עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by jj516,

מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. שלום, האם ניתן במחשב נייד שמותקנת בו Vista ממשק עברי להחליף לממשק אנגלי? יש איזשהו הבדל משמעותי בין גרסת ה- Premium לבין גרסת ה- Ultimate שכדאי לשדרג בשבילו? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. יש סיכוי כזה שכרטיס מסך טוב יותר יריץ את הויסטה חלק יותר או שזה לא קשור .ץ.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מחשב נייד די חדש עם מפרט חזק יחסית...(HP DV6690 עכשיו הויסטה הזה משגע אותי...המחשב מקרטע ונמאס לי..הורדתי את כל האפקטים הויזואלים ואני לא רואה סיבה להמשיך להשתמש בסיוט הזה הווינדוס ויסטה בא מובנה על המחשב, יש אפשרות להתקין XP ולהשאיר את הווינדוס ויסטה באותו הזמן אני ישמח מאוד אם תעזרו לי אני עובד המון מהמחשב זה מאוד חשוב לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. שלום, אני מנסה לעשות גיבוי מהמחשב הנייד שרץ על VISTA BUISNESS עם כלי הגיבוי שלה, לספרייה שהוגדר עליה שיתוף במחשב הנייח ברשת הביתית. כמו שאמרתי, הספרייה המיועדת לגבות אליה נקבעה כמשותפת לרשת עם אפשרות למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים עליה. אני מכניס את הכתובת של הספרייה ברשת, הוא מבקש משתמש וסיסמא, ואחרי זה אני מקבל את ההודעה הבאה: The network share could not be accessed for the following reason: You need Full Control permission for the network share. Make the user a co-owner of the share, with Full Control. The network share cannot be on a computer running Windows XP Home. (0x8100002A) Please ensure that the network location is valid. מיותר לציין שהספרייה נמצאת על XP PRO, וש…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by holly man,

שלום אני מנסה להתקין את ה tweak ui במערכת הפעלה 2000 אני לא מצליח פשוט זה לא מגיב לא קורה כלום מה עושים? הוא שואל אם להתקין בשולחן העבודה אבל לאחר שאי לוחץ אישור לא קורה כלום מבקש עזרה כיצד לבצע חפשתי בפורום על הדרכה אבל לא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by RX7,

כשאני נועל את המחשב להרבה זמן אז כשאני חוזר ונכנס למשתמש שלי אז האינטרנט והאיי סי קיו כאילו היו מנותקים וכשאני נכנס למשתמש שלי אז הם מתחברים מחדש.. איך אני עושה שהכל ישאר מחובר גם כשאני נועל את המחשב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. הרבה פעמים (בעצם כמעט תמיד ) שאני לוחץ על כיבוי אז לא קורה כלום ואז אני לוחץ עוד פעם וגם לא קורה כלום.. אותו דבר עם הריסטרט אמרו לי שיכול להיות בגלל המודם או משהו.. זה קשור ביכלל? אם צריך את המפרט או משהו זה בחתימה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. שלום לכולם אני מנסה להכנס לאפשריות של הוינדוס XP לאפשריות של הפייר וואל המובנה של הוינדוס וזה נותן לי את הבעה הזו?? יש לי את כול העידכונים עד היום לשעה זו מוזר לא יודע כבר מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. Started by dog_foot,

שני דברים: ראשון, אני רוצה להגיע אל הספירלה (Switch between windows) בלחיצה במקלדת או קיצור דרך כלשהו, מישהו יודע?? שני, הויסטה לא נותן לי להוריד את הנגן מולטימדיה מברירת מחדל, התקנתי וינאמפ אבל עדין הוא טוען קבצי מולטימדיה וקול באמצעות ה WINDOWS MEDIA PLAYER... אפשר לבטל את זה?? אני מקווה שלא חרגתי מהחוקים, אני יודע שזה עניין רגיש כל הויסטה הזה....

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. Started by re5pect,

הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש שאין עליו מערכת הפעלה ומוכר שיגאה שצרייך להתקין את הווינדוס דרך פלופי כי הוא לא מזהה דיסק קשיח שעובד בטכנולגיה הSATA מישהו יכול להסביר לי תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by DaniDin,

התקנתי VISTA 32 BIT והתקנתי את הגרסה האחרונה של FF לאחר שהעלתי מהגיבוי MozBackup הכל עבד מצוין, בלי שאעשה משהו מיוחד יותר מאוחר רוב האתרים התחילו לעלות בצורה איטית או שתקועים בקריאה במשך דקות ארוכות ולא עולים עד הסוף עולים חלקית כך שלא רואים את כל העמוד, לפעמיים YNET עולה מהר ואחרים לא. מישהו מכיר את התופעה? כבר פירמטתי והתקנתי שוב מחדש וכל פעם זה קורה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by urich,

לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. שלום, לפתע האאוטלוק החליט ש"אין תוכנה המשוייכת לקובץ זה"... ולא פותחת את הקובץ המצורף במייל מסוג WMV. עד כה עבד תקין. כשאני שומר את הקובץ למקום אחר הוא נפתח עם המדיה פלייר כרגיל. איך אני משייך חזרה לאאוטלוק את היכולת לפתוח קבצים אלה? (ניסיתי עם שיוך הקובץ באפשרויות תיקייה...לא עובד) תודה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

20. Started by DeMoney,

אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. שוקל הנושא...אני חודש עם מחשב חדש > ושואל את עצמי עם אני נישאר עם הXP פרופשיונאל היציבה (כנירה 32 סיביות > לא ממש יודע איך בודקים?) או עובר לXP 64 (או מחכה שנה! לעובר כבר לויסטה) המלצות? THX

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by Leo101,

אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי אני מקווה שאפשר להפעיל את "המחשב שלי" (כן המסך של הכוננים הקשיחים דיסקים וכו') דרך "הפעלה" (התחל--->הפעלה) אני רק לא יודע את הפקודה אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי אותה.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by longhorn,

כשאני לוחץ על האיקון הוא לא נפתח ואני לא יכול לגלוש למישהו יש פתרון לבעיה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by raya,

ערב טוב! אני נתקלת בבעיה שאי אפשר להוריד את העדכון הזה. לדעתי זה גורם גם לעדכונים אחרת לא לרדת, ועלי לעשות עדכון ידני. מצורפת תמונת מסך של מה שמתקבל באתר העדכונים של מייקרוסופט. מחפשת רעיון איך לגרום לעדכון הסרבן לרדת או להעלים אותו. תודה, רעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  25. אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים