Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
ישנה איזושהיא בעייה עם הישום הזה.ומשחקים לא מפסיקים לקרוס.במציג הארועים תמיד רשומה ההודעת שגיאה הזו -'התהליך הפסיק לפעול משום שהוא הגיש בקשה להפוך את מנהל החלונות של שולחן העבודה לבלתי זמין' יש לי וויסטה דרך אגב.. שם יומן רישום: Application מקור: Desktop Window Manager תאריך: 12/10/2009 15:33:09 מזהה אירוע: 9010 קטגוריית משימה:ללא רמה: מידע מילות מפתח: קלאסי משתמש: לא זמין מחשב: Sahar-PC תיאור: התהליך (Oblivion) הגיש בקשה להפוך את מנהל החלונות של שולחן העבודה לבלתי זמין XML של אירוע: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Desktop Window Manager" /> <EventID Qua…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של text to speech לאחר הסרתה (לא הייתי מרוצה מגירסת החינם) לא עובדים עוד כראוי מרכיבי speech של windows xp (לדעתי נמחקו הקולות של sam וכד'). איך אפשר להתקין את רכיב ה-speech מחדש? או לחילופין להתקין מחדש קולות בסיסים של ה-windows? ואיפה אפשר להשיג את קולות האלה והתקנה שלהם אם נדרשת? בתודה על העזרה, טל נ.ב. אשמח להפניות לקולות נוספים להורדה (בחינם ובצורה חוקית)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי USB מסוג SANDISK CRUZER BLADE עכשיו שאני מחבר אותו הכול תקין ועובד המחשב מזהה אותו והכול טוב ויפה שאני עושה סריקה בנוד 32 כללית של המחשב הוא מבטל את ה USB והופך אותו ל not recognized מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מיקרוסופט תמכור את ה"חלונות" תחת השם Windows XP Home Edition N בריסל דחתה 10 רעיונות קודמים לשם הגרסה האירופית שהציעה מיקרוסופט רונן לב 19:39 29/3/05 מיקרוסופט נכנעה ללחצים מצד הנציבות האירופית בבריסל: הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה Windows XP, תימכר באירופה תחת השם Windows XP Home Edition N. זהו הצעד האחרון בו נוקטת ענקית התוכנה האמריקנית תוך ציות להוראות של בריסל, בעקבות קנס שהשיתה עליה אשתקד הנציבות האירופית. האות N בשם החדש פירושה "גרסה זו אינה כוללת נגן מדיה" (Media Player). האיחוד האירופי הודיע שהשם הראשון שהציעה מיקרוסופט לגרסה זו - Windows XP Reduced Media Edition - היה עשוי להרתיע את הצרכנים מלרכוש את הגרסה החדשה. בריסל השיתה אשתקד קנס בגובה 640 מיליון דול…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לבעיית יציבות באינטרנט אקספלורר 7 אשר מתבטאת בכך שהוא מודיע פתאום על שגיאה , ולאחר מכן סוגר ופותח את עצמו מחדש כאשר מה שמעניין הוא שלא חיבת להתבצע פעולת גלישה באתו רגע ולפעמים הדבר קורה מעצמו כאשר האקספלורר פועל אך ממוזער ולא מתבצע בו שימוש כלשהו(גלישה). שמתי לב שהדבר בד"כ קורה כשהרבה לשוניות פתוחות באותו זמן.. בד"כ אצלי זה בין 5 ל 10 לשוניות. למישהו יש פתרון לבעיה או שנתקל בבעיה זהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר קרוב להרמת ידיים סופית!! לא מזמן קניתי סטרימר popcorn-hour c-200 ואני מתכוון להזרים אליו מדיה דרך הווי פי הביתי שלי. כלומר, לשתף תיקיות במחשב שפועל על וינדווס 7 ולצפות בטלויזיה מרוחקת. פעלתי לפי המדריך הבא שנראה שמחסה הכל לגבי איך משתפים קבצים ותיקיות ב-windows 7 כולל איך עוקבים דרך הרג'יסטרי ודרך כל מקום אפשרי את מיליוני החסימות של windows 7: http://www.hometheater.co.il/article02418.%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%A2%D7%9D (סליחה שזה של homethe…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנות זדוניות לנסות ולהוציא שיחות פקס מהמחשב שלי. חשבתי על רעיון: להגדיר למחשב שיעשה עוד איזה פרוצדורה לפני שהוא מאשר לחייג, וכך אולי למנוע גניבת שיחות. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה וטורדנית שמתבטאת בכך שלעיתים, לא באופן עקבי אבל לעיתים מספיק תכופות שזה מציק, הסליידר של הווליום פשוט מתחיל לרדת מעצמו ובהדרגה משתיק לי את הסאונד במחשב לגמרי... הדרך היחידה שמצאתי לפתור את זה בינתיים זה ע"י reboot של הווינדוס.... מישהו יודע מה גורם לזה? יש לי winXP sp2, כרטיס קול מובנה של Realtek על GA-P965-S3... הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בימים האחרונים WINDOWS EXPLORER כל הזמן היה קורס כשהייתי בספריה של הסרטים. הסיבה היתה XVIDCORE.DLL הסרתי את מקודד ה XVID והתקנתי אותו מחדש, לאחר כמה נסיונות ואחרי הרבה נסיונות, כאשר אני מקליק כפתור ימני על קובץ AVI כדי לראות נתונים עליו (קידוד וידאו, קידוד אודיו וכו') הוא לא מראה כלום וכותב משהו כמו החלון לא זמין. איך פותרים את הבעיה הזאת? ואיך גם פותרים את בעיית הקריסה של ה WINDOWS EXPLORER בגלל ה XVID, יש לציין שמותקן אצלי המקודד האחרון של XVID.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ברשותי WIN7 64 ביט ULITAME ראיתי כתבה נחמדה בנושא הפניית cache של דפדפנים ואולי דברים זמניים נוספים מדיסק SSD ל- RAM (יש לי 8G). גם משפר מהירות וגם משפר שחיקת SSD עי הקטנת היקף הכתיבה אליו. אשמח לשמוע דעתכם ואם חיובית תוכנה מומלצת? http://www.ghacks.net/2010/06/10/use-a-ram-disk-to-reduce-writes-on-solid-state-drives/ בכתבה הוא מדגים זאת בעזרת התוכנה Dataram Ramdisk. בתודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בתו זה בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול - אני קיבלתי דיסק התקנה מ-HP ל-Windows 7 64 bit home אבל אמרו לי שבעצם זה גירסת שדרוג.. אני לא הולך להתקין את זה במחשב הנייד, מבחינתי שיישאר עם הויסטה פחות מפריע לי.. אני רוצה להתקין במחשב הנייח. אם אני מוריד Windows 7 מהאינטרנט מאתרים כמובן לא חוקיים (מנהלים אנא תסלחו לי על הדיבור על הורדות לא חוקיות, אבל יש בדבריי משהו חוקי וטהור בסופו של דבר), אז אחרי שהורדתי והתקנתי אני יכול למלא את הסיריאלי נאמבר החוקי שקיבלתי יחד עם הדיסק שהזמנתי דרך HP ? כאילו בעצם יש הבדל בין גירסה מלאה לגירסת שדרוג ? אני פשוט לא הכי מתמצא בזה. ודבר נוסף אני כנראה ארכוש את השדרוג מ-Home ל-Ultimate - איך זה אבל יודע לפתוח ולהוסיף את כל הדברים שצריך להוסיף - הכוונה לתמיכה בעוד שפות …
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה Home Premium עם רשיון OEM שנקנה עם המחשב,השאלה העיקרית בכותרת. ועוד שאלה - האם יש הבדל אם להתקין ממחיצת השחזור במחשב או מדיסק פיראטי ואז לעשות הפעלה למערכת הפעלה עם הסידיקיי החוקי - הסידיקיי הוא מה שקובע,לא?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, 1. האם יש דרך להתחבר בשיטה הנ"ל למחשב שאינו נמצא ברשת שלי (כלומר דרך האינטרנט) לפי כתובת IP 2. איך אני יוצר Service בחלונות XP? (כלומר לוקח אפליקציה וגורם לה לרוץ כService) בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב ובו שתי מע' הפעלה, הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ. מערכת XP ומערכת ווינדוס 2000. קיבלתי את המחשב עם מערכת ווינדוס 2000 והתקנתי עליו XP, בנוסף ל-2000, באי ברירה. הבעיה היא שאיני יכול לפרמט דרך דיסק אתחול מכיוון שה-BIOS אינו תומך בתקני אתחול, לכן אני חייב להפעיל את דיסק של מערכת ה-XP דרך ווינדוס 2000 - דבר היוצר קבצים זמניים (לשם התקנת ה-XP) בווינדוס 2000 הנוכחי ולא מאפשר את מחיקתו. מה לעשות? איני רוצה שתי מערכות הפעלה.[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 18:46:01 מצטער על התגובה הנוספת אבל בטעות על הכפתור "ליידע" ולחצתי אישור והיה כתוב שזה לא יאפשר תגובה ולא שמתי לב..
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים (זה לא קרה עד שפג תוקפו של האנטי ווירוס שלי) הם עולים ואז תוך שניה או שתיים הם נעלמים ובמקומם יש דף לבן וריק (אך בשורת הטקסט עדיין כתוב האתר). הרבה פעמים (כולל הכניסה לאתר הזה) קופצת לי הודעה שאומרת כי אי אפשר להעלות את הדף ואז קופצת עוד הודעה - עליה אני לוחץ והדף נסגר. עזרה ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כרגע אני עובד על דיסק אחד של 160 ג'יגה שמחולק ככה- 120 ג'יגה לתוכנות ו 30 למערכת הפעלה (ויסטה) דיסק 200 ג'יגה שעליו נמצאת כל המוסיקה סרטים וכו'... אני רוצה להחליף את שניהם לדיסק אחד של 500 ג'יגה ( SAMSUNG 502IG, כבר יש לי) בטעות, מתי שהתקנתי את הווינדוס, הדיסק 200 היה מחובר כ DISK 0 וה 160 היה כ DISK1. ובגלל זה חלק מקבצי המערכת נמצאים עליו. אני לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. עשיתי GHOST מהדיסק 160 ל 500 , ניסיתי לחבר את ה 500 במקום ה 160 ולהשאיר את ה 200 מחובר: הווינדוס לא עולה, חסר קובץ כלשהו בשם WINLOGON אני חושב (לא בטוח, לא זוכר) אותו דבר קורה גם שאני מחבר רק את ה 160 או רק את ה500. מה אני צריך לעשות כדי להעתיק את מערכת ההפעלה אל ה 500 שאוכל לחבר אותו לבד? ניס…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-