עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לא יודע איך , אבל פתאום הוא ניהיה לי ממש קטן וזה מעצבן מאוד. מישהו יודע איך להחזיר אותו לגודל המקורי ?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by AmitDanan,

מישהו יודע איך אני עורך את הקובץ host בווינדוס ניסיתי מספר דרכים אני לא מצליח לשמור את הקובץ??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tal14,

עברתי לא מזמן לויסטה(שלושה ימים)והיום רציתי להתקין את המדפסת שלי, מדפסת משולבת HP OfficeJet 5610. התקנתי הכל טוב ויפה, עשיתי ריסטרט למחשב והUSB לא מזוהה. ניסיתי הכל! לא יודע מה לעשות כבר.. וכן, התקנתי דרייברים מתאימים לויסטה, ובהתקנה של המדפסת זה התקין לי את הדרייברים וזה זיהה את המדפסת.. מה עושים ? תודה

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

לאחרונה חיברתי למחשב שלי כרטיס VIA VT6421 , זה מן כרטיס הרחבה לSATA. בכל אופן התקנתי לזה את הגרסה האחרונה של הדריוורים. אחרי זה המחשב זיהה את הכרטיס כאחת אחר(3249) אז מחקתי חלק מחבילת הדריוורים, עשיתי ריסט ומאז המחשב עושה לי מסך כחול בטעינת הוינדוס... ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: -normal mode -safe mode -last know cfg -put in the xp cd and go to recovery mode and disable 3 boot files(3 names with via in them) -put in the xp cd and go to recovery mode and type bootfix -delete the via folder from programs file and every thing with via releated on the same hard drive אני עכשיו חיברתי את ההרד דיסק הזה למחשב אחר דרך אותו כרטיס VT6421 אז אני מסוגל לבדוק/למחוק קבצים אבל כל מה ש…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by onadiv,

שלום, הורדתי את ה BUILD 7100 של ה7 ואני לא מצליח לצפות בקבצי MKV למישהו יש רעיונות מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gilke85,

האם יש דרך להחליף בין מערכות הפעלה מבלי לעשות ריסטרט רגיל? מעבר בין XP ל-7

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני רוצה לעבור לוינדוס 64 ביט אבל אני משחק קונטר סטריק 1.6 עכשיו איך אני יודע עם הוא יעבוד לי או לא והורלד כאף 2006 יעבוד ופיפא וניד פור פסיד אבל קונטר הכי חשוב

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by Shiker,

היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by volvo2005,

מותקן אצלי במחשב WIN 7 32BIT בהגדרות של המחשב זה מראה לי שהוא מנצל רק 3GB מתוך 4GB איך פותחים את זה ל-4GB מבלי להתקין 64BIT???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איך שאני נכנס לתיקיה עם תמונות או סרטי וידאו אני מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND). אין לי מושג ממה זה,עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי כלום. המחשב הוא לא ממש חדש P4. XP PRO. תודה.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by ori24,

יש לי ווינדוס 7 ULTIMATE 64 ואני מקבל עידכונים שוטפים כמו שצריך. אתמול קיבלתי עידכונים לשדרג את המסנג'ר ואת המייל לשנת 2011. התקנתי את העידכונים הנ"ל ופתאום התוכנה של המייל ושל המסנגר נהפכו כולם לשפה האנגלית והמסנגר ממש "התנפחה" וכוללת בתוכה כל מיני שטויות שאני ממש לא מעוניין בהם כמו אתר MSN שפועל ברקע. כמו כן נוספו לי 2 תהליכים של WINDOWS LIVE שאי אפשר לכבות אותם. איך ניתן לשנות את זה בחזרה לשפה העברית? ואת המסנגר לגירסה הקודמת? האם יש דרך להימנע מהתקנת כל עידכון "חשוב" שאני מקבל? בתודה מראש,אורי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by 104952,

הכפתור שמחליף בין אנגלית לעברית נעלם לי מסרגל הכלים על הדסקטופ - איך אני יכול להחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  14. לא ניתן להבדיל את בין תיקיןת וקבצים ויש אייקון של HTML להכל.איך אפשר להעלים את המצב הזה תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. ^^ השאלה בכותרת ראיתי איך עושים את זה בעזרה של הXP אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני לא מוצא את ה"הכרטיסיה מתקדם" תודה לעוזרעם!!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. שלום לכולם. אני לא זוכר מה עשיתי ואיך זה קרה, אבל עכשיו הסמלים בתפריט התחל נראים כמו בתמונה ואין לי מושג איך לסדר את זה. אני אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני בא לעשות SHUT DOWN למחשב שלי, לוקח המון זמן עד שהוא נכבה, הוא כאילו "תקוע" במסך "נא המתן עד שWINDOWS ייסגר..." יש דרך לפתור את זה חוץ מהלתקין את WINDOWS מחדש, כמו כן, זה קורה גם שאני מדליק את המחשב לכמה דקות, ולאחר מכן מבצע SHUT DOWN... תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  18. יש לי מספר משתמשים על המחשב..רציתי לדעת איך אני חוסם גישה לשאר המשתמשים(חוצממני) את הגישה לכונן מסויים. ז"א- להפוך את הכונן לאישי שלי.. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Ohadmezan,

שלום לכולם, הגיע הזמן שבופסוף אני אפרד מה-xp שלי ויעבור לווינדוס 7. אני מעוניין לבצע את ההתקנה מ-usb. חיפשתי פה באתר ולא הצלחתי למצוא משהו מובן שיסביר לי בדיוק ... אם אפשר אשמח לקבל מדריך הכולל הורדה של הווינדוס הפריצה וכו׳..תמונות והסברים מאוד יעזרו.. תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  20. או קיי היום הווינדוס לא עלה לי וגיליתי מה הבעיה וזה בגלל משהו שהתקנתי.. עכשיו אני מעוניין לעשות SYSTEM RESTORE (אני דרך סייף מוד) והוא אומר שאני צריך לפנות 200 מגה מכונן C פיניתי יותר מג'יגה והוא עדיין רושם לי את זה ולפני שבוע שהיה פחות מקום שם לא עשה לי בעיות מה לעשות? אני לא מתכונן לפרמט כי אני קונה הארד דיסק חדש בקרוב ואני צריך את הקבצים שיש לי בהארד דיסק הזה להעביר לשם..

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  21. שלום אני חושב שזה קורה בד"כ אחרי הרבה זמן בלי ריסט אבל לא בטוח.. בכל מקרה הכוונה שלי היא שנגיד אני לוחץ על תוכנית פתוחה שנמצאת בשורה ההתחלה היא פשוט לא עולה, רק מהבהבת כמו חלונות שמהבהבים בתוכנות IM שמקבלים הודעה ואז האופציות שלי זה: להשתמש ב-alt+tab או אם החלון ברקע ללחוץ עליו או ללחוץ 3 פעמים על התוכנית- הבהוב מזעור והגדלה (והאופציה השלישית לא תמיד עובדת ) חשבתי אולי סתם לוקח זמן אבל חיכיתי כמה פעמים ולא עזר וגם בכלל בטאסק מנג'ר המערכת לא משתמשת בכלל במשאבים.. איך פותרים את הבעיה .? תודה מראש לעוזרים.

22. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? אני מזכיר שוב! זה מראה לי שיש לי WIN מקורי בלבד! במחשב שלי >> מאפייני מערכת! מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EpoXi,

שלום לכולם, שאלה כללית, שאני בטוח שנשאלה מיליון פעם, אבל לא מצאתי תשובה עדכנית, האם כדאי לשדרג לWIN 64 BIT אם ברשותי מערכת עם 4GB זיכרון? אם כן, WIN7 או WIN8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by PCguy,

עכשיו שאפשר להשיג ברשת את הויסטה האם היא מגיע ב64 ביט??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by Mentally ill,

ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.