עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sonik,

האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת (אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי חלונות xp . החלונות מכוונים, שבמצב צריכת חשמל המסך אמור להכבות לאחר 10 דקות לדוגמה אך רק בעת פעולת נגן המדייה פליר של החלונות,המסך לא ניכבה. הודה אם תענו לשאלתי בירצוני לציין שגם שומר המסך לא עובד בעת פעולת הנגן

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by yot,

howday, today, i have installed WindowsXP Home, and beacause i was in rush, i fogot to select the Hebraw as my main language. this thig happned to me once, and i remember that the only thing i could do is to format my pc. so i ask u guys, if there is a way to install Hebraw on the machin. another thing: Windows allways tells me that i have 30 days to log in, and i dont know what they want from me, so if someone can tell me, i'll be happy.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gal_il50,

כשאני מפרמט את המחשב ועולה ה-WINDOWS XP PRO אז אני צריך לפרמט את שאר הכוננים אז השאלה שלי היא שאני עושה קליק ימני על כל כונן אז איזה אפשרויות לבחור:יש פירמוט מהיר,יש FILE SYSTEM שיש בו 2 אפשרויות:FAT32 ו-NTFS. יש ALLOCATION UNIT SIZE מה אני בדיוק בוחר?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. לאחר המרת חלונות 98 מ-FAT ל-FAT32 התברר שנחסמה הגישה לגירסת MS-DOS 6.22 קודמת (אופציה 7 בתפריט איתחול של המחשב). ניתן להיכנס לדוס גירסה 7 של חלונות 98 באופציות 5 ו-6 באיתחול אבל מסתבר שתוכנת חשבשבת לא עובדת מכיוון שקובץ SHARE.EXE שמורץ לפני הפעלתה לא עובד עם דוס של חלונות. חיפשתי גירסה של הקובץ לדוס הנ"ל ולא מצאתי. עשיתי איתחול מדיסקט של דוס 6.22 כדי ש-SHARE יעבוד אבל אז המחשב לא מכיר את הדיסק הקשיח. בגלל שאיני רוצה לחזור ל-FAT וגם על חשבשבת אי אפשר לוותר, האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? האם ניתן להחזיר את הגישה לדוס הקודם למרות FAT32? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. ביום בהיר אחד פתאום התחיל להופיע לי רקע מאוחרי הכיתוב של האייקונים יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. Started by rangerman,

נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים שהותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP המשחק רץ בלי שום בעייה. :AR15: מה שמטריד אותי זה שסביר מאוד להניח שהבעייה הזו מצביעה על משהו דפוק ב- windows. לכן יצאתי אמש לחסל את הבעייה. הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפת…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by kyyle,

פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by junkqwe1,

התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. *אני משתמש בהגנות (אנטי וירוס ופיירוול) וכל מה שצריך והכל מעודכן! אני משאיר את המחשב דולק ביינתים כי אני לא יודע מה לעשות , הווינדוס באמצע עבודה הציג לי הודעה : Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized versions. To maintain system stability Windows must restore the original versions of these files. Insert your Windows XO Professional CD-RON now . ואני יכול לבחור Retry More Information Cancel וכשאני בוחר מור אינפורמיישן זה רק אומר לי שהדיסק לא בכונן וזאת הסיבה מה הולך פה ?! מה לבחור ? קרה למישהו ??? דרך אגב אין לי סיסטם ריסטור.... ויש לי חשד לאחד הגורמים... יש באקס פי אופצייה של SERVICES וביטלתי חלק מהם שהייתי בטוח שהם לא שימוש…

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by Shortboarder,

יש לי בעיה ממש רצינית לדעתי ואני לא מצליח לפתור אותה, אני משתמש ב WinXp PRO התקנתי לאחרונה (לפני חודש) תוכנה,עכשיו כנראה שלא הסרתי אותה טוב,ועכשיו אני מנסה להתקין אותה שוב,אבל התוכנה רק מנסה לעשות לה Uninstalling וללא שום הועיל. בכל פעם שאני בא להתקין זה מה שקורה. ניסיתי לחפש ב רגי'סטרי רשומות שלה ולמחוק וזה מה שעשיתי,וזה לא עזרה,כמובן שמחקתי גם ספריות מה תוכנה על הכונן הקשיח. מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה ממש חשוב,תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. Started by zolder,

יש לי WINDOWS XO PRO ואני רוצה לאפס את המחשב שלי מחדש,ממש ה כ ל,יש לי את הדיסקט של ה-WINDOWS ודיסקטים של איתחול(BOOT-זה מה שזה?-איתחול?),איך אני מוחק הכל את כל הכוננים ומתקין מחדש?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  16. אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by rangerman,

המערכת היא XP Pro והדפדפן הוא אקספלורר 6 (שניהם בלי SP1). כל החלונות פשוט נעלמים ברגע. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by gal,

היי אז ככה הורדתי קבצים מהאינטרנט שמסתיימים בסיומת 001 כל קובץ הוא 14MB ובתוך כל קובץ יש bin וcue ואני לא מצליח להבין איך ליצור מהם ספרייה אחת שיש בה setup כמובן זו תוכנה גדולה למישהו יש רעיון???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה חשובה לי אליכם יש לי בעיה קטנה באינטרנט, לי יש אינטרנט מהיר 0.5 מגה ואני משאיר את האינטרנט מחובר כל הלילה והוא לפעמים מתנתק בעצמו ללא שום סיבה הוא מתנתק וסוגר הכל, איימש ICQ וכו....... איך מפסיקים את זה שזה לא יתנתק בכלל? ??? תודה רבה :-* Duke Of Luck

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  20. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by frodo,

יש לי WINDOWS XP PRO(גם את הדיסק וגם את הדיסקטים של האיתחול),איך אני מוחק הכל מהמחשב שיהיה רק הדוס,מוחק ממש הכל כמו שקיבלתי אותו(לא קניתי ערכת הפעלה).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by KANFER,

נתקלתי בהודעה שקובץ rundll32 חסר לא ניתן להריץ אף תוכנה מובנת של windows . ברשותי windows me וכאשר הפעלתי setup התגלו שגיאות ונדרשתי להפעיל scandisk ללא הצלחה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם זה צריך להיות בפורום Windows או פה. בכל מקרה, אני משתמש בחלונות XP ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אבל עכשיו, המחשב עשה לי ארור בהעלאה, אז שיחזרתי את הקבצים מהתיקייה Repair ועשיתי את הנוהל ה"מקובל": העתקתי את הקבצים של הSystem Restore מתוך ההתקנה "הקודמת" (מדובר על לפני ששחזרתי את קבצי הRepair שאפסו את החלונות כאילו רק התקנתי את המערכת), והפעלתי את התוכנה. התוכנה שחזרה כרגיל, ואז עשיתי ריסטרט וזה לא שינה כלום, רשם שזה לא עבד. אחרי עוד פעם כזאת, שאני בוחר נקודת שחזור הוא לא עושה כלום (אני עושה Next והוא נשאר במסך שאומר לאשר את הנקודה) למישהו יש פתרון? כי לא בא לי להתקין הכל מחדש :-\ תודה מראש, Ameralis Zaiir

24. כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. עכשיו אחרי ריסט שנעשה יומיים לאחר הריסט הקודם הווינדואז התחיל מחדש ונפתח כאילו הוא נפתח בפעם הראשונה כשמתקינים אותו, כלומר שמירות נאבדו, הפבוריט רייק וכו' וכו'. אלו הדברים שעשיתי לפני הריסט 1. מחיקת ספייוואר בעזרת AD AWARE נגד דבר לוחמני מאוד שהשתלט על המחשב ולא וויתר 2. הוצאת דברים מן הMSCONFIG 3. העברת הזכרון בביוס מCAS 2.5 ל2 אני חושד בסיבה 3 אבל אין לי ממש נסיון עם דברים כאלו וזאת הפעם הראשונה שעשיתי את השינוי. עדכון:הצלחתי לחזור למצב המקורי בעזרת SYSTEM RESTORE אבל מעניין אותי אם זה היה משהו תוכנתי או העסק עם הזכרון

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים