Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי בכיתה ה' או ו', ואמרתי בחדר מחשבים ש-Windows גרוע וזה... אז אחד מי"ב אמר: "לא, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו נכון ולשמור עליו.". עכשיו אני בכיתה ט' (לכל המעוניין בדבר), וחשבתי על זה די הרבה.... רציתי לדעת, מה אתם עושים כדי לשמור על המחשב שלכם, שימשיך לפעול כמו חדש/כמו אחרי פירמוט? הרעיון מאחורי הת'ראד הזה הוא בעצם לנסות להסביר לאנשים כיצד לשמור על המחשב שלהם חלק. 1)אני אישית שומר על המחשב שלי בכך שאני לא מתקין תוכנות שידועות בכך שיש להם Spyware, כגון Kazaa וכו'. אני משתמש בקאזה לייט ושאר ירקות. כמו כן, אני מחפש בגוגל ביקורות על תוכנה מסוימת לפני שאני מתקין אותה. Google search: Program Name + Spyware - זה המבחן הכי טוב לדעתי. 2) הרבה(!) מקום בכונן C:…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני עובד עם XP ולאחרונה ניסיתי לשנות את השם של התקייה "my documents" שנמצאת על השולחן עבודה לשם אחר ("my files") חשבתי שזה יהיה יותר נחמד ומשקף את התוכן של התקיה. לאחר ששיניתי את השם הזה התברר לי שהשם הזה מוחלף בכל מקום שמוזכר השם "my documents" אז אמרתי לעצמי יופי לי, מה רע, יותר טוב ! אבל... לאחר עבודה ממושכת עם המחשב שמתי לב שהשם חוזר לשם המקורי. טוב שיניתי שוב את השם וחשבתי אולי זה לא יחזור, אבל שוב זה חזר לשם המקורי.. התעצבנתי ורציתי לגלות למה זה קורה וכל מה שגיליתי עד עתה זה שהשם הזה חוחזר לשם המקורי כל יום לאחר חצות ! ז"א כשהשעון של המחשב עובר יום השם של התקיה חוזר למקורי.. נשמע מוזר נכון ? עוד יותר מוזר שיש לי שני accounts במחשב, שלי ושל אח שלי. ומשום מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס XP Profesional ואני רוצה לשנות בו כמה דברים: 1) לפני כמה זמן, מישהו שינה לי משהו בוינדוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס יש חלון שמבקש ממני סיסמא. לעבור את החלון הזה זה לא בעיה, אני פשוט מקיש אינטר בלי שום סיסמא אבל אני צריך להיות צמוד למחשב מתי שאני רוצה שהוינדוס יפעל. בקיצור, אני רוצה לבטל את זה 2) כל פעם שנפתחים לי מעל 5 חלונות באקספלורר, הם מקווצים לתוך תיבה של חלון אחד בשורת המשימות שכתוב בה את מספר החלונות, וכל פעם שאני רוצה להעביר חלון, אני צריך ללחוץ על זה ולבחור את החלון הרצוי. איך אני מבטל את זה, או קובע באיזה כמות של חלונות, הם יקווצו לחלון אחד? 3) כשאני עושה כיבוי למחשב, הוא מבצע את כל השלבים של הכיבוי ומגיע למסך שאני צריך ל…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על שולחן העבודה שלי? מקווה שמותר לי לפרסם את זה ... אם לא אני אמחק את זה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ לעשות אם יש לי הרדיסק אחד של 80GB? לעשות מחיצה של C קטנה ובה ה WINDOWS כל התוכנות הפשוטות ועוד מחיצה D גדולה שבה יש משחקים שירים וכל השאר, או שמא עדיף להשאיר הכל על מחיצה אחת?? (בשיטה הראשונה היתרון הוא שאם צריך לעשות FORMAT לא אובד כל המידע, ובשיטה השנייה המחשב יותר מהיר, לדוגמא שאני פותח רארים ב D אז אחרי סיום הכיווץ הוא מעתיק מ D ל C דבר שגוזל עוד זמן ולא היה קורה אם הכל היה מחיצה אחת...) מה אתם אומרים?
-
- 36 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני התקנתי XP ואח"כ WIN98 על שני כוננים בנפרד- הכל עבד מצויין - היה תפריט בו אני בוחר את המע' הרצוייה ונכנס אליה. עכשיו פירמטתי את ה- XP והתקנתי חדש - ומשום מה אין אפשרות להיכנס ל- WIN98 - כאשר אני בוחר אותו - המחשב נכנס לדוס. (אולי משהו עם ה- BOOTSECTOR) אודה מאוד אם תעזרו, תודה מראש - BigT.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין מע' הפעלה XP באנגלית על מחשב חדש. לא הצלחתי משום מה, ורק לאחר שהתקנתי WIN 98 התאפשר לי להתקין את ה-XP למה בעצם אני לא הצלחתי להתקין את ה-XP ישר מבלי לשדרג? (שמעתי שזה דבר די נפוץ ,ולא חדש.)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש בפורום הזה ואני לא יודע ממש לאן לפנות אם הבעיה שלי מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני חייב מדריך להתקנת ווינדוזס 98 ואקס פי מי שיכול לזעור לי תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
יש לי וינדווז לונגהורן !!!!! זה כזה יפה... עכשיו סיימתי להתקין+תמיכה בעברית... אין פה משהוא יותר מידי מיוחד.... מחר אני יעלה תמונות....(אם מישהוא יודע לאן אני יכול להעלות חוץ מנענע שיכתוב...) לילה טוב!!!
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעייה בWINXP, כאשר אני מנסה להחליף את הדרך שבה משתמשים מתחברים מופיעה לי ההודעה הבאה: Client servies for NetWare has disable the Welcome screen and fast user switching. To restore these features, you must uninstall Client Servies For NetWare. יש אצלי בלוח בקרה תוכנה - CSNW שהיא "CLIENT SERVIES FOR NETWARE" אבל אין שום דרך להסיר אותה, לא דרך הוספה הסרה וגם לא דרכה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל מדיה פלייר אני מקבל את השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מריץ קובץ bat דרך הscheduale שך windows איך אפשר להגיד לו שישמור את מה שהוא מדפיס למסך לתוך קובץ מסוים תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כפי שהכותרת אומרת: קיים ברשותי קובץ AVI בתיקיית הורדות של המירק, ברגע שאני נכנס לתיקייה מה שקורה זה שהמעבד נכנס לשימוש מלא והתהליך שמשתמש במעבד הוא Explorer.exe (אני מדגיש Explorer ולא iExplorer) , כשאני מנסה למחוק את הקובץ כתוב שהוא בשימוש ולא ניתן למחקו... דרך ה-Dos אני לא יכול למחוק את הקובץ כי שם הקובץ הוא בעברית... איך אני יכול למחוק את הקובץ הסורר?? תודה מראש. *עריכה - מע. ההפעלה היא WinXP Pro Corp SP1
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ "xmnt2002" ומדלג על איזה בדיקה איך אני יכול לשלוף אותו מהדיסק התקנה של הווינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה WindowsXP והתקנתי Visual Style נחמד שמאוד אהבתי והחלטתי להישאר איתו. הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע: כשיש טקסט אפור (כלומר לא לחיץ/לא ניתן לשינוי) בחלון כלשהו (כל חלון...) אז הוא מופיע באפור, כמו תמיד, אך עם צבעי ה-Visual Style הזה, שבהם רקע החלון דומה מאוד לצבע הטקסט, בקושי אפשר לקרוא מה כתוב שם. רציתי לדעת איך אני משנה את הטקסט הזה מצבע אפור בהיר לצבע אפור קצת יותר כהה. לא מצאתי ב-Properties איפה לשנות את זה, אך ידוע לי שאיפשהו ברג'יסטרי אפשר לשנות את הצבעים ע"י ערכם המספרי (אני חושב דקסימלי או הקסימלי... לא זוכר [ש-0,0,0 זה לבן ו-255,255,255 זה שחור...]) כדי להיות ברור יותר צרפתי תמונה של הטקסט (מוקף בצהוב), כדי שתראו שבאמת אי אפשר לקרוא או…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
פתיחה. אני מנסה לשנות את מסך הפתיחה של חלונות XP ואני מקבל את הודעה אשר אומרת שאני חייב להסיר את הקלינט הנ"ל מיכיוון שהוא מונע ממיני לשנות את מסך הפתיחה. איך אפשר לעשות לזה UNINSTALL?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה, לא יודע אם זה רק לאחרונה... אבל אני כמעט משוכנע שזה לא היה כך בעבר. למרות שבביוס ה P&P O/S מוגדר על NO ולכרטיס המסך מוענק IRQ 11 (ע"פי ה Pci Listing לפני ה Boot Sequence), ללא שום Share עם התקנים אחרים, מערכת ההפעלה משום מראה שכ' המסך חולק את IRQ 9 ביחד עם בקרי ה USB, כ' הרשת וכ' הקול. בעבר כרטיס המסך ישב בדד על IRQ 11, בלי שום חלוקה, אני כמעט בטוח בכך. אם תוכלו לברר אצלכם מה המצב, ולומר לי על מה עומד ה P&P O/S בביוס, אעריך זאת מאוד. *בשביל להגיע למצב הזה ב"מנהל ההתקנים", לחצו על View בסרגל הכלים העליון ובחרו ב"Resources By Type". תודה.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
באינטרנט אני מצליח לראות ולכתוב באנגלית וגם ב"שולחן העבודה" אבל יש מלא דברים במחשב שאני לא מצליח לכתוב או לקרוא בעברית וזה כותב לי בכתה"יודה" ולא בעברית(לדוגמא בPALM שבמחשב שלי זה כותב ככה)איך משנים לעברית? בתודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, (אני מתנצל מראש אם זהו הפורום הלא נכון לנושא זה.) בזמן האחרון יש לי בעייה מתמשכת ב- Internet Explorer 5/6, הפועל על מערכת ההפעלה Windows 98. הדפדפן נסגר בכל כמה דקות של עבודה עם שגיאה של "יישום זה ביצע פעולה לא חוקית", לרוב בקובץ Kernel32.dll או בקובץ User32.dll. הבעייה מתרחשת בעיקר כאשר פותחים יותר מחלון דפדפן אחד. ניסיתי לעשות פעמיים פורמט ולהתקין מחדש את Windows, אך זה לא עבד. למחשב המדובר יש רק 64MB RAM, אך אני מאמין כי הדפדפן היה אמור לעבוד כראוי גם עם כמות כזו של זיכרון. ב- Google או באתר הראשי של מיקרוסופט לא מצאתי פיתרון - האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעייה זו? בתודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-