עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי לא מזמן WINDOWS 7 ULTIMATE על המחשב הנייד שלי (DEL PRECISION M65) שמתי לב שכשאני מתקין תוכנות המחשב המסך כאילו מרצד (המסך מהבהב) או אם אני מזיז את העכבר מהר המסך מרצד. ה-REFRESH RATE הוא 60Hz לא הייתה לי בעייה כזאת ש-WINDOWS XP היה מותקן על המחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה

2. Started by mitz,

טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by roi777,

ראיתי מאמר שמסביר איך להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש אפילו אם אין לי גרסא ישנה בכלל, אבל המאמר באנגלית ואני לא טוב באנגלית. השאלה שלי אם אני יכול להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש בלי שיש לי גרסא ישנה? (אשמח אם יש קישור להסברים בעברית איך לעשות את זה) ואם אני חייב שיהיה לי ווינדוס ישן אני יכול לקנות XP יד שניה, אני יתצטרך להתקין אותו ואח"כ את Windows 7 Upgrade, או שמספיק שיש לי אותו ביד? ואם יש לי XP HOME או XP PRO האם אני יכול לשדרג ל Windows 7 Ultimate Upgrade? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by EmanuMan,

שלום, אז ככה,קניתי מחשב נייד חדש שהגיע עם WIN 10 PRO. הוינדאוס עצמו רץ ממש טוב ואני לא חווה בכלל תקיעות במהלך השימוש השוטף במחשב. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל תוכנות/ משחקים מסוימים. למשל התוכנות של Adobe (פוטושופ,אילוסטרייטור) המשחק counter strike global offensive... אז פתאום התוכנות/משחקים מתחילים להיתקע משום מה... הפרמטרים של המחשב: Toshiba Satelite L50 i7-5500U 4M Cache 16GB RAM DDR3 1600MHZ SSD SATA 3 240GB 550MB/S AMD Radeon R7 M260 2GB FHD LED TFT High Brightness IPS Display Bluetooth 4.0 יש למישהו מושג מה מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by the_lighting,

יש לי בעיה, המחשב יוצר לי תקיה לבד, למשל בשולחן עבודה הוא יוצר תיקיה desktop וכשאני נכנס אז הוא מכניס אותי לתיקיה כללית של הwin אותו הדבר בתיקיית שירים נניח בתוך התיקיה יש תיקיה בשם שירים והיא שוב פעם מביאה למקום של הראשון....כל פעם שאני מוחק את זה זה חוזר. מישהו מכיר את זה? ויכול לעזור לי

6. לחשבון הGmail שלי אני לא מצליח להתחבר דרך אפליקציית הMail(המובנית) בחלונות 8 וכאשר אני מנסה להוסיף את חשבון הGmail שלי(עם הפרטים הנכונים כמובן, אין לי שום טעות) אני מקבל את ההודעה הבאה Unable to connect. Ensure the information you've entered is correct זה מה שאני עושה כדי להוסיף את החשבון(רק שלי זה לא הולך חלק כמו בסרטון :-\ ) ^הבעיה נפתרה הייתי צריך להיכנס ליישום בעזרת סיסמא ספציפיתכניסה באמצעות סיסמאות ספציפיות ליישום - גוגל http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=iw&answer=185833 לגבי אפליקציית המוזיקה הבעיה היא כזאת שאני לא מצליח לחזור לחנות הXbox Music דרך האפליקציה ^במחשב אחר של חבר עם חלונות 8 היה לו באותה האפליקצייה חץ לחזור אחורה לחנות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the red dragon,

יש לי שאלה לגבי הוינדוס. הייתה לי בעיה כזאת שאני מדליק את המחשב ואז הוא הגיע לחלון כזה שבו יש START WINDOWS NORAMLY SAFE MODE ועוד כמה אפשרויות. בחרתי בכול אחד מהם אבל כול פעם שאני בוחר אחד זה עושה לי ישר ריסטרט. זה היה וינדוס XP שהתקנתי על המחשב הנייד LENOVO N100 ובהתחלה כשקיבלתי אותו היה בו ויסטה. אז ניסיתי להכניס את הדיסיקים שנתנו לי עם המחשב וזה עשה לי מין RECOVERY והתקין לי את וינדוס ויסטה מחדש נקי. השאלה היא מה קרה עם הXP לא עשיתי פירמוט פשוט הכנסתי דיסק וזה עשה לי RECOVERY לויטסה. יכול להיות שXP עדיין במחשב? ואם כן איך אני מוחק אותו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נתקלתי בעבר בתופעה והייתי חייב לפרמט , המחשב משנה באופן אוטומטי את הכתב לקטן ביותר כשאני קורא בפורומים שונים , הכתב הופך לקטן אחרי לחיצה לקריאת הודעה .יש מסך אל סי די ברזולוציה גבוהה ככה שהכתב מממש קטן . בבקשה אם יש רעיונות .

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by 3d7,

יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. כאשר הפעלתי כרגע את המחשב שלי, הופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה הסיבה לבעייה? יש לציין כי הדבר לא פגע בהמשך העבודה במחשב.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by vacuuuum,

שמתי לב שב"COMPUTER" (וינדוס 7) מופיע כונן CD שלא באמת קיים. הסרתי כל תוכנה שעלולה לדמות כוננים, אבל הוא עדיין שם. נכנסתי לDEVICE MANAGER ולDISK MANAGEMENT ואין שם שום זכר לכונן CD. כאילו רוח רפאים. כשאני לוחץ עליו הוא כותב לי שאין דיסק. כשאני לוחץ EJECT הוא כותב לי "an error occurred while ejecting CD drive F. עדכון: מתברר שזה היה כונן של התוכנה UltraISO שהתקנתי לפני אלף שנה ושכחתי שהיא קיימת. חבל רק שלא מצויין בשום מקום שזה דרייב וירטואלי שקשור לתוכנה הזאת.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. אני רוצה למחוק אותם... זה לא יסכן את המערכת נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by spotash,

כשאני מנסה להכנס אל הווינדוס, זה נתקע במסך הטעינה(המסך בו יש מן פס כחול כזה שעובר).זה לא נתקע אלה שהפס הכחול עובר אז זה לא נפסק וממשיך לעבור עד זמן בלתי מוגבל. אני מצליח להפעיל את המחשב רק במצב בטוח (כרגע אני במצב בטוח עם אינטרנט). בבקשה תגידו לי מה הבעיה ומה ניתן לעשות!.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  16. מזה יכול להיות ? זה קורה לי עם עוד כמה תוכנות... ווינאמפ וכו'... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by ben007,

הבעיה נפתרה, למחוק בבקשה. תודה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  19. שלום רב ובוקר טוב אני משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 64 ביט לחלונות 7 64 ביט תוך כדי הגלישה עולה לי הודעת שגיאה שגורמת לאינטרנט אקספלורר להתרסק ! ולהיפתח מחדש חשוב לציין שהתקלה קורת בכל פעם , זה יכול לקרות בעת כתיבת אשכול , או בפורום דיבורים וכו' חיפשתי ביומן האירועים אודות התקלה ומצאתי כמה פרטים מענינים שאשתף אותם איתכם בס"ד פרטי התקלה ‏ יישום שחלות בו תקלות: iexplore.exe, גירסה: 9.0.8112.16421, חותמת זמן: 0x4d76255d שם מודול שחלות בו תקלות: ntdll.dll, גירסה: 6.1.7601.17514, חותמת זמן: 0x4ce7ba58 קוד חריגה: 0 xc0000374 היסט תקלה: 0 x000ce653 מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 x17c0 שעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cc0a2339b710e1 נתב ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by xjj,

בשורת משימות למטה כשלוחצים לחצן ימני בעכבר על אחת התוכניות זה פותח חלון קטן אם דברים שנפתחו לאחרונה שקשורים לאותו דבר, כיצד אפשר לבטל את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by SHIR-SHIR,

פירמטתי את המחשב. התחלתי לעשות עידכונים והתקנות אך כשהתקנתי את המסנג'ר הוא לא פעל לי. חשבתי שזאת בעיה בגירסא שהורדתי ולכן מחקתי אותה והתקנתי ישנה יותר ( תכננתי לבצע עידכון לגירסא חדשה יותר בעזרת החלון שיעלה לי.) כשעלה החלון לעידכון גירסא ניסיתי להכנס דרכו לאתר שממנו מורידים את הגירסא החדשה ולהתקין אך היה רשום לי שהדף לא נמצא. כשאני שוב מנסה להתחבר דרך המסנג'ר החדש זה רושם לי שאני לא מחוברת לאינטרנט ( כשאני כן!). לא סיימתי לבצע עידכונים במחשב ומאותו רגע אני לא מצליחה להכנס לאתר של מיקרוסופט ולא מצליחה לעשות עידכונים. חשוב שאציין שהווינדוס שברשותי הוא מקורי. למה אני לא מצליחה לעשות את זה? מה בכל התהליך עשיתי לא נכון ואיך אני יכולה לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2920 צר לי שאני מביא קישור מחנות זו, אבל הם הכי זולים. בקיצור, מישהו יכול להגיד לי אם יש לדבר הזה דרייבר ל-WIN98?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by Belgia,

התקנתי XP על מחיצה נוספת בהארד דיסק נוסף שיש לי על המחשב,והוא עבד, עכשיו,אחרי אתחול מופיעה לי השגיאה שווינדוס לא יכול לפעול כי חסר קובץ בתקייה system32 בשם hal.dll ,ושעליי להתקין מחדש עותק של קובץ זה . נכנסתי מהעותק הראשון של הXP שיש לי על המחשב ונכנסתי לתקייה המדוברת(בתוך ספריית הווינדוס של העותק החדש של הXP כמובן) והקובץ נמצא שם. ניסיתי בכל זאת להעתיק את הקובץ מספריית system32 של הווינדוס הישן את ספריית הsystem32 של הווינדוס החדש אבל שוב מופיעה אותה השגיאה. מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by needacomp,

http://news.microsoft.com/windows10story/ http://live.theverge.com/microsoft-windows-10-event-live-blog/ http://venturebeat.com/2015/01/21/windows-10-free-upgrades/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4617702,00.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dima_ga,

hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!

• 0 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.