (//codename/) * המחשב השני אינו מזוהה וגם לא ניתן לגשת אליו. להלן הNetwork Map: tomer הינה מערכת הWIN7 והשאר הם הXPים. ניתן ללחוץ רק על הtomer - על שאר המחשבים לא ניתן ללחוץ. מה עלי לעשות על מנת לאפשר תקשורת בין המחשבים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש לויסטה אפשרות להעביר קבצים ובסיסי נותנים של outlook באמצעות חיבור מהמחשב הישן לחדש בכבל USB. כיצד בדיוק הדבר מתבצע?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-