עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Godmoney,

איך אני מבטל את המסך שמבקש שם משתמש וסיסמא בכניסה ל XP[br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 21:55:03 מצאתי לזה פתרון באשכול אחר עקיף.מתנצל. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

עשיתי פירמוט, היה לי ויסטה והכל היה בסדר, ועכשיו התקנתי גירסא אחרת, כל המסמכי טסט, הרבה תוכנות וכו' כותבים בג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית, באינטרנט לרוב אין לי בעיות.. ניסיתי להתקין את העברית מהעידכונים בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל זה לא פתר.. המערכת הפעלה פועלת בעברית כמו שהיא פועלת באנגלית, הרבה תוכנות לא מפענחות עברית תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by blabla2002,

האם יש סוף סוף אור בקצה המנהרה ? http://www.theinquirer.net/?article=20874

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה אני מריץ WIN XP SP3, וגיליתי לאחרונה שהמחשב כן נכנס למצב של SCREENSVAER אבל לא נכבה ת המסך כאשר יש צורך (ליתר ביודק לאחר 15דקות לפחות ככה מוגדר בהגדרות) כלומר הוא יכול להיות במצב של שומר מסך אין סוף זמן אבל הוא לא יכבה את המסך (מה שנקאה POWER SAVING MODE). אני לא יודע מה מקור הבעיה כי אני נוהג להשתמש בלינוקס אבל בזמן האחרון יש צורך בחלונות. ד"א אותה תופעה קוראת גם כשאני עושה LOG OFF, הוא מדליק את השמור מסך אבל לא מכבה את המסך לאחר 15דקות. ההגדרות הן: Home/Office Desk Turn off monitor: After 15 minutes Turn off harddisks: Never Standby: Never תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

הכותרת אומרת הכל, אני מחפש דרייבר ל I\O - זה אמור להיות תמיכה ליציאה הפרללית או משהו בסגנון העיקר שיתאים גם לוינדוס XP סבבה צ'קצ'וקה!

6. יש סיכוי כזה שכרטיס מסך טוב יותר יריץ את הויסטה חלק יותר או שזה לא קשור .ץ.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by zoriza,

amd d.c 4600 320 gb gf 8500 512mb pcie msi k9n ultraf 570 ocz 2g ddr2 667 איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין ?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by robombo,

אם יש לי כרגע ויסטה ואני רוצה לשדרג לwindows7, יש צורך לפרמט את המערכת?או שיש דרך לעשות את זה בלי פרמוט?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by Raul,

בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום אתמול השתמשתי ב Windows Media Player 11 והוא עבד מעולה. היום כאשר אני נכנס לשיר, אז השיר מתנגן ב Windows Media Player 9, ולא שיניתי או עשיתי שום דבר. פתאום ה Windows Media Player 9 עולה ולא ה 11. עקב כך הורדתי שוב את ה Windows Media Player 11 ולמרות שהתקנתי אותו, עדיין ה 9 עולה לי במקומו. איך פותרים את הבעיה המוזרה הזאת? תודה [br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 19:14:57 סידרתי את הבעיה.עשיתי ב 9 בהגדרות - switch to full mode

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by volvo2005,

עשיתי קוד באקס פי לפני כמה שבועות ולא הישתמשתי כבר כמה זמן יש מצב לעלות על הקוד לגלות אותו איך שהוא?...תודה לכולםם!!!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by redead,

יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by superorking300,

שלום אני חדש בפורום (לא באתר) ורציתי לשאול האם רק ויסטה יפעיל כרטיסי מסך תומכי DX10 אם כן אז אכלתי אותה מקווה שתענו לי מהר. תודה ;)

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by db9,

איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by QQQ,

לא יודע למה, אבל תמיד הייתה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. מדי פעם (לא תמיד) שאני שם את המחשב על מצב שינה, הוא מתכבה בסדר, ואז שאני מדליק הוא עושה את הזה עם ה RESUMING WINDOWS ואחריי זה הוא עושה לעצמו ריסט ומדליק את עצמו עוד פעם. ואז מופיע הודעה של ווינדוס "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" משהו כזה ואז יש את האפשרות לשלוח דו"ח שגיאות. שלחתי את הדו"ח שגיאות וזה הוביל אותי לכאן: http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=87696da1-4aca-44b4-9049-a5639d2ff378&SID=10 בקשר לדרייבר שהתקנתי, לא מזמן מחקתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס מסך (יש לי GF 6600 AGP) והורדתי אחד מהאתר שלהם והתקנתי (בדקתי שהוא מתאים לכ. מסך שלי ולמערכת הפעלה) וקוראים לדרייבר 91.47 FORCEWARE טוב אז השאל…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מחפש כלי כמו WSRM שיש בשרת 2003, 2008 (שירוץ לי על XP, ויסטה, 7) שאני יוכל להקצת כמות משאבים לתוכנה מסויימת. תודה לעוזרים. ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by COSA,

1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by Tommy,

אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  21. שלום! יש לי כרטיס קול xfi fatality progamer --לא מזמן קניתי אוזניות גיימרים ב300 שקל עם רטט באקס פי האיכות שמיעה היתה מפוצצת -פשוט תענוג -מאז שהתקנתי את וויסטה -האיכות שמיעה חרא-גם נורא חלשה גם באונייה אחת שומעים יותר חזק מהשנייה בהשוואה לאקס פי וגם לא עובד לי בכלל הרטט -כאילו אין ניצול מלא של הסאונד מהכרטיס קול .... התקנתי תדרייבר הכי חדש של הכרטיס מהאתר של קריאייטיב ניסיתי בהגדרות הכל פשוט כלום לא עוזר... בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה מאוד יש בעיות סאונד עם וויסטה וראיתי שם שנתנו לכרטיס שלי פתרון כזה שניסיתי אותו וגם הוא לא עוזר..מישהו אולי יודע מה הבעיה אני עומד להתחרפן :s05:

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  22. התקנתי את world in conflict והויסטה לא שם לי אייקון על השולחן עבודה ושום דבר בתפריט התחל. הלכתי ל: C:\Users\Ofir\Desktop אבל האייקון לא שם וגם הרבה מאלה שכן נמצאים על שולחן העבודה לא נמצאים בתיקייה הזו. את התיקיות שבתפריט התחל אני בכלל לא מוצא. אולי הויסטה שתל את הכל ל admin אבל אני ה admin במערכת כך שאין לי מושג מה קורה פה. דרך אגב, אותו כנ"ל לגבי babylon. אופיר

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by swg,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by mostwanted,

אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.