עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshemordo,

כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  2. שלום לכולם כפי שאתם יודעים אחרי התקנת office xp התוכנה משתלטת על בקרת השפה בעזרת הlanguage bar הזה ובכן .. סגרתי בטעות את זה ומאז (יומיים) ניסיתי להחזיר בכל מני דרכים ולא הולך בגלל זה עכשיו רק תוכנות ספורות מחליפות לי שפה ניסיתי דרך הkeyboard בcontrol panel אבל ללא הועיל .. זה פשוט במקום אחר תודה מראש לכולם (אני בטוח שמאות אנשים נתקלו בזה ויש דרך אחרת חוץ מלעשות restore)

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by Shpiz,

אז ככה יש לי ווינדוס אקס פי פרו ולפעמים הסרגל כלים פשוט נתקע כל המחשב עובד אבל הסרגל נתקע ולא מגיב ומתעדכן במנ שהולך במחשב וכעבור חצי דקה בערך זה מסתדר...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. פרמטטי את המחשב והתקנתי מחדש WINXP . כשאני מדליק את המחשב מופיעה אפשרות בחירה בין WINXP לבין המערכת הקודמת (שלא קיימת) איך אני מבטל את זה ושהמחשב יעלה ישר עם WINXP תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, התקנתי WinMatrix XP v2.11 והתוכנה ביטלה לי את שקיפות האייקונים בשולחן עבודה, הסרתי אותה אך עדיין אין שקיפות מאחורי האייקונים... איך אני מחזיר את השקיפות?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הווינדוס. האם יש דרך לדעת באיזה תאריך התקנתי את הווינדוס? עם כן אתם יכולים להגיד לי איך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by frodo,

כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Jack_g,

אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס בWINDOWS UPDATE פעם הייתי מצליח הוא כותב לי שגיעה בתופס רישום משהו כזה. אינ זוכר שקראתי לפני חוד משהו כזה באתר TECHNO כתבה אל העניין הזה וישנו תלאי שמתקן את זה אבל אני לא מוצא את הכתבה בTECHNO. מישהו יכול לעזור להביא לינק או פיתרון אחר גם יבורך. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Kerberos,

טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Modan2,

שאני מכבה את המחשב הוא נכבה רק באופן ידני איך אני משנה את זה שהוינדאוס יכבה את המחשב אוטומטית ???

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by ofer,

שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by Vega,

אני זוכר פעם שהייתי בכיתה ה' או ו', ואמרתי בחדר מחשבים ש-Windows גרוע וזה... אז אחד מי"ב אמר: "לא, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו נכון ולשמור עליו.". עכשיו אני בכיתה ט' (לכל המעוניין בדבר), וחשבתי על זה די הרבה.... רציתי לדעת, מה אתם עושים כדי לשמור על המחשב שלכם, שימשיך לפעול כמו חדש/כמו אחרי פירמוט? הרעיון מאחורי הת'ראד הזה הוא בעצם לנסות להסביר לאנשים כיצד לשמור על המחשב שלהם חלק. 1)אני אישית שומר על המחשב שלי בכך שאני לא מתקין תוכנות שידועות בכך שיש להם Spyware, כגון Kazaa וכו'. אני משתמש בקאזה לייט ושאר ירקות. כמו כן, אני מחפש בגוגל ביקורות על תוכנה מסוימת לפני שאני מתקין אותה. Google search: Program Name + Spyware - זה המבחן הכי טוב לדעתי. 2) הרבה(!) מקום בכונן C:…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. אני עובד עם XP ולאחרונה ניסיתי לשנות את השם של התקייה "my documents" שנמצאת על השולחן עבודה לשם אחר ("my files") חשבתי שזה יהיה יותר נחמד ומשקף את התוכן של התקיה. לאחר ששיניתי את השם הזה התברר לי שהשם הזה מוחלף בכל מקום שמוזכר השם "my documents" אז אמרתי לעצמי יופי לי, מה רע, יותר טוב ! אבל... לאחר עבודה ממושכת עם המחשב שמתי לב שהשם חוזר לשם המקורי. טוב שיניתי שוב את השם וחשבתי אולי זה לא יחזור, אבל שוב זה חזר לשם המקורי.. התעצבנתי ורציתי לגלות למה זה קורה וכל מה שגיליתי עד עתה זה שהשם הזה חוחזר לשם המקורי כל יום לאחר חצות ! ז"א כשהשעון של המחשב עובר יום השם של התקיה חוזר למקורי.. נשמע מוזר נכון ? עוד יותר מוזר שיש לי שני accounts במחשב, שלי ושל אח שלי. ומשום מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ilya83,

אני לא מצא דיסקט בטחון... מי יכול לשלוח אליי קובצים של דסיקט בטחון.... כדי חלונות חדש בשביל דיסקט בטחון... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by imac,

זוכרים שהלבשתי את ה - XP שלי ? אז עשיתי עכשיו משהו דומה .. איך יצא ? Pic #1 Pic #2 Pic #3 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  18. ??? בטח היתה השאלה הזאת מלא פעמים אבל בכל זאת מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחליף סקין ל xp מאיפה להוריד ואיך להתקין אותו תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Wizard Of Oz,

אז ככה יש לי מחשב מצויין חדש המפרט מופיע במפרט.... אני משתמש ב-XP ולפעמים הוא פשוט נתקע לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד.....אני צריך בזה עזרה דחופה אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעייה אני אשמח ועוד משהו יש דרך לתקן את הXP מבאגים וכל מיני תקלות? ועוד משהו קטנטן....למישהי יש אנטי וירוס שיכול להתמודד עם ה- W32.KLEZ? או כל הW32? אשמח אם תעזרו לי....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Tzion,

שלום לכולם יש לי וינדוס XP Profesional ואני רוצה לשנות בו כמה דברים: 1) לפני כמה זמן, מישהו שינה לי משהו בוינדוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס יש חלון שמבקש ממני סיסמא. לעבור את החלון הזה זה לא בעיה, אני פשוט מקיש אינטר בלי שום סיסמא אבל אני צריך להיות צמוד למחשב מתי שאני רוצה שהוינדוס יפעל. בקיצור, אני רוצה לבטל את זה 2) כל פעם שנפתחים לי מעל 5 חלונות באקספלורר, הם מקווצים לתוך תיבה של חלון אחד בשורת המשימות שכתוב בה את מספר החלונות, וכל פעם שאני רוצה להעביר חלון, אני צריך ללחוץ על זה ולבחור את החלון הרצוי. איך אני מבטל את זה, או קובע באיזה כמות של חלונות, הם יקווצו לחלון אחד? 3) כשאני עושה כיבוי למחשב, הוא מבצע את כל השלבים של הכיבוי ומגיע למסך שאני צריך ל…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by EX300,

שיפור באינטרנט , שיפור במהירות עבודה עם Windows , בקיצור המחשב עובד ממש מהר ולא בולשיט... הורידו את Tweak XP 2.04 והפעילו את כל האופטימיזציות שיש שם ... תאמינו לי שיהיה לכם הבדל ... ביי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yar26,

שלום לכולם! שידרגתי מחשב והוספתי לוח אם של גיגהבייט ומעבד אתלון 2000, התקנתי WIN XP ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי מסך כחול לשנייה אחת ( לא מצליח לראות מה כתוב...) ולאחר מכן המחשב מבצע RESET לבד ה - WIN עולה ונרשם כי במערכת שוחזרה בעקבות תקלה קריטית ומופעים הקבצים הבאים כבעייתיים: c: windows\minidump\mini031303-01.dmp c: docume~1\locals~1\temp\wer1.tmp.dir00\sysdata.xml מי שיודע למה משמשים הקבצים האלה ועד כמה הם קריטיים במערכת ולמי שיודע איך לפתור את הבעיה, אודה לו באם יעזור לי. בברכה ירון.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. רציתי לדעת מה אתם אומרים על שולחן העבודה שלי? מקווה שמותר לי לפרסם את זה ... אם לא אני אמחק את זה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by who_Cares,

שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by galsabag,

שלום איך אני יכול להתקין WINDOWS XP לאחר פורמט???

• 2 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.