עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני יכול להגדיר את הסיפריה של הקבצים הזמניים שלי - אליה למשל WIN פותחת תוכנות חדשות כדיפולט.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. Started by BigT,

שלום לכולם! אני התקנתי XP ואח"כ WIN98 על שני כוננים בנפרד- הכל עבד מצויין - היה תפריט בו אני בוחר את המע' הרצוייה ונכנס אליה. עכשיו פירמטתי את ה- XP והתקנתי חדש - ומשום מה אין אפשרות להיכנס ל- WIN98 - כאשר אני בוחר אותו - המחשב נכנס לדוס. (אולי משהו עם ה- BOOTSECTOR) אודה מאוד אם תעזרו, תודה מראש - BigT.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bad-sector,

מה הכי מומלץ לעשות אם יש לי הרדיסק אחד של 80GB? לעשות מחיצה של C קטנה ובה ה WINDOWS כל התוכנות הפשוטות ועוד מחיצה D גדולה שבה יש משחקים שירים וכל השאר, או שמא עדיף להשאיר הכל על מחיצה אחת?? (בשיטה הראשונה היתרון הוא שאם צריך לעשות FORMAT לא אובד כל המידע, ובשיטה השנייה המחשב יותר מהיר, לדוגמא שאני פותח רארים ב D אז אחרי סיום הכיווץ הוא מעתיק מ D ל C דבר שגוזל עוד זמן ולא היה קורה אם הכל היה מחיצה אחת...) מה אתם אומרים?

• 36 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. שלום, ברשותי מערכת הפעלה WindowsXP והתקנתי Visual Style נחמד שמאוד אהבתי והחלטתי להישאר איתו. הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע: כשיש טקסט אפור (כלומר לא לחיץ/לא ניתן לשינוי) בחלון כלשהו (כל חלון...) אז הוא מופיע באפור, כמו תמיד, אך עם צבעי ה-Visual Style הזה, שבהם רקע החלון דומה מאוד לצבע הטקסט, בקושי אפשר לקרוא מה כתוב שם. רציתי לדעת איך אני משנה את הטקסט הזה מצבע אפור בהיר לצבע אפור קצת יותר כהה. לא מצאתי ב-Properties איפה לשנות את זה, אך ידוע לי שאיפשהו ברג'יסטרי אפשר לשנות את הצבעים ע"י ערכם המספרי (אני חושב דקסימלי או הקסימלי... לא זוכר [ש-0,0,0 זה לבן ו-255,255,255 זה שחור...]) כדי להיות ברור יותר צרפתי תמונה של הטקסט (מוקף בצהוב), כדי שתראו שבאמת אי אפשר לקרוא או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cranchh,

יש לי וינדווז לונגהורן !!!!! זה כזה יפה... עכשיו סיימתי להתקין+תמיכה בעברית... אין פה משהוא יותר מידי מיוחד.... מחר אני יעלה תמונות....(אם מישהוא יודע לאן אני יכול להעלות חוץ מנענע שיכתוב...) לילה טוב!!!

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR 2100, WIN XP וכשלא קורה כלום, בדסקטופ, 200mb מזה בשימוש!!! זה כמו שישאר לי 50mb פנוי עם 256mb RAM אבל כשהיה לי 256mb RAM היה לי בין 100 ל-180 פנוי, ככה שמקסימום 150 היה בשימוש. כאן המינימום בשימוש זה 200, זה יותר גרוע לפעמים. חוץ גם ה-Page File על איזה 180mb. כשלוחצים על Processes אין יש איזה 30 פעילים שכולם ביחד לא מתקרבים אפילו ל-100mb... מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן???

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by dino,

שלום, יש לי Windows Xp Home Edition מקורי שקבלתי מנטויז'ן שעשיתי את האינטרנט המהיר אז אני יכול להתקין את הערכת שירות הזו בגלל שהמערכת הפעלה מקורית, השאלה האם כדאי להתקין את הערכת שירות הזו, המחשב כרגע טס, כל דבר עולה מהר והכל עובד פיקס בדיוק אין שאני רוצה, אני מפחד להוריד את הערכת שירות הזו והמחשב יתחיל לעשות בעיות ויהיה איטי, מה אתם אומרים? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by ibobo,

כל הזמן אני יכלתי לראות וידאו באינטרנט , למשל: שידורים חיים , וידאו צ'ט וכ'. ובשבוע שבועיים האחרונים אני שמתי לב שאני לא יכול לראות , כאשר אני נכנס לאתר ולוחץ על שידור חי (בוידאו) זה לא פועל , אני רואה מסך שחור. מה אני יכול כדי לתקן את הבעיה.... בבקשה .. אני צריך את זה... :-[

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הי יש לי בעיה! היה לי וירוס ומחקתי קובץ מסוים בתיקיית ווינדווז במחשב שלי ומאש כל דבר שאני מנסה לפתוח בשולחן העבודה קופצת לי הודעה שהוא לא מוצא את מה שאני רוצה לפתוח(לדוגמא אני רוצה לפתוח את דפדפן האינטרנט אז קופצת הודעה שהוא לא מוצא את דפדפן האינטרנט) הדרך היחידה לפתוח דברים היא ללחוץ על המקש הימיני בעבר ואז ללחוץ על "RUN AS.." ואז למחוק את ה"וי" שיש לי ליד הכיתוב: protect my camputer and data from unauthorized program activity ורק אז אני יכול לפתוח מה שאני רוצה.הבעיה שאני לא יכול להיכנס לכלום בנוסף:לא לשינוי הגדרות ולא ל"פרופרטיז" ב"מחשב שלי". האם אני צריך להעלות למחשב את הקובץ שמחקתי ואם כן אז מהו ואיך? או איך מחזירים את המחשב לכך שיפתח דברים שוב? בתודה מראש....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dante 9,

יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קודם כול בוקר טוב לכולם , ============== אתחיל בתאור הבעייה , יש לי מערכת בת 2 הרד דיסקים : 1- C: = עליו מותקן WIN XP PRO בעברית 2-D: - עליו מותקן WIN מילניום . אני רוצה שהמערכת תאפשר לי לבחור בעת הפעלת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן כיצד ? ??? ותודה רבה לכול מי שיוכל לעזור לי אם לחיוב או לשלילה .

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. Started by avil055,

שלום לכולם ובוקר טוב , ============= יש לי 2 הרד דיסקים , שבראשי WIN XP PRO בעברית , ובשני העתק של דיסק ההתקנה של WIN98 , השאלה שלי היא : האם ניתן להתקין WIN98 מההרד דיסק עצמו לאותו הרד דיסק (כמובן שבספרייה נפרדת) ואם כן כיצד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  14. עבור אותה תיקייה במקום את תצוגת התכולה שלה נכנסתי ל"סוגי קבצים" "file types" והאופצייה המופיעה כברירת מחדל עבור "תיקיית קבצים" היא "find" בלבד... איזה עוד אפשרות צריך להוסיף עבור פתיחה שתהיה ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  15. שלום. יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן. כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ. היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית. ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין. זהו הרקע. השאלה שלי היא כזאת: איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי? ועוד שאלה: איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98? כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית... אשמח לקבל עצה. תודה מראש, Nitro.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בתרד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31146 יש לינק לאתר, סבבה, אנימצית פלאש+גאווה סקיפט נחמה (כנסו סתכלו מזה עושה), אבל.................. האנשים הקטנים חר**ת בני אגסים הרסו לי את האינטרנט אקספולרר! כל חלון חדש שאני פותח הוא לא מתחיל מלמעלה אלה יותר למטה, אני לא מצליח לתקן! HELP!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  18. Started by mironm,

כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by mironm,

לא הייתי לאן זה קשור אז בקשה אם זה לא קשור לכאן תיסלחו לי ותעבירו את זה לפורום הנכון עכשיו לבעיה יום אחד אני מדליק את המחשב וסתכלו מה אני רואה ניסיתי ריסטרט ולא עבד אין לי מושג ממה זה קרה ואיך פותרים את זה תמונה בלינק הבא: http://www.fresh.co.il/dcforum/Graphics/7682.html

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by coco,

מישהו יודע מה השיפורים בין SP1 ל- SP1a, והאם הם משמעותיים?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. - שלום לכל קוראי שורות אילו. הבעיה שלי היא כזו: יש לי WIN2000 , וכשאני מנסה לשנות לאנגלית ע"י ALT+SHIFT אין תגובה והכתב נשאר בעיברית. זה קורה במחשב , באתרי חיפוש , ובשאר התוכנות והמשחקים. מישום מה זה לא משפיע על הקזה. אני צריך לציין שכל זה קרה אחרי שהתקנתי MICROSOFT OFFIC XP+התוספות שלו , מה שהעלים לי את החלון של העיברית\אנגלית ב - TOOL BAR ניסיתי כבר: - לטפל באפשרויות TOOLS\INTERNET OPTIONS\LANGUAGES - התקנתי מחדש INTERNET EXPLORER 6 אם כבר נתקלתם או שאתם גאונים יכולים לעזור לי פה - אשמח מאד - בתודה - רועי - ROEER007@WALLA.CO.IL

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  22. צורב ה-!QUE שברשותי (IDE) מאד בעייתי עם הודעות עם MEDIUM SPEED ERROR וכדומה כמעט בכל נסיון צריבה (NERO). אם למישהו יש עצה בנידון, יבורך, אבל מה שרציתי לשאול ואולי זה קשור איכשהו, זה איך ניתן לשכנע את מערכת ההפעלה XP לזהות את הצורב, כצורב. הוא כרגע מזוהה כסידי רום בלבד וכמובן אין לי אפשרות ב-properties שלו לבדוק מה קורה עם הצריבה המובנית של XP. אולי אם אוכל לנטרל אותה (אם היא מופעלת), המצב ישתפר? הסרתי את הדרייבר הגנרי של חלונות אבל הוא פשוט הותקן מחדש ואין כנראה דרייבר אחר לצורב הזה. מישהו יודע איך לחנך את המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by roma,

שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by GiZmo,

האם מישהו יכול לעזור לי להכריע את התככים הפנימיים שלי שלא יכולים להחליט האם להתקין 2000 או XP אני עכשיו עם 2000, ואני מוכרח לציין שלא היו לי שום בעיות עם משחקים... אבל לאחרונה יש לי בעיות רציניות עם Spyware שפשוט לא רוצות לעזוב לי את המחשב לתמיד, ומביאות איתם טרויאנים מעצבנים.....Adaware לא עוזר והם חוזרים אחרי ימים ספורים ברור שאני יעשה פורמט, אבל המע' שאני אתקין היא בסימן שאלה... מה אתם מציעים לי ? (בהתייחסות למפרט) אני גם מוכרח לציין שהיה לי XP מותקן בעבר, ולא ממש אהבתי אותו... הוא נהיה איטי יותר ויותר עם הזמן... תודה

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

התקנתי 98, על פרטישן נפרד (הפרטישן הוא על אותו ההרדיסק של כונן C), ואז התקנתי על C את ה WINXP עכשיו האקספי עולה ישר, ואין לי בחירה של 98 או אקספי... , האקספי על C ה98 על E איך לסדר את העניין הזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.