Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המערכת היא XP Pro והדפדפן הוא אקספלורר 6 (שניהם בלי SP1). כל החלונות פשוט נעלמים ברגע. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי אז ככה הורדתי קבצים מהאינטרנט שמסתיימים בסיומת 001 כל קובץ הוא 14MB ובתוך כל קובץ יש bin וcue ואני לא מצליח להבין איך ליצור מהם ספרייה אחת שיש בה setup כמובן זו תוכנה גדולה למישהו יש רעיון???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO(גם את הדיסק וגם את הדיסקטים של האיתחול),איך אני מוחק הכל מהמחשב שיהיה רק הדוס,מוחק ממש הכל כמו שקיבלתי אותו(לא קניתי ערכת הפעלה).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XO PRO ואני רוצה לאפס את המחשב שלי מחדש,ממש ה כ ל,יש לי את הדיסקט של ה-WINDOWS ודיסקטים של איתחול(BOOT-זה מה שזה?-איתחול?),איך אני מוחק הכל את כל הכוננים ומתקין מחדש?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה צריך להיות בפורום Windows או פה. בכל מקרה, אני משתמש בחלונות XP ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אבל עכשיו, המחשב עשה לי ארור בהעלאה, אז שיחזרתי את הקבצים מהתיקייה Repair ועשיתי את הנוהל ה"מקובל": העתקתי את הקבצים של הSystem Restore מתוך ההתקנה "הקודמת" (מדובר על לפני ששחזרתי את קבצי הRepair שאפסו את החלונות כאילו רק התקנתי את המערכת), והפעלתי את התוכנה. התוכנה שחזרה כרגיל, ואז עשיתי ריסטרט וזה לא שינה כלום, רשם שזה לא עבד. אחרי עוד פעם כזאת, שאני בוחר נקודת שחזור הוא לא עושה כלום (אני עושה Next והוא נשאר במסך שאומר לאשר את הנקודה) למישהו יש פתרון? כי לא בא לי להתקין הכל מחדש :-\ תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש רצינית לדעתי ואני לא מצליח לפתור אותה, אני משתמש ב WinXp PRO התקנתי לאחרונה (לפני חודש) תוכנה,עכשיו כנראה שלא הסרתי אותה טוב,ועכשיו אני מנסה להתקין אותה שוב,אבל התוכנה רק מנסה לעשות לה Uninstalling וללא שום הועיל. בכל פעם שאני בא להתקין זה מה שקורה. ניסיתי לחפש ב רגי'סטרי רשומות שלה ולמחוק וזה מה שעשיתי,וזה לא עזרה,כמובן שמחקתי גם ספריות מה תוכנה על הכונן הקשיח. מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה ממש חשוב,תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו אחרי ריסט שנעשה יומיים לאחר הריסט הקודם הווינדואז התחיל מחדש ונפתח כאילו הוא נפתח בפעם הראשונה כשמתקינים אותו, כלומר שמירות נאבדו, הפבוריט רייק וכו' וכו'. אלו הדברים שעשיתי לפני הריסט 1. מחיקת ספייוואר בעזרת AD AWARE נגד דבר לוחמני מאוד שהשתלט על המחשב ולא וויתר 2. הוצאת דברים מן הMSCONFIG 3. העברת הזכרון בביוס מCAS 2.5 ל2 אני חושד בסיבה 3 אבל אין לי ממש נסיון עם דברים כאלו וזאת הפעם הראשונה שעשיתי את השינוי. עדכון:הצלחתי לחזור למצב המקורי בעזרת SYSTEM RESTORE אבל מעניין אותי אם זה היה משהו תוכנתי או העסק עם הזכרון
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים שאלה חשובה לי אליכם יש לי בעיה קטנה באינטרנט, לי יש אינטרנט מהיר 0.5 מגה ואני משאיר את האינטרנט מחובר כל הלילה והוא לפעמים מתנתק בעצמו ללא שום סיבה הוא מתנתק וסוגר הכל, איימש ICQ וכו....... איך מפסיקים את זה שזה לא יתנתק בכלל? ??? תודה רבה :-* Duke Of Luck
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
*אני משתמש בהגנות (אנטי וירוס ופיירוול) וכל מה שצריך והכל מעודכן! אני משאיר את המחשב דולק ביינתים כי אני לא יודע מה לעשות , הווינדוס באמצע עבודה הציג לי הודעה : Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized versions. To maintain system stability Windows must restore the original versions of these files. Insert your Windows XO Professional CD-RON now . ואני יכול לבחור Retry More Information Cancel וכשאני בוחר מור אינפורמיישן זה רק אומר לי שהדיסק לא בכונן וזאת הסיבה מה הולך פה ?! מה לבחור ? קרה למישהו ??? דרך אגב אין לי סיסטם ריסטור.... ויש לי חשד לאחד הגורמים... יש באקס פי אופצייה של SERVICES וביטלתי חלק מהם שהייתי בטוח שהם לא שימוש…
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחיצה בדיסק ולא מצליח... הדיסק מחולק לשני חלקים כאשר אחד הוא FAT32 והשני - שאותו אני רוצה לפרמט - ב - NTFS. כשאני מעלה את המחשב דרך דיסקט כדי לפרמט אני לא רואה בכלל את המחיצה שאני רוצה לפרמט. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמחיצה היא ב - NTFS ולכן לא רואים אותה במצב של דוס (שוב, ככה נראה לי). ניסיתי להמיר את המחיצה ל - FAT32 ע"י PM אבל קיבלתי הודעת שגיאה... הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י FDISK אבל אני לא יודע איך.... בבקשה עזרו לי - המחשב מנוטרל... אני בסך הכל רוצה לפרמט את המחיצה ולהחזיר אותה למצב של FAT32. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
הצילו! :'( התקנתי תוכנת תרגום ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש, לא הצלחתי יותר להיכנס לאף תיקיה עברית. יש לי WIN98 SE (hebrew enabled). כשאני מנסה להיכנס לקבצי word עם שמות לועזיים הוא לא מזהה את התוכנה. לא מדובר בווירוס, אלה בתוכנה מחורבנת ששיבשה לי את ההגדרות. איך יוצאים מזה??
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
Partition magic יודעת להחזיר NTFS ל FAT אבל למה לך ? כמו שכתבו קודמי עדיפה מערכת NTFS על FAT.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
תנסה להעלות תמונה של הודעת השגיאה, כדי שאפשר יהיה לדעת במה מדובר. ומה הדגם המדויק של הסורק הזה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כשהמחשב שלכם נהייה פתאום איטי ואין לכם מה לעשות תנסו לפעול בדרכים האלו: עם יש לכם תוכנת אנטי וירוס, הריצו בדיקה מלאה של הדיסק הקשיח. הורידו SpyBot Search and Destroy ובדקו עם אין לכם ריגול במחשב. את SpyBot Search and Destroy ניתן להוריד מכאן: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___security/ad_blockers/spybotsd11.exe וגם Ad-aware 6.0 תמחקו קבצים שאין לכם צורך בהם תמחקו תוכנות שאין להן שימוש Start < Settings < Control Panel < Add or Remove Software תמחקו קבצים זמניים Internet Explorer < Tools < Internet Options < General < Delete Files תמחקו קבצים שאין להם שימוש בתוכנה הזאתי:Dust Buster http://www.net-free.it/downloads/download.php?idscript=79 נקו א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-