Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מותקן לי JAVA הוא עובד ב 2 מתוך 3 היוסרים מחקתי את היוסר ה 3 פתחתי חדש והתקנתי שוב עדיין לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הWINDOWS הציד לי 4 פעמים את ה BLUESCREENOFDEATH שניה אחרי הסמל של XP בתהליך העליה ש המחשב.ה BSoD מייד נעלם והמחשב עשה RESTART לפני שהספקתי לקרוא מה התקלה. ה SAFE ו LAST KNOWEN CFG לא עזרו. ה7.0UBUNTU שמותקן על הארדיסק נפרד,בשביל מקרי XP לא חברותי נתן הודעת שגיאה מפחידה שאני לא זוכר בע"פ וסירב לעלות משהו בקשר לקריסה מוחלטת של מערכת הקבצים. ה RECOVERY MODE לא עזר. משאיר את המחשב ב DEFRAGE ביינתים והרצתי Advanced WindowsCare V2 Personal ו SB-S&B מה עוד ניתן להריץ כדי להציל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לדעת איזו מערכת התקנה להתקין עבור מחשב מדיה בסלון XP או VISTA הפרט שאני מתכנן לקנות הוא מאתר זה בקטגוריה מפרטים של 4000 שח מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3600 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet 65 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty 480 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Di…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי ווינדווס אקס פי מחדש על כונן C ובכונן די לא נגעתי. עכשיו כשאני מריץ את הווינדווס המחשב מציג רק את כונן C שעליו מותקנת המערכת ולא מציג את כונן D. (בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס הכונן שם מופיע בלי בעיה) מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות-NETWORK MAGIC-מרוב יאוש!) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התקנתי את world in conflict והויסטה לא שם לי אייקון על השולחן עבודה ושום דבר בתפריט התחל. הלכתי ל: C:\Users\Ofir\Desktop אבל האייקון לא שם וגם הרבה מאלה שכן נמצאים על שולחן העבודה לא נמצאים בתיקייה הזו. את התיקיות שבתפריט התחל אני בכלל לא מוצא. אולי הויסטה שתל את הכל ל admin אבל אני ה admin במערכת כך שאין לי מושג מה קורה פה. דרך אגב, אותו כנ"ל לגבי babylon. אופיר
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני קם בבוקר מדליק את המחשב, פותח את המחשב שלי פתאום אני רואה סדר אחר בכוננים,תוכלו לראות בתמונה שצירפתי. זה לא אמור להיות ככה, איך מסדרים? למה זה קורה? זה יכול לקרות סתם ככה לבד? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי הוינדוס עובר את החלון הראשון- שהוא כאילו נטען ואז נתקע במסך הכחול ניסינו לאפש ביוס או אפילו ניסינו להפעיל את דיסק הפעלה של ghost 9 אבל גם שם הוא נתקע בשלב מסויים מה יכול להיות הסיבה לכך לא הותקן שום תוכנה פשוט אתמול הוא כיבה את המחשב והיום הוא לא עולה תודה ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים , בזמן האחרון למחשב שלי הופיעו הרבה בעיות. אני יכתוב אותם בקטגוריות : 1. כשאני רוצה להפעיל את מנהל המשימות , ע"י CTRL+ALT+DELETE , מופיע לי הדבר הזה :http://img110.imageshack.us/img110/8315/dkdkdl0sx.jpg 2. לפעמים המקלדת לא מגיבה , וצריך לנתק ולחבר אותה למארז על מנת שתפעל ( המקלדת בסדר גמור וגם החיבור ). 3. לפעמים כאשר אני מזיז טיפה את המארז .. תופעה מוזרה מתקיימת : http://img160.imageshack.us/img160/8338/djdjkdi51cu.jpg 4. המחשב מתחמם בטירוף , אתמול לאחר יומיים שהוא פעל רצוף נגעתי בו והוא רתח! ממש רתח! המאוורר עובד אבל הוא לא ממש חזק למען האמת. אולי זה יעזור , המחשב הוא פנטיום 4 2.6 גיגה הרץ , 512 ראם , וכרטיס מסך רדאון ספייר 9600XT , ו128 מגה בייט. וינדוס XP …
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על האיקון הוא לא נפתח ואני לא יכול לגלוש למישהו יש פתרון לבעיה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-