Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הצילו! :'( התקנתי תוכנת תרגום ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש, לא הצלחתי יותר להיכנס לאף תיקיה עברית. יש לי WIN98 SE (hebrew enabled). כשאני מנסה להיכנס לקבצי word עם שמות לועזיים הוא לא מזהה את התוכנה. לא מדובר בווירוס, אלה בתוכנה מחורבנת ששיבשה לי את ההגדרות. איך יוצאים מזה??
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחיצה בדיסק ולא מצליח... הדיסק מחולק לשני חלקים כאשר אחד הוא FAT32 והשני - שאותו אני רוצה לפרמט - ב - NTFS. כשאני מעלה את המחשב דרך דיסקט כדי לפרמט אני לא רואה בכלל את המחיצה שאני רוצה לפרמט. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמחיצה היא ב - NTFS ולכן לא רואים אותה במצב של דוס (שוב, ככה נראה לי). ניסיתי להמיר את המחיצה ל - FAT32 ע"י PM אבל קיבלתי הודעת שגיאה... הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י FDISK אבל אני לא יודע איך.... בבקשה עזרו לי - המחשב מנוטרל... אני בסך הכל רוצה לפרמט את המחיצה ולהחזיר אותה למצב של FAT32. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכשיו וינדווס XP כאשר ההתקנה והכל היה באנגלית אבל יש לי כזה "חבילת שפות" שאפשר להחליף את כל הWINDOWS לעברית {אני מתכוון ל"התחל", "המחשב שלי"...} , אני רוצה להתקין את WINDOWS 2K ההתקנה היא באנגלית {כל הווינדוס} האם ה"חבילת שפות" הנ"ל תתאים? ועוד 2 שאלות? 1) האם בשביל להתקין SP 3 צריך להתקין לפני גם את SP1&2 ? 2) האם בWINDOWS 2K הSP "מוגן" כמו בXP שצריך מספר חוקי? או שזה רגיל? בתודה מראש , יאיר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהמחשב שלכם נהייה פתאום איטי ואין לכם מה לעשות תנסו לפעול בדרכים האלו: עם יש לכם תוכנת אנטי וירוס, הריצו בדיקה מלאה של הדיסק הקשיח. הורידו SpyBot Search and Destroy ובדקו עם אין לכם ריגול במחשב. את SpyBot Search and Destroy ניתן להוריד מכאן: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___security/ad_blockers/spybotsd11.exe וגם Ad-aware 6.0 תמחקו קבצים שאין לכם צורך בהם תמחקו תוכנות שאין להן שימוש Start < Settings < Control Panel < Add or Remove Software תמחקו קבצים זמניים Internet Explorer < Tools < Internet Options < General < Delete Files תמחקו קבצים שאין להם שימוש בתוכנה הזאתי:Dust Buster http://www.net-free.it/downloads/download.php?idscript=79 נקו א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנראה שמשעמם קצת למייקרוסופט, והם הוציאו גרסה חדשה ל-SP1. בחדשה פה באתר אמרו שאין שיפור ממש רציני בגרסה הזאת. והמחשב שלי כרגע עובד בסדר, אני לא רוצה שזה יהרוס לי משהו ואז אני אהייה חייב לפרמט. אז האם זה הורס משהו? האם זה עוזר מאוד? או כמו בכותרת: להתקין, או לא להתקין? זאת השאלה...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי עכשיו את W2K ושניסיתי להכנס עם היוזר (שלפחות אני חושב) שהגדרתי בהתקנה - וזה לא עובד יש דרך לגלות את היוזר או להכנס ולשנות אותו ?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP Corporate Edition + SP1 Integrated או שמא Microsoft Windows XP Professional זה כל מה שברצוני לדעת, אשמח מאוד לקבל השוואות/מידע על מערכות ההפעלה האלו כאן כתגובות או כאן כקישורים תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי וחיפשתי ב-windows xp שלי ולא מצאתי את הסיפריה הזאות ורציתי לשאול שתי שאלות 1.איפה היא? 2.אם מצאתם אותם איך אני נגבה אותם ישנה איזו תוכנה לעשות את זה או שזה ב-windows xp
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. יש לי win xp כשאני פותח דף אינטרנט כמו הדף הנוכחי לדוגמא, מופיע לי בשורת המצב למטה בסוגריים - 1 פריטים נותרו.פותח דף .... למה לא כתוב - בוצע ?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS XP PROFESSIONAL,האם יש איזה אתר בעברית שמסביר איך מתקינים?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האקספלורר נתקע כל הזמן, פותחים דף חדש, נתקע.. מעבירים מאנגלית לעברית, נתקע.. מה לעזאזל עושים? אני כבר מיואשת !! (ההודעה שזה נותן "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" או משהו כזה..) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמעט כל ישום שאני מפעיל , צורך 100 אחוז זמן מעבד למשך כמה שניות ואז משתחרר ופועל כרגיל מה עושים ? התקנתי את כל העדכונים מ- windows update . גד
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אתפ מכירים את הicon של השולחן עבודה שנמצה בסרגל כלים (זה עם ה"התחל"\start ) ושלוחצים עליו אז הוא ממזער את כול החלונות או ההפף אז אני צריך אותו הוא נעלם לי ואני לא יודע איך אני מחזיר אותו אז אם מישהו יכול בבקשה להביא לי אולי את הכתובת של ה icon הזה שני ימצא אותו דרך ההפעלה או איזה שהיא דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לומר שהיה לי WinXP Pro והתקנתי עליו WinXP Corp+SP1, ב-WinXP Pro, כשהוא היה נתקע והיה את המסך הכחול ואז הוא ביצע Restart אוטומטי, הוא פשוט הראה לי את המסך החכול לשניה או 2 ואז ביצע את ה-Restart. לעומת זאת, ב-WinXP Corp+SP1, הוא מראה לי את המסך הכחול ורשום למטה משהו בסגנון Dumping Physical Memory ואז הוא סופר עד 100 ומבצע את ה-Restart. כל שברצוני לדעת הוא מה זה ה-Dumping Physical Memory הזה?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מעניין מאוד?????????????? :bash:
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-