Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אין איזו אפשרות שההום אדישן כן יתמוך בליבה הכפולה כי המחשב חדש ווממש אין לי כוח לפרמט אותו......
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד של חברת DELL ובו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. הדיסק הקשיח במחשב מחולק לשני כוננים: 1. RECOVERY - כ 10GB 2. OS- כ 100GB ברצוני לצרוב עותק של ה RECOVERY CD, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את המערכת ממנו. איך צורבים דיסק זה? תודה מראש, יגאל
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל זיכרון של system recovery ישתמש בו בויסטה? כרגע התיקיה שלו (system volume information) תופסת לי 13 גיגה (!!) ניסיתי כמו באקס פי לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים אבל אין שם אפשרות לשנות את הגודל . רק לבחור כוננים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אז תראו, אחריי שהשארתי את המחשב שלי דלוק בלילה, הדלקתי את המסך והכל הלך כל כךךךךךךךךך לאט לא, לא הכל איטי, בכל מה שנגוע לEXPLORER(פתיחת תיקיות, התחל, העברת קבצים, מחיקת קבצים, וכו') זה איטי רצח, אינטרנט לא לוקח כ"כ הרבה זמן, גם מנהל המשימות נפתח דיי מהר ניסיתי לעשות ריסט, אך זה עוד פעם קרה אחריי בסביבות ה10 דקות ושום דבר לא היה דלוק ברקע, רק FIREWALL הנה תמונה של מה שקרה אחריי שיצאתי ממשחק(משחק שצורך ממש קצת משאבים, בסביבות ה20,000K): http://img115.imageshack.us/img115/4743/zxz6ru.jpg במקרה הזה הEXPLORER צרך 133,000K אך היה לי מצב שהוא הגיע ל493,000K(אפילו יותר מFEAR) הינה עוד משהו שניסיתי לעשות: סיימתי את הEXPLORER.EXE ואז עשיתי קובץ>משימה חדשה(הפעלה...) ואז הEXPL…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מחשב חדש. האיש שמכר לי אמר לי שחשוב שלפני שאני מתחבר לאינטרנט אני יוריד ממחשב אחר ויעביר בדיסק את קובצי האבטחה הכי חדשים שיש על מנת לא לקבל וירוס. אחרי שיטוט קל פה בפורום הבנתי שיצא כבר SP2 לווינדואס. רציתי לדעת, אם אני מוריד את ה- SP2 זה במקום להוריד את העדכוני אבטחה כי הם נמצאים בו? אם כן, אסמך לקבל לינק ישיר להורדה - תודה מראש, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יצא כבר sp-3 ל- xp? ואם כן איפה אני יכול להוריד אותו. ואם לא אז מתי הוא אמור לצאת? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איבדתי דיסק שידרוג של וינדוס XP פרו. למישהו יש מושג מה המחיר שלו היום ואיפה אני יכול להשיג אותו הכי זול? (אני חייב דיסק מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי 4 מחיצות על הדיסק הקשיח,ביום בהיר אחד.לשלות המחיצות המשניות נעלמה המערכת קבצים ורק המחיצה הראשית נשארה עם מערכת קבצים תקינה והמחיצה עובדת כרגיל. אני חושד שמישהו עשה מזהו בכוונה ופשוט פירמט את הכוננים. השאלה שלי אם יש דרך לדעת מתי הכוננים פורמטו או עברו שינוי,בדקתי את ה Event viewer של XP אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור. מה עוד אני יכול לנסות? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קבעתי במערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלוש מחיצות שונות, עכשיו אני רואה שטעיתי בהקצאת המקום.. יש מה לעשות? (אני רוצה להעביר חלק מהמקום ממחיצה אחת לאחרת..)
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב windows xp home. לאחרונה כאשר אני רוצה להריץ playlist, קובץ m3u או למשל סרטון mpg ישירות מלינק באתר כלשהוא אני מקבל הודעת: Temporary Internet Files\Content.IE5\ file cannot be found. זה התחיל לקרות לי אחרי שעדכנתי ל active x9. באמת כשאני מחפש את התקייה של ה content.ie5 היא לא קיימת ב path של ה TIF. האם היא נמחקה מסיבה כלשהיא? האם ניתן לשחזר אותה בדרך כלשהיא ולפתור את הבעייה? יש הצעות לפתרון אחר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, 1.איפה הווין שומר את כל סיסמאות המשתמשים שלו?(אני מודע לכך שיש אליהם כניסה רק דרך אדמין...) 2.איך אני מגדיל את הגודל של כפתור ההתחל?????????? 3.איך אני מחזיר למועדפים באקספלורר הידוע לשמצה את הסמל של האתר לידם?....(שאלה טיפשית אבל זה מעצבן אותי כי אני רגיל לפיירפוקס). כול טוב,לכם ולכול משפחתכם יופי יופי(התקף נוסטלגיה למבינים,נראה מי ינחש מי זה....)
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 שאלתי ואמרו לי שצריך כנראה לעדכן את ה-bios הבעייה שאני לא מצליח לזהות אותו גם בתוכנות כמו sisosandra זה מה שהתוכנה אומרת לי בבדיקה Mainboard: RS485-SB600 System BIOS: Phoenix Technol 6.00 PG
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
תסלחו לי על השאלה הניובית אבל שכחתי... : עברית כגיבריש באאוטלוקאקספרס. התקנתי MUI. XP תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את ה tweak ui במערכת הפעלה 2000 אני לא מצליח פשוט זה לא מגיב לא קורה כלום מה עושים? הוא שואל אם להתקין בשולחן העבודה אבל לאחר שאי לוחץ אישור לא קורה כלום מבקש עזרה כיצד לבצע חפשתי בפורום על הדרכה אבל לא מצאתי תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשאני נועל את המחשב להרבה זמן אז כשאני חוזר ונכנס למשתמש שלי אז האינטרנט והאיי סי קיו כאילו היו מנותקים וכשאני נכנס למשתמש שלי אז הם מתחברים מחדש.. איך אני עושה שהכל ישאר מחובר גם כשאני נועל את המחשב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להכנס לאפשריות של הוינדוס XP לאפשריות של הפייר וואל המובנה של הוינדוס וזה נותן לי את הבעה הזו?? יש לי את כול העידכונים עד היום לשעה זו מוזר לא יודע כבר מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
איך הופכים ווינדוס שהותקן באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית לעיברית באופן מלא...(שכל התפריט של ההתחל וכו' יהיו בעיברית..)?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין windows ce ל windows mobile והאם מה שאפשר להתקין באחד אפשר להתקין בשני.. אני שואל כי רכשתי מכשיר cowon שמריץ windows ce 5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם יודעים שאולי פועלים בwindows הזה וגם תשובה לשאלתי הראשונה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-