Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
amd d.c 4600 320 gb gf 8500 512mb pcie msi k9n ultraf 570 ocz 2g ddr2 667 איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין ?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.
-
ניסיתי הכל. יש לי ווינדוס XP פרו. התקנתי מחדש את העידכונים האוטומאטיים, התקנתי מחדש SP3, ב"שירותים" הפעלתי אוטומאטית וווידאתי שהשירותים AUTOMATIC UPDATE וBackground Intelligent Transfer Service מאופיינים "אוטומאטי" ומופעלים, הקשתי net stop wuauserv ואחרי זה net start wuauserv - וכלום לא עוזר! עדיין כל פעם שאני מנסה לעדכן משהו, אפילו את מאגר הנתונים של Windows defender אני מקבל שגיאת 0x80244016. חיפשתי אחריה ברשת ומה שלא מצאתי לא עזר לי. האם יכול להיות שזה טורג'אן?! האם יכול להיות שאני חייב לפרמט? לא מבין מה קורה. מה שמצחיק הוא שבהתחלה הווינדוס הציק לי כל כמה דקות שהעידכונים אוטומאטיים מכובים למרות שראיתי בבירור שהם מוגדרים על הפעל (אצוי) אוטומאטית.. אז בדקתי שוב ב"שירותים…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין sp2 על home edition חוקי והוא מראה לי את השגיאה הבאה: תודה רבה לעזורים אלי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מותקן לי XP במחיצת C ואני רוצה להתקין ויסטה במחיצת D (כך שאוכל להפעיל את המחשב אז אני אוכל לבחור בין ויסטה לXP),אני משאיר ת'XP הותיק לאח שלי כי הוא לא מוכן לעזוב אותו בגלל הדעות הפרימיטיביות שלו. בקיצור ישר ולעניין: האם אוכל להתקין ויסטה ביטא על בסיס יומי במחיצת D ושלא ימחק כלום במחיצת C? האם יש אותו מקום במחיצת D כמו שיש במחיצת C? (אני מדבר על האר-דיסק)...
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=401958&TypeID=1&sid=127
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מה פשר הדבר? פתאום נהיו לי מלא קבצים כחולים כאילה במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לקרוב משפחה שלי בעיה. הוא כיבה את המחשב ויום למחרת הווינודס (XP) לא עולה. כלומר הוא כן מתחיל לעלות ואז אומר שצריך להכניס את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין( ובכלל לא עשו משהו מיוחד במחשב רק כיבו אותו). בעקרון יש לו הרבה קבצים שהוא חייב לעבודה שלו וכמו שחשבתם הוא לא גיבה כלום ויש לו רק כונן אחד בלי מחיצות. בגלל שהוא בחו"ל (חי שם) הוא הביא את זה לכמה אנשים שאמורים להבין במחשבים ולפי דעתי הם התחילו לפרמט לו למרות שהוא אמר להם שאסור לפרמט את הארדיסק. לא משנה בקיצור ניסתי לעזור לו ואמרתי לו שהשתמש בתוכנה ERD COMMANDER BOOT CD והוא ניסה אותה ואמר שאין כלום בארדיסק (בגלל זה אני חושב שכן פירמטו לו). השאלה היא האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד או לפחות חלק ממנו ואם כן אם איזה…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיוון שהמחשב החביב שלי שבק חיים העברתי את הHD שלי למחשב של אח שלי כדי שתהיה לי גישה לקבצים שאני צריך בדחיפות. הבעיה היא - שהיוזר שלי במחשב "נעול" בססמא וכאשר אני מנסה לגשת ליוזר דרך F:/documents and settings/user (אף, בגלל שסי זה הווינדוס של המחשב של אח שלי) אני, כמובן, נתקע בהודעה שאין לי גישה, באסה. מישהו יודע דרך לעקוף את הססמא? או שאולי דרך שבא אני אוכל להקליד את הססמא ולקבל גישה ליוזר? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-