עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dhell,

אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by re5pect,

הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by urich,

לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Holy,

רק עכשיו שמתי לב לזה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by zoriza,

אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by yirmio,

יש לי כרטיס קול fortissimo 3 7.1 שעד עכשיו עבד נהדר תחת XP. התקנתי את הדרייברים העדכניים לויסטה שנמצאים באתר החברה והרמקולים עובדים. הבעיה היא שאני שומע רק ברמקולים הקדמיים. בדקתי בהגדרות הכרטיס והוא מכוון ל5.1 ובבדיקה שההגדרות נותנות אני שומע מהרמקולים האחוריים נהדר. אני מנסה לשמוע בוינאמפש ולא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by prince8900,

קניתי מחשב חדש לאחרונה אבל לא קניתי מערכת הפעלה והשאלה שלי היא איזה עדיף xp או vista.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by kobi3211,

שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by veredaniel,

מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום אני רוצה למחוק 2 משחקים והם פשוט לא מופעים בהוספה והסרה מה אפשר לעשות? חשוב להדגיש בחיים שלי לא נשאתי למחוק אותם או משהו. אני לא יודע אבל אולי יש עוד כמה. יש דרך להחזיר אותם לשם? או שפשוט יש תוכנה קלה שאפשר למחוק אותם דרכה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. התקנתי את הדריבר לסורק שלי וויסטה מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על כפתור הסריקה בסורק קופצת לי הודעה שאף תוכנה לא נרשמה ל event הזה. אז השאלה שלי היא אם יש אשף סריקה כמו בXP בויסטה ואם לא אז איזה תוכנות מומלצות אתם מכירים ?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…

17. Started by yakir8,

שלום הורדתי תקיה שיש בה מלאה קבצים בסיומת של ico ועכשיו אני לא יודע אך להחליף אותם אף הקבצים שיש עכשיו במערכת אני רוצה נגיד לשנות את המראה של המחשב שלי של התקיות של הכול אך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by robombo,

אם יש לי כרגע ויסטה ואני רוצה לשדרג לwindows7, יש צורך לפרמט את המערכת?או שיש דרך לעשות את זה בלי פרמוט?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום אתמול השתמשתי ב Windows Media Player 11 והוא עבד מעולה. היום כאשר אני נכנס לשיר, אז השיר מתנגן ב Windows Media Player 9, ולא שיניתי או עשיתי שום דבר. פתאום ה Windows Media Player 9 עולה ולא ה 11. עקב כך הורדתי שוב את ה Windows Media Player 11 ולמרות שהתקנתי אותו, עדיין ה 9 עולה לי במקומו. איך פותרים את הבעיה המוזרה הזאת? תודה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 19:14:57 סידרתי את הבעיה.עשיתי ב 9 בהגדרות - switch to full mode

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שלום, לאמא שלי יש בעיה כשהיא משתמשת בIE, כאשר היא מגלגלת את הגלגלת( ) למטה התוצאה היא כזאת : נסיתי למחוק את כל העוגיות וההיסטוריה ולאתחל את האפשרויות אבל זה לא עזר. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by QQQ,

לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש כלי כמו WSRM שיש בשרת 2003, 2008 (שירוץ לי על XP, ויסטה, 7) שאני יוכל להקצת כמות משאבים לתוכנה מסויימת. תודה לעוזרים. ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.