עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. אוקי אז יש לי בעיה עם הWINDOWS שמצריכה התקנה מחדש (לא חשוב מה פשוט אין לי ברירה) ואף פעם לא עשיתי את זה בעבר לבד אז נחוץ הסבר על ההתקנה מחדש כך שאצטרך לעשות כמה שפחות התקנות כי אין לי מושג אם מתקינים winxp מחדש זה אומר שצריך אח"כ להתקין גם את הSP2 ועוד התקנות שאין לי מושג- כרטיס מסך ..הרדיסק (ntfs( ואלוהים יודע מה למישהו יש לינק או יכול להסביר? ??? מה לעשות לפני ואחרי ,איזה הגדרות מערכת לשמור ומה לגבות זה המפרט Motherboard: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Ch…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  3. קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by infer73,

טוב ככה, יש לי windows xp pro SP1 באנגלית פעם כשהייתי נכנס לwindows update (דרך הקיצור דרך שנמצא כשאני לוחץ על הכפתור START) אז זה היה מגיע לאתר בעברית והיום זה מגיע לאתר באנגלית למרות שזה לא דבר חשוב באמת, הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה ככה שזה יפנה אותי אוטומטית לאתר בעברית ולא באנגלית,כמו שזה עכשיו תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  6. הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלום אני צריך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש. האם אפשר להשתמש במערכת הפעלה שניתנת חינם ברשת - אני חשבתי להשתמש ב xp או שכדאי להשתמש בווינדוז 7 או פשוט לקנות מערכת הפעלה חדשה. תוכלו גם לומר לי אילו תוכנות יש להתקין בפעם הראשונה במחשב לפני שמשתמשים בו . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

עשיתי פירמוט, היה לי ויסטה והכל היה בסדר, ועכשיו התקנתי גירסא אחרת, כל המסמכי טסט, הרבה תוכנות וכו' כותבים בג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית, באינטרנט לרוב אין לי בעיות.. ניסיתי להתקין את העברית מהעידכונים בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל זה לא פתר.. המערכת הפעלה פועלת בעברית כמו שהיא פועלת באנגלית, הרבה תוכנות לא מפענחות עברית תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. Started by orenmj23,

שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by yogev_23,

איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. שלום, לאמא שלי יש בעיה כשהיא משתמשת בIE, כאשר היא מגלגלת את הגלגלת( ) למטה התוצאה היא כזאת : נסיתי למחוק את כל העוגיות וההיסטוריה ולאתחל את האפשרויות אבל זה לא עזר. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by QQQ,

לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by COSA,

1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by Tommy,

אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  18. היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. כאשר אני לוחץ על connect ישר אני מקבל את הודעת השגיאה : 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הוא לא מספיק לחייג , זה קורה עם הלחיצה לפני ה open ports , ככה שאני לא מבין מה חוסם בדיוק. התקשרתי לתמיכה של בזק בינ"ל , שם שלחו אותי לעשות restart לכל מיני תהיליכים כמו telephony ו remote access control manager נסיון שנכשל שם התקבלה הודעת שגיאה 1035 , הם האשימו את ה registry וטענו שזאת בעיה שלי. הבעיה באה והולכת , פעם ריסט מסדר אותה ופעם לא, למה זה נגרם? דגש - מדובר על מודם רשת , לא על dial up , למרות שיש גם dial up ב pci אבל הוא כמובן , עומד ומחכה לפקס שישלח ממנו יום אחד בעתיד

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  20. טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by zoriza,

אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי חבר שצריך את המערכת הפעלה שלו WINDOWS XP PRO בספרדית ורציתי לדעת האם יש דרך חוקית לקבל ממיקרוסופט את ההתקנה של ה MUI אולי מהאתר שלהם או משהו ואם לא אז אולי מישהו יכול להסביר למה זה ? כי סה"כ מדובר בשפה של המערכת לא משהו לא חוקי

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. ^כותרת.למשל שאני לוחץ ריסטרט בטעות ורוצה לעצור את זה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.