עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TaL_E,

יש לי חבר שאני מתקין לו במחשב ווינדוס 98 SE. השאלה שלי היא כיצד ניתן לעדכן לו את הווינדוס ללא חיבור לאינטרנט? אני יודע שה-SP1 פועל גם על ווינדוס 98 SE, האם זה נכון? אם כן, איפה אפשר להוריד הורדה מלאה שלו ולא פאטץ' של חיבור לאינטרנט אח"כ תוך כדי התקנה? ד"א אין אפשרות חיבור לאינטרנט או לרשת בכל מקרה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום, איך אפשר למחוק תמונה ששמתי לרקע שולחן עבודה מ"לחצן ימני-->מאפיינים-->שולחן עבודה"?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by kobibo,

מידי פעם (פעם ביומיים שלושה) מע' ההפעלה פשוט נתקעת ואין מה לעשות מלבד ריסט. ב Event log אנני רואה כל בעיה ולא נראה לי שזאת בעיית חומרה. מישהו נוסף נתקל בבעיה זאת?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by mazoneli,

שלום שאני רואה סרט בסטרימינג דרך הדפדפן ה WMP קופץ למסך מלא וא"א לסגור אותו, רק ע"י log off מישהו מכיר יודע עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by hassan88,

התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה המחשב נתקע שלי כל הזמן שאני פותח איזה תוכנה ככה סתם.. יש לי ג'יגה זיכרון ומעבד 3 ג'יגה...זה לא היה לי אף פעם רק עכשיו..בבקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by QQQ,

בלפטופ שלי יש XP ובטעות מחקתי את הTHEME ההוא עם הצבעים כחול, ירוק, תכלת אם מישהו יכול בבקשה לעשות לי RAR ולהעלות אותו, או להפנות אותי לאתר שמימנו ניתן להוריד את הTHEME (נמצא בתיקייה system32>resources>themes) אגב, גם יש לי את הדיסק התקנה המקורי אבל לא הצלחתי לחלץ משם את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by volvo2005,

עשיתי קוד באקס פי לפני כמה שבועות ולא הישתמשתי כבר כמה זמן יש מצב לעלות על הקוד לגלות אותו איך שהוא?...תודה לכולםם!!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. מישהו מכיר את התופעה שהתוכנה הנ"ל לא עובדת טוב או לא עובדת בכלל עם מעבד אתלון 64? ניסיתי לבצע המרה של סרט רגיל לפורמט WMV והתוכנה לא מגיבה ולא זזה, עם מעבדים נחותים יותר לא היתה לי הבעיה הזאת(אתלון XP, פנטיום 4) וגם חבר שלי שגם לו יש אתלון 64 נתקל בדיוק באותה בעיה עם התוכנה הזאת.

12. Started by dog_foot,

שני דברים: ראשון, אני רוצה להגיע אל הספירלה (Switch between windows) בלחיצה במקלדת או קיצור דרך כלשהו, מישהו יודע?? שני, הויסטה לא נותן לי להוריד את הנגן מולטימדיה מברירת מחדל, התקנתי וינאמפ אבל עדין הוא טוען קבצי מולטימדיה וקול באמצעות ה WINDOWS MEDIA PLAYER... אפשר לבטל את זה?? אני מקווה שלא חרגתי מהחוקים, אני יודע שזה עניין רגיש כל הויסטה הזה....

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by Slavikik,

עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. מדי פעם יש לי הודעה שאני נכנס לכונן של הדיסק קשיח השני שהדיסק קשיח לא מפורמט וצריך לעשות YES או NO..בתמונה במקום A יש לי D, בDRIVE) בזמן האחרון הבעיה נמשכת הרבה זמן נסיתי לחבר ולנתק אותו, ומה גם הוא עובד, לא עושה רעשים מוזרים או משהו.. והמחשב בווינדוס מזהה אותו במנהל התקנים.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by bora-aa,

הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי בעיה הופיעו לי אייקונים מוזרים שאי אפשר למחוק או לעשות שום דבר אחר איתם, מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות איתם? בדקתי לתכונות ריגול ומחקתי את כולם זה עדיין נשאר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by blackbimer,

אממ לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת ביותר איטיות ממה שהתרגלתי אליו בלי קשר לפרמוט. רציתי לדדעת איפה אני יכול לראות את עניין המשאבים ואת כמות הכוח והזכרון אם אפשר ככה להגדיר את זה שיש למחשב בכל רגע נתון וגם מזה כל הדברים שרצים לי ברקע של המחשב שאני לוחץ קונ' אלט דל יש שם מלא דברים שאין לי מושג מהם אפשר לכבות אותם? לציין שיש לי אקס פי הום אדישיון 1.8 512 מגה תודה וחג שמח..

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by barakgal,

איך אפשר להשיג??

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. למה בכלל צריך לעשות עדכונים ולמה מה זה עושה האם זה עוזר ומה שמעצבן שאחרי כול עדכון צריך לעשות ריסטאר .... האם בכלל שווה לעשות את זה ???? זה מועיל ??? דרך הגב יש לי VISTA אולי זה קשור

20. Started by Dark Tetris,

הורדתי power date recovery ולאחר שהורדתי וניסיתי לשחזר (ללא הצלחה) האקספלואר שלי לא עובד! בנוסף גם משחקי רשת כמו WOW 9 dragons גם לא עובדים .... פתחתי את האקספלואר whitout add ons וזה עדיין נסגר לי..... מה הבעיה?

21. Started by CraZyStyLe,

אני גולש להנאתי במחשבי ועזבתי את המחשב לשנייה. שאני חוזר אני שומע צליל והמחשב מגיע למצב החלפת משתמשים, אמרתי לעצמי,זה בטח רק פעם אחת[אני מדבר לעצמי בשפת הסלנג] ועכשיו בכל פעם שאני מדליק את מחשבי אני נדרש ללחוץ על המשתמש שלי למרות שאיני שמתי ססמא. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by -Zen,

שלום. כרגע מותקנת לי גירסת ווינדוס XP pro, כאשר אני מנסה להתקין גירסת ווינדוס XP home דרך הווינדוס עם הדיסק של XP home קופצת לי ההודעה הזאת: איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by shankbuddy28,

Hi dear all, can anybody please tell me is there any games that are specially design for 64bit computers.An also how can we recognise what type of processor we have. whether it is 64bit or x86? Thank you. shankbuddy28@gmail.com

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. זה פשוט תקוע על אותו המספר גם אחרי ריסטארט

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים